Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Na steni ljubljanskega diskontnega centra grafit s pozivom k poboju kristjanov
sporočil: 12.753
Zadnja sprememba: foore 01.02.2013 18:24
Takoj vsem tujcem, ki so dobili stalno bivanje in ga dejansko
nimajo, ker ga ne plačujejo in niso lastniki stanovanj, ter tisti,
ki nimajo dela ter samo izčrpavajo našo blagajno, bi jih morali
zaradi krize, ker že sami Slovenci nimamo dela, da se jim stalno
bivanje takoj ukine.Lep primer, kakšno stanje bomo imeli Slovenci. Daš jim delo, vrtce, šole, potem pa jasno izražajo, kako nas bodo klali....
Balkan je balkan in nekateri si ga ponovno želijo......predvsem so jim všeč balkanski posli in postopki.....
sporočil: 2.790
Prehitro sklepaš, kakšni tujci?
A so bli muslimani l.45 v Sloveniji? Plačana provokacija je in to glupa.
sporočil: 6.084
Smešno, nikjer podatka o tem na katerem diskontu je to, meni se zdi
da je na tanovem Hoferju na koncu Fužin, čeprav nisem prepričan.
Kakšna scena, ts,ts. , nobene ideje, nobene pameti. Mar bi na
Eurospinovega našpricali Janković, kam si dal milion od našega
parka ?
sporočil: 12.753
[zajko]Kje si pa videl, da sem pisal o muslimanih......
sporočil: 14.015
Zadnja sprememba: anon-238577 01.02.2013 18:42
Déjà vu.Ker se leni Poljaki niso hoteli zmigati, so zagreti Švabi napadli lastno radijsko postajo v Gleiwitzu. Nadaljevanje poznamo.
Danes so to poceni in precej nespretni triki za preusmerjanje pozornosti, ko korumpirani politiki in njihovi botri izgubljajo oblast. Napad je baje najboljša obramba.
p.s.
prvih 50 minusov je vključenih v ceno, naslednji se plačajo posebej :)
sporočil: 2.361
V Sloveniji je veliko nestrpnosti proti katolikom, ampak ta grafit
je res videti kot provokacija.
sporočil: 2.144
Dobro jutro gospa Cebasek Travnik. In adijo. To delajo castilci
revolucije. Saj revolucija ni nic drugega kot ideolosko pokrit
mnozicen zlocin.
sporočil: 4.037
Max 208,64 EUR za grafit je torej kazen. Koliko je že bila globa za
uspešno realizacijo grafita v praksi? Ali se kdo tule spomni,
koliko so svojci dobili od slovenske države za vsakega priznano
poklanega v poletju 1945 iz tega naslova? Dvojno globo za grafit?
Izvajalci z majorjem Mitjo v ospredju so pa itak nedotakljive
korifeje slovenske plemenite revolucionarne zgodovine.
Po analogiji bi rekel, da je več kot pet evrov kazni povsem neproporcionalno.
Po analogiji bi rekel, da je več kot pet evrov kazni povsem neproporcionalno.
sporočil: 4.037
[zajko]Klali so Hercegovci in domači. Oboji prepričano rdeče religije. Kot ti.
sporočil: 12.861
[fibonaci]Takoimenovani desni ne izražajo nestrpnosti proti levim na javnih zborovanjih, ne grozijo, ne mahajo s totalitarnimi simboli kot je rdeča zvezda, ne govorijo da so jih še premalo pobili, naj gredo v Barbara rov, ne obešajo lutk po mostovih itd ipd.
Déjà vu.
Ker se leni Poljaki niso hoteli zmigati, so zagreti Švabi napadli lastno radijsko postajo v Gleiwitzu. Nadaljevanje poznamo.
Danes so to poceni in precej nespretni triki za preusmerjanje pozornosti, ko korumpirani politiki in njihovi botri izgubljajo oblast. Napad je baje najboljša obramba.
p.s.
Na nasilje se pripravljajo in k nasilju spodbujajo rdeči. Kdo je metal granitne kocke in flaše? Desni? Aja, menda sami provokatorji, ko vam ne paše resnica in jo izkrivljate po mili volji.
Na eni strani smo demokrati pa če nam limate pridevnik desni ali karkoli (večini nam dol visi za cerkev in ne navijamo za domobrance, zaničujemo pa zločin), na drugi ste totalitarci, ki si rečete levičarji - realno pa slovenski komufašisti. Vsak, ki orgazmira na rdečo zvezdo, je komufašist, prezira in posmeha vredno bitje, ki mu ni mesta v političnem življenju EU leta 2013.
sporočil: 402
[fibonaci]JJ izgublja oblast. Takšnih, podobnih in drugačnih provokacij se bomo v prihodnjih tednih še nagledali.
Déjà vu.
Ker se leni Poljaki niso hoteli zmigati, so zagreti Švabi napadli lastno radijsko postajo v Gleiwitzu. Nadaljevanje poznamo.
p.s.
sporočil: 6.084
Zadnja sprememba: anon-15715 01.02.2013 19:07
Aha, nova slika, zdaj je jasno, novi Hofer z ogromno garažo spodaj.
Nič mi ni jasno komu je ta garaža namenjena, kaj res mislijo imeti
toliko kupcev ?Pa še nekaj, tole 100% ni zraslo na Fužinskem zeljniku, mi smo tukaj kulturni ljudje, strpni. Tudi kamera je morala posneti to barvanje.
Sem pa bil včeraj v manjši družbi, ovaj kako da kažem, levih ? No, sicer sem stalno v taki družbi, tudi redki prijatelji in znanci so v glavnem s tega konca. :)
Čeprav je bila čisto domačijska raven srečanja me je presenetilo in zgrozilo, koliko jeze in pene na ustih pri ljudjeh, ki jim čisto nič ne manjka, prav nasprotno. Nič jih ne ogroža in jih niti pod razno ne more ogroziti, razen kakšne državljanske vojne. Nisem rekel niti besede, samo sem poslušal in poskušal dojeti za kaj v bistvu gre, zakaj jim je Janša zločinec ipd.
sporočil: 421
Zadnja sprememba: anon-309933 01.02.2013 19:04
Dej ne bluzi! ZIhr so šli partizani, stari 85 to pisat po zidu.
Pejd mal k maši kako teto al pa strica vprašt, če so se borili pr
partizanih, pa boš dobil pozitiven (zate verjetno nepričakovan,
glede na to, da misliš da so samo domobranci kristjani) odgovor. NE
mešat partizanov in borcev za svobodo s huligani, cepec
nerazgledan!
sporočil: 830
Verska vojna nam ne gine.
Ne ve se še čisto nič o krivcu, ampak talevi so že na smrt prepričani, da so grafite narisali SDSovski plačanci, tadesni pa, da so bili stoposto komunajzarji.
In če bo kdaj ugotovljeno, kdo točno je krivec, itak ne bo igralo vloge - teorije zarote bodo ostale.
Ne ve se še čisto nič o krivcu, ampak talevi so že na smrt prepričani, da so grafite narisali SDSovski plačanci, tadesni pa, da so bili stoposto komunajzarji.
In če bo kdaj ugotovljeno, kdo točno je krivec, itak ne bo igralo vloge - teorije zarote bodo ostale.
sporočil: 402
[pirhovec]Jaz rdeč ?! Ne bi mogel bolj zgrešiti. :)
> [mujahedin]
> > [fibonaci]
> > Déjà vu.
> >
> > Ker se leni Poljaki niso hoteli zmigati, so zagreti Švabi napadli lastno radijsko postajo v Gleiwitzu. Nadaljevanje poznamo.
> >
> > Danes so to poceni in precej nespretni triki za preusmerjanje pozornosti, ko korumpirani politiki in njihovi botri izgubljajo oblast. Napad je baje najboljša obramba.
> >
> > p.s.
> > prvih 50 minusov je vključenih v ceno, naslednji se plačajo posebej :)
>
> JJ izgublja oblast. Takšnih, podobnih in drugačnih provokacij se bomo v prihodnjih tednih še nagledali.
Ja, zato so zadnjič na silo želeli preprečiti srečanje Zbora za republiko, ker ste rdeči mujahedini tako strpni do drugih in drugačnih, ki ne mislijo enako kot vi.
To ne vem, kaj ste zadnjič imeli med sabo(me ni bilo tam), po poročanju medijev sodeč pa so levičarji skandirali med vašo proslavo za obrambo lika in dela JJ, kar je nekoga tako zmotilo, da je šel daviti neko protestnico.
Osebno me ne moti, če se črni in rdeči mujahedini pobijete med sabo, samo prosim to počnite to kar koli že počnete čim dlje stran od mene, mojih in moje firme. Hvala.
sporočil: 14.015
Zadnja sprememba: anon-238577 01.02.2013 19:17
[auchy]
Ne ve se še čisto nič o krivcu, ampak talevi so že na smrt prepričani, da so grafite narisali SDSovski plačanci, tadesni pa, da so bili stoposto komunajzarji.to je tudi cilj takih glupih provokacij
sporočil: 1.779
[Dudek]Tista garaža nima veze s Hoferjem in je v lasti mesta. Zamišljena je kot P+R, podobno kot garaža v Stožicah in parkirišče na Dolgem mostu.
Aha, nova slika, zdaj je jasno, novi Hofer z ogromno garažo spodaj. Nič mi ni jasno komu je ta garaža namenjena, kaj res mislijo imeti toliko kupcev ?
sporočil: 2
Zadnja sprememba: anon-310570 01.02.2013 19:27
[pirhovec]LOL.
> [mujahedin]
> > [pirhovec]
> > > [mujahedin]
> > > > [fibonaci]
> > > > Déjà vu.
> > > >
> > > > Ker se leni Poljaki niso hoteli zmigati, so zagreti Švabi napadli lastno radijsko postajo v Gleiwitzu. Nadaljevanje poznamo.
> > > >
> > > > Danes so to poceni in precej nespretni triki za preusmerjanje pozornosti, ko korumpirani politiki in njihovi botri izgubljajo oblast. Napad je baje najboljša obramba.
> > > >
> > > > p.s.
> > > > prvih 50 minusov je vključenih v ceno, naslednji se plačajo posebej :)
> > >
> > > JJ izgublja oblast. Takšnih, podobnih in drugačnih provokacij se bomo v prihodnjih tednih še nagledali.
> >
> > Ja, zato so zadnjič na silo želeli preprečiti srečanje Zbora za republiko, ker ste rdeči mujahedini tako strpni do drugih in drugačnih, ki ne mislijo enako kot vi.
>
> Jaz rdeč ?! Ne bi mogel bolj zgrešiti. :)
>
> To ne vem, kaj ste zadnjič imeli med sabo(me ni bilo tam), po poročanju medijev sodeč pa so levičarji skandirali med vašo proslavo za obrambo lika in dela JJ, kar je nekoga tako zmotilo, da je šel daviti neko protestnico.
>
> Osebno me ne moti, če se črni in rdeči mujahedini pobijete med sabo, samo prosim to počnite to kar koli že počnete čim dlje stran od mene, mojih in moje firme. Hvala.
forum.finance.si/ind...437&single
sporočil: 606
"Policisti še zbirajo obvestila, so pa navedli, da grafit kaže
znake kaznivega dejanja javnega spodbujanja sovraštva, nasilja ali
nestrpnosti."
In uničevanja tuje lastnine.
In uničevanja tuje lastnine.
sporočil: 7.885
[foore]Ne vem kaj ti ni jasno. Če ni podtaknjeno, potem so to komunajzarji pisali. Zdaj kakšne vere in narodnosti so bili je pa še vprašanje, dokler jih ne najdejo.
Takoj vsem tujcem, ki so dobili stalno bivanje in ga dejansko nimajo, ker ga ne plačujejo in niso lastniki stanovanj, ter tisti, ki nimajo dela ter samo izčrpavajo našo blagajno, bi jih morali zaradi krize, ker že sami Slovenci nimamo dela, da se jim stalno bivanje takoj ukine.
Lep primer, kakšno stanje bomo imeli Slovenci. Daš jim delo, vrtce, šole, potem pa jasno izražajo, kako nas bodo klali....
Balkan je balkan in nekateri si ga ponovno želijo......predvsem so jim všeč balkanski posli in postopki.....
sporočil: 1.166
Zadnja sprememba: anon-40611 01.02.2013 19:52
[abraxas]Dokler niso bili prisesani na državo, tudi nestrpnosti ni bilo. Pri miru so jih pustili celo v prejšnjem kao zločinskem sistemu ter fajmoštrom za povrh še poklonili socialno zavarovanje.
V Sloveniji je veliko nestrpnosti proti katolikom, ampak ta grafit je res videti kot provokacija.
Danes, ko je cerkev lastnik in podjetnik, ko temu in bedi množic navkljub izsiljuje in dobiva pomoč države, ko hoče neglede na svojo nemoralo druge poučevati o "krščanski morali in pravičnosti", je nekako za pričakovati, da so ljudje vsaj po polomu Zvonov in spakovanju odgovornih okrog tega spregledali in da več ne zmorejo kaj dosti "krščanske" ali kakršnekoli druge ljubezni do tega špekulanta.
Tile "katoliki" v grafitu povsem očitno letijo na institucijo in ne na laike, katerih pretirana gorečnost kvečjemu vzbuja sočutje ali posmeh.
Se pa strinjam, da je namen grafita provokacija. "Just in time", kot pravijo nekje.
sporočil: 421
Glavca, predlagam, da si kako knjigo prebereš, mogoče za začetek
pejd v knjižnico kake OŠ, d ne boš začel s kakim pretežkim čtivom;)
Ne brat samo knjigic ala: moj oče domobranec, dej tud kej
neodvisnega, da boš vsaj razlikoval med tistimi, ki so prisegli
Furerju in tistmi, ki niso. Ker kot smo mi in ostali svet
seznanjeni(z izjemo vaše druščine), Hitler ni bil vitez križar in
se ni boril proti nekristjanom, ampak proti nepokornim slovencem.
Nekateri so se pa z izdajo strinjali in so mu tudi uradno
zaprisegli, kejnede?
Ostali kristjani in nekristjani so se mu pa uprli, tako da še enkrat: ne bluzi.
Poanta vsega tega: JE ni, ker vse kar sem zgoraj napisal ne bo doseglo cilja, ker je tvoj mozak že preveč nafilan z ostalim sranjem;)
Lp
Ostali kristjani in nekristjani so se mu pa uprli, tako da še enkrat: ne bluzi.
Poanta vsega tega: JE ni, ker vse kar sem zgoraj napisal ne bo doseglo cilja, ker je tvoj mozak že preveč nafilan z ostalim sranjem;)
Lp