Izbrani forum: Avto
Izbrana tema: članek Vpoklic za 2.659 slovenskih Toyot
Strani: 1
sporočil: 4.758
Tele Toyote se kakor nič ne kvarijo, a glej ga zlomka, na servisu
so pogosteje kot vsak Fiat ali Renault.
sporočil: 539
Za take "malenkosti" se evropejci ne brigajo, če pa so življenju
nevarne, jih celo skrivajo (glej VW v Avstraliji).
Drugače pa, ja, japonski avtomobili se manj kvarijo od evropskih. Glej statistike britanskih zavarovalnic, ki nudijo zavarovanja/garancije po preteku tovarniških garancij.
Drugače pa, ja, japonski avtomobili se manj kvarijo od evropskih. Glej statistike britanskih zavarovalnic, ki nudijo zavarovanja/garancije po preteku tovarniških garancij.
sporočil: 134
Kdor dejansko verjame v svoj izdelek, se zanj upa dati kupcu tudi
temu primerno garancijo in zavezo v smislu vpoklicev. Po tej plati
je Toyota gotovo boljša in zadnja leta bolj odkrita od marsikatere
evropske znamke. Je pa hkrati res, da je v smislu garancije in
kakovosti zadnja leta uvedel na trg povsem nove standarde koncern
Hyundai-Kia, kjer je predvsem Kia postavila povsem nova pravila
igre s svojo 7-letno garancijo, ki je za čuda še vedno brez omembe
vredne konkurence.
sporočil: 1.906
Me prav zanima koliko lastnikov prebere/izzve, si vzame čas in gre
na servis.
Od te impozantne številke 6 milijonov.
Od te impozantne številke 6 milijonov.
sporočil: 41
53 postov in v vsakem hvalospevi Kii? Ali ne bi raje vrgli kakšen
cekin v marketing Financ za en pravi oglas?
[aktion]ne,ne, Japonci pa že ne zajebejo generalno, to pa že ne... tudi v Fukušimi carji obvladujejo zadevo.. že tri leta... potegnite glave iz riti prosim...
> [jezst]
> Tele Toyote se kakor nič ne kvarijo, a glej ga zlomka, na servisu so pogosteje kot vsak Fiat ali Renault.
Ker jih pri Fiatu ali Renaultu take napake sploh ne zanimajo.
[Niki11]7-letna garancija je garancija predvsem za njih, da ljudje vozijo avte na pooblaščen servis, kjer jih lepo brijejo. A ti še ni vžgalo? V primeru okvare je pa skoraj vse "potrošni material".
Kdor dejansko verjame v svoj izdelek, se zanj upa dati kupcu tudi temu primerno garancijo in zavezo v smislu vpoklicev. Po tej plati je Toyota gotovo boljša in zadnja leta bolj odkrita od marsikatere evropske znamke. Je pa hkrati res, da je v smislu garancije in kakovosti zadnja leta uvedel na trg povsem nove standarde koncern Hyundai-Kia, kjer je predvsem Kia postavila povsem nova pravila igre s svojo 7-letno garancijo, ki je za čuda še vedno brez omembe vredne konkurence.
sporočil: 539
Vsem pošljejo domov poziv. Tako, da velika večina ve za napako na
svojem avtomobilu. Potem je pač od vsakega posameznika odvisno a si
bo vzel čas al ne.
sporočil: 1.682
[jezst]Ko sem imela Fiata, sem bila kar naprej na servisu, crkovalo je vse po vrsti, dvakrat me je na servis privlekla vlečna služba.
Tele Toyote se kakor nič ne kvarijo, a glej ga zlomka, na servisu so pogosteje kot vsak Fiat ali Renault.
Zato sem naslednji avto kupila Toyoto in kar se tiče okvar, mi je v osmih letih enkrat crknila žarnica....
Strani: 1