Zasebnost

Izbrani forum: Servis

Izbrana tema: Ta forum je mrtev

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

crt sporočil: 27.395
[Servis] Tema: Ta forum je mrtev
[#2473235] 13.11.14 19:44 · odgovor na: (#2473232)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: crt 13.11.2014 19:46
[Inside]
> [crt]
> > [Inside]
> > Zasledil sem, da ste dobivali pisma, odzive in pisanja nekaterih tukaj in v drugih medijih da Finance pisejo pol neresnice, da sirijo nestrpnost in da se lotevajo napadov na institucije brez osnove.
>
> kaksno zvezo ima to s forumom?
>
> > Casopis je tudi znan po tem da dokaj liberalno dopusca vsebine, ki ne pasejo vladajoci eliti, vem da so Micotovi clanki zelo odmevali naokrog ko je razgaljal solstvo, zdravstvi itd.
>
> kaksno zvezo ima to s forumom?

Na oboje je odgovor, ker se na forumu ob vroci temi nabere 1000 komentarjev, kjer se koplje v podrobnosti v temi o kateri se v clanku ne more. Ker so civkaci, zvizgaci vse bolj cenjeni saj smo globalna vas, kjer je mnogo sistemov podobno zastavljenih. Ker so pisali nekateri da na forumu vec zves kot v clanku, se pravi da je npr. oddaja, clanek uvod, samo iztocnica pogovor o tem pa vodi do zapleta, resitve.
oprosti, ampak ne uspem spraviti skupaj, kaksno zvezo imajo med sabo tvoji odgovori. zacela sva s tem, da se je baje na forumu rojevala neka revolucija, potem je bilo kot argument za revolucionarnost foruma dano to, kaksne clanke je pisal mico (vmes je bilo se, kaj da menda tretji ocitajo financam), zdaj sva pri tretji razlici...

zgodba o forumu je v veliki meri zgodba o tem, da nekdo nekaj pripomni, kar drzi ali pa ne, vendar je vsec nekomu drugemu, ker se z njim (ponavadi politicno) strinja, potem pride se tretji, ko sta ze dva medsebojno navdusena, in jima pomaga kotalit kepo, da so vsi trije se bolj prepricani vse, ali pa obema jebe mater in potem pade grupnjak progaste majice proti pikcastim.

to je tipicno dogajanje.

vsake tolko se pa celo najde kaj takega, da ima smisel, da novinarji to naprej razvijejo (in naredijo kaj iz tega ali pa ugotovijo, da ni nic not).

neka revolucija to ravno ni.

ce morda sugeriras, da ce je v forumu nizek promet, potem novinarji ne vejo, o cem pisati - ni tako.

ce pa sugeriras, da ce je v forumu nizek promet, potem ljudje z velikim apetitom do sebi ljubih vrocih tematik in pretepov teh vec ne najdejo in so zato uzalosceni - absolutno.

a bodo sli drugam? jah, menda ja - ce je clovek iskreno nekje nesrecen, je najbolj normalna stvar na svetu, da gre sreco iskati drugam. se zlasti v sedanjem casu, ko je kar nekaj novih online medijev s pretezno politicnim fokusom. mimoidoci jih je prej nastel. vsaj dva od njih sta tudi meni zelo vsec, kadar si zelim brati kaj takega, kar racunam, da onadva imata.

in potem je tu se vse ostalo - facebook, twitter in kompanija. recimo retuers (retuers!) je pred kratim pretezno ukinil odzive na sami strani (pustili so mislim da pri komentarjih, pri novicah pa ukinili). kul. dela tudi to. blogs.reuters.com/gr...ial-media/

ekola, moja vecerna runda za masino je fertik. lepo se imej.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2473235

Strani: 1

bc123a sporočil: 48.253
[Servis] Tema: Ta forum je mrtev
[#2474136] 17.11.14 11:23 · odgovor na: crt (#2473235)
Odgovori   +    0
[crt]
in potem je tu se vse ostalo - facebook, twitter in kompanija. recimo retuers (retuers!) je pred kratim pretezno ukinil odzive na sami strani (pustili so mislim da pri komentarjih, pri novicah pa ukinili)
Vecina reutersovih novic ni imela nobenih komentarjev (ne da ne bi bilo mozno komentirati, populacija enostavno ni bila zainteresirana za komentiranje).

Tako da bi lahko komot rekli, da so ukinili nekaj, po kar ni bilo povprasevanja.

Facebook, twitter in kompanija - to je pa za smrkavce, ki nimajo nobenih pomislekov dati tem firmam vse od telefonske do stevilke gat in rojstnega dneva. Tisti starejsi na to gledamo malo drugace.

Strani: 1