Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Vrvohodci in službohodci
Strani: 1 2
sporočil: 30
Frankl spet si brcnil v temo. Ko so imele finance še pametne in
hvale vredne novinarje in pisce kolumn je to bil častnik z odliko.
Sedaj je le še trobilo. Strinjam se s tabo, da so časi danes pač
drugačni, da je treba delati več in dalje. Ne strinjam pa se s tem
da pa bomo delali tudi za petsto EUR ali manj 24 ur na dan. Pa ti
si prismojen. Kot vodja projekta kar je moja profesija je to
žalitev. V tujini zaslužjo za takšno delo 500 EUR na dan. Ne se
prosim delat norca z ljudi. Že spet propagiraš levake in nas
potiskaš v novodobno suženjstvo. Samo da še napravijo taborišča kot
na kitajskem kjer sestavljajo Iphone 16 ur na dan za 5 dolarjev pa
smo v raju. Kdo pa bo ukinil uravnilovko v javni upravi, ker eni pa
tam res tudi delamo, pa mislim da se še ni rodil. Zato te prosim da
ne pišeš več takšnih neumnosti.
sporočil: 6.899
[btus]Spoštovani gospod vodja projekta (po profesiji) zaposlen v javni upravi (zgolj slučajno), prosim citiraj kje je Frankl napisal, da bi bilo treba za 500 eur delati 24 ur na dan.
Frankl spet si brcnil v temo. Ko so imele finance še pametne in hvale vredne novinarje in pisce kolumn je to bil častnik z odliko. Sedaj je le še trobilo. Strinjam se s tabo, da so časi danes pač drugačni, da je treba delati več in dalje. Ne strinjam pa se s tem da pa bomo delali tudi za petsto EUR ali manj 24 ur na dan. Pa ti si prismojen. Kot vodja projekta kar je moja profesija je to žalitev. V tujini zaslužjo za takšno delo 500 EUR na dan. Ne se prosim delat norca z ljudi. Že spet propagiraš levake in nas potiskaš v novodobno suženjstvo. Samo da še napravijo taborišča kot na kitajskem kjer sestavljajo Iphone 16 ur na dan za 5 dolarjev pa smo v raju. Kdo pa bo ukinil uravnilovko v javni upravi, ker eni pa tam res tudi delamo, pa mislim da se še ni rodil. Zato te prosim da ne pišeš več takšnih neumnosti.
Prosim.
V sloveniji javne projekte vodijo ljudje, ki niso sposobni razumeti novinarskega besedila za široko potrošnjo. Torej IQ nekje med 60 in 75. Še dobro nam gre.
sporočil: 1.374
[NemirniTujec]Prav. Zmenjeno.:-)
> [rub15]
> Tale špil bosta vidva igrala brez mene.
Ej, jaz z BOT-om nič ne igram, jaz sem se sam s teboj hecal... ne morem pomagat, če superignor deluje tako, da lahko citiranje mojega teksta ignorirani še vedno vidi.
sporočil: 255
[NemirniTujec]Dopusti NemarniTujec, da kdo kaj iz napisanega tudi sklepa. Kam pa pridemo, če nihče več ne bo smel misliti s svojo glavo, ne bo smel biti zaposlen v javni upravi in bog ne daj, bil vodja projekta, da ga ne bi že apriori obtožili, da ima nizek IQ.
> [btus]
> Frankl spet si brcnil v temo. Ko so imele finance še pametne in hvale vredne novinarje in pisce kolumn je to bil častnik z odliko. Sedaj je le še trobilo. Strinjam se s tabo, da so časi danes pač drugačni, da je treba delati več in dalje. Ne strinjam pa se s tem da pa bomo delali tudi za petsto EUR ali manj 24 ur na dan. Pa ti si prismojen. Kot vodja projekta kar je moja profesija je to žalitev. V tujini zaslužjo za takšno delo 500 EUR na dan. Ne se prosim delat norca z ljudi. Že spet propagiraš levake in nas potiskaš v novodobno suženjstvo. Samo da še napravijo taborišča kot na kitajskem kjer sestavljajo Iphone 16 ur na dan za 5 dolarjev pa smo v raju. Kdo pa bo ukinil uravnilovko v javni upravi, ker eni pa tam res tudi delamo, pa mislim da se še ni rodil. Zato te prosim da ne pišeš več takšnih neumnosti.
Spoštovani gospod vodja projekta (po profesiji) zaposlen v javni upravi (zgolj slučajno), prosim citiraj kje je Frankl napisal, da bi bilo treba za 500 eur delati 24 ur na dan.
Prosim.
V sloveniji javne projekte vodijo ljudje, ki niso sposobni razumeti novinarskega besedila za široko potrošnjo. Torej IQ nekje med 60 in 75. Še dobro nam gre.
In potem taki humanisti, ki vsakega žalijo in/ali ignorirajo, zagovarjajo begunce in njihovo dobronamernost sluźiti bogatemu gospodarju. Bog pomagaj ubogim na duši, kajti sami si ne morejo.
sporočil: 476
[vickibedi]Ja verjetno bi si to lahko Akrapovič privoščil, delam v svoji firmi in lahko zaključim kadar hočem.
> [FIN-557341]
> Danes končam s službo ob 13.00!
Akrapovič je imel torej prav, ko je bentil da se Slovenci ob petkih množično zapodijo poroti morju. V večini slovenskih firm ob petkih ob 16h loviš duhove.
sporočil: 9.333
..."Družbene vloge so že zdavnaj prešle svoje meje, vse se je zlilo
v eno."...
A se je res zlilo v eno ?
Mar se, obstoječi obroči, ne
drobijo vsak dan bolj, in vse
močneje zahtevajo preustroj ?
[Zagovarjati obstoječe, je pot (in bližnjica - tudi po tirih) do globalistične ne-sreče... Na vsako, tudi najmanjšo, celico sodobne družbe vplivajo sedanje okužbe, mar ne ?]
Sodražan
A se je res zlilo v eno ?
Mar se, obstoječi obroči, ne
drobijo vsak dan bolj, in vse
močneje zahtevajo preustroj ?
[Zagovarjati obstoječe, je pot (in bližnjica - tudi po tirih) do globalistične ne-sreče... Na vsako, tudi najmanjšo, celico sodobne družbe vplivajo sedanje okužbe, mar ne ?]
Sodražan
sporočil: 71
[NemirniTujec]
> [btus]
> Frankl spet si brcnil v temo. Ko so imele finance še pametne in hvale vredne novinarje in pisce kolumn je to bil častnik z odliko. Sedaj je le še trobilo. Strinjam se s tabo, da so časi danes pač drugačni, da je treba delati več in dalje. Ne strinjam pa se s tem da pa bomo delali tudi za petsto EUR ali manj 24 ur na dan. Pa ti si prismojen. Kot vodja projekta kar je moja profesija je to žalitev. V tujini zaslužjo za takšno delo 500 EUR na dan. Ne se prosim delat norca z ljudi. Že spet propagiraš levake in nas potiskaš v novodobno suženjstvo. Samo da še napravijo taborišča kot na kitajskem kjer sestavljajo Iphone 16 ur na dan za 5 dolarjev pa smo v raju. Kdo pa bo ukinil uravnilovko v javni upravi, ker eni pa tam res tudi delamo, pa mislim da se še ni rodil. Zato te prosim da ne pišeš več takšnih neumnosti.
Spoštovani gospod vodja projekta (po profesiji) zaposlen v javni upravi (zgolj slučajno), prosim citiraj kje je Frankl napisal, da bi bilo treba za 500 eur delati 24 ur na dan.
Prosim.
Vodja projekta. A niso to tisti tipi, ki mislijo, da zmore devet žensk roditi otroka v enem mescu?
[najobj]Aja, to. Spregledal sem ta post.
... čuj, včeraj sem tukaj forum.finance.si/?m=...624&single Črta prosil, da vpraša totega Nemirnega, zakaj ima on mene na totalnem ignoru, ker me res firbec matra, jaz pa ga ne morem vprašat, pa mi Črt noče pomagat ... evo, in ker vidim, da sta vidva z Nemirnim kamerada, ti pa me ne ignoriraš, zdaj še tebe prosim za uslugo, da vprašaš totega Nemirnega, zakaj ima on mene na totalnem ignoru, ker me res firbec matra, jaz pa ga ne morem vprašat, jebiga ...
Z NemirnimTujcem nisva frenda. Mislim, da sva sedaj prvič, po vseh letih mojega visenja tukaj, izmenjala nekaj postov.
Drugače se pa zavestno držim ob strani tukaj na forumu. Vzel sem si svobodo, da bolj ali manj neobremenjeno (dobro, ajd, trudim se) komentiram poste in ne gledam preveč na to kdo ga je napisal. če bi se priključil v kak krog bi bilo to težje. V realnem življenju so neizogibni kompromisi, če človek hoče obdržati svojo socialno mrežo, tukaj pa mi to ni treba početi.
P.S.: najrajši imam vzvišene modrece, ki se niso sposobni soočiti z drugačnimi mnenji ...Vsak se sam odloča koliko široko bo gledal na svet. Jaz si možgana načrtno širim, nekateri si ga pa načrtno ožajo. Vsak ima svoje veselje.
Pred leti sem prebral, ko se je nekdo pohvalil, da bo pa od zdaj naprej načrtno poslušal samo določeno zvrst glasbe, ker on pa da hoče imeti prefinjen glasbeni okus. Pa sem moral večkrat prebrati, če prav razumem.:-)
sporočil: 33.249
[rub15]... čuj, mojih 153 komadov ti bo potrdilo, da se s socialno mrežo na totem forumu tudi jaz ne trudim ...
> [najobj]
> ... čuj, včeraj sem tukaj forum.finance.si/?m=...624&single Črta prosil, da vpraša totega Nemirnega, zakaj ima on mene na totalnem ignoru, ker me res firbec matra, jaz pa ga ne morem vprašat, pa mi Črt noče pomagat ... evo, in ker vidim, da sta vidva z Nemirnim kamerada, ti pa me ne ignoriraš, zdaj še tebe prosim za uslugo, da vprašaš totega Nemirnega, zakaj ima on mene na totalnem ignoru, ker me res firbec matra, jaz pa ga ne morem vprašat, jebiga ...
Aja, to. Spregledal sem ta post.
Z NemirnimTujcem nisva frenda. Mislim, da sva sedaj prvič, po vseh letih mojega visenja tukaj, izmenjala nekaj postov.
Drugače se pa zavestno držim ob strani tukaj na forumu. Vzel sem si svobodo, da bolj ali manj neobremenjeno (dobro, ajd, trudim se) komentiram poste in ne gledam preveč na to kdo ga je napisal. če bi se priključil v kak krog bi bilo to težje. V realnem življenju so neizogibni kompromisi, če človek hoče obdržati svojo socialno mrežo, tukaj pa mi to ni treba početi.
> P.S.: najrajši imam vzvišene modrece, ki se niso sposobni soočiti z drugačnimi mnenji ...
Vsak se sam odloča koliko široko bo gledal na svet. Jaz si možgana načrtno širim, nekateri si ga pa načrtno ožajo. Vsak ima svoje veselje.
Pred leti sem prebral, ko se je nekdo pohvalil, da bo pa od zdaj naprej načrtno poslušal samo določeno zvrst glasbe, ker on pa da hoče imeti prefinjen glasbeni okus. Pa sem moral večkrat prebrati, če prav razumem.:-)
P.S.: s totim NemirnimTujcem te davim, ker mi je hecno, da se tukaj hvali, češ kako on ignorira vse forumske budale, noče pa povedat, kako se med forumske budale kvalificiraš ... khmm, sploh ker se spomnim, da sva nekaj let nazaj čisto normalno komunicirala, potem pa je kar naenkrat izginil, dokler ga čez nekaj cajta slučajno nisem opazil v citiranem postu enega forumaša, ki me ne ignorira ... evo, sicer sploh nimam problemov, ker me NemirniTujec skupaj z ostalimi 152 komadi ignorira v kompletu, me pa vseeno firbec matra, s čem sem totega NemirnegaTujca tako zelo vznemiril, da se je odtujil še bolj, kot je na anonimnem forumu itak normalno ...
sporočil: 6.477
Zadnja sprememba: mimoidoci 24.09.2015 11:20
[najobj]Verjetno te Nemirni ignorira tudi zaradi tvoje nekonsistentnosti. Meni si nedavno svetoval, naj se s fibonacijem, ki me ignorira, kar sam zmenim, zakaj je tako. Metode kako se to naredi, mi pa nisi zaupal.
... čuj, včeraj sem tukaj forum.finance.si/?m=...624&single Črta prosil, da vpraša totega Nemirnega, zakaj ima on mene na totalnem ignoru, ker me res firbec matra, jaz pa ga ne morem vprašat, pa mi Črt noče pomagat ... evo, in ker vidim, da sta vidva z Nemirnim kamerada, ti pa me ne ignoriraš, zdaj še tebe prosim za uslugo, da vprašaš totega Nemirnega, zakaj ima on mene na totalnem ignoru, ker me res firbec matra, jaz pa ga ne morem vprašat, jebiga ...
P.S.: s totim NemirnimTujcem te davim, ker mi je hecno, da se tukaj hvali, češ kako on ignorira vse forumske budale, noče pa povedat, kako se med forumske budale kvalificiraš ... khmm, sploh ker se spomnim, da sva nekaj let nazaj čisto normalno komunicirala, potem pa je kar naenkrat izginil, dokler ga čez nekaj cajta slučajno nisem opazil v citiranem postu enega forumaša, ki me ne ignorira ... evo, sicer sploh nimam problemov, ker me NemirniTujec skupaj z ostalimi 152 komadi ignorira v kompletu, me pa vseeno firbec matra, s čem sem totega NemirnegaTujca tako zelo vznemiril, da se je odtujil še bolj, kot je na anonimnem forumu itak normalno ...
Sedaj si pa poglej tu zgoraj, kako slabo se v podobni situaciji znajdeš sam. Kako daviš in kako te matra firbec, ko gre zate.
P.S.: Aja, z Nemirnim Tujcem se pa kar sam zmeni.
[najobj]
... čuj, mojih 153 komadov ti bo potrdilo, da se s socialno mrežo na totem forumu tudi jaz ne trudim ...Res je.:-)
Zadnja sprememba: najobj 24.09.2015 14:19
[mimoidoci]
> [najobj]
>
> ... čuj, včeraj sem tukaj forum.finance.si/?m=...624&single Črta prosil, da vpraša totega Nemirnega, zakaj ima on mene na totalnem ignoru, ker me res firbec matra, jaz pa ga ne morem vprašat, pa mi Črt noče pomagat ... evo, in ker vidim, da sta vidva z Nemirnim kamerada, ti pa me ne ignoriraš, zdaj še tebe prosim za uslugo, da vprašaš totega Nemirnega, zakaj ima on mene na totalnem ignoru, ker me res firbec matra, jaz pa ga ne morem vprašat, jebiga ...
>
> P.S.: s totim NemirnimTujcem te davim, ker mi je hecno, da se tukaj hvali, češ kako on ignorira vse forumske budale, noče pa povedat, kako se med forumske budale kvalificiraš ... khmm, sploh ker se spomnim, da sva nekaj let nazaj čisto normalno komunicirala, potem pa je kar naenkrat izginil, dokler ga čez nekaj cajta slučajno nisem opazil v citiranem postu enega forumaša, ki me ne ignorira ... evo, sicer sploh nimam problemov, ker me NemirniTujec skupaj z ostalimi 152 komadi ignorira v kompletu, me pa vseeno firbec matra, s čem sem totega NemirnegaTujca tako zelo vznemiril, da se je odtujil še bolj, kot je na anonimnem forumu itak normalno ...
Verjetno te Nemirni ignorira tudi zaradi tvoje nekonsistentnosti. Meni si nedavno svetoval, naj se s fibonacijem, ki me ignorira, kar sam zmenim, zakaj je tako. Metode kako se to naredi, mi pa nisi zaupal.... eh, moj mimoidoči ... evo, če ti poleg nicka mimoidoči istočasno ne uporabljaš še nickov rub15 in NemirniTujec, si že spet zamudil priložnost, da bi šel mimo ...
Sedaj si pa poglej tu zgoraj, kako slabo se v podobni situaciji znajdeš sam. Kako daviš in kako te matra firbec, ko gre zate.
P.S.: rub15 ni nič protestiral, da ga davim, NemirniTujec ne more protestirat, ker me ignorira, ti pa se zelo konsistentno čohaš tam, kjer te nič ne srbi ... aja, ker sem tvoj post razumel, da bi rad moje posredovanje pri fibonaciju, da te odignorira, sem to v tem forum.finance.si/?m=...652&single trenutku naredil, če pa bo kaj pomagalo, pa ne vem, jebiga ...
[mimoidoci]
> [najobj]
>
>
> P.S.: s totim NemirnimTujcem te davim, ker mi je hecno, da se tukaj hvali, češ kako on ignorira vse forumske budale, noče pa povedat, kako se med forumske budale kvalificiraš ... khmm, sploh ker se spomnim, da sva nekaj let nazaj čisto normalno komunicirala, potem pa je kar naenkrat izginil, dokler ga čez nekaj cajta slučajno nisem opazil v citiranem postu enega forumaša, ki me ne ignorira ... evo, sicer sploh nimam problemov, ker me NemirniTujec skupaj z ostalimi 152 komadi ignorira v kompletu, me pa vseeno firbec matra, s čem sem totega NemirnegaTujca tako zelo vznemiril, da se je odtujil še bolj, kot je na anonimnem forumu itak normalno ...
Verjetno te Nemirni ignorira tudi zaradi tvoje nekonsistentnosti. Meni si nedavno svetoval, naj se s fibonacijem, ki me ignorira, kar sam zmenim, zakaj je tako. Metode kako se to naredi, mi pa nisi zaupal.... čuj, mimoidoči ... evo, jaz sem probal, pa očitno forum.finance.si/?m=...713&single ne gre, jebiga ...
P.S.: spet so švabi in jenkiji vse zajebali ...
sporočil: 6.477
[najobj]...čuj najobjestnejši...nea se sekirat...preverka je bila kljub vsemu uspešna...človeka je še vedno strah pred mojimi pripombami...kljub temu, da ne pišem več...meni je to v čast...
> [mimoidoci]
> > [najobj]
> >
> > ... čuj, včeraj sem tukaj forum.finance.si/?m=...624&single Črta prosil, da vpraša totega Nemirnega, zakaj ima on mene na totalnem ignoru, ker me res firbec matra, jaz pa ga ne morem vprašat, pa mi Črt noče pomagat ... evo, in ker vidim, da sta vidva z Nemirnim kamerada, ti pa me ne ignoriraš, zdaj še tebe prosim za uslugo, da vprašaš totega Nemirnega, zakaj ima on mene na totalnem ignoru, ker me res firbec matra, jaz pa ga ne morem vprašat, jebiga ...
> >
> > P.S.: s totim NemirnimTujcem te davim, ker mi je hecno, da se tukaj hvali, češ kako on ignorira vse forumske budale, noče pa povedat, kako se med forumske budale kvalificiraš ... khmm, sploh ker se spomnim, da sva nekaj let nazaj čisto normalno komunicirala, potem pa je kar naenkrat izginil, dokler ga čez nekaj cajta slučajno nisem opazil v citiranem postu enega forumaša, ki me ne ignorira ... evo, sicer sploh nimam problemov, ker me NemirniTujec skupaj z ostalimi 152 komadi ignorira v kompletu, me pa vseeno firbec matra, s čem sem totega NemirnegaTujca tako zelo vznemiril, da se je odtujil še bolj, kot je na anonimnem forumu itak normalno ...
> Verjetno te Nemirni ignorira tudi zaradi tvoje nekonsistentnosti. Meni si nedavno svetoval, naj se s fibonacijem, ki me ignorira, kar sam zmenim, zakaj je tako. Metode kako se to naredi, mi pa nisi zaupal.
>
> Sedaj si pa poglej tu zgoraj, kako slabo se v podobni situaciji znajdeš sam. Kako daviš in kako te matra firbec, ko gre zate.
>
> P.S.: Aja, z Nemirnim Tujcem se pa kar sam zmeni.
... čuj, mimoidoči ... evo, jaz sem probal, pa očitno forum.finance.si/?m=...713&single ne gre, jebiga ...
P.S.: spet so švabi in jenkiji vse zajebali ...
Zadnja sprememba: najobj 25.09.2015 11:19
[mimoidoci]
> [najobj]
> > [mimoidoci]
> > > [najobj]
> > >
> > > ... čuj, včeraj sem tukaj forum.finance.si/?m=...624&single Črta prosil, da vpraša totega Nemirnega, zakaj ima on mene na totalnem ignoru, ker me res firbec matra, jaz pa ga ne morem vprašat, pa mi Črt noče pomagat ... evo, in ker vidim, da sta vidva z Nemirnim kamerada, ti pa me ne ignoriraš, zdaj še tebe prosim za uslugo, da vprašaš totega Nemirnega, zakaj ima on mene na totalnem ignoru, ker me res firbec matra, jaz pa ga ne morem vprašat, jebiga ...
> > >
> > > P.S.: s totim NemirnimTujcem te davim, ker mi je hecno, da se tukaj hvali, češ kako on ignorira vse forumske budale, noče pa povedat, kako se med forumske budale kvalificiraš ... khmm, sploh ker se spomnim, da sva nekaj let nazaj čisto normalno komunicirala, potem pa je kar naenkrat izginil, dokler ga čez nekaj cajta slučajno nisem opazil v citiranem postu enega forumaša, ki me ne ignorira ... evo, sicer sploh nimam problemov, ker me NemirniTujec skupaj z ostalimi 152 komadi ignorira v kompletu, me pa vseeno firbec matra, s čem sem totega NemirnegaTujca tako zelo vznemiril, da se je odtujil še bolj, kot je na anonimnem forumu itak normalno ...
> > Verjetno te Nemirni ignorira tudi zaradi tvoje nekonsistentnosti. Meni si nedavno svetoval, naj se s fibonacijem, ki me ignorira, kar sam zmenim, zakaj je tako. Metode kako se to naredi, mi pa nisi zaupal.
> >
> > Sedaj si pa poglej tu zgoraj, kako slabo se v podobni situaciji znajdeš sam. Kako daviš in kako te matra firbec, ko gre zate.
> >
> > P.S.: Aja, z Nemirnim Tujcem se pa kar sam zmeni.
> ... čuj, mimoidoči ... evo, jaz sem probal, pa očitno forum.finance.si/?m=...713&single ne gre, jebiga ...
>
> P.S.: spet so švabi in jenkiji vse zajebali ...
...čuj najobjestnejši...nea se sekirat...preverka je bila kljub vsemu uspešna...človeka je še vedno strah pred mojimi pripombami...kljub temu, da ne pišem več...meni je to v čast...... čuj, saj se ne sekiram, moram pa ti odgovorit, ker drugače fibonaci tega ne bo videl in vedel ...
P.S.: tisočkrat sem že napisal, da na totem forumu nikogar ne ignoriram, ker je strojno igonoriranje butasto, če pa kogarkoli in karkoli lahko ignoriraš tako, da ne reagiraš ... khmm, sploh pa je strojno igonoriranje butasto, ko forum postaja taka žalost, kot ko zaradi odhoda oziroma izgona mnogih forumašev in z butasto čakalnico iz dneva v dan vedno bolj postaja forum Financ in itak nimaš skoraj več kaj čitat ...
Strani: 1 2