Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Šarić naj bi pral denar tudi prek Mercator S; Mercator zanika
Strani: 1 2
sporočil: 1.054
Brezveze, da so prali denar......lahko bi kar obdržal gotovino in
plačeval z njo kot Janša.
sporočil: 1.036
Spoštovani Vrac in drugi, ki jih to zanima,
vtipkajte v google
"Virant je huda nevarnost za našo državo"
in, ko to preberete, mi lahko oporekate.
Vsem lep pozdrav!
vtipkajte v google
"Virant je huda nevarnost za našo državo"
in, ko to preberete, mi lahko oporekate.
Vsem lep pozdrav!
Spoštovani,
ne skrbi za moje plačilo, pač pa naj Te skrbi za Slovenski narod. Če pač meni ne
verjameš, po tem pa verjemi italijanski mafiji,ki so na sojenjih v Italiji javno
navajali imena naših politikov in gospodarstvenikov, ki so jih varovali in nas
označili za meko in medino za mafijo. Razen tega, pridobi si seznam zahodnih
veleposlaništev, ki so prav zaradi naše politične mafije zaprli ambasade in se
lepo umaknili v svojo domovino z pisnim pojasnilom, da pri nas pravosodje sploh
več ne dela in, da za njih nismo več varni.
S spoštovanjem!
ne skrbi za moje plačilo, pač pa naj Te skrbi za Slovenski narod. Če pač meni ne
verjameš, po tem pa verjemi italijanski mafiji,ki so na sojenjih v Italiji javno
S spoštovanjem!
sporočil: 4.335
javna tajna je, da so tudi grde hiše(milo rečeno) v novem naselju v
Retečah pri Škofji Loki financirane s strani lopovov in parazitov
... dela.za.raziskovalno.novinarstvo.ne.bo.še.zmanjka lo press
sporočil: 3.368
Vas predstavljeno poslovanje ne spominja na poslovanje znane kvazi
"slovenske" dinastije?!?!?! Vam tale članek morda v spomin prikliče
razne "kvazi" dolgove in terjatve med "širšo družino", ki se
"zapirajo" z asignacijami?!?!?!
Se mar čudite kako v Sloveniji še vedno ni nobenga novinarja, ki bi razvozlal enigmo asignacij oziroma celotno verigo "kvazi" terjatev in dolgov, da bi prišel do povsem očitnega spoznanja o pranju denarja "dinastije" opanković? Se morda tudi čudite, da v še hujših vukojebinah kot je butalistan neki dokazi veljajo, medtem ko pri nas ne?
Čas pove svoje, že sedaj pa nekateri težko molčijo o svinjarijah, ki se dogajajo... še bolj pa so presenečeni, ko so ugotovili kdo dejansko stoji za temi svinjarijami.
"Ulica" pravi sledeče:
- oprostitev "slovenskega" dela narkomafije je bila vredna skoraj toliko kot nagrada za umor srbskega premiera
- "posel" je speljala znana slovenska odvetniška pisarna oziroma njen capo di banda
- slednja je bila v to prisiljena zaradi preteklih izgub glede upravljanja premoženja kroga ljudi, ki omogoča narkomafiji nemoteno delovanje in jasno pristavi svoj piskerček
- slednja skupina ljudi je finančno vezana na "podvodnega konja", ki jih sedaj drži v šahu, toda če pride slaba banka... pride do cele horde "podvodnih konjev", česar se najbolj bojijo, kajti potem je z njimi konec
- zgoraj omenjene izgube so nastale v Frankfurtu in v deželah poševno-okih, po veličini pa presegajo (pričakovane) izgube nastale v butalistanu v sferi ceglarskega imperija
- dejanski vzroki nedavnih razprtij v "nočni ptici" izvirajo iz zgornje zgodbe, tuje obveščevalne službe so namreč dobesedno zasule "nočno ptico" z informacijami in dokumenti, ki jih del ljudi povezan z zgoraj omenjeno združbo hoče na vsak način založiti v omari... podobno kot tožilec Železnik.
Se mar čudite kako v Sloveniji še vedno ni nobenga novinarja, ki bi razvozlal enigmo asignacij oziroma celotno verigo "kvazi" terjatev in dolgov, da bi prišel do povsem očitnega spoznanja o pranju denarja "dinastije" opanković? Se morda tudi čudite, da v še hujših vukojebinah kot je butalistan neki dokazi veljajo, medtem ko pri nas ne?
Čas pove svoje, že sedaj pa nekateri težko molčijo o svinjarijah, ki se dogajajo... še bolj pa so presenečeni, ko so ugotovili kdo dejansko stoji za temi svinjarijami.
"Ulica" pravi sledeče:
- oprostitev "slovenskega" dela narkomafije je bila vredna skoraj toliko kot nagrada za umor srbskega premiera
- "posel" je speljala znana slovenska odvetniška pisarna oziroma njen capo di banda
- slednja je bila v to prisiljena zaradi preteklih izgub glede upravljanja premoženja kroga ljudi, ki omogoča narkomafiji nemoteno delovanje in jasno pristavi svoj piskerček
- slednja skupina ljudi je finančno vezana na "podvodnega konja", ki jih sedaj drži v šahu, toda če pride slaba banka... pride do cele horde "podvodnih konjev", česar se najbolj bojijo, kajti potem je z njimi konec
- zgoraj omenjene izgube so nastale v Frankfurtu in v deželah poševno-okih, po veličini pa presegajo (pričakovane) izgube nastale v butalistanu v sferi ceglarskega imperija
- dejanski vzroki nedavnih razprtij v "nočni ptici" izvirajo iz zgornje zgodbe, tuje obveščevalne službe so namreč dobesedno zasule "nočno ptico" z informacijami in dokumenti, ki jih del ljudi povezan z zgoraj omenjeno združbo hoče na vsak način založiti v omari... podobno kot tožilec Železnik.
sporočil: 4.454
Fej, fej pa tako lepi kraji! Upam, da z Lubnika, Križne gore ne bom
videl!
Bomo morali res treba počistiti to svojat, ki nam maže deželo.
Zdaj je pa zadost.Saj imajo imena, kaj?
Bomo morali res treba počistiti to svojat, ki nam maže deželo.
Zdaj je pa zadost.Saj imajo imena, kaj?
[darolim1938]Kakšen link?
Spoštovani,
S spoštovanjem!
sporočil: 5.457
[maiale]*****
Kjer je mafija tam je tudi udba (ex ZK & neo ZK).
Kjer je udba tam je nacionalni interes in večinska državna lastnina.
Kjer je večinska državna lastnina tam je socializem.
Kjer je socializem je velika javnomnenjska podpora.
Allora: javno mnenje podpira mafijo!
****** Odlično!
sedaj je treba objaviti samo še fotke od Viranta, da ga ne bodo mogli več izsiljevati!
Zame je že tako politično kaput! pa naj še odstopi iz zasebnih razlogov.
Tud Brejc mu ne more več pomagat, niti ne njegov irsko makedonski prijatelj.
sedaj je treba objaviti samo še fotke od Viranta, da ga ne bodo mogli več izsiljevati!
sporočil: 6.657
[fabiani]Zato pa se mu narkoposlovnež Zoki ne zdi dovolj dober politik, da bi postal premier.
Kaj pa hišce na Vrhniki, v Podpeči, v Komendi, Luciji, nova soseska v Novi Gorici,....?
z vsem grmovjem družb in CIPRSKIH depandans v 100% lasti ELECTE, ki je to zidala in načrtovala povsod po Sloveniji.
Verjetno je o tem bolj obveščen g. Mussomeli kot pa DnevnikKPK press služba.
sporočil: 5.457
[dahvor]*****
...neverjetno Slovenci ne vejo kaj se v Sloveniji, sz Slovenijo dogaja...
...ne verjamem, da ne vejo...
...zdej pa ne vem ali toliko Slovencev ima korist od tega dela, nekaj je rev, nekaj zapitih, nehaj zadrogiranih, ...skoraj vsi na tabletah-zdravilih...no to je to...
...točmo take rezultate pokaže natančno knjigovodstvo...
...pa mene polizaji, za par semenk konolje po Selški dolini lovili, da so u kasarni mirno hors u kamione pakirali...so se bali, da bi ga zavohal, meni bebcu se še sanjalo ni, da se kaj takega v Loki lahko godi...in, ko se spomnim, kako so me iz hotela transturist vrgli, po treh prespanih nočeh...
...ja, če bi mi prjatli iz Loke to takrat povedali, bi rekel, da preveč filmov gledajo...
...Bog ve kakšna je šele danes realnost..., če še takratni tahudi kriminalci nismo vedli, kaj se po Gorenjski dogaja...in kako so polizajčki skakali, narkotik brigado iz kranja klicali...zaradi treh konopljinih semen...kaj som tripov in trave imeli, polne žepe, pa bebci niso najdli...tolk jih je skrbelo...kaj tu okrog ponoči počnemo...po Selški dolini smo se na Petrovo Brdo Luno gledat zaželeli...peljat.
...bilo kam, udba vedno je u glavi...
...no, da skrajšam zgodbe, ki jih piše Življenje...
...nihče od takratnih, ki jih polizija preganjala-travarje, ni bil bogat in ni obogatel...bogati in še bolj so obogateli tisti, ki jih polizija ščitila...
...in tako je danes vidno vse po Sloveniji-polizija ščiti samo bogate kriminalce...sova pa še zraven za mednarodne skrbi...da se jim v Sloveniji kaj ne hudega zgodi...
...zdej ko so Junaki tistih časov. že skoraj vsi mrtvi...Slava jim...bi bl čas, da tudi jaz pozabim, sej, le tu in tam se spomnim, ko vidim, kako se razvijalo in koliko debat je bilo in jasno tudi, kako bo, kot se konc osemdesetih in začetka devedesetih dogajalo...in če se spomnim, da mi je pijan tožilc ali preizkovalni napisal prvo obtožnico, da sem glavni organizator trgovine sz mamili v Sloveniji...sem se takrat v špegu pogledal in se vprašal...ali sem to jaz...hehehe...
...ja, ta Molitev se mi hudo dopade-Študent-...komunistov vseh videnih in srečanih me ubrani...še kdaj jih videti , še manj srečati...posebno gunih pijanih...
...Slovenc Slovencu je komunist.
ma vsaka čast
res dober si
žalostno pa je
da zastopjo te ne vsi
ti šturlasti slovenceljni
Ves slovenki tiske je pred letom ali dveh o tem pisal in tudi ves
evropski tisk
in Ti od mene zahtevaš link. Takih zadev samo zaradi linkov ne hranim. Vse to
lahko dobiš v prvi vrsti pri časopisu Delo in Dnevnik.
[fabiani]"odlično" je v tem primeru zelo dvoumna beseda... napisal sem zgolj nekaj govoric "ulice", tako da bi bilo bolj primerna beseda GROZNO!!! Če jih samo pol pije vodo, potem bo res kmalu počil gnojni tumor star že 80 let... problem je, da bo le-ta s svojo tekočino utopil precej drugorazrednih državljanov.
****** Odlično!
[darolim1938]Kot prvo nič ne zahtevam. Tudi ne vem, zakaj bi zahteval?!?! Moja replika se je nanašala na imena, ki jih nisem zasledil. Se pa spomnim pričanja o Sloveniji kot mafijskem raju, da pa bi bila v igri kontkretna imena pa žal ne. Zato sem prosil za link.
Ves slovenki tiske je pred letom ali dveh o tem pisal in tudi ves evropski tisk
Oprosti! Verjetno je bil manjši nesporazum pri izražanju. Verjetno
oba piševa zelo
hitro in se takih napak ogromno vrine.
Na sodišču v Italiji so bila imena in priimki, ki so bili obelodanjeni v njihovem
tisku, pri nas pa ne in zaradi tega nerad navajam tisto, česar nisem osebno videl.
Se pa, kot sam vidiš, ne izogibam polnim imenom in priimkom, če le imam dokaz.
Še enkrat moje opravičilo in lep pozdrav!
Na sodišču v Italiji so bila imena in priimki, ki so bili obelodanjeni v njihovem
tisku, pri nas pa ne in zaradi tega nerad navajam tisto, česar nisem osebno videl.
saj imaš prav!
A mnogo ljudi sledi tevejčkom kot ovce.
Ko preberejo povzetek vseh GROZOVITOSTI kot si se ti potrudil,
jim le da počasi misliti.
zato še enkrat *****!
zato še enkrat *****!
[darolim1938]No saj, rad bi kakšen link do teh tiskov (verjetno so povzetiki na internetnih straneh ali pa mogoče celo celotni članki), da vidim koga omenjajo.
Oprosti! Verjetno je bil manjši nesporazum pri izražanju. Verjetno oba piševa zelo
Enostavno povedano me firbec matra. Kolikor sem spremljal so na sodiščih obtoženi tako močno zapeli, da so karabineri prišli povsem do vrha mafije in recimo odkrili, da je eno glavnih mafijskih združb vodil priljubljeni in cenjeni zdravnik. Zato mi je jasno, da izčivkanje imen in priimkov naših kleptomanov pač ni bilo ravno težko dejanje.
Italijansko žal ne znam. Vse informacije sem dobil na angleških ali nemških spletnih straneh. A tam žal ni bilo navedenega nobenega slovenskega kleptomana. Na italijanskih straneh po neki osnovni logiki obstaja večja verjetnost, da so ta pričevanja malo bolj podrobno predstavljena. Morda celo s kakšnim priimkom našega kleptomana. Slednje bi bilo zelo zanimivo.
[fabiani]Pa saj vem, da imam "prav":-))) A to je bolj kisel nasmeh...
saj imaš prav!
zato še enkrat *****!
Nekatere govorice so dobesedno grozljive, da je ta kleptototalitarnokomunjarska mafija zabredla tako globoko. Problem je namreč v tem, da je ta klika pripravljena narediti dobesedno vse, da ne požre dreka, ki ga je skuhala. To pa vemo kaj pomeni. Sve če to narod pozlatit! Kjer se svinje prerivajo, tam trava ne raste...
Nek dobro obveščeni znanec mi je recimo rekel, da so tako zelo globoko v dreku, da celo stara garda potuhnjeno s klobuki in v plaščih z zavihanimi ovratniki dobesedno iz prve roke "nadzira" demonstracije. Kaj takega bi tretiral kot totalno bluzenje... če mi tega ne bi rekel ravno on, katerega trditve ponavadi držijo vodo.
sporočil: 10.844
[vickibedi]Se glih menimo za obletinco mature. Tošić letos menda pride, ker lani ni mogel zaradi daljšega službenega potovanja.
Jaka muda, a je kdo odkril kako je pral denar Tošo, nedavno oproščeni slovenski narko kralj ?
sporočil: 13.528
[0513ANITO]Ja, tele obletnice so res hecne. Ko daš za isto mizo sedet univerzitetnega profesorja, sumljivega poslovneža, faliranega študenta, poštnega uslužbenca in gospodinjo... in potem gledaš o čem bo tekla beseda ;) Upam, da bo pela vsaj kakšna Severina ali Helena Blagne da bo vzdušje bolj veselo.. :)
> [vickibedi]
> Jaka muda, a je kdo odkril kako je pral denar Tošo, nedavno oproščeni slovenski narko kralj ?
Se glih menimo za obletinco mature. Tošić letos menda pride, ker lani ni mogel zaradi daljšega službenega potovanja.
sporočil: 11.068
Zadnja sprememba: anon-182066 23.01.2013 11:25
[denac]Janševa vlada naj bo kar tvoja, če to želiš, moja že zdavnaj ni več. Da se razumeva, tudi Jankovića cenim približno enako kot JJ. če nimamo Slovenci boljših, potem zaprimo štacuno.
> [vrac]
> > [darolim1938]
> > Ne morem dojeti bistva, da sem državljan države, v kateri največji svetovni
> > kriminalci in zločinci rušijo mojo, od naroda, izvoljeno vlado. Resnično si
> > že tisočkrat postavljam vprašanje, kaj dela neše pravosodje? Videli smo.
> > Sodeluje z Šarićem, Miškovićem, Tošićem, Jankovićem... pri rušenju lastne
> > vlade in lastne države...
> >
> > Pa živi, če moreš!
>
> Malo si zamešal dejstva, prijatelj... Načeloma se strinjam s tabo, pri rušenju "tvoje" od naroda izvoljene vlade si pa malo ausglajzal...
Pri mamilih in srbski narkomafiji mu uspeva, na srečo pa mu ni uspelo kot vodji stranke, ki je dobila največ glasov na volitvah, sestaviti vlade. Tista vlada ne bi bila "moja", "tvoja", ampak njihova. Janševa je pa zares naša. Z njo je slovenski narod utirjen, z Jankovičevo bi bil ausglajzan.
Strani: 1 2