Izbrani forum: Borza
Izbrana tema: LJSE: Miss Pandemonium prihaja na oder
Strani: 1
sporočil: 8.014
Zadnja sprememba: anon-15342 20.03.2008 03:34
Prihajajoči dogodki na naši borzi so po mojih videnjih dokaj dobro
alegorizirani v naslednjem odlomku iz "kultnega" Tarantinovega
filma From Dusk Till Dawnhttp://www.youtube.c...vCTkBKRggc< /a>
Če mene kdo vpraša, film v splošnem ni [bil] vreden ogleda, z izjemo scene na zgornjem linku, ki si jo vsekakor privoščite – v miru, lahko tudi večkrat ;)
Vseeno pa igralcem na naši borzi ogled celotnega filma ne bo škodil. Tam, kjer se zgornja scena konča, se prihodnje dogajanje na LJSE začenja. Lahko bi recimo rekli, da Salma nastopa v vlogi Erste Bank, Quentin pa v vlogi fanta z Dalenjske.
Zjutraj pa le brž, le brž v sosednjo videateko ...
lukasblue je napisal(a):Veš kako je z nami vidci; videnja pridejo, ko pridejo. Pa še prijetno to ponavadi ni, čeprav v tem konkretnem primeru Salma odtehta nekaj bolečine.
vidim kaj ti gre po glavi ob treh zjutraj
sporočil: 10.178
TadejK je napisal(a):
Veš kako je z nami vidci; videnja pridejo, ko pridejo. Pa še prijetno to ponavadi ni, čeprav v tem konkretnem primeru Salma odtehta nekaj bolečine.
tadej, lukasblue je malce jezen na nas negativce. ga razumem, resnica je ponavadi boleča.
salma je v tem prizoru res za pojest, v naslednjem pa veliko manj apetitlih.:)
Bob je napisal(a):Ja, saj to sem imel v mislih, ko sem v izhodiščnem postu napisal, da se prihodnje dogajanje na LJSE začenja tam, kjer se zgornja scena konča. Na žalost.
salma je v tem prizoru res za pojest, v naslednjem pa veliko manj apetitlih.:)
TadejK je napisal(a):Ker razumem, da v teh časih vsak evro prav pride in zato le redki trošijo za izposojo tretjerazrednih filmov, mogoče vseeno še pojasnilo.
Ja, saj to sem imel v mislih, ko sem v izhodiščnem postu napisal, da se prihodnje dogajanje na LJSE začenja tam, kjer se zgornja scena konča. Na žalost.
Salmin pohujšljivi ples, o katerem sem pred dvajsetimi dnevi pisal v izhodiščnem postu, je zadnje nenasilno dejanje v filmu. Čez nekaj sekund taista Salma Quentinu pregrizne vrat in po tem kri teče v hektolitrih.
Mkoc je napisal(a):Po mojem bi bil "svariti" bolj primeren izraz kot "strašiti". Pa tudi svarim ne, to sem počel pred dvajsetimi dnevi, zdaj samo tolmačim.
A NEHAŠ STRAŠIT!! :/
sporočil: 48.253
TadejK je napisal(a):
Po mojem bi bil "svariti" bolj primeren izraz kot "strašiti". Pa tudi svarim ne, to sem počel pred dvajsetimi dnevi, zdaj samo tolmačim.
Dno bo, ko bos zacel tolaziti :)
TadejK je napisal(a):Fantje, mogoče bi pa vseeno šli v videoteko ...
Ker razumem, da v teh časih vsak evro prav pride in zato le redki trošijo za izposojo tretjerazrednih filmov, mogoče vseeno še pojasnilo.
Salmin pohujšljivi ples, o katerem sem pred dvajsetimi dnevi pisal v izhodiščnem postu, je zadnje nenasilno dejanje v filmu. Čez nekaj sekund taista Salma Quentinu pregrizne vrat in po tem kri teče v hektolitrih.
sporočil: 45
Joj tadej. Ti si tak jasnovidec da bi te sam Warren Buffet moral
vzet v svojo ekipo tesnih svetovalcev, da mu poveš kako in kaj.
:-)
Sicer pa.... see ya in June. :D
Sicer pa.... see ya in June. :D
Strani: 1