Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Nepremičnina tedna: Osem samostojnih hiš v Podpeči
Teme v drugih forumih o teh vsebini: Nepremičnine (3)
Strani: 1
Meni je v stanovanju nadležno, ker na eni strani gledam direktno v steno sosednjega bloka, samo ta stena je cca. 15 m stran. Pri teh hišah pa imaš izgleda soseda 5 metrov stran. tomorrow ima prav, kje je tukaj sploh fora svoje hiše, če si bilj stisnjen, kot v bloku. Če bo pozimi še kdaj zapadel sneg boš moral sneg s tistih svojih treh parkingov metati kar k sosedu, on pa svoje k tebi nazaj:-)?
XODAT je napisal(a):
Ja ljudje pa zakaj ne kupite hiške v hribih in bo. Tam imaš veliko prostora in veliko parcelo.
podpec pa je velemesto?
endrug je napisal(a):
hiša, 117m2 na 239m2? Kdo koga zajebava?
V dveh nadstropjih ;-)
torej ti ostane več kot 180 m2 prostora za solato in fižol ;-)
XODAT je napisal(a):
Ne poznam tega kraja, vem pa, da v Halozah pa Kozjanskem dobiš vikend, ki je večji ali pa samo parcelo za ogromno manj denarja. Poglej, kaj kupujejo tujci v Prekmurju. Mimogrede - okrog 100m2 veliko bajto dobiš v Halozah za 10.000, če je za obnovo, če pa je obnovljena pa za 25.000 €. Da ne omenjam da je zraven vsaj kakšnih 10 arov zemlje.
kdor izjavi nekaj v smislu "ce hoces vecjo parcelo od 240 m2, si kupi hiso v hribih", bi pred oddajanjem sporocil v forum potreboval dovoljenje zdravniske komisije.
0902ISXdX je napisal(a):
V dveh nadstropjih ;-)
torej ti ostane več kot 180 m2 prostora za solato in fižol ;-)
Meni je večji misterij, da sta večinoma poleg hiše predvideni 2 parkirni mesti. Morajo biti strašno asocialni ti novopečeni lastniki nepremičnin. Nobenih obiskov prijateljev, tašče,... :)
fastriff je napisal(a):
Meni je večji misterij, da sta večinoma poleg hiše predvideni 2 parkirni mesti. Morajo biti strašno asocialni ti novopečeni lastniki nepremičnin. Nobenih obiskov prijateljev, tašče,... :)
3 mesta so predvidena, tri.
0902ISXdX je napisal(a):
3 mesta so predvidena, tri.
A to je potem res nadstandard :) Ker ponavadi je takole nekako :
http://www.nepremicn...=1;no_tb=1< /a>
http://www.nepremicn...=1;no_tb=1< /a> - ta sicer ima še garažo, ampak kot sem v naravi videl so jih nekako zazidali da bi priidobili še en prostor v hiši :)
http://www.nepremicn...=1;no_tb=1< /a>
fastriff je napisal(a):Absolutno in vsekakor nadstandard :-)))
A to je potem res nadstandard :)
P: design pa obup. Prva asociacija: kontejner.
sjeraj je napisal(a):
Maš v Tomišlju, par kilometrov stran in v senčni legi še malo bolj v naravi isti šmoren, le cena je za moje pojme cca. 50% previsoka. Verjetno tudi tale golobnjak cenijo ko suho zlato, ker če odštejemo naravo in relativno bližino Lj. (vendar pozor, dostop je relativno neugoden in v konicah ti cca. 45 minut vožnje ne ugre) o kakšnem konkretnem javnem alternativnem prevozu seveda ne diha ne sluha) kraj ne ponuja nič.
saj ti lepo piše da maš vrtec pa knjižnico.
CENA (okvirno): od 190000-220000 efrov
pa ne pozabite...........III. podaljšana gradbena faza!
Strani: 1