Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Na steni ljubljanskega diskontnega centra grafit s pozivom k poboju kristjanov
Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 12
sporočil: 1.036
Janković jim je obljubil dobesedno vse, ča ga volijo. Nazadnje pa
še džamijo in
je vnaprej pokasiral plačilo, po tem pa na vse pozabil.
Če realno pomislim, se mi ti ljudje nekako usmilijo, ker so naivni in verjamejo.
Če realno pomislim, se mi ti ljudje nekako usmilijo, ker so naivni in verjamejo.
sporočil: 421
Človek gre mal čez tvoje komentarje in je zadeva kristalno jasna.
Mislim, da bi vsak naknaden komentar izgubil smisel. Klepet s teboj
je kot scanje proti vetru- nelogično, zato bom na tej točki
zaključil;)
sporočil: 5.152
[odlocno]In spet ta znacilna pika na "I".
> [danda]
> Toliko novinarjev imamo, le zakaj so vsi zamolčali, da sta bila napisa dva, še tale:
>
> shrani.si/f/3m/11E/2...j/erse.jpg
Krasno Danda. Si prepričana, da nisi rojena za novinarstvo?
Morda bo forumaše, ki bodo to brali manj razveselilo dejstvo, da tega napisa niso pisali Srbi.
sporočil: 4.037
[Bigo1]Mirko i Slavko u akciji, zajedno sa drugom zastavnikom. Oziroma repriza Valter brani Fužine.
Stari tega ne boš doživu. Tile črvički so zariti doma za maminim računalnikom, ter klobasajo neumnosti, ker pač drugega ne znajo. Men je pa užitek jih mal drezat iz lukenc;)
[Bigo1]Bigo1: 84 sporocil, prijatelj od 2 (yuzlo & yuzlo), ignoriran od 30.
Človek gre mal čez tvoje komentarje in je zadeva kristalno jasna. Mislim, da bi vsak naknaden komentar izgubil smisel. Klepet s teboj je kot scanje proti vetru- nelogično, zato bom na tej točki zaključil;)
V povprecju si bil shitlistan na vsaka 2.8 sporocila in dodan med prijatelje na vsako 42. sporocilo. I rest my case.
P.S.: Nisi pa najhujsi; videl sem ze modele, ki so imeli frekvenco shitlistanja na cca. 0.1 sporocila.
sporočil: 1.053
In naše razne komisije, ter varuhi svakojakih pravic so nazadnje
ugotovili, da je to verjetno sovražni govor. Butalci od butalcev,
takšnega ki je to naredil, pa ni važno lev ali desen je treba
nemudoma ujet in ga na sredo tega grafita obesit, da bo v poduk
drugim skrajnežem kaj se sme in kaj je nedopustno, osebek ki to
počne nima pravice, do človekovih pravic, ker itak ni človek ampak
žival.
[darolim1938]Meni se ne smilijo, prijatelj. Naivnost ni opravicilo za nasilje, kot te tudi nepoznavanje zakonov ne odvezuje kazenske odgovornosti.
Janković jim je obljubil dobesedno vse, ča ga volijo. Nazadnje pa še džamijo in
sporočil: 2.641
[denac]A tudi ti si to ugotovil. Po moje ga mamo. Dokaz : največji problem ima pri prehodu iz cirilice. Zato tista pika nad črko "i".
> [danda]
> Toliko novinarjev imamo, le zakaj so vsi zamolčali, da sta bila napisa dva, še tale:
>
Tega je napisal Janša osebno. Tolk, da veste. D se naute kasnej izgovarjal.
sporočil: 30.643
[denac]Tisti je bil torej izobražen človek, z jasno razdelanimi pojmi. Zelo netipično za pisce grafitov. Lokalni župnik, morda?
Ker pa v glavah večine Slovencev divja pojmovna zmeda, je tisti napisal kristjani. Ali pa je pisal z jasnim namenom, saj so po vojni pobijali tako katolike kot pravoslavce. Na slovenskih tleh.
sporočil: 421
Zadnja sprememba: anon-309933 02.02.2013 14:06
Tako je, prav imas bisercek, c bos pa kej mim hodu pa le poklic;)
sporočil: 1.036
V celoti soglašam z Tvojim cenjenim odgovorom na moj
komentar,vendar smo čisto vsi
priča,kaj jim je Janković pred mnogimi leti vse obljubljal, če ga prvo izvolijo za
predsednika občine, po tem pa še za predsednika vlade.
Če bodo na njega čakali, lahko bodo čakali še sto let ali kar večno.
priča,kaj jim je Janković pred mnogimi leti vse obljubljal, če ga prvo izvolijo za
sporočil: 450
[odlocno]Moje "novinarstvo" seže samo do ugotovitve, da je avtor obeh napisov ista oseba, sodeč po pisavi. In da gre za izzivanje. (To je pa že osebno mnenje:))
> [danda]
>
Krasno Danda. Si prepričana, da nisi rojena za novinarstvo?
Morda bo forumaše, ki bodo to brali manj razveselilo dejstvo, da tega napisa niso pisali Srbi.
[denac]Stvari so raziskane, dejstva so znana. Od tu dalje lahko razišče stvari vsak sam.
Preletel sem nekaj informacij o tem. Gladio je omenjen toliko, da je v delu sodeloval. Pretežno pa sumi letijo na Palestince. Na Sančeza Iliča, alias Carlosa-Šakala. Kakor je znano mu je tito dal politični azil, a z zahtevo, da v Jugi ne sme politično delovati.
Povsod vidiš same zaroteV Iluminati in Al Kaido, ne verjamem. Pa v tiste marsovce v Roswellu tudi ne. Predvsem pa ne verjamem v to, da obstaja iskren, pošten terorizem.
[foore]Ja, ves čas že trdim, da je tkzv "sprava" dejansko verski prepir.
> [mataj]
> Očiten ponaredek in provokacija. Nihče razen RKC ne vlači več na dan povojnih pobojev, nihče drug jih ne povezuje z vero in nihče drug ne govori o sovraštvu do "kristjanov", karkoli naj bi že ta izraz pomenil.
>
> Verska industrija bi verjetno rada na ta način dosegla več dušebrižništva v javnosti, Tomaž Majer in prijatelji pa več sovraštva in izrednih razmer.
Zločini ne zastarajo, vendar pri nas še nismo prišli tako daleč, da bi zadevo rešili za obe strani. Če zločin ni kaznovan, potem je dovoljen!. Ali misliš, da je morilcu lepo, tako kot žrtvam.....Morala, greh človeka žre, pravica zahteva popravo krivice in tudi vsaj opravičilo in resnično spravo.....Bog obstaja in tudi kaznuje verjemi......
sporočil: 539
[darolim1938]Soglašam z napisanim, ampak "usmilijo", si pa šaljivec, hahaha.
Janković jim je obljubil dobesedno vse, ča ga volijo. Nazadnje pa še džamijo in
sporočil: 48.253
[oQI23IDCN0948R]Ma saj razumem, ti pa razumi, da 800 mio EUR ni slo v Vatikan, kot se derejo nekateri. Tako kot tudi 12 miljard ni slo na ciper, kot se derejo drugi. Ta denar je porabljen, zafrckan, potrosen. Relativno majhen del je koncal na osebnih racunih (provizije, podkupnine).
> [bc123a]
> > [picikato]
> > > [JakobJ]
> > > Odpusti jim, saj ne vedo kaj delajo!
> >
> > Zato pa so propadli cerkveni finančni holdingi, ki so le vrh ledene gore. Njihovi brezdušni lastniki, ki so brezvestno oropali male delničarje prihrankov za šolanje otrok, pomoč onemoglim staršem in varno starost pa so na prostosti.
>
> ampak zato ima vecina blokov po sloveniji 2x opticno napeljavo. Luksuz, ki ga marsikje na zahodu ne najdes.
Ce bi bil razvoj optike odvisen od PTT-ja (ali od Slovenskih zeleznic - to je prav posebno burleskna zgodba), bi se danes PTT-ju placeval 2 Mbit ADSL po bozjastni ceni. Na tem mestu ne bi sel v detajle, cemu je tako - za danes imam dovolj ucenja odraslih ljudi osnovnih pravil logicnega sklepanja. Podobno, kot najbrz tudi ti nimas volje, da bi debilu razlagal, cemu institut minimalne place povecuje brezposelnost. Ce clovek tega ne zasteka v mirkosekundi, je vsak up, da kdaj bo, jalov.
[sabahudine]Uporabniki besede "klerofašist", vsaj tisti ki jih osebno poznam, imamo navado povedat take stvari v ksiht in se ne zatekamo k grafitom.
Če bi bil original, bi pisalo "klero-fašisti"
Tisti grafit je očitna kleroSDSovska podvala.
[Bigo1]S tem se seveda lahko tolazis, ampak potem pa res ne razumem tvojega mazohizma - razen ce si navaden troll. Sam nisem bil nikoli clan nobene stranke, razen ce ne stejes sem tudi moje prisilne mobilizacije med pionircke in omladince.
;))) lepa norma, glede na to da ste sami sds črvi tle gor. ;))
[bc123a]Jaz ze razumem, da je Zvon ravnal neodgovorno in sem zadnji, ki bi skodljvost "vatikanskih povezav" od dalec enacil s skodljivostjo udbomafijskih. Vseeno imamo zaradi T-2 vsaj malo bolj konkurencen trg telekomunikacij. Od PTT-jevega monopola pa drzavljan nikoli ni imel prida koristi, cetudi je za smrdljivo PSTN linijo placal par deset jurjev mark.
> [oQI23IDCN0948R]
> > [bc123a]
> > > [picikato]
> > > > [JakobJ]
> > > > Odpusti jim, saj ne vedo kaj delajo!
> > >
> > > Zato pa so propadli cerkveni finančni holdingi, ki so le vrh ledene gore. Njihovi brezdušni lastniki, ki so brezvestno oropali male delničarje prihrankov za šolanje otrok, pomoč onemoglim staršem in varno starost pa so na prostosti.
> >
> > ampak zato ima vecina blokov po sloveniji 2x opticno napeljavo. Luksuz, ki ga marsikje na zahodu ne najdes.
>
> Ce bi bil razvoj optike odvisen od PTT-ja (ali od Slovenskih zeleznic - to je prav posebno burleskna zgodba), bi se danes PTT-ju placeval 2 Mbit ADSL po bozjastni ceni. Na tem mestu ne bi sel v detajle, cemu je tako - za danes imam dovolj ucenja odraslih ljudi osnovnih pravil logicnega sklepanja. Podobno, kot najbrz tudi ti nimas volje, da bi debilu razlagal, cemu institut minimalne place povecuje brezposelnost. Ce clovek tega ne zasteka v mirkosekundi, je vsak up, da kdaj bo, jalov.
Ma saj razumem, ti pa razumi, da 800 mio EUR ni slo v Vatikan, kot se derejo nekateri. Tako kot tudi 12 miljard ni slo na ciper, kot se derejo drugi. Ta denar je porabljen, zafrckan, potrosen. Relativno majhen del je koncal na osebnih racunih (provizije, podkupnine).
sporočil: 48.253
[oQI23IDCN0948R]Skodljvi so popolnoma enako. 800 miljonov je slo v nepovrat in so sedaj v bilanci slovenje pod postavko "luknja v banki". Kako pa luknje v banki vplivajo na delovanje gospodarstva in na to da se recesija vlece ze peto leto, pa menda ves.
Jaz ze razumem, da je Zvon ravnal neodgovorno in sem zadnji, ki bi skodljvost "vatikanskih povezav" od dalec enacil s skodljivostjo udbomafijskih.
[darolim1938]Jaz tudi soglasam s teboj, dragi prijatelj, pravim le, da so ljudje, ki verjamejo lopovu, prej lopovski, kot naivni (razen ce niso stari manj kot 5 let). Najbrz se spomnis znamenite izjave vizionarja mosa pijade, ki je "beskucnikom" obljubljal "pljacku". Kaj pa ljudem obljublja narkomafijec, tosicev tovaris? Odprt trg, nizke davke, zdravo podjetnisko okolje? Seveda ne, prav tako jim obljublja "pljacku", ki jo bo v njihovem imenu z dodatnim teroriziranjem tistih 4 in pol preostalih generatorjev dodane vrednosti izvedla gigantska drzava.
V celoti soglašam z Tvojim cenjenim odgovorom na moj komentar,vendar smo čisto vsi
sporočil: 4.037
[boris9999]Kakšne popolne budale človek najde, če za trenutek spusti fak prag... Vse, ki nam niso všeč, pobijemo in bomo živeli v idilični skupnosti. So tvoji predniki že 1941 razmišljali enako, pa so se cepci čez štiri leta ustavili že pri cca 40.000... Verjetno so dojeli, da bo zadnji preživeli sicer najboljši nekorumpirani komunist, ampak hudičevo osamljen.
Treba je spodbujat nasilje! Le tako bomo rešili državo korupcije!
sporočil: 49
[boris9999]Si prostovoljec nad katerim bi kreteni izvajali nasilje?
Treba je spodbujat nasilje! Le tako bomo rešili državo korupcije!
[bc123a]Jaz vseeno vidim bolece veliko razliko med Beogradom in Vatikanom. Ce ne znas poslovati oziroma poslujes lopovsko, pa nista kriva ne Beograd, ne Vatikan - vsaj ne sama po sebi. Kakorkoli ze, moralno in ekonomsko dno smo dosegli pod Beogradom in domacimi udbomafijci, ki so crtili obrtnika, kmeta in vsakogar, ki je znal poskrbeti zase. Teh 800 milijonov je nula proti komunisticni skodi, tako materialni, kot dusevni. Kaze kvecjemu na to, da se je pajdaska "podjetniska" miselnost v 70 letih zalezla res v malone vse pore druzbe.
> [oQI23IDCN0948R]
> Jaz ze razumem, da je Zvon ravnal neodgovorno in sem zadnji, ki bi skodljvost "vatikanskih povezav" od dalec enacil s skodljivostjo udbomafijskih.
Skodljvi so popolnoma enako. 800 miljonov je slo v nepovrat in so sedaj v bilanci slovenje pod postavko "luknja v banki". Kako pa luknje v banki vplivajo na delovanje gospodarstva in na to da se recesija vlece ze peto leto, pa menda ves.