Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Virant: Koalicijo je zrušil Janez Janša
sporočil: 5.152
[pirhovec]Kocbek je bil po svoji naturi res revsasta pizda (prej pa komunisticni motenec, ki se je imel za velikega cloveka z duso iskalca), a je vsaj pred koncem zacel cviliti, da ni vedel, cesa vsega so komunisti sposobni - v clovecku, trpecem od lazne iluzije lastne velicine se je nemara tik pred koncem prebudilo vsaj pol cloveka. virman, ki je, kot si zadnjic pravilno konstatiral, kinky uzivac, se ne bo tako zlomil.
> [oQI23IDCN0948R]
> > [pirhovec]
> > > "Koalicijo je zrušil Janez Janša. Povedal je veliko, razen petih besed, ki bi jih moral: odstopam z mesta predsednika vlade," pravi prvak DL Gregor Virant
> >
> > Na tem primeru in primeru tožilke Kotnikove lahko vidite, koliko je temu kurcu in njegovim strankarskim ter udbaškim pajdašem do varovanja ustavnih in človekovih pravic. Upam, da revolucija požre tudi njega in njegovo družino.
>
> Tudi jaz polagam vse upe v krvavo revolucijo, ki naj pokanibalizira svoje pankrte.
Naj se mu ponovi usoda Edvarda Kocbeka in da takrat, ko se mu bo, ne bo takšna revšasta pizda kot Kocbek in naj si namesto igranja žrtve rajši pošlje kroglo v glavo.
sporočil: 1.036
"...izstopamo iz vlade, bomo pa še naprej tvorno sodelovali in
podprli čisto
vse programe, ki bodo prišli pred parlament..."
Tudi moja žena mi je natančno isto povedala in sicer, da dejansko ne bo več
moja žena, bo pa še naprej izpolnjevala vse svoje obveznosti v postelji...
vse programe, ki bodo prišli pred parlament..."
Tudi moja žena mi je natančno isto povedala in sicer, da dejansko ne bo več
moja žena, bo pa še naprej izpolnjevala vse svoje obveznosti v postelji...
sporočil: 1.499
Veliko stvari je povedal v zadnjem času, razen petih besed, ki bi
jih moral: odstopam z mesta predsednika vlade," je dodal Gregor
Virant.
www.mladina.si/11983...ak-govori/
www.delo.si/novice/p...vladi.html
www.24ur.com/bin/vid...id=3937096
www.times.si/sloveni...3f730.html
Povsod piše, da Janša molči! Virant pa pravi, da veliko govori v zadnjem času. Komu sedaj verjeti? Slo medijem ali Virantu?
www.mladina.si/11983...ak-govori/
www.delo.si/novice/p...vladi.html
www.24ur.com/bin/vid...id=3937096
www.times.si/sloveni...3f730.html
Povsod piše, da Janša molči! Virant pa pravi, da veliko govori v zadnjem času. Komu sedaj verjeti? Slo medijem ali Virantu?
sporočil: 6.657
Meni je najbolj žal Šušteršiča. V SDS razen vernikov, ki znajo samo
kimati bogecu, nimajo sposobnih ljudi. Žal.
[FIN-350140]Ter kaj porece pezdirc in ostali cvet slovenackog liberalizma?
In kaj pravi Štih?
sporočil: 3.087
Zadnja sprememba: ogo 23.01.2013 19:43
[dob]V mikrovalovki ga bodo odmrznili.
> [ogo]
> Zoki, Zoki, Zoki!
> Zoki nas bo rešo!
> Je lopov, ma je naš lopov! :)
Po moje se bo Zoki usedo na rešò!
sporočil: 2.730
Njegova dejanja le potrjujejo to kar že ves čas vemo:
Kvizlirant je trojanski konj Jankovićeve mafijske "levice".
Zadnja sprememba: anon-242092 23.01.2013 19:52
[alfa55]To je meni jasno ze od cca. predlanskega decembra/lanskega januarja, ko je narodov krvnik, peder virman, grozil, da je mozna koalicija tudi s tosicevim buddyjem; ce ne prej, mi je takrat postalo vse dokoncno jasno. Sumnicav pa sem bil ze prej, zato ga niti slucajno nisem volil; ze mnogo let nazaj sem razvil refleks, ki mi zapoveduje, da se "novih obrazov" ne voli nikoli, pod nobenim pogojem - ce ti to ne potegne po 20 letih vedno novih "novih obrazov", imas hudo kognitivno motnjo. Vsaj dokler se ne izpelje lustracija in obsodi kucana ni normalnemu cloveku mogoce voliti nikogar drugega, kot SDS.
Njegova dejanja le potrjujejo to kar že ves čas vemo:
sporočil: 1.856
[LUCIFALDO]To je samo vtis, ki ga dajejo virtualno multiplicirani forumski aktivisti partije. Imajo zamenjane vrednostne okvire, zato domnevajo, da bodo s patološko držo prišli do večje podpore in moči. Malce preveč posnemajo klerikalno gospodo in njihov avtodestruktiven piar.
Po dolgem času berem Finance. In komentarje! Izgleda, da pri nas ni več normalnih ljudi. Kar sem prebral je vse pripadno črni barvi ali pa še bolj črni. Včasih je bilo vsaj rdeče in črno. Čutim veliko trpljenja in obupa z obeh strani, saj drugače tako obupno slepih komentarjev ne bi pisali. Raje vsi poiščimo ljudi, ki bodo zamenjali razne Jankoviće in Janše, če v tej SLO sploh še imamo koga za vse sprejemljivega.
sporočil: 382
He Lucifaldo. Ni tukaj ne črnih ne bolj črnih tukaj so tisti, ki za
svoje preživetje in preživetje njihovih družin morajo delati vsak
dan in ne hoditi samo v službo. Tukaj so tisti, ki dajejo kruh
drugim držinam, tukaj so tisti, ki morajo vsak dan se boriti na
trgu za vsak zaslužen EUR-o, tukaj so tisti, ki cenijo delo in
pošten odnos do njega, tukaj so tisti, ki ne prejemajo lažne
socialne pomoči, tukaj so tisti, ki nimajo že 70 let partizanskih
pokojnin, tukaj so tisti, ki želijo, da Slovenija preživi in rata
sodobna demokratična država itd.
Pač nisi eden od teh in se v tej družbi počutiš neprijetno.
Ne zaradi Slovenije ampak zaradi vas iskoriščevalceb želim, da pride trojka, da vas nekdo pouči kaj pomeni denar ustvarjati in kaj zapravljati.
Ne zaradi Slovenije ampak zaradi vas iskoriščevalceb želim, da pride trojka, da vas nekdo pouči kaj pomeni denar ustvarjati in kaj zapravljati.
[pirhovec]Tudi stihovo mnenje je naposled nerelavantno, ker mu ostane mu le se to, da se pobere s pogorisca slovenskega kvaziliberalizma, po nacelu, s komer se druzis, tak si. No, pa tudi to vem ze dlje kot leto.
> [oQI23IDCN0948R]
> > [FIN-350140]
> > In kaj pravi Štih?
>
> Ter kaj porece pezdirc in ostali cvet slovenackog liberalizma?
Za clueless dunning-kruger Pezdirja se že ve, res pa bi rad slišal ločeno mnenje Tomaža Štiha, ki je 100x brihtnejši od Pezdirja. Tomaž, a tako vam je mar za spoštovanje ustavnih in človekovih pravic?
sporočil: 12.861
[Efektfirma]To je osebni spor, zamera kučana do Janše.
To je osebni spor, zamera Viranta do Janše.
Pri Patrii so tekli na Finsko, razvito zahodno demokracijo in nam zrežirali mednarodno spletko, zdaj pa so nam čez iz zahoda pobrano institucijo, kpk, zaigrali zahodne standarde koruptivnosti. Malenkosti kot bebave laži v poročilu in v izjavah kpk inkvizitorjev seveda pri svetem cilju rušenja Janše niso bile pomembne. Pohleven polidiot kot je povprečna slovenska ovca pač vse kupi.
Leva elita, v bistvu tolpa kriminalcev in degeneriranih idiotov, bo še naprej vladajoča elita, za rajo pa ugibajmo koliko % bo šla v povprečju dol. Napovedujem, da vsaj 30% (z Janšo na krmilu bi izgubila pol toliko kot bo sedaj, ker izgubila bo v vsakem primeru). Hitro nam bodo servirali "razloge" zakaj propadamo, Janša bo kot naročen, če se jim bo umaknil s poti še bolj.
Virant bo prejel nagrade in nadoknade. A je Pucku kaj hudega, a rabi policijsko zaščito, a si ne upa prikazati na ulici in v trgovini, a njegove otroke lasajo in klofutajo kjerkoli se prikažejo?
Tole z Virantom bo v pogojih krize po ekonomskih posledicah precej huje kot tisto s Puckom.
[valent7]Ne vem, kako si se do zdaj izmuznil listi mojih prijateljev. Hop, si ze gor!
He Lucifaldo. Ni tukaj ne črnih ne bolj črnih tukaj so tisti, ki za svoje preživetje in preživetje njihovih družin morajo delati vsak dan in ne hoditi samo v službo. Tukaj so tisti, ki dajejo kruh drugim držinam, tukaj so tisti, ki morajo vsak dan se boriti na trgu za vsak zaslužen EUR-o, tukaj so tisti, ki cenijo delo in pošten odnos do njega, tukaj so tisti, ki ne prejemajo lažne socialne pomoči, tukaj so tisti, ki nimajo že 70 let partizanskih pokojnin, tukaj so tisti, ki želijo, da Slovenija preživi in rata sodobna demokratična država itd.
sporočil: 7
virantov odstop je olajšanje, s takim narcisom si nimaš kej
pomagat, lahko samo čakaš, da te bo napiču...auuuu... Če sta pa
Pličanič in Šuštaršič pametna pa nej pomahata stranki in na svoje
ali pa v eno normalno
sporočil: 12.861
[oQI23IDCN0948R]Ja, Pezdir bo vendar vse razjebal, nje.
> [FIN-350140]
> In kaj pravi Štih?
Ter kaj porece pezdirc in ostali cvet slovenackog liberalizma?
sporočil: 697
Morda se je pa Slovenija za vedno znebila neprištevnega povzpetnika
in izdajalca, ki je bil kot predsednik instant stranke in
predsednik DZ sramota za Slovenijo. Bravo Janša!
sporočil: 1.392
Me resno zanima, zakaj je sploh odstopil Virant? V parlamentu mu
SDS (Janša) , tudi skupaj z NSI, ne bi mogel nič. Izgovarjanje na
načelne in moralne razloge tukaj enostavno ne pije vode.
Se Šušteršič in Pličanič nista hotela samožrtvovati zaradi njegovih bolestnih kvazipolitičnih manevrov? Se je zbal maščevanja PS?
najverjetneje eno in drugo press
Se Šušteršič in Pličanič nista hotela samožrtvovati zaradi njegovih bolestnih kvazipolitičnih manevrov? Se je zbal maščevanja PS?
najverjetneje eno in drugo press
sporočil: 7.025
Ko Jankovič ni znal šteti in ste nato prosili Janšo, da sestavi
vlado, niste mislili resno. Res je, da je Janša bil takoj za to,
vendar je želel Sloveniji dobro.
Ne razumem, zakaj bi Janša rušil svojo vlado? Virant, tu ni logike!
Še vedno sem na strani Janše, ker sem za dobro Slovenije in vseh nas.
Ne razumem, zakaj bi Janša rušil svojo vlado? Virant, tu ni logike!
Še vedno sem na strani Janše, ker sem za dobro Slovenije in vseh nas.
sporočil: 2.252
[7cngd]junfer !, ki očitno dobro živi od minulega nedela !
Čas je, da Janša spoka kufre, saj bo tako ali tako dobro živel od minulega dela.
direkt s protestov, nje ????