Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: Kunstljeva knjiga je na spletu!

Strani: 1 2 3 4

čarli sporočil: 13.178
[#1955893] 11.01.13 15:33 · odgovor na: čarli (#1927061)
Odgovori   +    2
[#1964703] 16.01.13 16:08 · odgovor na: čarli (#1955893)
Odgovori   +    2
Malo off topic. Namreč vašči in špelca ga tožita zaradi "obrekovanja":
Kunstelj: Nisem kriv, imam pravico do svobode govora
www.siol.net/novice/...stelj.aspx
[#1965044] 16.01.13 18:54 · odgovor na: čarli (#1964703)
Odgovori   +    2
Evo takole ("objektivno") pa poročajo o tej zadevi na jajotovem glasilu:)
www.reporter.si/slov...rtev/13876

PS: (intervju) Mitja Kunstelj
www.youtube.com/watc...nbcTJCN_Kw
[#1970237] 19.01.13 18:07 · odgovor na: čarli (#1965044)
Odgovori   +    3
[#1978385] 24.01.13 13:07 · odgovor na: čarli (#1970237)
Odgovori   +    1
[#2001650] 10.02.13 13:29 · odgovor na: čarli (#1978385)
Odgovori   +    1
anon-309880 sporočil: 1.729
[#2001657] 10.02.13 13:39 · odgovor na: čarli (#2001650)
Odgovori   +    1
To reklamira nekdo, ki je z mojim denarjem naredil šolo in baje še diplomiral. Zdi se mi, da je bil stran vržen moj denar, če šolstvo proizvaja take, ki niso sposobni analizirati enega članka, ugotoviti kje so laži in kje izmišljotine.

Verjetno je povsem liberalno tako početje z mojim denarjem.
[#2001673] 10.02.13 13:57 · odgovor na: anon-309880 (#2001657)
Odgovori   +    1
[menitu]
To reklamira nekdo, ki je z mojim denarjem naredil šolo in baje še diplomiral. Zdi se mi, da je bil stran vržen moj denar, če šolstvo proizvaja take, ki niso sposobni analizirati enega članka, ugotoviti kje so laži in kje izmišljotine.

Verjetno je povsem liberalno tako početje z mojim denarjem.
Glavno da ti veš kaj je resnica ne;) Aja točno zate je resnica vse kar reče tvoj bog jajo nda:)
anon-35163 sporočil: 30.643
[#2001765] 10.02.13 15:33 · odgovor na: čarli (#2001650)
Odgovori   +    3
Zadnja sprememba: anon-35163 10.02.2013 15:34
[čarli]
17. del
mikstonepatriot.blog...17del.html
Sram te bodi, blatiš Jajota samo zato, da imaš izgovor da ti ni treba verjet vanj in ga ubogat! Pa kako moreš bit tako pokvarjen? Jajo je vendar edini narodov odrešenik, steber ki ne sme pasti, edini, ki lahko naredi red in premaga rdečo nevarnost.

:-P
[#2002282] 11.02.13 08:58 · odgovor na: čarli (#1804223)
Odgovori   +    2
Tito in Kardelj sta umrla od sifilisa:

mikstone1.blogspot.c...avica.html

Ježeštana, kakšne grde stvari piše Kunstelj o Jajotovih mladostnih idolih! Res je komunajzar. Nobenega spoštovanja do avtoritete. :-P
[#2004610] 12.02.13 13:09 · odgovor na: anon-35163 (#2002282)
Odgovori   +    0
Malo off-topic:
Joško Joras zase lahko reče, da je srečnež. Pravzaprav, lahko bi tako rekel, če bi vedel! Vedel kaj? Da je bil izbran za žrtev, ki bo razlog za izredne razmere na meji. Predsednik vlade je bil takrat Anton Rop. Naš vrli šef, Janez Janša je sklical pomemben sestanek. Sestanka sva se udeležila jaz in Darko Njavro. Dobila sva navodila za napad na Jorasa. Napad naj bi izvedli ponoči. Janša je izrecno naročil, da moramo pustiti neizpodbitne dokaze, da so Jorasa sesuli hrvati.

V ta namen, je Njavro nabavil opremo hrvaških organov. Črne kombinezone je opremil s šahovnico. Prinesel je dva para lisic, ki sta imela gravuro hrvaškega grba. Manjkala ni niti hrvaška zastava in pištole hrvaškega izvora (PHP 9 mm)! Načrt je bil grozljiv. Osmerico pripadnikov njegove tajne skupine je poslal nad Jorasa. Glavno vlogo sva imela jaz in Bojan. Ostala šesterica je bila za zavarovanje okolice, do umika. V ekipi so bila vsa znana imena paravoma (dn, fo, rs, mp, bh, ro) in jaz z zunanjim izvajalcem Bojanom. Jorasa naj bi pretepla, vklenila, razsula hišo in razobesila hrvaško zastavo. Janša je želel, da za "šlager" Jorasu prestrelimo nogo. S hrvaškim PHP-jem. S črnim sprejem, naj bi mu napisali nekaj hrvaških in protislovenskih grafitov. Ker bi bil to mega škandal, bi gotovo secrali vsak milimeter vsake črke. Takrat sem imel že toliko izkušenj, da sem zavrnil pisanje po stenah. Dare je besedilo grafitov napisal na list. Ker nisem hotel jaz, naj bi Bojan to prenesel na zidove Jorasove hiše. Če bi se zmotili v eni besedi ali izrazu, bi bilo jasno, da so bili na delu slovenci. Načrt je bil izdelan do potankosti. Ali bo Joras preživel ali ne, se ni nihče vprašal.

Prišla je nedelja. Ekipa je odšla v Portorož. Zabavali smo se po lokalih in trošili denar, ki nam ga je namenil Janša. Dvojica je zvečer odšla do meje. Po mobitelu sta nas obveščala o dogajanju na meji in okoli Jorasove hiše. Bilo je okoli polnoči, ko je Joško Joras ugasnil luč. V bližini meje smo pustili vozila. Preoblekli smo se v kombinezone. Opazil sem, da imava samo jaz in Bojan hrvaške grbe. Dare mi je pojasnil, da zato, ker bo Joško videl samo naju dva. Ob enih ponoči sva hotela vdreti v hišo. Za vse moteče dejavnike okoli hiše, bo poskrbela ekipa. Z Bojanom sva nekaj višje, ilegalno prečkala slovensko hrvaško mejo. Vračala sva se kakšnih sto metrov ob meji, potem sva jo spet prestopila. Proti Jorasovi hiši sva se plazila, kot bi prišla s hrvaške strani.

Vibriranje obeh mobitelov je bil slab znak. Dare naju je odpoklical, nekaj minut pred napadom. Vrnila sva se na izhodiščno točko. Akcijo je odpovedal Tone Krkovič. Vrnili smo se v Ljubljano. Tam smo izvedeli, da želi Janša akcijo zasoliti. Jorasa naj bi napadli naslednji vikend, ko bo gostil delegacijo slovenskih politikov. Do tega v nadaljevanju ni prišlo nikoli. Zakaj je Janša odpovedal akcijo in jo nismo več poizkušali izvesti, pa ne vem. Krkovič je rekel, da je on osebno apeliral na Janšo, naj ne gre tako daleč. Kaj je res, težko rečem. Kolikor poznam Janšo, si kaj dosti ne pusti soliti pamet.
mikstone1.blogspot.c...-reus.html
[#2004702] 12.02.13 14:08 · odgovor na: čarli (#2004610)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: anon-35163 12.02.2013 14:09
[čarli]
Zakaj je Janša odpovedal akcijo in jo nismo več poizkušali izvesti, pa ne vem. Krkovič je rekel, da je on osebno apeliral na Janšo, naj ne gre tako daleč. Kaj je res, težko rečem. Kolikor poznam Janšo, si kaj dosti ne pusti soliti pamet.
Se je že kaj zmenil s Sanaderjem, ali kdorkoli je bil že takrat na Hrvaškem na oblasti. Janša še zdaleč nima monopola na tovrstne pizdarije.
anon-202104 sporočil: 4.404
[#2004857] 12.02.13 15:09 · odgovor na: (#1814933)
Odgovori   +    0
[petunia]
> [čarli]
> > [petunia]
> > > [čarli]
> > > > [petunia]
> > > > > [čarli]
> > > > > > [petunia]
> > > > > > > [čarli]
> > > > > > > Zaprl sem vrata in stopil pred ministra Janšo. Opazoval sem tipa, ki sem ga občudoval. Grd, plešast, puklast in z groznim naglasom, pa pofuka, vsekar leze. Pri pičkah ne gre torej za videz, stas in telesne vrline. Šteje položaj v državni upravi, moč in denar. Pri sebi sem si mislil. Če ne bi bil minister, ti še Pehta ne bi dala, kmet dolenjski.
> > > > > > >
> > > > > > > :))))
> > > > > >
> > > > > > A dejstvo, da Janša f**a je veliko razkritje knjige famewhore Kunstlja. Mislim res, tega si pa o JJ-ju nikoli ne bi mislila :)
> > > > >
> > > > > No, da je podrl celo ekipo (desnih) novinark pa v preteklosti res ni bilo kaj dosti znanega ane:)
> > > >
> > > > Glede na to, da lahko desne novinarke pri nas prešteješ na prste ene roke, je to bolj skromen dosežek.
> > >
> > > No ja nekaj jih pa je. Pa še ni nujno, da so bile samo "tadesne" ane;)
> >
> > To, da so bili desne, si napisal ti.
>
> Ja napisal sem to v oklepaju ane;)
>
> > >
> > > > Sicer pa, od kdaj je podiranje kriminalno dejanje?
> > >
> > > Kdo pa je kdaj pisal, da je to kriminal? Saj mikstone piše še o drugih stvari, ki pa so čisti kriminal. In še zločini zdraven...
> >
> > Glede na to, da si citiral ravno ta odlomek iz knjige, sem pač sklepala, da je to tisti kronski dokaz kriminalnosti Jj-ja, ki ga stalno omenjaš, ane :)
>
> Ne citiral sem to zaradi tega ker mi je smešno. Kronski dokazi so pa nekaj popolnoma drugo kot subjektivno mnenje o nekomu drugemu v nekem momentu ane;)

No prav, potem bom morala očitno še malo počakati na kronske dokaze, recimo o tem, kako so v Beogradu likvidirali generala Hočevarja, ki je pa potem vstal od mrtvih in sedaj redno obiskuje Slovenijo. :)

tista je tud dobra ko so v bosno peljal čez dve meji kombi orožja...v civilu jasn,ampak potem je imel en švercer krvavo uniformo ko so jih napadli kdovekdo:)
[#2004999] 12.02.13 16:12 · odgovor na: anon-202104 (#2004857)
Odgovori   +    1
[jani639]
> [petunia]
> > [čarli]
> > > [petunia]
> > > > [čarli]
> > > > > [petunia]
> > > > > > [čarli]
> > > > > > > [petunia]
> > > > > > > > [čarli]
> > > > > > > > Zaprl sem vrata in stopil pred ministra Janšo. Opazoval sem tipa, ki sem ga občudoval. Grd, plešast, puklast in z groznim naglasom, pa pofuka, vsekar leze. Pri pičkah ne gre torej za videz, stas in telesne vrline. Šteje položaj v državni upravi, moč in denar. Pri sebi sem si mislil. Če ne bi bil minister, ti še Pehta ne bi dala, kmet dolenjski.
> > > > > > > >
> > > > > > > > :))))
> > > > > > >
> > > > > > > A dejstvo, da Janša f**a je veliko razkritje knjige famewhore Kunstlja. Mislim res, tega si pa o JJ-ju nikoli ne bi mislila :)
> > > > > >
> > > > > > No, da je podrl celo ekipo (desnih) novinark pa v preteklosti res ni bilo kaj dosti znanega ane:)
> > > > >
> > > > > Glede na to, da lahko desne novinarke pri nas prešteješ na prste ene roke, je to bolj skromen dosežek.
> > > >
> > > > No ja nekaj jih pa je. Pa še ni nujno, da so bile samo "tadesne" ane;)
> > >
> > > To, da so bili desne, si napisal ti.
> >
> > Ja napisal sem to v oklepaju ane;)
> >
> > > >
> > > > > Sicer pa, od kdaj je podiranje kriminalno dejanje?
> > > >
> > > > Kdo pa je kdaj pisal, da je to kriminal? Saj mikstone piše še o drugih stvari, ki pa so čisti kriminal. In še zločini zdraven...
> > >
> > > Glede na to, da si citiral ravno ta odlomek iz knjige, sem pač sklepala, da je to tisti kronski dokaz kriminalnosti Jj-ja, ki ga stalno omenjaš, ane :)
> >
> > Ne citiral sem to zaradi tega ker mi je smešno. Kronski dokazi so pa nekaj popolnoma drugo kot subjektivno mnenje o nekomu drugemu v nekem momentu ane;)
>
> No prav, potem bom morala očitno še malo počakati na kronske dokaze, recimo o tem, kako so v Beogradu likvidirali generala Hočevarja, ki je pa potem vstal od mrtvih in sedaj redno obiskuje Slovenijo. :)

tista je tud dobra ko so v bosno peljal čez dve meji kombi orožja...v civilu jasn,ampak potem je imel en švercer krvavo uniformo ko so jih napadli kdovekdo:)
Hja jajotovi spet v elementu ko gre za branitev lika in dela boga jajota:) Je vse razloženo že bilo samo kaj ko berete samo selektivno. Pač tipično za vernike ane;)
anon-202104 sporočil: 4.404
[#2005362] 12.02.13 19:17 · odgovor na: čarli (#2004999)
Odgovori   +    0
[čarli]
> [jani639]
> > [petunia]
> > > [čarli]
> > > > [petunia]
> > > > > [čarli]
> > > > > > [petunia]
> > > > > > > [čarli]
> > > > > > > > [petunia]
> > > > > > > > > [čarli]
> > > > > > > > > Zaprl sem vrata in stopil pred ministra Janšo. Opazoval sem tipa, ki sem ga občudoval. Grd, plešast, puklast in z groznim naglasom, pa pofuka, vsekar leze. Pri pičkah ne gre torej za videz, stas in telesne vrline. Šteje položaj v državni upravi, moč in denar. Pri sebi sem si mislil. Če ne bi bil minister, ti še Pehta ne bi dala, kmet dolenjski.
> > > > > > > > >
> > > > > > > > > :))))
> > > > > > > >
> > > > > > > > A dejstvo, da Janša f**a je veliko razkritje knjige famewhore Kunstlja. Mislim res, tega si pa o JJ-ju nikoli ne bi mislila :)
> > > > > > >
> > > > > > > No, da je podrl celo ekipo (desnih) novinark pa v preteklosti res ni bilo kaj dosti znanega ane:)
> > > > > >
> > > > > > Glede na to, da lahko desne novinarke pri nas prešteješ na prste ene roke, je to bolj skromen dosežek.
> > > > >
> > > > > No ja nekaj jih pa je. Pa še ni nujno, da so bile samo "tadesne" ane;)
> > > >
> > > > To, da so bili desne, si napisal ti.
> > >
> > > Ja napisal sem to v oklepaju ane;)
> > >
> > > > >
> > > > > > Sicer pa, od kdaj je podiranje kriminalno dejanje?
> > > > >
> > > > > Kdo pa je kdaj pisal, da je to kriminal? Saj mikstone piše še o drugih stvari, ki pa so čisti kriminal. In še zločini zdraven...
> > > >
> > > > Glede na to, da si citiral ravno ta odlomek iz knjige, sem pač sklepala, da je to tisti kronski dokaz kriminalnosti Jj-ja, ki ga stalno omenjaš, ane :)
> > >
> > > Ne citiral sem to zaradi tega ker mi je smešno. Kronski dokazi so pa nekaj popolnoma drugo kot subjektivno mnenje o nekomu drugemu v nekem momentu ane;)
> >
> > No prav, potem bom morala očitno še malo počakati na kronske dokaze, recimo o tem, kako so v Beogradu likvidirali generala Hočevarja, ki je pa potem vstal od mrtvih in sedaj redno obiskuje Slovenijo. :)
>
>
> tista je tud dobra ko so v bosno peljal čez dve meji kombi orožja...v civilu jasn,ampak potem je imel en švercer krvavo uniformo ko so jih napadli kdovekdo:)

Hja jajotovi spet v elementu ko gre za branitev lika in dela boga jajota:) Je vse razloženo že bilo samo kaj ko berete samo selektivno. Pač tipično za vernike ane;)

čarli,ti si navaden idiot!v tistem delu nikjer nobene omembe JJ,ti pa kot mađioničar prvlečeš iz klobuka...lih tko kot se je konstel v sekundi preobleku v uniformo...kle selekcija ne zaleže...mrbit se je darwin zmotil

če mi pojasniš kaj je bilo selektivno prebranewga bom ponižno prosil odpuščanja,drgač pa goni se u tri PM!
[#2005405] 12.02.13 19:31 · odgovor na: anon-202104 (#2005362)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: čarli 12.02.2013 19:33
[jani639]
> [čarli]
> > [jani639]
> > > [petunia]
> > > > [čarli]
> > > > > [petunia]
> > > > > > [čarli]
> > > > > > > [petunia]
> > > > > > > > [čarli]
> > > > > > > > > [petunia]
> > > > > > > > > > [čarli]
> > > > > > > > > > Zaprl sem vrata in stopil pred ministra Janšo. Opazoval sem tipa, ki sem ga občudoval. Grd, plešast, puklast in z groznim naglasom, pa pofuka, vsekar leze. Pri pičkah ne gre torej za videz, stas in telesne vrline. Šteje položaj v državni upravi, moč in denar. Pri sebi sem si mislil. Če ne bi bil minister, ti še Pehta ne bi dala, kmet dolenjski.
> > > > > > > > > >
> > > > > > > > > > :))))
> > > > > > > > >
> > > > > > > > > A dejstvo, da Janša f**a je veliko razkritje knjige famewhore Kunstlja. Mislim res, tega si pa o JJ-ju nikoli ne bi mislila :)
> > > > > > > >
> > > > > > > > No, da je podrl celo ekipo (desnih) novinark pa v preteklosti res ni bilo kaj dosti znanega ane:)
> > > > > > >
> > > > > > > Glede na to, da lahko desne novinarke pri nas prešteješ na prste ene roke, je to bolj skromen dosežek.
> > > > > >
> > > > > > No ja nekaj jih pa je. Pa še ni nujno, da so bile samo "tadesne" ane;)
> > > > >
> > > > > To, da so bili desne, si napisal ti.
> > > >
> > > > Ja napisal sem to v oklepaju ane;)
> > > >
> > > > > >
> > > > > > > Sicer pa, od kdaj je podiranje kriminalno dejanje?
> > > > > >
> > > > > > Kdo pa je kdaj pisal, da je to kriminal? Saj mikstone piše še o drugih stvari, ki pa so čisti kriminal. In še zločini zdraven...
> > > > >
> > > > > Glede na to, da si citiral ravno ta odlomek iz knjige, sem pač sklepala, da je to tisti kronski dokaz kriminalnosti Jj-ja, ki ga stalno omenjaš, ane :)
> > > >
> > > > Ne citiral sem to zaradi tega ker mi je smešno. Kronski dokazi so pa nekaj popolnoma drugo kot subjektivno mnenje o nekomu drugemu v nekem momentu ane;)
> > >
> > > No prav, potem bom morala očitno še malo počakati na kronske dokaze, recimo o tem, kako so v Beogradu likvidirali generala Hočevarja, ki je pa potem vstal od mrtvih in sedaj redno obiskuje Slovenijo. :)
> >
> >
> > tista je tud dobra ko so v bosno peljal čez dve meji kombi orožja...v civilu jasn,ampak potem je imel en švercer krvavo uniformo ko so jih napadli kdovekdo:)
>
> Hja jajotovi spet v elementu ko gre za branitev lika in dela boga jajota:) Je vse razloženo že bilo samo kaj ko berete samo selektivno. Pač tipično za vernike ane;)

čarli,ti si navaden idiot!v tistem delu nikjer nobene omembe JJ,ti pa kot mađioničar prvlečeš iz klobuka...lih tko kot se je konstel v sekundi preobleku v uniformo...kle selekcija ne zaleže...mrbit se je darwin zmotil
Meni pišeš da sem idiot namesto da bi sebe pogledal kakšne kozlarije pišeš:) In ja darwin se ni nič zmotil, saj sploh ni ničesar dokazal. Ampak za butalce tvojega kova je to zadost;)
če mi pojasniš kaj je bilo selektivno prebranewga bom ponižno prosil odpuščanja,drgač pa goni se u tri PM!
Goni se ti v pm. Če bi malo bolj spremljal stvari je bilo že vse pojasneno in sem tudi že jaz dal linke. Ampak ker si pač tipuični butalec ki dela zaključke na pšodlagi zelo pomankljivih info imamo pač to kar imamo. Tako kot jajotovi verniki verjamete v pravljico, da bo slaba banka razkrila imena. Pač prfuknjenji do konca in se vam ne da nič dopovedat. Tebi kot zagovedanemu butalcu se pa itak sploh ne da nič dopovedat, saj na dejstva začneš s floskulami. Pač butalske fore katero obvladate v nulo;)
[#2030943] 01.03.13 11:19 · odgovor na: čarli (#2005405)
Odgovori   +    2
Zanimiv video:)
vojska janševa
www.youtube.com/watc...r_embedded
[#2031233] 01.03.13 13:47 · odgovor na: čarli (#2030943)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: čarli 01.03.2013 13:49
Še malo off topic. Danes je bil objavljen zadni del "specialke" s katerim se je začel cel "ropot" in postal najbolj bran bloger: mikstonespecial.blog...rt-50.html
[#2044968] 12.03.13 21:44 · odgovor na: čarli (#2031233)
Odgovori   +    1
[#2056535] 21.03.13 14:20 · odgovor na: čarli (#2044968)
Odgovori   +    0
[#2080251] 09.04.13 17:58 · odgovor na: čarli (#2056535)
Odgovori   +    1
[#2080257] 09.04.13 18:09 · odgovor na: čarli (#2080251)
Odgovori   +    5
Kako se boš čez leta tepel po glavi, da si kdaj verjel tem pravljicam. In spet bo izgovor, sem bil mlad in neumen. Jebatga. Jajo, jajo, jajo, nda.
[#2080262] 09.04.13 18:17 · odgovor na: anon-309880 (#2080257)
Odgovori   +    2
[menitu]
Kako se boš čez leta tepel po glavi, da si kdaj verjel tem pravljicam.
Hmm, to meni piše nekdo, ki verjame jajotovim pravljicam, da ni preprodajal orožja nda:)
In spet bo izgovor, sem bil mlad in neumen. Jebatga. Jajo, jajo, jajo, nda.
Kje sem jaz pisal kakšne izgovore? Da sem verjel jajotu, je pač posledica, da nisem poznal kdo v resnici je jajo. Ti seveda še zdaj ne veš in zato si pač njegova zvesta ovca:)
anon-163619 sporočil: 1.991
[#2080268] 09.04.13 18:20 · odgovor na: čarli (#2080251)
Odgovori   +    9
[čarli]
20. del (predzadnji)
mikstonepatriot.blog...0-del.html
Predzadnji! A to pomeni, da za njim pride zadnji? Tle sta me pa s kunstljem popolnoma pustila nedojebanega. Sem bil sveto prepričan, da dokler jajo še miga po svetu, bosta vidva objavljala pikantnosti in razkrival gnilobo tega usmrajenega jajca. "NEVER ENDING STORY" - jajec se spreobrne, ko se v jamo zvrne. Ajde charli ne razočaraj nas, gramofonske plošče so danes redkost na tržišču, sploh pa take, ki preskakujejo in ponavljajo vedno eno in isto: jajo, jajo, jajo...
[#2080312] 09.04.13 18:46 · odgovor na: anon-163619 (#2080268)
Odgovori   +    2
[nbrane]
> [čarli]
> 20. del (predzadnji)
> mikstonepatriot.blog...0-del.html

Predzadnji! A to pomeni, da za njim pride zadnji? Tle sta me pa s kunstljem popolnoma pustila nedojebanega. Sem bil sveto prepričan, da dokler jajo še miga po svetu, bosta vidva objavljala pikantnosti in razkrival gnilobo tega usmrajenega jajca. "NEVER ENDING STORY" - jajec se spreobrne, ko se v jamo zvrne. Ajde charli ne razočaraj nas, gramofonske plošče so danes redkost na tržišču, sploh pa take, ki preskakujejo in ponavljajo vedno eno in isto: jajo, jajo, jajo...
Eh, gramofonske plošče po imenu jajotovi verniki so zelo annoying&cheap:) Ampak, ti si le daj duška in podpiraj svojega boga do bridkega konca. Pač verniki si zaslužite, da vas nategujejo bogovi. Pa naj bo to pingvin ali pa jajo;)
[#2089658] 17.04.13 18:39 · odgovor na: čarli (#2080312)
Odgovori   +    2
21. del (zadnji)
mikstonepatriot.blog...1-del.html

PS: prolog in material iz tiskane izdaje sledi.
[#2089721] 17.04.13 20:09 · odgovor na: čarli (#2089658)
Odgovori   +    5
[čarli]
21. del (zadnji)
mikstonepatriot.blog...1-del.html

PS: prolog in material iz tiskane izdaje sledi.
In to je to? Pa cel halo okoli tega. Ma ti si en njoko.
In si celo diplomiran in goniš te štorije? Ponavljam, škoda mojega davkoplačevalskega denarja za tvojo izobrazbo.
[#2089730] 17.04.13 20:19 · odgovor na: anon-309880 (#2089721)
Odgovori   +    1
[menitu]
> [čarli]
> 21. del (zadnji)
> mikstonepatriot.blog...1-del.html
>
> PS: prolog in material iz tiskane izdaje sledi.

In to je to? Pa cel halo okoli tega. Ma ti si en njoko.
Ne to ni to, ker sem napisal v PS kaj bo še:) Drgač pa zakaj ne pozivate novinarje, da raziščejo to zgodbo. Aja točno v boga jajota se ne sme dvomiti, da govori laži, čeprav je to sam priznal :)
In si celo diplomiran in goniš te štorije? Ponavljam, škoda mojega davkoplačevalskega denarja za tvojo izobrazbo.
Ja vem, da ti je težko pri srcu ko imaš zgolj osnovno šolo narejeno:)
[#2089781] 17.04.13 21:05 · odgovor na: čarli (#2089730)
Odgovori   +    5
[čarli]
> [menitu]
> > [čarli]
> > 21. del (zadnji)
> > mikstonepatriot.blog...1-del.html
Drgač pa zakaj ne pozivate novinarje, da raziščejo to zgodbo.
Ne vidim zakaj bi morali še drugi halucinirati o teh štorijah. To je podobno, kot oni trije Janše, ki se grejo umetnost, bi morali cel svet obvestiti o njihovih vrhunskih dosežkih?

Dejstvo je le eno, v teh krajih je mnogo njih obsedenih z Janšo in ti si eden med njimi.
[#2089819] 17.04.13 21:40 · odgovor na: anon-309880 (#2089781)
Odgovori   +    1
[menitu]
> [čarli]
> > [menitu]
> > > [čarli]
> > > 21. del (zadnji)
> > > mikstonepatriot.blog...1-del.html

> Drgač pa zakaj ne pozivate novinarje, da raziščejo to zgodbo.

Ne vidim zakaj bi morali še drugi halucinirati o teh štorijah. To je podobno, kot oni trije Janše, ki se grejo umetnost, bi morali cel svet obvestiti o njihovih vrhunskih dosežkih?
Ti to primerjaš z umetniki?:) Daj vprašaj se zakaj jajo ne toži kunstlja;)
Dejstvo je le eno, v teh krajih je mnogo njih obsedenih z Janšo in ti si eden med njimi.
In to meni piše jajotov vernik ane:) Toliko o obesedenosti;)

Strani: 1 2 3 4