Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Donald in Melania se selita v Belo hišo!
Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 17
sporočil: 48.253
[kajulci]A lahko objavis link na kaksno sliko iz neta, na zensko, ki je vizualno podobna tebi? Da vidimo, o cem debatiramo :)
Petunija, jaz pa stavim, da si ti ena nepotešena, neprivlačna ženska. Ker take stvari so na splošno precej očitne. Saj vem, ne poznam te, pišem bedarije, bla bla bla.
(se enkrat: ne mislim TVOJE slike, ampak verjetno znas nekaj za kar lahko reces "ok, taka sem pa jaz"?)
sporočil: 5.516
[pcs]Spodaj en komentator:
LUDNICA NA SAMO 57 KILOMETARA OD ZAGREBA! Malo slovensko mjesto slavi novu Prvu damu, totalna euforija u lokalnom kafiću
www.jutarnji.hr/vije...u/5240443/
Pa to je u Austriji ako je 57 km od Zagreba!
:)
M
sporočil: 3.976
[FIN-454644]Odlično zapisano.
V teoriji so feministke pametne, superiorne moskim, se ne pustijo, v praksi pa to pomeni, da jih moski zavracajo in so zato razboljene ali pa same zavracajo moske in si domisljajo, da so zato nekaj boljsega. V resnici gre za poskodovan odnos do partnerstva z nasprotnim spolom. Trump je napovedal partnerstvo in ne boj. Feministke pa prisegajo na BOJ. Boj med spoloma in boj proti zenskam, ki zivijo v srecnem partnerstvu z moskimi.
sporočil: 6.899
Zadnja sprememba: anon-207617 09.11.2016 13:11
[kajulci]Ja. Jaz bi zgolj rekel, da gre za zelo kvalitetne, ne samo "kolikortolikor", tvoj filter je pač višji.
Aja. Ok, vzamem na znanje. Ampak še vedno drži, da so kolikor toliko kvalitetni proizvajalci proizvodnjo preselili nazaj v Evropo,
iz tvojega pisanja sledi edino to, da bodo ti proizvajalci počasi pocrkali, potem pa bo na voljo samo še cenen crap ali pa ultra svinjsko drag high end, o čemer se pa par dni nazaj že prisal glede storitev.Jaz bi celo rekel da je v večini konzumerizma že tako. Ampak pomoje taboljši brandi (kar Bata najbrž ni), sploh niso šli ven iz evrope, ker je to del imidža? Je lacoste šel ven? Ali pa italijanske designer znamke? Sprašujem, ne vem... Kolikor razumem polluksuz (boss, armani, ipd) je šel ven in nekako deli svoje kolekcije na maso ki hoče značko, in drugi del ki je 500€+ po kosu in je narejen v eu (torej bolgariji), medtem ko resen luksuz ni nikoli experimentiral.
Se z veseljem pustim podučit :-)
Največ priložnosti za srednji razred bo ostal v storitvah pomoje. Da mehanik, vodovodar, strežba itd zna bit prijazna in sposobna in govori tvoj jezik.
Šivanje oblek in struženje kovine in sestavljanje kock na domačih tleh za višjo zaposlenost je pomoje komot lahko velikanski strel v koleno, če ne rata glih idealna izvedba.
Preprosto moramo prednjačiti v tehniki in izobrazbi in dizajnu, masa pa mora dobiti vzgojo in delovne navade in trening za storitvenike (včasih se je temu reklo služabniki). Ne vidim dosti možnosti za svetlo prihodnost v tekmovanju z azijskimi delavci v monotonem avtomatiziranem delu v tovarnah.
Obljubim, da ne bom nikoli politik :-)
Zadnja sprememba: anon-20668 09.11.2016 13:12
Ja... ko bi jo v tolažbo vsaj kdo zgrabil za rit..:-)))
[republican]Seveda iz tega ne bova vlekla zaključkov o vplivu komunizma, kapitalizma, germanskih in protestantskih navad na konkurenčnost gospodarstva... Sicer bomo imeli še enega rdečega direktorja, tokrat celo v lastni firmi :-))))))
> [bc123a]
> S tem, ko so ji americani preuranjeno priznali status prostega gospodarstva so sebi naredili velikansko skodo.
Očitno so se zajebali, ker so upali, da bodo na veliko izvažali na Kitajsko, v resnici je pa ravno obratno in Kitajci na veliko izvažajo v Ameriko.
Da ne govorim o sebi, sužnju marxovih pijanskih blodenj...
Googlaj sigourny waever ali pa sharon stone :-) pa si izberi barvo
ki ti ustreza.
Zato je internet fajn :-), prenese še več kot papir :-)
Zato je internet fajn :-), prenese še več kot papir :-)
sporočil: 5.516
[Petunija1]Saj je njej tudi:
V resnici mi je vseeno kako ti izgledam.
www.lovethispic.com/...s-a-person
Se mi malce smiliš, ampak res prav prosiš za tole.
M
[republican]Veliko lažje je voliti "za delovna mesta" kot pa za "30% višje cene vsega kar ni made in usa".
> [vrac]
> > [NemirniTujec]
> > Trump obljublja 45% carine na kitajski uvoz. Bomo videli. Kanada ima ( ne vem kako strogo, in kake so dajatve na neizvajalce tega) denimo policy, da mora proizvajalec avtomobilov v Kanadi izdelati toliko komadov, kot jih proda - ker so velik trg brez svoje znamke.
>
> Ne vem če tole drži, po zadnjem sporazumu CETA je takšna zakonodaja prepovedana. Da bi pa Trump nabil za kitajsko blago 45% carino? Ne ga lomit... Morda bo, da bo "zadovoljil" obljube, ki jih je dajal pred volitvami, bo ocarinil s 45% carino morda podkve za podkovanje konj na primer. Za blago, ki ga kupujejo Američani na Kitajskem tega sigurno ne bo storil. Ni nor, čeprav en nemški minister trdi drugače.
Zakaj misliš, da tega ne bo storil? Delovna mesta Američanov so pač bolj pomembna od poceni kitajskih superg.
Tak da realizacija bo zelo zelo poševna.
[NemirniTujec]Seveda bo standard sel dol. To bo cena za ohranitev neke vsaj minimalne kohezije v druzbi, ki bi jo drugace razgnalo.
> Zakaj misliš, da tega ne bo storil? Delovna mesta Američanov so pač bolj pomembna od poceni kitajskih superg.
Veliko lažje je voliti "za delovna mesta" kot pa za "30% višje cene vsega kar ni made in usa".
Tak da realizacija bo zelo zelo poševna.
Apple Iphone bo stal 900 EUR namesto 600 EUR, in 130 cm TV bo stal dva jurja namesto 800 EUR. Bo to radikalno zmanjsalo standard? Ne bo.
[republican]Kot pravim, se pustim podučiti. Pomoje ne bi bilo škode, če bi zahidne države storitveni sektor zaščitile (nič kitajcev v restavracijah). Ampak ponovno uvajanje tovarnarske produkcije pa je pomoje mimo. Še enkrat - nič ne vem, samo gobcam in poslušam odmeve.
> [NemirniTujec]
> Ampak pomoje taboljši brandi (kar Bata najbrž ni), sploh niso šli ven iz evrope, ker je to del imidža? Je lacoste šel ven? Ali pa italijanske designer znamke? Sprašujem, ne vem... Kolikor razumem polluksuz (boss, armani, ipd) je šel ven in nekako deli svoje kolekcije na maso ki hoče značko, in drugi del ki je 500€+ po kosu in je narejen v eu (torej bolgariji), medtem ko resen luksuz ni nikoli experimentiral.
Odvisno kaj je zate resen luksuz. Armanijeva oblačila so skoraj vse narejena v Aziji... tudi tista ki stanejo 500€+.
> Največ priložnosti za srednji razred bo ostal v storitvah pomoje. Da mehanik, vodovodar, strežba itd zna bit prijazna in sposobna in govori tvoj jezik.
Če pod strežbo misliš na gostinstvo, potem ti predlagam, da greš enkrat v Benetke, pa boš presenečen. Večina restavracij v Benetkah (pa tudi v drugih italijanskih mestih) je že v rokah Kitajcev. Pa ne govorim samo o kitajskih restavracijah...
> Obljubim, da ne bom nikoli politik :-)Te je strah kommie revolucije, kapitalist nabasan, anede :-))))))
Lepo od tebe ;)
[rava]kot te nekdo da na ignore + odkljuka da ne mores videti njegovih postov.
Kaj je to superignore?
[kajulci]Ampak po temle se pa vidi, da definitivno nisi del povprečnega ljudstva. Običajen človek nima denarja, da bi naenkrat pokupil vse modele neke boljše znamke čevljev, pa če so še tako fajn...
pred nekaj leti sem padla na neko znamko, zdaj se ne spomnim imena, ki je obstajala natanko dve leti, v NYC je povzročila cel vihar, vse razprodano, najkavalitetnejše čisto usnje, italijanska izdelava, na spletu se ni dalo najt nobenih informacij o proizvajalcu, nato pa so mrknili in jih ni več. Od njih sem kupila čisto vse modele ki so obstajali, razen flat ones
just saying :)
[republican]Z aksiomi se strinjam tudi jaz... Problem bo, če bo dobro zaposlenih zgolj peščica več, šuhi (čevlji so onastvar od kajulci) in gate in igrače in plenice in it izdelki pa bodo počez za ve precej dražji.
> [bc123a]
> > [NemirniTujec]
> > > Zakaj misliš, da tega ne bo storil? Delovna mesta Američanov so pač bolj pomembna od poceni kitajskih superg.
> >
> > Veliko lažje je voliti "za delovna mesta" kot pa za "30% višje cene vsega kar ni made in usa".
> >
> > Tak da realizacija bo zelo zelo poševna.
>
> Seveda bo standard sel dol. To bo cena za ohranitev neke vsaj minimalne kohezije v druzbi, ki bi jo drugace razgnalo.
>
> Apple Iphone bo stal 900 EUR namesto 600 EUR, in 130 cm TV bo stal dva jurja namesto 800 EUR. Bo to radikalno zmanjsalo standard? Ne bo.
Se strinjam. Američan z dobro plačano službo bo lažje kupil Iphone za 900$, kot brezposelen za 600$.
Iphone je statusni simbol. Cenena kitajska bunda in šuhi in miška in tipkovnica in monitor in sedežna garnitura in miljon drugih pičkarij pa je razumljeno kot minimum ki ga ne damo. Kot kruh in voda.
In to spreminjat bi bilo politično občutljivo, tudi če kmetavzom v michiganu odprejo novo fabriko za šivanje šuhov.
[rava]Kljjkica, kjer ignoriranci ne vidijo tvojih postov. Ampak lahko jo vklooiš samo za vse ali nobenega, se mi zdi.
Kaj je to superignore?
To je bilo narejeno posebej na mojo željo, da s svojimi komunističnimi blodnjami ne vznemirjam spečih velikanov pravičnosti, kot je denimo Petunija.
Najčudovitejše orodje. Če bi hoteli da to plačam, bi.
[NemirniTujec]Ves kaj je zanimivo? Da mocne druzbene spremembe povzrocijo ze majhni ekonomski premiki.
Z aksiomi se strinjam tudi jaz... Problem bo, če bo dobro zaposlenih zgolj peščica več, šuhi (čevlji so onastvar od kajulci) in gate in igrače in plenice in it izdelki pa bodo počez za ve precej dražji.
Iphone je statusni simbol. Cenena kitajska bunda in šuhi in miška in tipkovnica in monitor in sedežna garnitura in miljon drugih pičkarij pa je razumljeno kot minimum ki ga ne damo. Kot kruh in voda.
In to spreminjat bi bilo politično občutljivo, tudi če kmetavzom v michiganu odprejo novo fabriko za šivanje šuhov.
Recimo jaz sem vedno mislil da je v Veliki depresiji bila ziva katastrofa, da so bili skoraj vsi brezposelni.
Potem pa enkrat berem da je bila brezposelnost 30%. Fakin 30%! To pomeni da je v (zaenkrat) najgroznejsem ekonomskem obdobju za USA, ki se ga vsi spomnijo z grozo, iz katerega se spomnimo slik kuhinj za reveze in slik kolon brezposelnih ki se brezvoljno pomikajo mimo tabel "jobless men keep walking" dejansko dve tretjini za delo sposobnih imelo delo!
Tako da ce bi recimo namesto v foxconnu sestavljali Iphone v ameriski apalaciji, tudi tudi direkten prenos dodatka stroskov na kupce ne bi pomenil nic grozno velikega. Za 300 EUR pa ja znamo ajfon tudi na zahodu sestavit (pozor, govorimo samo o sestavljanju, torej zadnji stopnji, ki poteka v foxconno). Celo vec, mislim da bi oni rednecki imeli fajn jobe tudi ce bi se stroski povecali samo za 100 EUR.
Tako da ne vem, kitajska proti zahodu NI dejansko tako zelo noro poceni, no.
[rava]To je to, in velja za vse.
A to je ta knof "Ignoriranim skrij moje objave? Da/Ne"?
To pol ni osebno - to velja za vse ignorirane.
sporočil: 32.720
[kajulci]
> [bc123a]
> > [Gustl]
> > > [republican]
> > > Jaz mislim, da nima smisla posploševat. Trump ne bi mogel zmagati, če bi zanj volili samo brezposelni. Teh je v ZDA manj kot 5%.
> > >
> > > Btw, za Hillary je glasovalo 88% afro-američanov. Zmaga Trumpa je dokaz, da je mogoče zmagat na volitvah tudi, če se zameriš črncem... in latinosom... in ženskam... in medijem... in stricem iz ozadja.
> >
> >
> >
> > pbs.twimg.com/media/....jpg:large
> >
> > pbs.twimg.com/media/...AEJ9Ex.jpg
>
> Tako, niso vsi latinosi glasovali za clintonovo, in se zdalec ne vse bele zenske.
>
> To je zadeva, ki so jo analitiki skoz pozabljali. Nekatere zenske boli q ce je trikrat locen. Nekatere zenske boli q ce je imel problematicen odnos do zensk, ce je po drugi strani bil edini, ki jih je zaposloval na odgovornih mestih. In nekatere latinose boli k za zid na juzni meji, manj konkurence jim ustreza.
>
> Se zdaj ne razumem te partizanscine po kateri bi morale vse zenske avtomaticno voliti za clintonovo in vsi latinosi proti trumpu.
Tako je. Jaz trdim, da VSE ženske boli k, če je 3 x ločen. Če si proti Trumpu, potem boš sicer naglas poudarjal stvari, ki so kao družbeno "spoznane" za nesprejemljive, ampak v resici čisto vsako žensko boli k, če je kdorkoli nevemkolikokrat ločen. Pa tudi tale problematičen odnos do žensk je tko tko. Iz tega, če nek tip vsake toliko kako žensko zgrabi za rit, se sicer dela neka uradna fama, ampak v resnici pa to ni nič kaj takega. Treba je poznati psihologijo, ki stoji za tem. Za rit namreč sluzavi tipi (to so vsi tisti tipi, ki ženske grabijo za rit) ne grabijo kar katerokoli žensko, pač pa grabijo seksi in privlačne ženske. Seksi in privlačne ženske pa imajo drugačno dojemanje moških kot neseksi in neprivlačne. Seksi in privlačne ženske namreč rade ugajajo (to bi sicer rada vsaka ženska) in če jo nekdo zgrabi za rit, tega ne doživlja kot ponižanje, pač pa kot potrditev svoje všečnosti. Seveda, ni vsaka potrditev všečnosti najbolj prijetna stvar, ampak cost benefit gre še vedno v korist benefit kot pa cost. Tko da to, da te nekdo zgrabi za rit, v resnici sploh ni nek big deal. In zopet se dela drama iz nečesa, kar sploh nobena drama ni. Ampak zopet, če si nasprotnik Trumpa, potem boš pač na glas to izpostavljal do nezavesti, ker je to kao družbeno nesprejemljivo, ampak v resnici te pa boli k, če je Trump babe grabil za rit, tko ko bi me bolu k, če bi mene zgrabu za rit, oz. verjetno bi se mi celo fajn zdelo, glede na to, kak profil ultra lepotic je njemu všeč :D Ne prosim verjet vsemu, kar se piše o tem, kako smo ženske skos in skos neke žrtve. V resnici nismo, je pa res, da ženske znamo fajn izkoristit vlogo žrtve, kadar nam to prav pride in kaj je lažjega kot v svoj prid izkoristit dejanje, za katero uradno velja, da nam povzroča travme. Jaz vem da sem to že kdaj v preteklosti izkoristila. Ni pa to za mešati z dejanskim napadom nate ali pa s poskusom posilstva, tisto je čisto druga kategorija in NE, ritni grabež niti slučajno ne paše v to kategorijo. Mind you, ženske znamo fajn blefirat, od tod tudi tista, da znamo ženske moške ovijat okoli prsta. Mimogrede, če znaš moške ovijat okoli prsta, ti je v lajfu bistveno lažje, kot pa če furaš lajf na način Petunije - slednje iz tebe samo naredi mizerable in na cel svet jezno osebo, ki živi lajf v stalnem konfliktu z vsem kar leze in gre.... ja, ker je v resnici big deal, če se pri grabljenju za rit ustavi ...
P.S.: nisem seksi ženska, da bi iz svojih izkušenj vedel, kako je to, če te mimoidoči na cesti zagrabi za rit in sam ne grabim seksi žensk za riti kar tako mimogrede, vseeno pa verjamem, da smo ljudje različni in tudi grabljenje mimoidočih za rit dojemamo različno ... aja, pa ne me zdaj dat na ignore, ker me zaradi mojih osebnih stališč že brez tebe ima na ignore več kot duplo število vseh, ki na totem forumu še sodelujejo ... khmm, sploh pa bi bilo škoda, da ne bi mogel videt, kako se hot chicks na totem forumu fightajo med sabo ...
[republican]Z Ravo se ne igraj, ti bo gume na kapitalističnem (na plečih delafcev kupljenem) mercedesu porezala.
> [rava]
> > [pcs]
> > > Petunija1, daj nekaj nam razkrij. Imas moskega v svojem zivljenju?
> >
> > Če je moški, je Piki ali Garfield :)
> >
> > M
>
> Crazy cat ladies smo poosebljena ljubezen.
> Samo dedcev, s katerimi bi se bilo tolk fajn lubčkat kot z mojim Pikijem, je zelo malo.
> Tako da se morte mal nad sabo zamislit. :P
Jaz sem se nad tabo zamislil...
Jaz sem teoretik, filozof, ona pa nič ne gobca, sam ukrepa.
Tak da če se ona rada lubčka z živalmi, to pustimo pri miru. To je čist druga stvar od baričevičevih psov, ker oni so bili ujetniki, tukaj pa je macko daleč nadrejen - v bistvu je materializirano božanstvo, ki osmisli bivajočnost umrljive človeške partikularnosti, izgubljene v krutem nesmiselnem svetu.
You have been warned. Petunija nima mačk, ker puščajo dlake. Take grdobije si upam pisati ker jo imam na superignoru, tak da prosim ne citirati :-)
sporočil: 11.068
[bc123a]Ne vem zakaj ta rava sprašuje, kaj je to supeignore, ker mene je pa znala dati na ignore, verjetno zato, da ne bi čital njenih "intelektualnih presežkov". Pa jih vseeno najverjetneje ne bi.
> [rava]
> Kaj je to superignore?
kot te nekdo da na ignore + odkljuka da ne mores videti njegovih postov.
[republican]Včasih mam tak dan ja :P
Danes si pa v formi ;)
A si kdaj bral discworld satirične zgodbe od terry pratcheta? Must do.
sporočil: 11.312
Name je Obama delal vtis dobrovoljnega pajaca. Ocitno ga je tako
dojemal tudi Putin, ki ga ni smirglal ni petposto. Dal mu je
Nobelovo nagrdo za mir, pa je imel mir pred njim. Ce bi bil v Beli
hisi kdo drug, bi bil Krim se vedno ukrajinski. Kaj pocne Putin
nekaznovano od Baltika do Srbije. V Srbiji ima vecdnevni padalski
provokatorski projekt Slovansko zaveznistvo. Lako prodje.
sporočil: 662
čas vnosa: 09.11.16 12:04
[Klepec]
Cinija al pelargonija al kaj že je, pa v jok
izkušeni vrtnarji vedo da pelargonije, petunije in še nekatere vrste nikoli ne uspevajo dobro skupaj s fuksijami. potem je pa stvar okusa za katero vrsto se odločiš. jaz načeloma rajše gledam oziroma sobivam z lepo vzgojenimi fuksijami
sporočil: 630
[NemirniTujec]I must admit I'm sort of crushing on kajulci right now. :)
> [kajulci]
> Ljubica, dajva precizirat, da ne bova imeli problemov: če sem jaz miserable, potem jaz to hočem bit. Ker če naj bi tvoj lajf predstavljal srečo, potem jaz to nočem bit.
You are fucking hilarious :-)
sporočil: 11.312
Kitajcki so prisli do knowhowa, zdaj pa lahko zvisajo cene. Zahod
pa se bo za inteelktualno lastnino obrisal pod nosom. Se vedno bodo
cenejsi, ampak bodo pa definitivno dvignili cene. Kratkovidni
zahod.
sporočil: 11.068
[republican]Nič ne bo iz tega. Komu je pa v interesu zapirati se pred Kitajsko? Malo razmisli. Nobenih carin ne bo. To kar je Trump govoril v predbvolilni tekmi je popolnoma noro, če bi to uesničil. Verjetno to ve tudi sam. Kitajsko tržišče je največje na svetu, Američani bi si pa s carinami streljali v lastno koleno. Tega pa oni ne bodo naredili nikoli. Zakaj ne delujejo ukrepi proti Rusiji? kdo ima največ škode zaradi političnih ukrepov? Zakaj ne delujejo?
> [NemirniTujec]
> Iphone je statusni simbol. Cenena kitajska bunda in šuhi in miška in tipkovnica in monitor in sedežna garnitura in miljon drugih pičkarij pa je razumljeno kot minimum ki ga ne damo.
Tudi bunde, šuhe, tipkovnice in sedežne garniture bodo začeli spet delati v ZDA in Evropi, če bodo kitajske zaradi carin in omejitev postale predrage. Ne trdim da se bo to res zgodilo, ampak če se bo, bo Kitajska dosti bolj najebala, kot ZDA in Evropa.
sporočil: 32.720
Zadnja sprememba: najobj 09.11.2016 14:00
[rava]... čuj, to je tisto, ko kakšen Črt, republican, NemirniTujec in verjetno še kdo ne dovolijo, da bi se jaz na totem forumu kaj naučil ob njihovih modrostih ...
Kaj je to superignore?
P.S.: republican sicer špega, kaj jaz pišem in mi včasih podari forum.finance.si/?ra...&m=2621961 tudi kakšen plus, čeprav ga jaz njemu nisem dal nikoli, ker pač raznih plusov, prijateljev in ignoriranja ne uporabljam, ker se mi zdi butasto, da se ne bi mogel obvladati in NE reagirati (= ignorirati), če mi kaj ne paše ...