Strani: 1

najobj sporočil: 33.236
[#2472815] 12.11.14 15:36
Odgovori   +    3
Zadnja sprememba: najobj 12.11.2014 15:38
... Gledanost jim poskoči v nebo, a to ni razlog za njihov uspeh ...

... ja, seveda jim v času fuzbala gledanost poskoči v nebo, če pa banda pokvarjena zatemni čisto vse tuje programe, ki v istem času prenašajo katerokoli drugo tekmo in če te fuzbal zanima, potem enostavno moraš gledat PlanetTV in Sportklub in poslušat oba Obreza, kako se pri komentiranju dereta, ko navijata za svoj klub ...

P.S.: sicer iz povsem drugih razlogov kot NavadniNimda pa vendar komaj čakam, da bodo toti samozaverovani medijski zateroristi zatemnili še nacionalno RTV Slovenija ...
anon-216913 sporočil: 36
[#2473004] 13.11.14 10:40 · odgovor na: najobj (#2472815)
Odgovori   +    1
Če bi ti plačal 1 000 000€ za pravice da prodajaš nek izdelek tudi nebi dovolil, da ga zraven tebe prodaja sosed, ki zanj ni plačal NIČ.
[#2473079] 13.11.14 12:39 · odgovor na: anon-216913 (#2473004)
Odgovori   +    3
[neutralen]
Če bi ti plačal 1 000 000€ za pravice da prodajaš nek izdelek tudi nebi dovolil, da ga zraven tebe prodaja sosed, ki zanj ni plačal NIČ.
... čuj, če meni nekdo proda izdelek, s katerim mi obljubi, da bom nemoteno gledal 100 programov, potem teh 100 programov hočem nemoteno gledat ...

P.S.: avstrijske, nemške in hrvaške TV postaje so svoj izdelek plačale, jaz pa sem plačal izdelek, kjer njihov izdelek lahko nemoteno gledam ... khmm, itak pa sem se javil samo zato, ker se majmuni lopovski hvalijo z visoko gledanostjo, ne povejo pa, kako jo dosežejo, sploh ker mi je jasno, da lopovskim majmunom na Telemachu ne morem nič drugega, kot da jim vsakokrat znova jebem mater ...
[#2473138] 13.11.14 14:58 · odgovor na: najobj (#2473079)
Odgovori   +    0
Tuje TV hiše so plačale, da lahko nogomet predvajajo na svojem ozemlju. Za Slovenijo sta plačala Šport TV in Planet TV.
Če ti je nogomet tako pomemben pa zamenjaj svojega ponudnika kabelske televizije. Kakor vem Telekom omogoča ogled katere koli tekme.
Poleg tega pa si lahko tekme ogledaš preko spleta, saj tisti prenosi niso zatemnjeni.
[#2473146] 13.11.14 15:13 · odgovor na: anon-216913 (#2473138)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: najobj 13.11.2014 15:16
[neutralen]
Tuje TV hiše so plačale, da lahko nogomet predvajajo na svojem ozemlju. Za Slovenijo sta plačala Šport TV in Planet TV.
Če ti je nogomet tako pomemben pa zamenjaj svojega ponudnika kabelske televizije. Kakor vem Telekom omogoča ogled katere koli tekme.
Poleg tega pa si lahko tekme ogledaš preko spleta, saj tisti prenosi niso zatemnjeni.
... jebiga, jaz sem plačal, da nemoteno gledam 100 programov, ne pa da iščem po spletu, kje lahko kaj gledam ...

P.S.: po tvoji logiki bi v trgovini torej lahko kupil samo eno vrsto klobas, eno vrsto kruha, eno vrsto praška ... khmm, oziroma bi v trgovini lahko kupil samo po eno vrsto izmed milijon različnih artiklov, ki se v trgovinah prodajajo, ker si ti za sebe zakupil trgovske police (= slovensko ozemlje) v tisti trgovini in zato drugi proizvajalci svojih izdelkov v tisti trgovini sploh ne smejo prodajat ...
[#2473404] 14.11.14 12:13 · odgovor na: najobj (#2473146)
Odgovori   +    0
Koliko različnih Coca col pa lahko kupiš? Mislim točno na blagovno znamo Coca cola.

Nogomet lahko gledaš vse povsod, ligo prvakov pa samo na omenjenih dveh televizijah.
[#2473487] 14.11.14 14:43 · odgovor na: anon-216913 (#2473404)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: najobj 14.11.2014 14:44
[neutralen]
Koliko različnih Coca col pa lahko kupiš? Mislim točno na blagovno znamo Coca cola.

Nogomet lahko gledaš vse povsod, ligo prvakov pa samo na omenjenih dveh televizijah.
... čuj, dokler lastnik Sportkluba ni postal tudi lastnik Telemacha, sem lahko gledal vse, zdaj pa lastnik Sportkluba z zatemnitvijo na svojem Telemachu preprosto določi, da moram gledat reklame(!) na njegovem kanalu, ki pa jih itak ne gledam, ker prvo sekundo reklam vedno prešaltam drugam ... evo, zdaj samo čakam, da bo lastnik Telemacha in Sportkluba v času fuzbala zatemnil kar vseh 100 programov, da bodo vsi uporabniki Telemacha morali gledati reklame, ki jih je on plačal kot lastnik Sportkluba, ko je kupil pravice za Ligo prvakov ...

P.S.: iz prve roke vem, da v Avstriji lahko sam izbiraš ali boš gledal isto ali katerokoli drugo tekmo Lige prvakov na nemškem ali pa na avstrijskem programu, ker je dober komentator tudi del užitka pri spremljanju tekme, sploh če namesto Coca Cole lahko pijem Pepsi ali Cockto ali katerokoli pijačo, ki jo kupim na isti(!) polici v isti(!) trgovini, pa naj bo to Mercator, Spar ali Lidl ... OK, to je mimogrede odgovor na tvoje vprašanje na začetku, ker jaz ne pijem tega sladkega sranja, ampak pijem pivo ... khmm, med fuzbalom pa sploh ...
[#2473560] 14.11.14 17:52 · odgovor na: najobj (#2473487)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: anon-216913 14.11.2014 17:59
Tudi v Sloveniji lahko gledaš katero koli tekmo ampak moraš biti Telekomov naročnik.
Pravilno si ugotovil, da je vseeno v kateri trgovini kupiš pivo, kljub temu pa Šparovega ne boš dobil v Tušu (če bi ti bil Šparov najbolj všeč).
Liga prvakov je licenčni program dveh televizij (kot je Šparovo pivo licenčni produkt omenjenega trgovca).
Očitno je v Avstriji in Nemčiji več televizij povezanih tako kot sta pri nas Planet TV in Šport TV. Očitno so skupaj zakupili pravice za oba trga in se dogovorili, da si med seboj konkurirajo.
Žal v Sloveniji ni tako, saj si tudi jaz želim kvalitetnejših prenosov in širši izbor tekem.

Zamenjava Coca cole s Pepsijem je podobno, kot da bi namesto lige prvakov gledal ligo evropa.

Strani: 1

vm-kiva