2 uri
Izrael in Hezbolah sta dosegla dogovor o prekinitvi ognja, pravi Biden
4 ure
Netanjahu: kabinet bo glasoval o libanonskem načrtu za prekinitev ognja
4 ure
Prvi elekrični eActros 600 je zapeljal iz serijske proizvodnje
5 ur
Najbolj brani članki danes
5 ur
Iz pristanišča Reka pritožbe zaradi neprepustnosti železniške proge pri Pivki 1
6 ur
Ptujska zadruga razmišlja o energetski skupnosti 1
6 ur
Ali naj dam denar v delnice ali nepremičine? 26
7 ur
Najbolj atraktiven audi zapeljal v Slovenijo z nižjo ceno kot v Nemčiji 1
8 ur
Top službe – EK, Corwin, NLB, Generali, BS, Comtrade, Cinkarna, Telekom ...
8 ur
Premier bo za ministrico za digitalno preobrazbo predlagal Ksenijo Klampfer 1
8 ur
Raiffeisen Capital Management v regiji pričakuje veliko rast sredstev v upravljanju
9 ur
Kostićev projekt v ljubljanski Sibiriji: zraslo bo skoraj 600 stanovanj 7
10 ur
Računsko sodišče: SPIRIT je bil pri pridobivanju podatkov za energetske subvencije neučinkovit
10 ur
Milanska banka zavrača Unicreditovo prevzemno ponudbo
10 ur
ThyssenKrupp v prestrukturiranje, do leta 2030 bo odpustil pet tisoč zaposlenih, več programov bo prodal
10 ur
Obnove nogometnega igrišča Stožice še ne bo? Obe ponudbi nedopustni.
11 ur
Na ZZZS opozarjajo: sistem dolgotrajne oskrbe je še daleč od pripravljenega 3
11 ur
Nemčija bi potrebovala najmanj 288 tisoč migrantov letno 3
11 ur
Biden predlaga, da bi državni zdravstveni program sofinanciral zdravila proti debelosti 2
11 ur
Bankrotirani Northvolt bo plačal bonuse zaposlenim

Strani: 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 17

anon-172094 sporočil: 229
[#1982891] 27.01.13 15:06 · odgovor na: 0513ANITO (#1982415)
Odgovori   +    8
Ali ti ne vidiš razlike v uri - 11.00 ura ni isto kot 15.00 ura.
anon-217833 sporočil: 1.036
[#1982893] 27.01.13 15:09 · odgovor na: kn051 (#1982875)
Odgovori   +    18
Spoštovani Kn051,
sem že v letih in poznam zgodovino in sem eden boljših analitikov. vsaj tako sam
mislim, drugi pa naj odločijo.

Na Hrvaškem so se skupaj,ramo ob rami, borili otroci ustašev, domobrancev in še
posebej otroci partizanov proti skupnemu sovražniku, kot Hrvatje pravijo, proti
"srbočetniški komunistični soldateski." In je tisti medsebojni sovražni naboj v
celoti izpuhtel. Vsaj je tako videti.

Kar se tiče Srbov, tudi tam se je združilo nezdružljivo in so se otroci četnikov
in partizanov borili skupaj, ramo ob rami proti, kot so temu rekli, ustašem in
islamskim teroristom in je tudi med njimi izpuhtel medsebojni sovražni naboj.

Pri nas pa nič od tega ni bilo. Preprosto smo sovražniku pokazali vrata in se je
ta skozi ta vrata umaknil. Mi smo razglasili zmago nad komunistično JLA, posebej
proti Srbom, ki naj bi dominirali v JLA.

Sedaj se ne moremo zediniti ali so se Srbi ustrašili domobrancev in belogardistov
in zbežali ali pa so se ustrašili naših komunistov in partizanskih otrok.Torej je
le še to za doreči, kdo je v resnici zmagal v neobstoječi vojni, kar se ne da nič
drugače rešiti, kot z pravo vojno, ki jo je sprožil Virant.
anon-305875 sporočil: 1.637
[#1982894] 27.01.13 15:10 · odgovor na: anon-264273 (#1982573)
Odgovori   +    23
Ljudske vstaje, kaj? Shodi užaljenih LDS- in ZARESovcev, a to je pa odkrito in pravilno? Mene pa res zanima,kako se lahko levaki imenujete in prisvajate ljudstvo?
anon-242092 sporočil: 5.152
[#1982895] 27.01.13 15:14 · odgovor na: anon-88866 (#1982879)
Odgovori   +    16
[Wobewt]
> [oQI23IDCN0948R]
> > [pirhovec]
> > > [oQI23IDCN0948R]
> > > > [pirhovec]
> > > > > [oQI23IDCN0948R]
> > > > > > [fabiani]
> > > > > > Si ne morem zamisliti, kdo je bil?
> > > > > >
> > > > > > se pa spomnim, da je nekdo na forumu že omenil, da je preminil.
> > > > > >
> > > > > > najgrše je, da si je nekdo prisvojil njegovo forumaško ime!
> > > > > > To res kaže na sprevrženost.
> > > > >
> > > > > To je prav posebna sprevrzenost, ker tisti, ki je prevzel njegov nick, njegovo ime zlorablja tako, da je videti, kot da se je Enfrice "spreobrnil", "spoznal" in "spregledal".
> > > > >
> > > > > Upam le, da je pravi Enfrice ziv in zdrav.
> > > >
> > > >
> > > > Kučanovi dečki so zmožni vsega, meni so od včeraj na danes zbili FQ ročno za 3 točke, ok. nekoč so mi jih že za 9 točk. :)
> > > >
> > > > Enfrice je imel hude probleme s Flancami, ker je vedel veliko in je enako kot jaz hodil po žuljih določenim podtaknjencem, ki sodijo med Kučanove dečke.
> > >
> > > Ja, nenaden upad tvojega FQ-ja sem opazil tudi sam, danes si bil na mojem imperialisticnem iPhoneu ze neviden, dokler se nisem prijavil na skatli.
> > >
> > > Vse ljudi, ki se niso popolnoma izgubili obcutka za spodobnost pa pozivam, naj mrhovinarja, ki si je nadel Enfricejev nick, popolnoma ignorirajo in na njegove monologe ne odgovarjajo. Prav tako vse naprosam, da prasica shitlistnete ASAP.
> > >
> > > Hvala.
> >
> >
> > Dva dni nazaj sem že opazil, da me frizirajo, zato sem napisal post in so samo odložili akcijo za en dan, ta dan pa sem včeraj kar dobro izkoristil, kajne? :)
> >
> > Jaz jih zagotovo ne bom čakal, da mi pridejo z orožjem trkati na vrata, ker vedo, kdo sem, a ko se bodo v državo valile kolone US vojaških vozil, bom z njimi.
> >
> > Bye.
>
> Zavedam se resnosti situacije, kot tudi ne dvomim, da nas imajo vse, ki ostro protestiramo proti komunisticni kripto-drzavi v drzavi, prestete. Umetno nizanje tvojega FQ pa razumem kot direktno groznjo.

Ma daj, psihopata, nabavta si že enkrat te Ingrame, pa začnita šicat.
Boga revčka, kolk vama pomenijo te minusi/plusi na nekam obskurnem forumu. Vprašejta Yuslocana, kolk se sekira.
Mene minusi/plusi zanimajo le z vidika odrazanja mentalitete po komunistih zombificiranega narodica, sicer pa jih ne jemljem prevec osebno. No, ne le zombificiranega, tudi ocaranega od prakticnih koristi komunjazerizma, ki je politicni nazor delomrznezev, nesposobnezev, morilcev in razbojnikov.
fabiani sporočil: 4.454
[#1982896] 27.01.13 15:15 · odgovor na: (#1982863)
Odgovori   +    8
Zadnja sprememba: fabiani 27.01.2013 15:22
Tako se naredi!

Res so se vrinili in mislijo, da bo kaj laže, če grozijo!

poglej, poglej vedno v dvojniku?:)))
[#1982897] 27.01.13 15:15 · odgovor na: (#1982863)
Odgovori   +    6
Tako se naredi!

Res so se vrinili in mislijo, da bo kaj laže, če grozijo!
[#1982898] 27.01.13 15:18 · odgovor na: (#1982684)
Odgovori   +    18
Sploh ne gre za kult in čaščenje kogarkoli. JANŠA NE BO VEČ DOLGO, MOGOČE ŠE NEKAJ ČASA, GRE ZATO, DA ODHOD JANŠE NE SME POMET, DA SO LEVAKI ZMAGALI IN DA SI LAHKO PRISVOJIJO DRŽAVO, KAR JE ŠE OSTALO OD NJE. Je zdaj jasno?
anon-36971 sporočil: 8.543
[#1982911] 27.01.13 15:32
Odgovori   +    4
[#1982917] 27.01.13 15:36 · odgovor na: anon-305875 (#1982898)
Odgovori   +    18
Efektfirma,
resnično lepo in točno pojasnilo.V primeru,da bi se Janša sklonjene glave umaknil,
bi levica določila dan njegovega umika in ta dan razglasila za državni praznik.To
je neizpodbitno. Zelo, zelo... nesmiseln ultimatum Viranta in levice, ki pa lahko
pomeni le gašenje požara z bencinom, kar je idiotizem.

Ni mi jasno, zakaj se levica počuti tako močno, da sili celo v fizični konflikt.
anon-24983 sporočil: 7.885
[#1982918] 27.01.13 15:37 · odgovor na: anon-242092 (#1982895)
Odgovori   +    2
[oQI23IDCN0948R]
Mene minusi/plusi zanimajo le z vidika odrazanja mentalitete po komunistih zombificiranega narodica, sicer pa jih ne jemljem prevec osebno. No, ne le zombificiranega, tudi ocaranega od prakticnih koristi komunjazerizma, ki je politicni nazor delomrznezev, nesposobnezev, morilcev in razbojnikov.
Mene pa po domobrancih. In zdaj ko boš pri sebi preštel pluse in pri meni minuse, se boš lahko prepričal, da je ta forum domobranski bunker.

He, he saj to je tipično v domobranskem stilu, ne spraviš ti domobranca iz bunkerja. :)
Mi partizani pa juriš na bunker. Nas par, sovražnikov kot listja in trave, ampak mi na koncu vedno zmagamo. :)

He, he po tvoji logiki je potem tudi Hitler bil komunist in vi ste potem prisegli komunistom, tako kot ostali. Po tej logiki potem drugega kot komunistov nimamo, imamo samo komuniste in sprevržene komuniste.
foore sporočil: 12.753
[#1982922] 27.01.13 15:42 · odgovor na: anon-24983 (#1982918)
Odgovori   +    15
Zadnja sprememba: foore 27.01.2013 15:43
[fiston]
> [oQI23IDCN0948R]

> Mene minusi/plusi zanimajo le z vidika odrazanja mentalitete po komunistih zombificiranega narodica, sicer pa jih ne jemljem prevec osebno. No, ne le zombificiranega, tudi ocaranega od prakticnih koristi komunjazerizma, ki je politicni nazor delomrznezev, nesposobnezev, morilcev in razbojnikov.

Mene pa po domobrancih. In zdaj ko boš pri sebi preštel pluse in pri meni minuse, se boš lahko prepričal, da je ta forum domobranski bunker.

He, he saj to je tipično v domobranskem stilu, ne spraviš ti domobranca iz bunkerja. :)
Mi partizani pa juriš na bunker. Nas par, sovražnikov kot listja in trave, ampak mi na koncu vedno zmagamo. :)

He, he po tvoji logiki je potem tudi Hitler bil komunist in vi ste potem prisegli komunistom, tako kot ostali. Po tej logiki potem drugega kot komunistov nimamo, imamo samo komuniste in sprevržene komuniste.
Ali je to zmaga, da na koncu, ko je ŽE konec, pobijate ljudi, jih mečete v jame, in zazidate v rove...IN TUDI OTROKE .....In to je zate zmaga....res bo potrebna LUSTRACIJA....KAR ŠE PROSITE, IN JO BOSTE DOBILI.....
[#1982923] 27.01.13 15:43 · odgovor na: (#1982819)
Odgovori   +    19
[pirhovec]
Če bi napisal vse, kar vem, bi samo še pakirali kovčke, realnost je 10x hujša od tega, kar veste in slutite, niti vrha ledene gore ne vidite. Bi radi preostanek življenja prežieli normalno, pa je vseeno, ali imate 20 ali 40 ali 60 let? Samo pot pod noge...
Ravno na to komaj čakajo! V naročje jim je po vojni padla izpraznjena Kočevska, Istra, Maribor, Celje.
Sedaj so že vse zapravili in rabijo še več. Pa magari če preprodajo srbijankovičem in kosovarjem. kao pekarnice in sadjarije postavljajo in se razgljašajo za pristne makedonce!
Vohajo povsod po Primorski s polnimi tošli gotovine, okolici Ljubljane. In imajo tako prijazno slovenske priimke. Spoznaš jih po čokatih postavah, rumenih zobeh pa vse boljše vejo od tebe. in nikjer nobene babe zraven!
Je moralo med njimi orng počit, da so strpali svojega najboljšega prijatla -Srečka prijatla v keho. :))))
anon-228486 sporočil: 2.144
[#1982924] 27.01.13 15:48 · odgovor na: anon-24983 (#1982918)
Odgovori   +    16
Tko funkcionirajo mozgani steklega psa.
anon-238577 sporočil: 14.015
[#1982927] 27.01.13 15:50 · odgovor na: anon-293403 (#1982844)
Odgovori   +    7
Zadnja sprememba: anon-238577 27.01.2013 16:05
[kwadogaja]
> [fibonaci]

> Po vzoru ranjke Juge ni to nič drugega kot nov miting resnice.

Ja s shodi so hoteli pravilno informirat slovenski narod, podobno kot SDS, ker menda mediji izkrivljeno in zlonamerno pišejo o ljubljenem vodji, tedaj in danes, nje kalimeroti.
Miting resnice 1.0 je bil organiziran, ko so komunisti izgubljali oblast in so se nekateri še vedno oklepali svojih foteljev ter hoteli prepričati narode, da so oni edini rešitelji.

Miting resnice 2.0 zdaj organizirajo boljševiki, ki so izgubili legitimno oblast, pa se še vedno oklepajo svojih foteljev in želijo prepričati narod, da imajo edino oni pravo rešitev za naše probleme.

Zgodba se zdaj ponavlja kot farsa. Prve verzija se je za nas končala relativno hitro in ugodno.
Sedanja klika na oblasti izgleda bolj trdovratna in bolj pripravljena uporabiti vsa sredstva. Na sestop z oblasti zaenkrat niti pomisliti noče.

P.S.
Na prvi miting resnice so bili povabljeni srbski seljaki.
Dovoljenje za drugi miting resnice je baje izdal Srbin iz sela Saraorci.
[#1982928] 27.01.13 15:51 · odgovor na: anon-228486 (#1982924)
Odgovori   +    2
[franckas]
Tko funkcionirajo mozgani steklega psa.
Jaz tudi tako mislim, zato sem mu pa napisal. :)
anon-309933 sporočil: 421
[#1982929] 27.01.13 15:53 · odgovor na: anon-24983 (#1982880)
Odgovori   +    10
Zadnja sprememba: anon-309933 27.01.2013 15:55
Ajej.. da so nekateri zblojeni sem spoznal na tem forumu, sam da so pravi mali psihiči, to si pa nisem mislil. In s tem kar pišejo mislijo resno (da jim komunisti kradejo identitete in jim spreminjajo poste...pa sej to ne morš verjet, če ne prebereš;))) Za crknt od smeha!! ;))))))))))))))
foore sporočil: 12.753
[#1982930] 27.01.13 15:54 · odgovor na: anon-297611 (#1982888)
Odgovori   +    8
[e-enfrice]
Ja ta je res star vodni top. Moderna izvedba vodnega topa ima tudi zimski program, ki meče ledene kocke (ne Kraševe) v velikosti 8 do 64 kubičnih centimetrov 150 metrov daleč. Po mojem je ta tisti, ki je sedaj v nabavi, ker je zimski program mogoče uporabljati tudi poleti (ima dovolj vleik hladilnik).

Enfrice.
KOT MI JE ZNANO SO ZAMRZNILI SAMO ENO VELIKO KOCKO, ZARADI STAREGA VODNEGA ...TOPA...PRAVIJO,DA JE TO DOVOLJ ČE JO DOBIŠ V GLAVO
[#1982934] 27.01.13 15:57 · odgovor na: anon-228486 (#1982869)
Odgovori   +    23
[franckas]
Na prvem shodu lansko leto je pek megafona krical sin heroinje in vosovca. A to kej pove? Je pa podpredsednik drustva pisateljev.
Oh si me spomnil ene anekdote o domoljubju komunistkov.
Šele, ko je dobil Boris Ante Novak ljubico tuje narodnosti, ki so ji bili všeč lipicanci, je začel Lipico na vse pretege povzdigovati! To tako sovražno, da je na uradnih diplomatskih sprejemih popenil, če si kaj ugovarjal njegovi novi uradni dogmi.
O zapuščeni ženi in zanemarjanju otrok bog ne daj, da bi ga kaj prašal! Te bi ročno na gobec,tako se je vedno razpenil.
Sedaj je tiho ob ubogih lipicancih.Mar njemu, da umirajo zaradi strupene krme*! Očitno sta se z ljubico razšla.
Včasih je bilo posestvo Prestranek v lasti Lipice, a je že dolgo zasebna last udbovčkov.Tam je krma neoporečna.
anon-162251 sporočil: 4.633
[#1982940] 27.01.13 16:02 · odgovor na: anon-279799 (#1982802)
Odgovori   +    22
[Janezkat]
Bravo rdeči. Sedaj ko že nekaj mesecev ščuvate narod da razgraja in kriči po cestah ter spodbujate sodrgo, da hodi ponoči izvoljenim predstavnikom ljudstva z grožnjami trkat na vrata, ste povsem razžaljeni in ogorčeni, ker se želi nekoliko drugače misleča skupina Slovencev zbrati na mirnem protestu v podporo tistemu delu slovenske politike, ki želi to državo spreminjati z reformami in volitvami ne pa s cestnimi orgijami po vašem vzoru. Medtem, ko naj bi bile vaše večmesečne cestne orgije legitimen in pravičen boj za nekakšno »rdečo demokracijo«, ki jo vsaj nekoliko starejši presneto dobro poznamo, označujete protest v podporo Zboru za republiko kot »Napoved državljanske vojne v Sloveniji«. Človek bi rekel, že videno in tipično za rdeče. Ko se je Slovenija pred dobrimi 20 leti odcepljala od Juge in od totalitarnega režima, ki je z več ali manj gangsterskimi prijemi obvladoval državo slabih 50 let, smo se vsi veselili demokracije, ki prinaša svobodne volitve, različne politične stranke, svobodne medije in vse kar sodi zraven. A glej ga šmenta. Edino rdeči so bili takrat strahovito zaskrbljeni kako po spremembi sistema zagotoviti dovolj demokracije v državi. To so bili tisti rdeči, ki so svojo demokracijo pričeli s pobojem nekaj sto tisoč civilistov katerih množični grobovi že danes prekrivajo dobršen del naše države se pa še vedno odkriva nova in nova grobišča. Demokraciji, ki si je med prvimi koraki izbrala »doživljenskega predsednika«, prepovedala formiranje kakršnekoli politične stranke, da o ostalih zadevah sploh ne govorimo. Farsa, ki si jo v teh časih verjetno ne bi privoščili niti v Severni Koreji.

Kljub temu, da bi takšna farsa tistemu, ki bi si jo privoščil v neki normalni civilizirani državi odnesla 90 % volilcev v našem političnem prostoru ne predstavlja ničesar. Nikogar ne bo streznila in nikogar ne bo prepričala. Slovenski volilec je tam kjer je, ostalo opravi mafija. Ostaja pa upanje, da te v bistvu nespremenjene razmere, ki vladajo v Sloveniji že vse od 1945 končno prepozna tudi Evropa in njeni zavezniki. Ne navsezadnje smo po spletu zgodovinskih naključij postali sestavni del njihovega sveta in verjetno obstajajo instrumenti, da postanemo tudi del njihovega vrednostnega sistema kar si želi ne tako majhen del Slovencev. Ne navsezadnje je to pomembno tudi za varnost in stabilnost Evrope.
Rdečkarji mislijo, da imajo samo oni pravico demonstrirat, še vedno se imajo za avantgardo - kaj čmo boljševiki pač ! Se vidimo na kongresnem trgu !
[#1982941] 27.01.13 16:03 · odgovor na: (#1982684)
Odgovori   +    10
[gsavli]

No, nekateri Slovenci se ne strinjamo s tem kultom častilcev našega prvega pravega naslednika druga Tita, "stub, koji se ne sme pasti!"
Gazda Zoki poziva vse zavedne Slovence na 2. vseslovenski miting resnice v Ljubljani, ki bo potekal pod geslom ССЛС*

*SSLS = samo sloga lopove spašava.
anon-252293 sporočil: 702
[#1982942] 27.01.13 16:05 · odgovor na: (#1982673)
Odgovori   +    3
[denac]
> [MF-539631]
> Sam tu gre res za izzivvanje spopadov. Upam da je izjava samo joke !

S katere strani?
Upam da eni ali pa drugi prestavijo datum protesta ker tole bi bilo neumno.
[#1982943] 27.01.13 16:05 · odgovor na: anon-309933 (#1982929)
Odgovori   +    8
Zadnja sprememba: anon-24983 27.01.2013 16:09
[Bigo1]
Ajej.. da so nekateri zblojeni sem spoznal na tem forumu, sam da so pravi mali psihiči, to si pa nisem mislil. In s tem kar pišejo mislijo resno (da jim komunisti kradejo identitete in jim spreminjajo poste...pa sej to ne morš verjet, če ne prebereš;))) Za crknt od smeha!! ;))))))))))))))
Ja to je pa čista resnica. Jebi ga so bili spet strici iz ozadja na delu. :)
Saj potlej jih še malo bolj zajebavam, oni pa vse resno, celo z morilcem me primerjajo.
Mah zaenkrat še niso nevarni, so preusrani. Vsi so se zbrcali na en forum, pa tukaj namesto na petelina na minuse pritiskajo. :)
Saj si bral tega, ki so mu FQ strici iz ozadja znižali, ta piše da bo prišel nazaj z ameriškim tankom, če pa ameriškega ne bo, bo pa verjetno tudi švabski dober. He, he po tem se vidi, kaj jim manjka do korajže.

Ja na forum od Dela in Dnevnika pa ne gredo, tam so samo ta rdeči pa ne upajo. Pa se potem tukaj izživljajo.

Samo zanimivo kako so prepričani, da jih spremljajo. Če bi res v to verjeli potem bi bili tiho, kot so bili prej 45 let tiho. Tako pa so samo presranci, ki se sprenevedajo.
Eni, drugi so se pa prej drli živel komunizem, tako kot njihov vodja, pa so sedaj ploščo obrnili.
anon-295127 sporočil: 3.275
[#1982944] 27.01.13 16:05 · odgovor na: anon-238577 (#1982621)
Odgovori   +    5
Zadnja sprememba: anon-295127 27.01.2013 16:08
[fibonaci]
> [tigrica2]
> Kateri od teh dvojih se sklicujejo na pravno državo in uveljavljanje prava?

Pravna država daje pravico do demonstracij vsem, levim, desnim, prijavljenim, neprijavljenim, zombijem, kalimerotom, vsem po enakih pravilih.
Organizatorjem neprijavljenih protestov baje kasirajo gorenakovi robokopi 500 eur... Tega ni bilo niti v cajtih rajnke yuge, ko je narod še protestiral za tedaj junaka, sedaj samodržca.
[#1982945] 27.01.13 16:07 · odgovor na: anon-217833 (#1982917)
Odgovori   +    25
Ljudje se že po svoji naravi izmikajo fizičnim konfliktom in nasilju, razen če niso direktno prisiljeni v to ali se kako drugače znajdejo v vrtincu nasilja. Levičarji so po svoji mentaliteti mafijci in mafija vlada z nasiljem, grožnjami, maščevanjem in molkom... Zato se je tako težko borit proti levičarjem in mafiji, saj se vsi izmikajo in si večina ljudi misli, da desničarji pretiravamo z grožnjami, ki preti s strani levičarjev... Prav je, da gremo na cesto in pokažemo, da smo proti mafiji! to je shod proti mafiji in za demokratično in pravno državo. Kar se trenutno dogaja v državni politiki, pa je zgolj povod, vzrok pa je v 20 letnem prilaščanju države oz. davkoplačevalskega denarja s strani levičarskih mafijskih struktur... Seveda desni politiki niti približno niso idealni ali brez greha... Je pa tako, da je treba spremembo, sprememba pa se dogodi na ta način, da pridejo na oblast in v državna podjetja drugi ljudje, PREKINIT SE MORA POPKOVINA S PRETEKLOSTJO... Čez dve, tri leta bodo prišli drugi, čez pet let, zopet drugi, na koncu bo že tako pomešano, da se bo počasi tudi politični in gospodarski ter finančni prostor v Sloveniji zbistril... Levičarji pa še danes poskušajo vzdrževati mit, da je samo kontinuiteta pravilna odločitev, da samo oni znajo, da vsak ki pride za njimi, je še slabši... V bistvu pa ne gre zato... Vsak človek je dober ali slab, zato ne verjamem, da bo tudi z desnimi politiki Slovenija postala raj, gre izključno zato, da se pretrga popkovina s preteklostjo in z levo mafijo, potem pa bo čas naredil svoje... In tega se levica boji, da bo popkovina pretrgana, ker ne znajo živet brez socialističnega fevdalizma...
[#1982946] 27.01.13 16:11 · odgovor na: anon-88866 (#1982879)
Odgovori   +    6
[Wobewt]
> [oQI23IDCN0948R]
> > [pirhovec]
> > > [oQI23IDCN0948R]
> > > > [pirhovec]
> > > > > [oQI23IDCN0948R]
> > > > > > [fabiani]
> > > > > > Si ne morem zamisliti, kdo je bil?
> > > > > >
> > > > > > se pa spomnim, da je nekdo na forumu že omenil, da je preminil.
> > > > > >
> > > > > > najgrše je, da si je nekdo prisvojil njegovo forumaško ime!
> > > > > > To res kaže na sprevrženost.
> > > > >
> > > > > To je prav posebna sprevrzenost, ker tisti, ki je prevzel njegov nick, njegovo ime zlorablja tako, da je videti, kot da se je Enfrice "spreobrnil", "spoznal" in "spregledal".
> > > > >
> > > > > Upam le, da je pravi Enfrice ziv in zdrav.
> > > >
> > > >
> > > > Kučanovi dečki so zmožni vsega, meni so od včeraj na danes zbili FQ ročno za 3 točke, ok. nekoč so mi jih že za 9 točk. :)
> > > >
> > > > Enfrice je imel hude probleme s Flancami, ker je vedel veliko in je enako kot jaz hodil po žuljih določenim podtaknjencem, ki sodijo med Kučanove dečke.
> > >
> > > Ja, nenaden upad tvojega FQ-ja sem opazil tudi sam, danes si bil na mojem imperialisticnem iPhoneu ze neviden, dokler se nisem prijavil na skatli.
> > >
> > > Vse ljudi, ki se niso popolnoma izgubili obcutka za spodobnost pa pozivam, naj mrhovinarja, ki si je nadel Enfricejev nick, popolnoma ignorirajo in na njegove monologe ne odgovarjajo. Prav tako vse naprosam, da prasica shitlistnete ASAP.
> > >
> > > Hvala.
> >
> >
> > Dva dni nazaj sem že opazil, da me frizirajo, zato sem napisal post in so samo odložili akcijo za en dan, ta dan pa sem včeraj kar dobro izkoristil, kajne? :)
> >
> > Jaz jih zagotovo ne bom čakal, da mi pridejo z orožjem trkati na vrata, ker vedo, kdo sem, a ko se bodo v državo valile kolone US vojaških vozil, bom z njimi.
> >
> > Bye.
>
> Zavedam se resnosti situacije, kot tudi ne dvomim, da nas imajo vse, ki ostro protestiramo proti komunisticni kripto-drzavi v drzavi, prestete. Umetno nizanje tvojega FQ pa razumem kot direktno groznjo.

Ma daj, psihopata, nabavta si že enkrat te Ingrame, pa začnita šicat.
Boga revčka, kolk vama pomenijo te minusi/plusi na nekam obskurnem forumu. Vprašejta Yuslocana, kolk se sekira.
*****, lol
[#1982947] 27.01.13 16:12 · odgovor na: anon-305875 (#1982945)
Odgovori   +    16
V celoti soglašam z Tvojim cenjenim odgovorom na moj komentar in,dobesedno ničesar
nimam za dodati.

lep pozdrav!
[#1982948] 27.01.13 16:12 · odgovor na: anon-295127 (#1982944)
Odgovori   +    7
Zadnja sprememba: anon-238577 27.01.2013 16:26
[kirman69]

Organizatorjem neprijavljenih protestov baje kasirajo gorenakovi robokopi 500 eur ... Tega ni bilo niti v cajtih rajnke yuge, ko je narod še protestiral za tedaj junaka, sedaj samodržca.
Saj ravno zato pravim, da je sedanja klika na oblasti dosti bolj nevarna od takratne. Danes je preveč oblasti v rokah preveč omejenih ljudi, to je lahko zelo nevarno.
Lahko si kdo o Tomažu Ertlu misli karkoli, ampak nisem slišal, da bi kdaj kasiral kakšne kazni tistim, ki so protestirali v podporo četverici.
[#1982952] 27.01.13 16:18 · odgovor na: (#1982733)
Odgovori   +    6
[denac]
> [povecalo]
> shod SDS-a ki se najavlja v istem času kot neki drugi shod, pravzaprav veliko pove o samih metodah ki jih stranka uporablja.......o vseh lažeh in pokvarjenosti ki so je očitno sposobni. V strahu za pozicije, očitno čedalje večje neumnosti počnejo, in priljubljenost stranki, ki mimogrede vztrajno pada, največ pove o mnenju na njihove poteze in komentarje. Res je že čas da izginete s političnega prizorišča.....in ne samo vi.

Spoštovano povečalo!
Mislim, da je napočil čas, da se s pametjo, zavestjo in spominom ozremo nazaj v zgodovino. To moramo NUJNO storiti! Bliža se nam surovo ponavljanje zgodovine. Razumeti moramo prst zgodovine, da se nam ne bo zopet ponovila tako huda katastrofa, ki smo jo zdesetkani preživeli!
Začelo se je z ustanovitvijo PIF 26. ali 27 aprila 1941. PIF je sporočila narodu, da so najhujši narodovi sovražniki Anglija in Francija, ki sta se takrat edini borili proti nacistični Nemčiji, in da je nacistična Nemčija skupaj s Sovjetsko zvezo branik miru in branik pred svetovnimi plutokracijami.
Po napadu Nemčije na Sovjetsko zvezo se PIF preimenuje v OF in na poziv Kominterne in Stalina zahteva od slovenskega in vseh ostalih jugoslovanskih narodov, da se dvignejo proti nacistični Nemčiji z upori v pomoč Sovjetski zvezi. Kmalu IOOF izda Odlok o zaščiti naroda (16.sept.1941), v katerem je opisano, da bo vsak Slovenec obtožen izdaje, če se bo uprl okupatorju izven nadzora OF, kar v prevodu tudi pomeni, da tak "izdajalec" noče pomagati Sovjetski zvezi, ampak neposredno slovenskemu narodu.
Potem se je začelo. Vsak, ki je bil proti komunistom, OF in proti partizanom, je bil proglašen za izdajalca in ubit. Samo v Ljubljanski pokrajini so na ta način pobili okoli 1500 ljudi. Sami "izdajalci", ki niso bili za komuniste, ki so vedeli, kaj komunizem pomeni.
Takoj po končani vojni so komunisti dali pobiti okoli 15.000 Slovencev samo zaradi tega, ker so bili njihovi politični nasprotniki. Slovenci so bili na slovenskih tleh le kapljica v morje, kajti na naših tleh se je pobilo okoli 200.000 ljudi, ki so oponirali komunistom.
Morija 200.000 ljudi na slovenskem ozemlju je bila izvedena v dobrem mesecu. Zelo prizadevno delo in verjamem, da so bili "delavci" zelo utrujeni.
Torej!!!! Bistvo!!! Začeli so komunisti. Z diskvalifikacijami o "izdajalcih" in v nadaljevanju z ubijanjem. Uzurpirali so željo slovenskega naroda po uporu proti okupatorju, jo monopolizirali, totalno razklali slovenski narod in si ga na koncu totalno podjarmili.
Poboje so pod strogo kaznijo govorjenja o njih prikrivali 30 let. Do znamenitega intervjuja s Kocbekom v tržaškem Zalivu. Medvojne poboje prikrivajo še danes.

Torej, taki so komunisti. Do danes se niso spremenili. Morebitne incidente bodo z lažmi in disvalifikacijami naprtili naprotni strani. Kdor jim bo verjel, je bedak!

Komunisti vedno izzivajo, vse naprtijo nasprotni strani.
Smo pred militantnim ponavljanjem zgodovine. Bomo dopustili, da zopet zmaga laž?
Ti si pa kar krepko pomešal OF (in NOB) s komunisti, knede? Samo nekaj! Če bi tabeli tadaj pod vodstvom tudi cerkvenih izdajic ne tiščali tako k okupatorju, bi morda lahko sami obračunali s komunisti, pa magari znotraj partizanskih vrst!
In vemo, kakšen je bil njihov izbor!
[#1982953] 27.01.13 16:19 · odgovor na: anon-309933 (#1982929)
Odgovori   +    10
[Bigo1]
Kraja identite še ni največji komunistični zločin.

Bodočemu dosmrtnemu maršalu so komunisti ukradli prazne žepe in mu podtaknili druge, ki so bili polni gotovine nedokazljivega izvora.
To so storili tako profesionalno, da tega dolgo časa sploh ni opazil.
anon-301728 sporočil: 1.282
[#1982956] 27.01.13 16:22
Odgovori   +    25
V protestnem odboru Vseslovenske vstaje so ogorčeni. "To je napoved državljanske vojne,"
------------------------------------------------- -----------------------

No zame je ta izjava the proof of the pudding, brez da bi sploh šel gledat vsebino.
To so hujskaške finte. Tipi niso sposobni stvar organizirati, to je prvo.
Drugo, bolj pomembno je, da je jasno da ne marajo Konkurence. In to je jasno.
če ne marajo konkurence so proti tržnemu sistemu, ki je kakorkoli, konkurenca Idej in rešitev. In če si proti konkurenci Idej, si fašist, ali karkoli si, si za en drek.
In miroljubna konfrontacija je življenje.

Strani: 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 17