Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Za jutri napovedana 4. mariborska vstaja

Strani: 1 2 3 4

anon-278831 sporočil: 3.253
[#1938518] 27.12.12 23:55 · odgovor na: anon-268252 (#1938381)
Odgovori   +    2
[sabahudine]
ja, eni stojimo za svojimi besedami, drugi pač ne...
kako lepo se je kurčit tukej gor na financah, kjer noben ne vidi, kdo si v resnici, ane?
za vsakim voglom je lahko močnejši, tukaj se strinjam s tabo.. res je lahko!
ampak, a si boril za svoje prepričanje, al si navaden strahopetec? tukej je razlika.
ja, tukej je forum, besedni forum, tukej predstavljamo argumente.
samo, ti ne znaš druzga kot "kučanova udba, opankar...IN VSE ARGUMENTE SI PREDSTAVIL, A NE?

samo v tojih postih se kurčiš, ko da boš sam lično(osebno-hehe) obračunal s kućanovo udbomafijo..itd a sploh veš kva govoriš? pol se pa ustrašiš navadnega "ćefura sa jesenica" a misliš, da janša rabi take? ne bi reku....
edin za pluse in minuse talat tukej gor, za to si pa dober res!

jest sem naredu prvi korak, in ti povedal od kje sem. nisem se zlagal
ti nisi povedal!
kdo se pol boji?
Pa dej ti men število, pizda ti materina!

Evo, tukaj sem, "kućan udbo-opankar, solatar, stanovnik, (vsTavi, kar ti paše), prdi, in se bori, za kar misliš, da je krivo z tvoje frustracje, pridi, in obračunaj za slovenijU..

pizda ti materna si me namatrou s temu pisanam, mi nismo navajen tapkat, mi se deremo ćez okno...
pa kaj se kurčiš, sem te prvi pozval, da mi pošlješ telefonsko številko, sedaj si se pa celo razpisal, vse v opravičili kakšen reven pezde si...

zna se...
[#1938522] 27.12.12 23:58 · odgovor na: anon-268252 (#1938361)
Odgovori   +    2
[sabahudine]
pa to vse velja zate seveda...
jest sem naredu prvi korak, in ti povedal od kje sem. nisem se zlagal (skojevci ne lažemo, hehehe)
ti nisi povedal!
kdo se pol boji?
Pa dej ti men število, pizda ti materina!
LOL...

jaka muda, da si zapisal da si sa jesenica...

isti kurac, kot, da ti ja kažem, da sam ja sa fužina...

bodi desc, pošlji telefonsko na mojo zasebno pošto, al pa se jebi/drkaj sam dalje...

zna se...
anon-268252 sporočil: 216
[#1938537] 28.12.12 00:18 · odgovor na: anon-278831 (#1938518)
Odgovori   +    2
še na misel mi ne pride opavičevanje gnoju...
aja, se opravičujem, če sem ti zvenel opravičevalno, ni bilo nalašč..
od kje si pridem, na kafu....
[#1938549] 28.12.12 00:29 · odgovor na: anon-268252 (#1938537)
Odgovori   +    3
[sabahudine]
še na misel mi ne pride opavičevanje gnoju...
aja, se opravičujem, če sem ti zvenel opravičevalno, ni bilo nalašč..
od kje si pridem, na kafu....
LOL...

ne sodi drugih po sebi, gnoj od gnoja...

še vedno velja - sam gobc od gobca, ne pa desc...

ti lahko men sam popušiš in poinhaliraš, ne pa da bi pil kafu na moj račun...

jedi se dalje...

zna se...
anon-112438 sporočil: 481
[#1939020] 28.12.12 11:46 · odgovor na: anon-278831 (#1938549)
Odgovori   +    3
Pri tem čapcu ne moreš zmagat. Pri 43 letih je nesposobnjakovič brezposeln železar, ki ima zarad tega cajta dirkat po forumih in viset na Youtubeu po cele dneve in svoje frustracije ventilira na najbolj primitivne možne načine.

Sicer bo kmal za čike zapravu unih 50 EUR, k jih je dubu na demonstarcijah pol bo pa mogu spet ven iz lukne in spet kakšni ženički kakšno torbico iz rok odtrgat.
Da nau pozabu oblečt svoje moderne šuškavac trenirke, da bo lohk hitr pobegnu.

Še dons ga grize, ker je pred 20 leti pel Ivan, David Janez, kar mi je tok smešen, da se naglas režim zdejle. Pizdunček je navijal za JJ hahahahahahaha.
In zdej se sam seb opravičuje da je bil star šele 18 let. Hahahaha šele 18 let je prjavu. Me takoj spomne na njegove sonarodnjake, ko so otroc tire ukradl. Šta dete zna šta je težko.

Pazi zdej, k bo spet začel jeclat pa bo spet skopiru 10 enakih postov. Ni čudn, da jih ma že 167, copy paste bebo nepismen.

Pa še v dobri stari maniri bo jebu vse povprek vse vsem. V resnic se mu pa zarad stresa tud dvigne ne več un bogi mali črviček. Lohk pod trenirko kr brz gat hod (najbrž ma itak sam ene, k mu jih mama skoz na roke pere), k ničesar ni tam.
[#1939295] 28.12.12 14:39 · odgovor na: anon-112438 (#1939020)
Odgovori   +    1
[Sine88]
Pri tem čapcu ne moreš zmagat. Pri 43 letih je nesposobnjakovič brezposeln železar, ki ima zarad tega cajta dirkat po forumih in viset na Youtubeu po cele dneve in svoje frustracije ventilira na najbolj primitivne možne načine.

Sicer bo kmal za čike zapravu unih 50 EUR, k jih je dubu na demonstarcijah pol bo pa mogu spet ven iz lukne in spet kakšni ženički kakšno torbico iz rok odtrgat.
Da nau pozabu oblečt svoje moderne šuškavac trenirke, da bo lohk hitr pobegnu.

Še dons ga grize, ker je pred 20 leti pel Ivan, David Janez, kar mi je tok smešen, da se naglas režim zdejle. Pizdunček je navijal za JJ hahahahahahaha.
In zdej se sam seb opravičuje da je bil star šele 18 let. Hahahaha šele 18 let je prjavu. Me takoj spomne na njegove sonarodnjake, ko so otroc tire ukradl. Šta dete zna šta je težko.

Pazi zdej, k bo spet začel jeclat pa bo spet skopiru 10 enakih postov. Ni čudn, da jih ma že 167, copy paste bebo nepismen.

Pa še v dobri stari maniri bo jebu vse povprek vse vsem. V resnic se mu pa zarad stresa tud dvigne ne več un bogi mali črviček. Lohk pod trenirko kr brz gat hod (najbrž ma itak sam ene, k mu jih mama skoz na roke pere), k ničesar ni tam.
ej Sine88!

bo kar držalo, kar pišeš...

vse dobro tebi in tvojim v letu 2013...

zna se...
anon-112438 sporočil: 481
[#1939305] 28.12.12 14:50 · odgovor na: anon-278831 (#1939295)
Odgovori   +    2
Hvala olsegg ;)
vračam dobre želje. Lepo praznujte.

Strani: 1 2 3 4