Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Donald in Melania se selita v Belo hišo!
Strani: 1 ... 11 12 13 14 15 16 17
sporočil: 4.301
ne vem, jaz pod člankom nimam komentarjev piše samo v eni
vrstici
LpA
Oddajte svoj komentar - Število komentarjev: 179???
LpA
sporočil: 32.720
[Petunija1]
> [najobj]
> ... čuj, jaz se včasih sam sebi zdim butast, da pišem na toti forum, take kolobocije pa so še za bolj butastega od mene malo preveč, kaj šele da bi bil tako butast, da bi poleg računalnika še na telefonu bral, kaj pišejo nemirni forumski modreci, ki zaradi pretirane vznemirjenosti svoje modrosti skrivajo pred mano ...
>
> P.S.: da ne bi koga užalil, ne bom napisal, kaj si mislim o tistih, ki na totem - brez tebe očitno spet takorekoč klinično mrtvem - forumu superignorira vse tiste, ki se z njim vedno ne strinjajo, da med istomislečimi potem lahko zadovoljen sam sebe treplja po ramenu, češ kako je pameten, ker se vsi strinjajo z njim ...
To bi vse držalo, če bi nas ti pezdeti v resnici ignorirali-se ne menili za nas- tako se pa le pretvarjajo, za hrbtom pa nas stalno vlačijo po zobeh, tako kot ono republikansko ščene, ki vsakemu razlaga kako me ignorira, zraven je pa tako obseden z mano, da ne more niti prdnit, ne da bi me omenil in preži na vsako mojo besedo, ki se bo prikazala v citatu koga drugega, da bo jo lahko pregriznil ali ko je lapal, da bi mu ti moral biti neskončno hvaležen ker ti tu in tam kakšen plus stisne ali oni petorazredni filozof in drekmešalec NT, ki se stalno praska tam kjer ga ne srbi, čeprav te kao superignorira. Takšna situacija pa terja drugačen odziv.... eh, jebiga ... evo, to je moj odziv na paciente, ki na totem forumu iščejo svoj mir, pa ga ne najdejo ...
sporočil: 13.528
[Petunija1]Zganjaš poceni propagando, takšnih nasilnežev je na namreč obeh straneh dovolj:
A Male Trump Supporter Reportedly Punched a Woman in the Face at a Brooklyn Bistro...
ker se je pritoževala nad zmago Trumpa. nymag.com/thecut/201...istro.html
fak, še dobro, da je ekran med nami.
www.youtube.com/watc...jalRqifvf0
sporočil: 4.301
Očitno je to browser thing, na firefoxi ni bilo, na chromu pa je ta
link "prikaži komentarje"
Tnx :-)
LpA
Tnx :-)
LpA
sporočil: 662
čas vnosa: 15.11.16 17:08
[rename]jap. in če trump ne bi zmagal, tega najbrž nikoli ne bi dojeli v vsej njeni razsežnosti. trump je kul hehe
> [republican]
> > [bc123a]
> > > [Petunija1]
> > > Zato se vam pa, v sled zgoraj omenjenega, mehko poserjem na vašo liberalno mantro o "svobodni izbiri", ki je zgolj krinka za to, da močni še najprej jebejo šibke in jim potem še govorijo, da so si sami tako izbrali, torej naj se ne pritožujejo.
> >
> > Govoric kot prava levicarka.
>
> Saj je prava levičarka :)
Ortodoksna AFŽ!
sporočil: 18.363
[republican]O agresiji si naj spoštovana Petunija prebere tole delo avstrijskega nobelovca Konrada Lorenza: "Das sogenannte Böse: Zur Naturgeschichte der Aggression ". Lep dan.
Že pred volitvami je norela... ko je Trump zmagal, se ji je pa čisto utrgalo.
[Petunija1]Aha, če moški dobi eno čez gobec pred volitvami, potem je to sprejemljivo, če dobi ženska po volitvah, potem pa to ni več sprejemljivo. Tvoji komentarji so čedalje bolj utrgani, you are losing it.
> [vickibedi]
> > [Petunija1]
> > A Male Trump Supporter Reportedly Punched a Woman in the Face at a Brooklyn Bistro...
> >
> > ker se je pritoževala nad zmago Trumpa. nymag.com/thecut/201...istro.html
> >
> > fak, še dobro, da je ekran med nami.
>
> Zganjaš poceni propagando, takšnih nasilnežev je na namreč obeh straneh dovolj:
> www.youtube.com/watc...jalRqifvf0
Sedim v restavraciji in se s kolegico pogovarjam o politiki, šimfam Trumpa/Cerarja/Janšo, ki je pravkar zmagal na volitvah, tip pri sosednji mizi prisluškuje pogovoru in zahteva od gazde, da me odstranijo iz lokala, mu ne ugodijo, ga pa prestavijo k drugi mizi. Tip poje, plača račun, odide, nakar prileti nazaj v lokal do mene in me poči na gobec. In temu bi ti rekel poceni propaganda in primerjal s prčkanji vročekrvnih mladcev na PREDvolilnih shodih? Zgolj želiš omalovaževati nasilje nad ženskami kot da ga že ne bi bilo dovolj.
Trumpetarji so zmagali, kdaj se bodo zaćeli tako tudi obnašati ali pa je to le začetek njihovih izpadov, ker so jim sedaj zrasla krila.
[Petunija1]Aja, če si nasilen v množici in/ali v afektu, potem je to zate sprejemljivo, za razliko od nasilja, ki je ena na ena, takole posamično in premišljeno. Džizs, kakšne traparije...
> [vickibedi]
> > [Petunija1]
> > > [vickibedi]
> > > > [Petunija1]
> > > > A Male Trump Supporter Reportedly Punched a Woman in the Face at a Brooklyn Bistro...
> > > >
> > > > ker se je pritoževala nad zmago Trumpa. nymag.com/thecut/201...istro.html
> > > >
> > > > fak, še dobro, da je ekran med nami.
> > >
> > > Zganjaš poceni propagando, takšnih nasilnežev je na namreč obeh straneh dovolj:
> > > www.youtube.com/watc...jalRqifvf0
> >
> > Sedim v restavraciji in se s kolegico pogovarjam o politiki, šimfam Trumpa/Cerarja/Janšo, ki je pravkar zmagal na volitvah, tip pri sosednji mizi prisluškuje pogovoru in zahteva od gazde, da me odstranijo iz lokala, mu ne ugodijo, ga pa prestavijo k drugi mizi. Tip poje, plača račun, odide, nakar prileti nazaj v lokal do mene in me poči na gobec. In temu bi ti rekel poceni propaganda in primerjal s prčkanji vročekrvnih mladcev na PREDvolilnih shodih? Zgolj želiš omalovaževati nasilje nad ženskami kot da ga že ne bi bilo dovolj.
> >
> > Trumpetarji so zmagali, kdaj se bodo zaćeli tako tudi obnašati ali pa je to le začetek njihovih izpadov, ker so jim sedaj zrasla krila.
>
> Aha, če moški dobi eno čez gobec pred volitvami, potem je to sprejemljivo, če dobi ženska po volitvah, potem pa to ni več sprejemljivo. Tvoji komentarji so čedalje bolj utrgani, you are losing it.
You never got it, če dejansko primerjaš ravnanje v afektu v množici( mob mentality) s posamičnim, premišljenim ravnanjem ena na ena med popolnima neznancema.
sporočil: 32
Če prav razumem, Petunija pravi, da so Trumpovi volilci racionalni,
Hillarijini pa ne.
Vse jasno ...
Vse jasno ...
sporočil: 4.775
[Petunija1]Nauk izkušnje je, da šimfaj enega po enega, da boš lahko točno vedela čigav fan je bil oni leteči tujec. Tako kot pri skupinskem seksu, ko ne veš kateri naj bi bil oče. Sicer pa si imela za obrambo na razpolago ves svoj in kolegičin jedilni pribor pred nosom na mizi in najbrž tudi v rokah, če si jedla. Ženske ponavadi uporabljajo izraz tip za kul moškega, ki jim je všeč ne pa za politikantskega luzerja kot si ga opisala.
Sedim v restavraciji in se s kolegico pogovarjam o politiki, šimfam Trumpa/Cerarja/Janšo, ki je pravkar zmagal na volitvah, tip pri sosednji mizi prisluškuje pogovoru in zahteva od gazde, da me odstranijo iz lokala, mu ne ugodijo, ga pa prestavijo k drugi mizi. Tip poje, plača račun, odide, nakar prileti nazaj v lokal do mene in me poči na gobec. In temu bi ti rekel poceni propaganda in primerjal s prčkanji vročekrvnih mladcev na PREDvolilnih shodih? Zgolj želiš omalovaževati nasilje nad ženskami kot da ga že ne bi bilo dovolj.
Trumpetarji so zmagali, kdaj se bodo zaćeli tako tudi obnašati ali pa je to le začetek njihovih izpadov, ker so jim sedaj zrasla krila.
[republican]Tudi tebi bi se utrgalo, če bi ti kakšen počil ženo v lokalu, ko bi šimfala Janšo pa bi jo še sam namlatil doma.
sporočil: 299
[republican]
Je pa zanimivo... ko sem Kitajce spraševal o tem, koliko dopusta imajo (holiday po anleško), so mi vsi razlagali o praznikih. Šele ko sem jim stežka pojasnil, da me zanima, koliko dni dopusta imajo, so mi odvrnili, da par dni, ki jih večinoma izkoristijo za poroke in pogrebe, ali pa sploh ne.Pa jih drugič vprašaj po paid-leave pa boš prej prišel do odgovora
[picikato]Ni ista primerjava. Petunji bi se utrgalo, če bi jo en tip vžgal v lokalu npr. ko bi šimfala Janšo (sama je dala tak primer). Medem bi se ji ne zdelo nič pretresljivega da protestniki ob ne-izvolitvi npr. Kučana mečejo npr. kocke v parlament (že videno), pretepajo mimoidoče (prčkanje mrazgretih mladcev) in podobne budalaštine.
> [republican]
> Že pred volitvami je norela... ko je Trump zmagal, se ji je pa čisto utrgalo.
Tudi tebi bi se utrgalo, če bi ti kakšen počil ženo v lokalu, ko bi šimfala Janšo pa bi jo še sam namlatil doma.
Zadnja sprememba: anon-184333 16.11.2016 16:16
[Petunija1]Brez skrbi. Jaz ne zahajam v take gostilne v katerih se šinfa vsepovprek.
> [picikato]
> Nauk izkušnje je, da šimfaj enega po enega, da boš lahko točno vedela čigav fan je bil oni leteči tujec. Tako kot pri skupinskem seksu, ko ne veš kateri naj bi bil oče. Sicer pa si imela za obrambo na razpolago ves svoj in kolegičin jedilni pribor pred nosom na mizi in najbrž tudi v rokah, če si jedla. Ženske ponavadi uporabljajo izraz tip za kul moškega, ki jim je všeč ne pa za politikantskega luzerja kot si ga opisala.
Si lahko brez skrbi, da je tip ne bi odnseesl tako dobro, če bi naletel name. Tako da ti vsekakor odsvetujem, da se poslužiš podobnih for, če slučajno v kakšni gostilni naletiš name, ko bom šinfala Kučana.
čas vnosa: 17.11.16 11:13
[republican]
:)
verjamem, jaz vsega tega nisem videl oz ne vidim, ker sem na šitlisti. se mi pa vse bolj zdi, da pri petuniji v resnici ali na podzavestni ravni ni toliko problem sam trump, ampak to, da bo melanija prva dama. se pravi ženska oz slovenka, ki je najbrž njeno diametralno nasprotje. in za njen "uspeh" so seveda krivi moški. moški, ker imajo rajši takšne ženske, ne pa bojevnic njenega kova (ju nou vot aj min)... in trump je na čelu kolone vseh teh moških, ki nje najbrž še opazijo ne hehe
Zadnja sprememba: najobj 17.11.2016 13:16
[FFeeBBoo]
> [republican]
> Že pred volitvami je norela... ko je Trump zmagal, se ji je pa čisto utrgalo.
... OK, Donald in Melania gor ali dol, je treba priznati, da je Petunija s svojo strastno bojevitostjo poskrbela, da je toti forum kljub pozni jeseni spet zacvetel ...
:)
verjamem, jaz vsega tega nisem videl oz ne vidim, ker sem na šitlisti. se mi pa vse bolj zdi, da pri petuniji v resnici ali na podzavestni ravni ni toliko problem sam trump, ampak to, da bo melanija prva dama. se pravi ženska oz slovenka, ki je najbrž njeno diametralno nasprotje. in za njen "uspeh" so seveda krivi moški. moški, ker imajo rajši takšne ženske, ne pa bojevnic njenega kova (ju nou vot aj min)... in trump je na čelu kolone vseh teh moških, ki nje najbrž še opazijo ne hehe
P.S.: če bi bil Tavčar še živ in če bi bral toti forum, bi lahko napisal neko kontra varianto romantičnega Cvetja v jeseni ... evo, in če za forumsko "Mileno Zupančič" ni nobenega dvoma, pa zaradi množice kandidatov ne morem reči, kdo bi lahko bil "Polde Bibič" ... khmm, če bi sploh bil moški, ker vidim, da so se zaradi naše cvetlice na totem forumu končno tudi ženske prebudile ... aja, ker si jo poslovenil, srčno upam, da Nemci ne bodo protestirali, ker je Melanija pozabila de.wikipedia.org/wik...ania_Trump na svoje nemško ime, dokler ni postala gospa Trump ...
čas vnosa: 17.11.16 14:16
[najobj]
> [FFeeBBoo]
> > [republican]
> > Že pred volitvami je norela... ko je Trump zmagal, se ji je pa čisto utrgalo.
>
> :)
>
> verjamem, jaz vsega tega nisem videl oz ne vidim, ker sem na šitlisti. se mi pa vse bolj zdi, da pri petuniji v resnici ali na podzavestni ravni ni toliko problem sam trump, ampak to, da bo melanija prva dama. se pravi ženska oz slovenka, ki je najbrž njeno diametralno nasprotje. in za njen "uspeh" so seveda krivi moški. moški, ker imajo rajši takšne ženske, ne pa bojevnic njenega kova (ju nou vot aj min)... in trump je na čelu kolone vseh teh moških, ki nje najbrž še opazijo ne hehe
... OK, Donald in Melania gor ali dol, je treba priznati, da je Petunija s svojo strastno bojevitostjo poskrbela, da je toti forum kljub pozni jeseni spet zacvetel ...
P.S.: če bi bil Tavčar še živ in če bi bral toti forum, bi lahko napisal neko kontra varianto romantičnega Cvetja v jeseni ... evo, in če za forumsko "Mileno Zupančič" ni nobenega dvoma, pa zaradi množice kandidatov ne morem reči, kdo bi lahko bil "Polde Bibič" ... khmm, če bi sploh bil moški, ker vidim, da so se zaradi naše cvetlice na totem forumu končno tudi ženske prebudile ... aja, ker si jo poslovenil, srčno upam, da Nemci ne bodo protestirali, ker je Melanija pozabila de.wikipedia.org/wik...ania_Trump na svoje nemško ime, dokler ni postala gospa Trump ...
za vse nas bo vedno naša melaniJa :)
p.s. za mileno in cvetje jeseni pa me nisi čist prepričal, ampak pri nas je vse mogoče. no, če že hočeš neke paralele, potem s poudarkom na jeseni, od cvetja pa le ena (verjetno bolj ofucana) roža :). v ameriki pa je to, najbrž poznaš, definitivno misery. petunia je jasno kathy bates, oni oz. toti revež ki ga dobi v roke, pa smo vsi mi, njeni forumski rivali moškega spola + kajulci....
lahko si predstavljam tudi misery II: dogajanje je v sloveniji, po letalski nesreči trumpa z njegovim prajvat džetom v neki naši vukojebini. kathy bates ga reši in potem ga sili, da na čelo vseh svojih družb in na vse državne položaje postavi ženske. in to le tiste preverjene, z njenega seznama. btw. melanija tudi preživi, ampak jo babnica zapre v kevder in muči ko da je fritzl in s tem dodatno izsiljuje trumpa. evo, tko, nek triler z elementi grozljivke, to pa jest vidim
Zadnja sprememba: najobj 17.11.2016 18:40
[FFeeBBoo]
> [najobj]
> > [FFeeBBoo]
> > > [republican]
> > > Že pred volitvami je norela... ko je Trump zmagal, se ji je pa čisto utrgalo.
> >
> > :)
> >
> > verjamem, jaz vsega tega nisem videl oz ne vidim, ker sem na šitlisti. se mi pa vse bolj zdi, da pri petuniji v resnici ali na podzavestni ravni ni toliko problem sam trump, ampak to, da bo melanija prva dama. se pravi ženska oz slovenka, ki je najbrž njeno diametralno nasprotje. in za njen "uspeh" so seveda krivi moški. moški, ker imajo rajši takšne ženske, ne pa bojevnic njenega kova (ju nou vot aj min)... in trump je na čelu kolone vseh teh moških, ki nje najbrž še opazijo ne hehe
> ... OK, Donald in Melania gor ali dol, je treba priznati, da je Petunija s svojo strastno bojevitostjo poskrbela, da je toti forum kljub pozni jeseni spet zacvetel ...
>
> P.S.: če bi bil Tavčar še živ in če bi bral toti forum, bi lahko napisal neko kontra varianto romantičnega Cvetja v jeseni ... evo, in če za forumsko "Mileno Zupančič" ni nobenega dvoma, pa zaradi množice kandidatov ne morem reči, kdo bi lahko bil "Polde Bibič" ... khmm, če bi sploh bil moški, ker vidim, da so se zaradi naše cvetlice na totem forumu končno tudi ženske prebudile ... aja, ker si jo poslovenil, srčno upam, da Nemci ne bodo protestirali, ker je Melanija pozabila de.wikipedia.org/wik...ania_Trump na svoje nemško ime, dokler ni postala gospa Trump ...
... eh, očitno nisem dovolj poudaril tisti "kontra", ker na nekaj tvoji Misery II podobnega sem mislil s kontra varianto romantičnega Cvetja v jeseni ...
za vse nas bo vedno naša melaniJa :)
p.s. za mileno in cvetje jeseni pa me nisi čist prepričal, ampak pri nas je vse mogoče. no, če že hočeš neke paralele, potem s poudarkom na jeseni, od cvetja pa le ena (verjetno bolj ofucana) roža :). v ameriki pa je to, najbrž poznaš, definitivno misery. petunia je jasno kathy bates, oni oz. toti revež ki ga dobi v roke, pa smo vsi mi, njeni forumski rivali moškega spola + kajulci....
lahko si predstavljam tudi misery II: dogajanje je v sloveniji, po letalski nesreči trumpa z njegovim prajvat džetom v neki naši vukojebini. kathy bates ga reši in potem ga sili, da na čelo vseh svojih družb in na vse državne položaje postavi ženske. in to le tiste preverjene, z njenega seznama. btw. melanija tudi preživi, ampak jo babnica zapre v kevder in muči ko da je fritzl in s tem dodatno izsiljuje trumpa. evo, tko, nek triler z elementi grozljivke, to pa jest vidim
P.S.: zaradi strastne bojevitosti forumske cvetlice Petunije v pozni jeseni zacveteli forum me je asociiral zgolj na naslov Tavčarjeve romantične zgodbe, medtem ko sem "našo" Melanijo potegnil iz naftalina, ker je njena nenadna poudarjena slovenskost skupaj - danes sem opazil - s popravljeno angleško verzijo Wikipedie malo preveč za moj občutljiv želodec ... jebiga, spomnil sem se na precej vroče debate s svojo forumsko rivalko ženskega spola kajulci v času, ko Trumpova Melania še ni bila prva dama Amerike, ampak zgolj prva vaba slovenskih knjižnih milijonarjev Bojana Požarja in Igorja Omerze v njunem bestsellerju "Melania Trump – The Inside Story", kjer je med drugim - OK, takrat še - bilo zapisano "Why Melania refused to speak Slovenian to her friends during her few visits to Slovenia" ... evo, če pozabim na Melanijo in se vrnem k Petuniji, je za mene pri celi kolobociji okoli ameriških volitev na totem forumu še najbolj zanimiv povsem spregledan zadnji stavek v totem forum.finance.si/?m=...646&single postu pred nekaj leti vroče antikomunistične SDS-ove agitatorke Petunije ...
čas vnosa: 18.11.16 09:07
zanimivo. tudi to da lahko kljub superignore statusu vidim poslani
link
glede "deslovenizacije" pa jo na nek način razumem. kaj pa smo ji mi dali, naši mediji, država itd? samo gnojnico in zavist direkt na glavo pa nekaj pozitivnih signalov, ampak zelo očitno iz čistega koristoljubja. tolk glupa pa tud ona ni da tega ne bi poštekala...
glede "deslovenizacije" pa jo na nek način razumem. kaj pa smo ji mi dali, naši mediji, država itd? samo gnojnico in zavist direkt na glavo pa nekaj pozitivnih signalov, ampak zelo očitno iz čistega koristoljubja. tolk glupa pa tud ona ni da tega ne bi poštekala...
Zadnja sprememba: bigl 18.11.2016 12:04
Prišel sem do zaključka, da bi Petunija rada bila Melanija, pa to
nikakor ne more bit. In to potem kompenzira recimo z vsem kar ji
pač pride na pamet. Kar seveda ni nič narobe, saj gre vendar za
njeno ravnovesje, da ohranja zvestobo svojim prepričanjem. Lep
dan.P.S: Mi pa še malo dolivamo na karbid.
Zadnja sprememba: bigl 18.11.2016 13:22
A Hillary pa bi bila? Važne so ambicije, vizija. Te ni imela. Kajti
kot sem že zapisal, bolj kot laž je problem nezaupanje in to jo je
doletelo. Sicer bi zmagala. Pa še preko 600.000 ljudi več je volilo
Trumpa, ko so dokonca prešteli kar jim je 9.11.še ostalo za
preštet. Lep dan.
sporočil: 299
[bigl]Vir ?
Pa še preko 600.000 ljudi več je volilo Trumpa, ko so dokonca prešteli kar jim je 9.11.še ostalo za preštet. Lep dan.
[P46000]Twitter: #Popular Vote: #Trump: 62,972,226 #Clinton: 62,277,750 #ElectoralCollege vote #Trump 306 #Clinton 232. Lep dan
> [bigl]
> Pa še preko 600.000 ljudi več je volilo Trumpa, ko so dokonca prešteli kar jim je 9.11.še ostalo za preštet. Lep dan.
Vir ?
[abohte]Se vidi koga si je želel Washington DC:). Sedaj bo zamenjano od šuba 4000 ljudi na funkcijah. Tako so rekli na TV...Sicer bi ostali. Lep dan.
Washington DC popular vote
Hillary Clinton: 90,52%
Trump: 4,02%
Smolo je imela, da ni zmagala tudi v drugih državah. Kalifornija s
Holywoodom je bila premalo. Častno je priznala poraz in to je to.
Peče, pa pravi, da bo prebolela. A ne Petunija? Za pomirit se je,
ni druge. Enkrat dobiš drugič izgubiš, igra nule. Lep dan.
sporočil: 5.835
Zanimiv članek o lažnih novicah in o tem kako vplivajo na volitve:
slo-tech.com/novice/t687683
"Polemike je sprožil BuzzFeed, kjer so z analizo ugotovili, da so lažne vesti o Donaldu Trumpu na Facebooku povzročile več interakcije (deljenje, komentiranje, všečkanje) kot resnične novice 19 medijskih hiš skupaj. Dvajset najbolj virulentnih lažnih zgodb o Trumpu je zbralo 8,7 milijona interakcij, medtem ko je dvajset najbolj angažiranih resničnih zgodb pravih medijev ustvarilo 7,3 milijona interakcij. Neresnične zgodbe niso tako privlečene za lase, da bi bile sumljive že od daleč, zato so jim številni ljudje nasedli."
"Polemike je sprožil BuzzFeed, kjer so z analizo ugotovili, da so lažne vesti o Donaldu Trumpu na Facebooku povzročile več interakcije (deljenje, komentiranje, všečkanje) kot resnične novice 19 medijskih hiš skupaj. Dvajset najbolj virulentnih lažnih zgodb o Trumpu je zbralo 8,7 milijona interakcij, medtem ko je dvajset najbolj angažiranih resničnih zgodb pravih medijev ustvarilo 7,3 milijona interakcij. Neresnične zgodbe niso tako privlečene za lase, da bi bile sumljive že od daleč, zato so jim številni ljudje nasedli."
sporočil: 91
kako pa zagotovo veš, kdaj je nekaj res in kdaj ni? in natančno kaj
v tem primeru ni bilo res?