Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Donald in Melania se selita v Belo hišo!
Strani: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 17
sporočil: 4.301
nič bat, marx je prezahteven za mojo trdo bučo... :-)))
drugače pa je še vse kar je iz te smeri prineslo bilo noro interesantno/zabavno... na tem mesru moram še enkrat povdarit manifest unabomberja - bomba tekst... :-)))
LpA
drugače pa je še vse kar je iz te smeri prineslo bilo noro interesantno/zabavno... na tem mesru moram še enkrat povdarit manifest unabomberja - bomba tekst... :-)))
LpA
sporočil: 48.253
[bigl]CNN? Poglej Huffington Post. Total meltdown mode. Homepage izgleda kot DrudgeReport ali Breitbart v najbolj paranoidni fazi.
Gledam na CNN kako si ližejo rane. Kar ne morejo doumet, da je Donald Trump zmagal. Lep dan.
Se vceraj so mlatili po Natu Silverju, ker je dajal clintonovi samo 70% verjetnost zmage, njihov (huffpost) model pa 98%
www.huffingtonpost.c...ce6fbf69b6
Danes po moje zrejo humble pie, da je kar veselo :)
[najobj]Saj to je point. Petunija1 pravi, da je to nekaj, kar v vseh okoliscinah moti vse zenske. Ostali pa pravimo da je pac odvisno. Jaz vem, da se zenskam gravza, ce jih poskusa slatati ali celo samo ogovarjati (njim) nagravzen tip.
P.S.: nisem seksi ženska, da bi iz svojih izkušenj vedel, kako je to, če te mimoidoči na cesti zagrabi za rit in sam ne grabim seksi žensk za riti kar tako mimogrede, vseeno pa verjamem, da smo ljudje različni in tudi grabljenje mimoidočih za rit dojemamo različno ...
Nisem nikoli slatal, in ne vem kaksne bi bile reakcije, ampak nekako domnevam, da so na svetu tudi frcafele, ki se komot dajo poslatati tipu, za katerega so stratesko prepricane, da jim lahko koristi.
Petunija pa znori, ce ji to poves.
sporočil: 5.516
[rava]Piki je pasji sin drugače :)
> [pcs]
> > Petunija1, daj nekaj nam razkrij. Imas moskega v svojem zivljenju?
>
> Če je moški, je Piki ali Garfield :)
>
> M
Crazy cat ladies smo poosebljena ljubezen.
Samo dedcev, s katerimi bi se bilo tolk fajn lubčkat kot z mojim Pikijem, je zelo malo.
Tako da se morte mal nad sabo zamislit. :P
M
sporočil: 11.312
Vazen je kontekst. Ce dobro poslusas Trumpov posnetek, prizna, da
se tezko upira lepoticam. Z lepoticami je bil obdan v svojih
projektih. In lepotice se ga ocitno niso otepale tudi takrat, ko
jih ni le prijel okrog rame, ampak mu je roka kam zatavala. Mogoce
pa so bile lepotice preracunljive, pa so mu tudi zato dovolile. Ali
pa se jim je zdel privlacen in so bile pripravljene imeti romanco.
Lahko, da je bil zenskar. Ampak to je bil tudi JFK ali Clinton. In
zdaj ima 70 let, privlacno zeno, urejeno druzinsko zivljenje, torej
je njegovo mladostno ljubimkanje povsem nepomembno. Ce ga
primerjamo nasim Zokijem?
sporočil: 18.363
[FIN-454644]Kaj bo sedaj povedala Simona2? Ter kako? Na dolgo al na kratko? Lep dan.
Vazen je kontekst. Ce dobro poslusas Trumpov posnetek, prizna, da se tezko upira lepoticam. Z lepoticami je bil obdan v svojih projektih. In lepotice se ga ocitno niso otepale tudi takrat, ko jih ni le prijel okrog rame, ampak mu je roka kam zatavala. Mogoce pa so bile lepotice preracunljive, pa so mu tudi zato dovolile. Ali pa se jim je zdel privlacen in so bile pripravljene imeti romanco. Lahko, da je bil zenskar. Ampak to je bil tudi JFK ali Clinton. In zdaj ima 70 let, privlacno zeno, urejeno druzinsko zivljenje, torej je njegovo mladostno ljubimkanje povsem nepomembno. Ce ga primerjamo nasim Zokijem?
sporočil: 5.516
[crt]A ni Marvin iz štoparskega vodnika?
beware of marvin :)
Vsaj jaz ga ne najdem:
wiki.lspace.org/medi...characters
By the way, this just in from Douglas Adams:
www.imdb.com/title/tt4047038/
M
sporočil: 28.085
[pcs]je ja... not a good day for multitasking :)
A ni Marvin iz štoparskega vodnika?
Vsaj jaz ga ne najdem:
wiki.lspace.org/medi...characters
By the way, this just in from Douglas Adams:o super, hvala.
www.imdb.com/title/tt4047038/
[crt]Obstajal je se en Marvin, mogoce je bil navdih Douglasu Adamsu?
> [pcs]
> A ni Marvin iz štoparskega vodnika?
> Vsaj jaz ga ne najdem:
> wiki.lspace.org/medi...characters
je ja... not a good day for multitasking :)
en.wikipedia.org/wik...vin_Minsky
sporočil: 4.301
Hej Gently-a sem pa prebral, vrtijo to kje na kakšnem kanalu blizu
naše galaksije?
:-)
LpA
:-)
LpA
sporočil: 8.637
Glede na rekordnih 333 komentarjev pred mano, bom s 334 komentarjem
prispeval k zvišanju rekorda.
No, torej, če kdo še ne ve, se Trump seli v Belo hišo in bo tam naslednja 4 leta razmišljal, kako bo znamka Trump pridobila na vrednosti.
In hvala bogu, da smo Slovenci dobili prvo damo. Sedaj pa res pridemo na svetovni zemljevid. :) To je tudi za biznis dobro.
No, torej, če kdo še ne ve, se Trump seli v Belo hišo in bo tam naslednja 4 leta razmišljal, kako bo znamka Trump pridobila na vrednosti.
In hvala bogu, da smo Slovenci dobili prvo damo. Sedaj pa res pridemo na svetovni zemljevid. :) To je tudi za biznis dobro.
sporočil: 4.775
[Petunija1]Mene je republican podučil, da so osli Clintonova in njeni pristaši.
> [FIN-454644]
> A ti rabis pri vsakem vicu navodilo za uporabo?
Ne, tudi brez navodila sem ugotovila, da si osel.
[kajulci]Ne bi zdaj šli v detajle kajti čisto vsaka dobra.
Petunija, jaz pa stavim, da si ti ena nepotešena, neprivlačna ženska. Ker take stvari so na splošno precej očitne. Saj vem, ne poznam te, pišem bedarije, bla bla bla.
PS: (sam, da je mlada pa lepa)
Zadnja sprememba: anon-184333 09.11.2016 17:57
[crt]Pa kaj, Janša se je tudi preživljal s pisanjem programov v Mikroadi. Pa še udba ga je takrat preganjala. In zato se še danes spozna na IBM, bolj kot Trump in Clintonova, ki ne ve kje ima inbox. Danes bi vsi samo twittali in objavljali selfije in se zato imeli za programerje.
jebo vas jerry springer, kako naj clovek v miru programira ob takem :)
[Petunija1]Men je republican podučil, da so Trump in njegovi pristaši sloni ne pa klovni. Slon v hiši z belim porcelanom, ki ga je Michele privlekla pa bo letel po tleh kot na grški svatbi.
> [picikato]
> > [Petunija1]
> > > [FIN-454644]
> > > A ti rabis pri vsakem vicu navodilo za uporabo?
> >
> > Ne, tudi brez navodila sem ugotovila, da si osel.
>
> Mene je republican podučil, da so osli Clintonova in njeni pristaši.
Republikanci so znani šaljivci, poglej samo kakšnega klovna in njegov leteči cirkus so si navlekli v Belo hišo.
Zadnja sprememba: anon-184333 09.11.2016 18:17
[FIN-454644]Takrat se je koda pisala na kartice na luknjačih in po listingih podčrtavalo s flomastri. Bog ne daj, da si naredil piko v 73 koloni, kajti to je bil komentar in pogojni stavek je ponorel. Zato si napako iskal s šablono za štetje znakov. Za hrbtom pa so ti stali udbaši in brcali v stol. To so bili težki časi za programerje, ki so dobivali plačo v jugodinarjih.
Odnesel ga pa ni racunalnik, ampak flumaster.
A se kdo spomni, kaksen pomp smo delali, ko je Drnovsek odkril, da
ima odraslo hcerko. Z eno ubogo tajnico. So se domacini norca
delal, medijski prostor smo pa zasuli s floskulo da imamo
Mitteranda med sabo. Ampak Mitterand je imel hcerko z dolgoletno
ljubico, kustosinjo v osrednjem pariskem muzeju, Louvru. Zdaj je
izsla obsezna knjiga njune korespondence. Nobenega zgrazanja,
nobene gonje proti nemorali Drnovska. En sam ponos.
sporočil: 2.309
Petunija1 in kajulci sodita po kvaliteti komentarjev bolj na MMC,
kot pa na finance.si
Crt imaš pa dobre živce, da to prenašaš.
Začel sem najprej z branjem komentarjev in nisem mogel ugotoviti, o čem je bila tema članka, članek sem prebral šele zdaj, da sem sploh ugotovil za kaj gre.
Nekje sem enkrat prebral, da je babe ustvaril hudič, ne pa bog.
Crt imaš pa dobre živce, da to prenašaš.
Začel sem najprej z branjem komentarjev in nisem mogel ugotoviti, o čem je bila tema članka, članek sem prebral šele zdaj, da sem sploh ugotovil za kaj gre.
Nekje sem enkrat prebral, da je babe ustvaril hudič, ne pa bog.
sporočil: 5.775
Zadrta feministka, neporočena ali ločena, verjetno lezbijka,
izrazito levega političnega prepričnaja, totalno rigidna v svojem
prepričanju. Koliko sem se zmotil?
PRAVA BABA, ki ima urejene poglede na svet, te očitno zelo iritira, kajne?
PRAVA BABA, ki ima urejene poglede na svet, te očitno zelo iritira, kajne?
Mogoče pa ima samo NORMALNE dohodke za visoko izobraženega na
zahodu ali pa vodi uspešno firmo. NISMO vsi sociala tule in vsaj
50.000 - 100.000 € letnega dohodka je za nekatere tu normalno. Za
lokalne tepčke je to seveda lahko samo kraja in popolnoma
nedosegljiv znesek, a ne?
Glede na to, kolk njihova roba zanič, je že vsaj parkrat predraga.
NOBENA stvar ne dela 100%. VEDNO je nekaj narobe.
Poleg tega pa je sedaj Mehika že cenejša in Trump se je šel pogovarjat za selitev proizvodnje iz Kitajske tja. Double whammy: zjebeš Činke in zmanjšaš pritisk latinosov na svojo mejo.
Poleg tega pa je sedaj Mehika že cenejša in Trump se je šel pogovarjat za selitev proizvodnje iz Kitajske tja. Double whammy: zjebeš Činke in zmanjšaš pritisk latinosov na svojo mejo.
Soooory, pozabil sem, da ti samo na vsake tri leta. Naslednjič
OBLJUBIM da bom prinesel s seboj baby olje. :))
Jebat ga, fizikalci primitvci nismo gotovi v 30 sekundah. MI smo garači pri vsakem delu.
Jebat ga, fizikalci primitvci nismo gotovi v 30 sekundah. MI smo garači pri vsakem delu.
Zadnja sprememba: anon-202494 09.11.2016 18:56
[PyotrNovak]Če toliko z raznimi dodatki potegne v javnih službah (DUTB, MOL, ZPIZ Sindikati, FURS itd), je to zame res kraja.
Mogoče pa ima samo NORMALNE dohodke za visoko izobraženega na zahodu ali pa vodi uspešno firmo. NISMO vsi sociala tule in vsaj 50.000 - 100.000 € letnega dohodka je za nekatere tu normalno. Za lokalne tepčke je to seveda lahko samo kraja in popolnoma nedosegljiv znesek, a ne?
Če pa toliko ali več potegne v privatnih firmah, je pa zame zelo sposoben in mu ne zavidam.
Izven te teme:
Pred kratkim je bilo objavljeno, da šef Daimler (Mercedes) Dieter Zetsche zasluži 14 miljonov evrov letno.
TUDI redke zemlje so mit. Nahajališč je dovolj po svetu in niso
niti tako redke. Problem je v strupenih odpadkih pri pridobivanju,
ki jih pač lahko samo tam zlivaš dol po ulici. Drugje bi dobil
doživljensko.
Tole je rezultat: www.chinahush.com/20...-in-china/
Odgovor razvith: iskanje in prvi uspehi pri zamenjavi teh elementov z drugimi, dostopnejšimi.
Tole je rezultat: www.chinahush.com/20...-in-china/
Odgovor razvith: iskanje in prvi uspehi pri zamenjavi teh elementov z drugimi, dostopnejšimi.
Popolna devastacija. Pokojni prof Avcin, eden prvih nasih ekologov,
je rekel, da zapad isce resitve za neosnazevanje, komunisti pa samo
fabrikin dimnik povisajo.
sporočil: 3.976
Zadnja sprememba: anon-20668 09.11.2016 19:32
[PyotrNovak]Ampak Kajulci ni na zahodu. Pa tudi s plačami malo pretiravaš. Recimo v Nemčiji je tudi za izobražene kadre cifra bližje tvoji spodnji cifri, in to bruto (kar pride mesečni neto 2200-3000 EUR), povprečna neto mesečna plača v Nemčiji je pa tam cca 1500 EUR.
Mogoče pa ima samo NORMALNE dohodke za visoko izobraženega na zahodu ali pa vodi uspešno firmo. NISMO vsi sociala tule in vsaj 50.000 - 100.000 € letnega dohodka je za nekatere tu normalno. Za lokalne tepčke je to seveda lahko samo kraja in popolnoma nedosegljiv znesek, a ne?
Res pa je, da imajo nekateri tudi šestmestne četne cifre in se jih kar nabere.
Ti pa (povsem dobronamerno) svetujem, da malo obrzdaš arogantnost. Če si v real lifu tak, te bo kdo še (zasluženo) na gobec.
Matjaž nisi na tekočem, povprečna netto plača v Nemčiji je okoli
2.000.- evrov.
Se mi zdi, da je kar malo razlike med 1500 in 2000.
Als Durchschnittsgehalt wird das durchschnittliche Bruttogehalt deutscher Arbeitnehmer im Jahresmittel bezeichnet. In den letzten Jahren ist das durchschnittliche Gehalt immer weiter gestiegen und liegt heute bei 41.000,- Euro brutto. Viele Arbeitnehmer erreichen diese Gehaltsschwelle jedoch bei Weitem nicht, während andere deutlich mehr verdienen. Wer mit rund 41.000 Euro zu den Durchschnittsverdienern zählt, hat jeden Monat etwa 2.000,- Euro netto in der Tasche und kommt übers Jahr gerechnet auf 24.000,- Euro netto.
Se mi zdi, da je kar malo razlike med 1500 in 2000.
Als Durchschnittsgehalt wird das durchschnittliche Bruttogehalt deutscher Arbeitnehmer im Jahresmittel bezeichnet. In den letzten Jahren ist das durchschnittliche Gehalt immer weiter gestiegen und liegt heute bei 41.000,- Euro brutto. Viele Arbeitnehmer erreichen diese Gehaltsschwelle jedoch bei Weitem nicht, während andere deutlich mehr verdienen. Wer mit rund 41.000 Euro zu den Durchschnittsverdienern zählt, hat jeden Monat etwa 2.000,- Euro netto in der Tasche und kommt übers Jahr gerechnet auf 24.000,- Euro netto.