4 min
Iz pristanišča na Reki pritožbe zaradi slabe prepustnosti proge pri Pivki
42 min
Ptujska zadruga razmišlja o energetski skupnosti
1 ura
Ali naj dam denar v delnice ali nepremičine? 25
2 uri
Najbolj atraktiven audi zapeljal v Slovenijo z nižjo ceno kot v Nemčiji
3 ure
Top službe – EK, Corwin, NLB, Generali, BS, Comtrade, Cinkarna, Telekom ...
3 ure
Premier bo za ministrico za digitalno preobrazbo predlagal Ksenijo Klampfer
3 ure
Raiffeisen Capital Management v regiji pričakuje veliko rast sredstev v upravljanju
4 ure
Kostićev projekt v ljubljanski Sibiriji: zraslo bo skoraj 600 stanovanj 7
5 ur
Računsko sodišče: SPIRIT je bil pri pridobivanju podatkov za energetske subvencije neučinkovit
5 ur
Milanska banka zavrača Unicreditovo prevzemno ponudbo
5 ur
ThyssenKrupp v prestrukturiranje, do leta 2030 bo odpustil pet tisoč zaposlenih, več programov bo prodal
5 ur
Obnove nogometnega igrišča Stožice še ne bo? Obe ponudbi nedopustni.
6 ur
Na ZZZS opozarjajo: sistem dolgotrajne oskrbe je še daleč od pripravljenega 2
6 ur
Nemčija bi potrebovala najmanj 288 tisoč migrantov letno 2
6 ur
Biden predlaga, da bi državni zdravstveni program sofinanciral zdravila proti debelosti 2
6 ur
Bankrotirani Northvolt bo plačal bonuse zaposlenim
6 ur
Borza in davki: sekretarka Prahova predstavila individualne naložbene račune. Kaj prinašajo? 5
7 ur
ZZZS noče biti delničar Vzajemne, želi izplačilo deleža 2
7 ur
Prevozniška panoga stagnira, cene prevozov pa se bodo še višale 1
7 ur
Kako nas bodo požrle Trumpove carine: ali se sprijaznimo ali pa ZDA več ne bodo branile Evrope 6

Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Ste normalni?

Strani: 1 2 3 4 5

anon-43949 sporočil: 4.362
[#1919454] 12.12.12 12:18 · odgovor na: (#1918665)
Odgovori   +    2
[aktion]
Hočemo delavsko samoupravljanje, delegatski sistem, in von Štrudlja za dosmrtnega precednika.

Še malo počakaj - kar še ni, pa še bo, so rekli strici...
[#1919465] 12.12.12 12:22 · odgovor na: (#1918666)
Odgovori   +    2
[dob]
> [fibonaci]
> Od kdaj pa je "normalno" neka objektivna kategorija?
>
> Za ljudi, ki hodijo po Ljubljani je normalno eno, za tiste izza ograje v Polju pa je normalno čisto nekaj drugega.

Zame je recimo normalno, da si ne sposojam denarja in da svoje življenje prilagodim takšni porabi in takšnemu ugodju, kot si ga lahko privoščim. Vse drugo je od mene odvisno, kako si znam v teh okvirih urediti svoje življenje, da mi je prijetno.

Sicer pa kaj sem jaz za en kurec, da bi drugim govoril, kaj je normalno. Kaj pa o tem sploh vem. Nisem usposobljen, da bi o tem smel soditi, saj nisem študiral na FDV. Lahko da sploh nisem normalen.

Še nekaj nas je takih. Pred časom je naokoli krožil nek seznam.
Potem pa bodo ostali samo še "normalni"...
[#1919500] 12.12.12 12:30 · odgovor na: (#1918672)
Odgovori   +    3
[dob]
> [prerok]
> > [dob]
> > ....potem se bo že po naravi stvari moralo nekaj spremeniti. Na bolje.
> >
> > Zakaj naj bi se stvari spremenile na bolje? To ni normalno.
>
> Kolega dob, tega Simonca ne more zapopasti. Ona je pač novinarka in ji že tretji Newtonov zakon dela probleme, kaj šele drugi zakon termodinamike. Kar je normalno :)

Kaj ni imel Newton dva otroka iz tretjega zakona?

Misliš dvojčka Milan - Zoki?
Vidiš, pa si se le izdal, da si hodil na FDV...
[#1919528] 12.12.12 12:43
Odgovori   +    4
Klika tajkunov,ali bolje rečeno oligarhov je produkt sistemoa z zlorabljeno diktaturo proletariata. To je popolnoma abnormalen politični sistem. Rezultat tega sistema je enak onemu na papirju po uporabi v stranišču. Vsi taki sistemi so še danes na vzhodni strani pameti.
Tupamaros
[#1919556] 12.12.12 13:03 · odgovor na: longa (#1918869)
Odgovori   +    4
[longa]
Simona, definirati je potrebno normalnost, določiti merilo in si bo lahko sam odgovoril.

Na primer: za nekatere je normalno, da politik M.Kučan dobi priznanje za svoj prispevek razvoju gospodarstva. Za druge je to smrtni greh.
Če ni jasno, kako se meri prispevek k razvoju gospodarstva, potem je vse irelevantno in vrednovanje subjektivno.

Tako je tudi s samooceno normalnosti.
Kučan je dobil nagrado za gospodarstvo zaradi svoje znane predvolilne izjave: "Če boste volili Mirana Potrča, bodo delnice zrasle!"

Pa je bil nato res izvoljen, kar je lep dokaz o "normalnosti" tako Kučana, kot volivcev...
anon-131673 sporočil: 116
[#1919569] 12.12.12 13:09
Odgovori   +    4
Živel nacional socializm!
anon-100617 sporočil: 595
[#1919584] 12.12.12 13:18
Odgovori   +    4
Najbrž je že kdo rekel, a se mi ne da brat vseh komentarjev. Škodovalo ne bo (tudi koristilo najbrž ne):

Če bi imeli vsi nadpovprečno plačo, bi bila ta povprečna.
anon-275629 sporočil: 1.493
[#1919641] 12.12.12 13:51
Odgovori   +    1
"Ni normalno, da stojite na avtocesti, pomoči od nikoder. Čeprav imate plačano asistenco, vam zavarovalnica ne sme poslati svojega serviserja, ker imata Dars in AMZS pogodbo, da lahko le AMZS ponuja pomoč na avtocestah. Ni normalnega razloga, zakaj tega ne bi počeli vsi, ki bi izpolnjevali normalne pogoje. Nenormalno omejevanje konkurence je stalnica slovenskega prostora. Načrtovana liberalizacija notarjev pomaga, a smo daleč od normalnega poslovnega okolja."
Briga mene za to njihovo pogodbo, ker je le-ta (kot je zapisano v članku) omejevanje konkurenec po definiciji!
Sicer se pa z avtorico strinjam!
anon-124722 sporočil: 1.067
[#1919715] 12.12.12 14:36 · odgovor na: anon-115931 (#1918558)
Odgovori   +    1
[samo2005]
Normalno v naši državi je nemoralno, neetičnost, kraja, tajkunizacija, pajdaški kapitalizem, laži, sprenevedanja, dvoličnost, neenakost, .....
Res je. Po definiciji normalno pomeni večinsko, ne-ekstremno, ne zelo levo/desno, ampak nekje blizu sredini.
Simonca je očitno malo pomešala pojme ...
anon-279798 sporočil: 128
[#1919745] 12.12.12 14:53 · odgovor na: anon-101299 (#1919063)
Odgovori   +    3
Bratovškova ni faktor.Sivi pinot sicer z veseljem popijem.Vsi poimensko navedeni so v preteklosti ustvarili malo dodane vrednosti za SLO.Ekspoze Irglove o plači predsednika,medtem ko je narod na ulici,bi zaslužil mesto v "strokovni"literaturi.Dokler bo Parlament mesto kjer večina poslancev izraža svoje več in manjvrednostne komplekse napredka ne bo.
anon-124722 sporočil: 1.067
[#1919748] 12.12.12 14:54 · odgovor na: (#1918556)
Odgovori   +    0
[dob]
....potem se bo že po naravi stvari moralo nekaj spremeniti. Na bolje.

Zakaj naj bi se stvari spremenile na bolje? To ni normalno.
Lahko pa da je normalno. Če se plenilci preveč namnožijo, potem jim zmanjka hrane in začnejo crkavat. S tem se ovčicam odpre možnost, da preživijo, sploh če jih vodi kakšen "normalen" pastirček ...
foore sporočil: 12.753
[#1919959] 12.12.12 17:43
Odgovori   +    1
Prosim novinarko, dajte direktno povedati, kdo ni normalen...kdo je po vašem mnenju vsaj "butalec", ki je manj huda beseda, kot da ni nekdo normalen...........
anon-242092 sporočil: 5.152
[#1920046] 12.12.12 18:45 · odgovor na: anon-36971 (#1918559)
Odgovori   +    2
[Moneta]
Seveda, vse je abnormalno zato, ker mediji objavljajo blodnje...
P: a ni tisto, da je vsakdo nedolžen do obsodbe nekaj normalnega. Za avtorico očitno ne...
Ne bi vedel, nisem bral. Pribil sus clanku, sel naprej.
153 sporočil: 9.333
[#1920125] 12.12.12 20:05
Odgovori   +    0
"Ste normalni?"

Zakaj le ?
Saj smo virtualni !

Sodražan
anon-295127 sporočil: 3.275
[#1920200] 12.12.12 21:08 · odgovor na: simona2 (#1918795)
Odgovori   +    1
[simona2]
Zdaj pa tako, meni je počasi dovolj. Dovolj mi je, da mi nek "tenstankrompir" grozi z osebnim sporočilom, kako me bo na gobec.Mimorede, zaupam policiji. Dovolj mi je, da pišete, da sem podpisnik 571, ker je to laž. Dovolj mi je, da žalite. Name of the game je vsem jasen, zakonodaja, pravila, sankcije. Pa da vidimo, ali in kako deluje pravna država. Ne da se mi ukvarjati z vsemi, ampak z nekateri se pa bom. Vstopate v javen prostor, prevzemite odgovornost. Lep večer.
+++++++++
[#1920210] 12.12.12 21:19 · odgovor na: anon-278831 (#1918588)
Odgovori   +    1
[olsegg]
ej Simona!

letos sem bil dvakrat na Poljskem - kar se tiče energije Poljakov/Poljakinj imaš prav - dihajo skupaj, kot enovit narod, kljub nekaj nižjemu standardu živijo s pozitivnimi pričakovanji, nasmejani, vedri, veseli življenja - čisto nasprotje zatohli kučanovi vukojebini...

Simona, pogrešam pogum, da zapišeš kdo je prvi kriv, da je narod v RS razdeljen, celo sovražno razdeljen, kdo je kriv/plačnik za porazno stanje duha v RS, kjer po zraku letijo granitne kocke, kdo je kriv za pokradene državne banke, ki spet potrebujejo 500 mio vredno dokapitalizacijo, kdo je kriv, da imajo državne banke v tem trenutku javno priznan primanjkljaj v vrednosti skoraj 7/sedem!? milijard €...

kakorkoli, če sem en malo ciničen, sem pogrešil tudi tvoj zapis, da je za vse kar je narobe v RS - kriv JJ...

zna se...
Da, narod je razdeljen! In ta tvoj JJ je -poleg kučkota, rodeta in podobnih- zagotovo zelo, ZELO zaslužen za to ideološko razdelitev!! Že zato bi bil skrajen čas, da spoka!
anon-278831 sporočil: 3.253
[#1920254] 12.12.12 22:33 · odgovor na: anon-295127 (#1920210)
Odgovori   +    2
[kirman69]
>
Da, narod je razdeljen! In ta tvoj JJ je -poleg kučkota, rodeta in podobnih- zagotovo zelo, ZELO zaslužen za to ideološko razdelitev!! Že zato bi bil skrajen čas, da spoka!
o ti rudeči trenirkar, od kje si se pa ti vzel...

moraš biti precej mlad, produkt kakega fuknjenega FDV ali FF, da (še!) tako razmišljaš...

samo zate - JJ se je malodane valjal še v atijevih jajcih, ko je tebi ljubi kučko že z(a)jebal takratnega predsednika izvršnega sveta Kavčiča, potem pa je tebi ljubi kučko z njegovo udbomafijo, sedaj že celih 50 let, kvalitetno po/skrbel, da je bil njemu neljuba polovica naroda, ves čas - celih 50 let - obravnavana kot DRUGORAZREDNA raja...

posebej samo zate mali/mladi rudeči pingvin - retorično: kdo ima moč deliti, tisti, ki je dejansko z njegovo udbomafijo že 50 let na oblasti, ali tisti, ki je že 50 let deljen?

ah, brez veze, glede na to komu odgovarjam...

ti rudeči kučanov anarholiberalni huligan - ponovno vzemi granitno kocko v roke, pokasiraj (običajnih) ušivih 10€ in po/čakaj, da te tebi ljubi kučko, sovražnik RS št. 1, ponovno vpokliče v naslednjo razbijaško/razgrajaško akcijo proti RS...

zna se...
[#1920296] 12.12.12 22:58 · odgovor na: (#1920270)
Odgovori   +    0
[kalavnik]
>
Zajebemo komuniste in kučkota na hoduljah preoblečemo v janšo, postavimo pred parlament in za vogalom opazujemo naspidirane trenirkarje s kockami v rokah...

lp
kalavnik
LOL...

podpišem, pozabil si še dodati kokice in coca-colo v roke, pa udoben sedež, da bo ugodje POPOLNO...

zna se...
LEP večer ti želim!
anon-124452 sporočil: 6.934
[#1920328] 12.12.12 23:31 · odgovor na: (#1920213)
Odgovori   +    2
[denac]
> SIKTER gnido.
Zaradi resničnih besed ostajaš z odprtimi usti, roka se nemočno trese nad tipkovnico in je zaradi spoznanja resnice zmožna napisati samo žalitev.
Kot bi ti bil kaj boljši??????

A ne de?????

PS

Kaj je to SIKTER, po tvoje???????
anon-124452 sporočil: 6.934
[#1920359] 13.12.12 00:20 · odgovor na: anon-131673 (#1919569)
Odgovori   +    2
[i7g]
Živel nacional socializm!
Nekam si ga vtakni!
bobif1 sporočil: 114
[#1921312] 13.12.12 14:34
Odgovori   +    0
www.24ur.com/crne-na...ucena.html
Še neobjavljeno poročilo OECD: Črne napovedi za Slovenijo, mednarodna pomoč ni izključena
Ljubljana, 12.12.2012, 19:53 | 24UR
Napovedi za Slovenijo so slabše kot za večino drugih 32 najrazvitejših članic OECD. Naši državi grozi nadaljnje slabšanje ekonomskega položaja in morda celo potreba po mednarodni finančni pomoči, piše v zaupnem poročilu skupine, ki se ta teden mudi na obisku v Sloveniji.
anon-274438 sporočil: 2.890
[#1921383] 13.12.12 15:08 · odgovor na: (#1919835)
Odgovori   +    0
[BatonFin]
Ne vem ali so ostali normalni toda moja zakonska partnerica je za SLO razmere povsem normalna.

- Brez službe je.
- Ko je imela delo, je prejemala minimum.
- Info izračun pokojnine kaže da bo pokojnina še bolj minimalna ampak, če bi jo dobila leta 2014 bi bilo super ...
- Čez 56 let je.
- Nezapoljiva je.

Sočustvujem s tabo. Najdi dovolj ljudi, ki ste v istem dreku in zahtevajte nižanje minimalca.
Eventuelno lahko odpre s.p., ki je zdaj izjemno ugoden in ljudem (legalno, brez sive ekonomije!) čisti stanovanja, pere, lika... Ali pač uporabi nek drug skill, ki ga ima.
[#1922043] 13.12.12 23:34 · odgovor na: anon-278831 (#1920254)
Odgovori   +    2
[olsegg]
> [kirman69]
> >
> Da, narod je razdeljen! In ta tvoj JJ je -poleg kučkota, rodeta in podobnih- zagotovo zelo, ZELO zaslužen za to ideološko razdelitev!! Že zato bi bil skrajen čas, da spoka!

o ti rudeči trenirkar, od kje si se pa ti vzel...

moraš biti precej mlad, produkt kakega fuknjenega FDV ali FF, da (še!) tako razmišljaš...

samo zate - JJ se je malodane valjal še v atijevih jajcih, ko je tebi ljubi kučko že z(a)jebal takratnega predsednika izvršnega sveta Kavčiča, potem pa je tebi ljubi kučko z njegovo udbomafijo, sedaj že celih 50 let, kvalitetno po/skrbel, da je bil njemu neljuba polovica naroda, ves čas - celih 50 let - obravnavana kot DRUGORAZREDNA raja...

posebej samo zate mali/mladi rudeči pingvin - retorično: kdo ima moč deliti, tisti, ki je dejansko z njegovo udbomafijo že 50 let na oblasti, ali tisti, ki je že 50 let deljen?

ah, brez veze, glede na to komu odgovarjam...

ti rudeči kučanov anarholiberalni huligan - ponovno vzemi granitno kocko v roke, pokasiraj (običajnih) ušivih 10€ in po/čakaj, da te tebi ljubi kučko, sovražnik RS št. 1, ponovno vpokliče v naslednjo razbijaško/razgrajaško akcijo proti RS...

zna se...
Nimaš sreče! Men se hebe za oba, tako za kučkota, kot za tvojga švercerja majerja, ok? In katere baže produkt pa si potem ti, da takole strogo enobarvno razmišljaš? Si morda bivši komi z še eno nesrečno kariero? Za razliko od tebe, zveste majerjeve ovce, vidim več stvari in mi ni vseeno za državo. Vi ovčke preveč poenostavljate stvari v stilu -krivi so vaši, ne pa naši-. Medtem oni gor kradejo, da se kar kadi in se nam smejijo. Tole s kockami, trenerkami itd. pa je itak oslarija, vredna zvestega majerista.
[#1922093] 14.12.12 00:40 · odgovor na: anon-295127 (#1922043)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-278831 14.12.2012 00:47
[kirman69]
>
Nimaš sreče! Men se hebe za oba, tako za kučkota, kot za tvojga švercerja majerja, ok? In katere baže produkt pa si potem ti, da takole strogo enobarvno razmišljaš? Si morda bivši komi z še eno nesrečno kariero? Za razliko od tebe, zveste majerjeve ovce, vidim več stvari in mi ni vseeno za državo. Vi ovčke preveč poenostavljate stvari v stilu -krivi so vaši, ne pa naši-. Medtem oni gor kradejo, da se kar kadi in se nam smejijo. Tole s kockami, trenerkami itd. pa je itak oslarija, vredna zvestega majerista.
ej faca kirman69!

ko bi le vedel, kako si plitek, neveden in zgrešil vse, kar si zapisal, mimogrede - nikoli bil, nisem in nikoli ne bom član nobene partije, ne stavim niti centima v ponovno božjo vstajenje, sem zgolj 'zarukani' ing. teh. mat., ki prisega na naravoslovni lahko preverljivi temelj, da je ena in ena točno, nič več, nič manj, kot dva, vse z državnim strokovnim izpitom iz gradbeništva, ki mi omogoča projektiranje, nadzor in izvajanje gradenj!

kot prvo:
imam neverjetno/življenjsko srečo, tako kot ti in vsi ostali, ki smo se razvili iz zmagovalnega tatijevega spermija - upam, da me razumeš...

kot drugo:
'nesrečna' kariera, kjer so me - kot samostojnega svetovalca za nadzor investicij v segmentu državnega proračuna - leta 1996 komiji ld-SS-a fuknili iz službe s ŠESTIMI kriminalnimi obtožbami, ker sem korektno odklonil podpisovanje fiktivnih računov za potrebe njihovega financiranja, me je pripeljala do popolne osvoboditve od sistema, ki se mu pravi država/davki/pokornost, ipd, kjer kot popolni 'freelancer' vsako leto potujem po tujini cele tri mesece, od tega polovico prekocelinsko...
toliko o nesrečni karieri...
LOL...
joj, skoraj bi pozabil - komiji ld-SS-a so na sodišču popušili v celoti, saj pravnomočna sodba v izreku in obrazložitvi navaja: "zaradi nezakonite prekinitve DR je delodajalec dolžan izplačati delojemalcu vse pravice iz dela in po delu, kakor, da bi delal", kar pomeni, da so mi ob pravnomočnosti izplačali za osem let plač z vsemi zamudnimi obrestmi (v sto tisočih takratnih DM), ker pa je bil udbovsko pogojen ld-SS-ov delodajalec (op.a. takratna vlada RS) 'prepameten' me ni, ko bi moral (op.a. kar enoznačno predpisuje zakonodaja!!!) vzel nazaj v službo, s čimer so mi odrekli zakonsko pripadajočo reintegracijo (op.a. v sistem), posledično bodo tudi poinhalirali, kar bo odločilo Evropsko sodišče za človekove pravice, kjer je v 'igri' - na današnji dan - izplačilo plač za zadnjih devet let, vse z obrestmi in, kar je prava jagodica na vrhu smetane sveže sadne kupe, prevoz na delo in iz dela za 17! (sedemnajst!) let, na vsakdanji razdalji 280 km - vse seveda z vsemi zakonsko predpisanimi zamudnimi obrestmi - preko prstkov, znesek, ki se meri v mio €...
kolikor si skapiral, sem samo iz tega 'potegnil' več, kot boš ti zaslužil v celem življenju, ne da bi jedel in pil - in ti boš meni sral, kdo je in kdo ni uspešen v karieri življenja...

kot tretje:
leta 1997, 18. septembra me je hotela kučanova udbomafija likvidirati v udbovski državni norišnici Ljubljana-Polje, ki jo je do pred kratkim strokovno obvladoval crkli slavko ziherl, podpredsednik udbovske ld-SS stranke, po 18-ih urah so me morali odpustiti z odpustnim pismom, kjer so, brez ločenega mnenja zapisali, citat: #da sem lucidna, urejena in dobro kontrolirana osebnost..." - seveda sem moral pred tem v enournem navzkrižnem zaslišeavnju, ki je bilo vse prej kot prijetno - obraniti svojo osebnost pred, nihče noče verjeti - DESET!!!, ponovim DESET!!! članskim psihopatičnim, ups, psihiatričnim konzilijem.
ej faca, si predstavljaš presijo deset na enega na zaprtem oddelku udbovsko pogojene državne norišnice, pa jih vseh deset v eni uri nabrišeš, da si pameten...
ej faca, če si slučajno diplomiral pred tričlansko komisijo, je umna tvoja diploma navaden pičkin dim proti temu, kako sem jaz 'doktoriral' v udbovski državni norišnici...

kot četrto:
sem ti poslal zasebno sporočilo, kjer sem se ti z odprtim pismom predsedniku RS predstavil z imenom in priimkom - imaš jajca in se mi preko zasebnega sporočila na enak način 'razkriješ' kdo si ti 'kirman69' ali si navadna pičkica - kot večina tistih, ki sem se jim na Forumu Financ že razkril na enak način...

kot peto:
kurac moj vidiš ti dlje kot jaz ali zapisano z drugimi besedami - ne vidiš ti niti do konca mojega kurca, kaj se dogaja v tej kučanovi vukojebini...

kot šesto:
v adventnem času vse dobro tebi in tvojim...
zna se...
[#1922097] 14.12.12 00:48 · odgovor na: anon-295127 (#1922043)
Odgovori   +    0
[kirman69]
>
ej faca kirman69!

ko bi le vedel, kako si plitek, neveden in zgrešil vse, kar si zapisal, mimogrede - nikoli bil, nisem in nikoli ne bom član nobene partije, ne stavim niti centima v ponovno božjo vstajenje, sem zgolj 'zarukani' ing. teh. mat., ki prisega na naravoslovni lahko preverljivi temelj, da je ena in ena točno, nič več, nič manj, kot dva, vse z državnim strokovnim izpitom iz gradbeništva, ki mi omogoča projektiranje, nadzor in izvajanje gradenj!

kot prvo:
imam neverjetno/življenjsko srečo, tako kot ti in vsi ostali, ki smo se razvili iz zmagovalnega tatijevega spermija - upam, da me razumeš...

kot drugo:
'nesrečna' kariera, kjer so me - kot samostojnega svetovalca za nadzor investicij v segmentu državnega proračuna - leta 1996 komiji ld-SS-a fuknili iz službe s ŠESTIMI kriminalnimi obtožbami, ker sem korektno odklonil podpisovanje fiktivnih računov za potrebe njihovega financiranja, me je pripeljala do popolne osvoboditve sistema, ki se mu pravi država/davki/pokornost, ipd, kjer kot popolni 'freelancer' vsako leto potujem po tujini cele tri mesece, od tega polovico prekocelinsko...
LOL...
joj, skoraj bi pozabil - komiji ld-SS-a so na sodišču popušili v celoti, saj pravnomočna sodba v izreku in obrazložitvi navaja: "zaradi nezakonite prekinitve DR je delodajalec dolžan izplačati delojemalcu vse pravice iz dela in po delu, kakor, da bi delal", kar pomeni, da so mi ob pravnomočnosti izplačali za osem let plač z vsemi zamudnimi obrestmi (v sto tisočih takratnih DM), ker pa je bil udbovsko pogojen ld-SS-ov delodajalec (op.a. takratna vlada RS) 'prepameten' me ni, ko bi moral (op.a. kar enoznačno predpisuje zakonodaja!!!) vzel nazaj v službo, s čimer so mi odrekli zakonsko pripadajočo reintegracijo (op.a. v sistem), posledično bodo tudi poinhalirali, kar bo odločilo Evropsko sodišče za človekove pravice, kjer je v 'igri' - na današnji dan - izplačilo plač za zadnjih devet let, vse z obrestmi in, kar je prava jagodica na vrhu smetane sveže sadne kupe, prevoz na delo in iz dela za 17! (sedemnajst!) let, na vsakdanji razdalji 280 km - vse seveda z vsemi zakonsko predpisanimi zamudnimi obrestmi - preko prstkov, znesek, ki se meri v mio €...
kolikor si skapiral, sem samo iz tega 'potegnil' več, kot boš ti zaslužil v celem življenju, ne da bi jedel in pil - in ti boš meni sral, kdo je in kdo ni uspešen v karieri življenja...

kot tretje:
leta 1997, 18. septembra me je hotela kučanova udbomafija likvidirati v udbovski državni norišnici Ljubljana-Polje, ki jo je do pred kratkim strokovno obvladoval crkli slavko ziherl, podpredsednik udbovske ld-SS stranke, po 18-ih urah so me morali odpustiti z odpustnim pismom, kjer so, brez ločenega mnenja zapisali, citat: #da sem lucidna, urejena in dobro kontrolirana osebnost..." - seveda sem moral pred tem v enournem navzkrižnem zaslišeavnju, ki je bilo vse prej kot prijetno - obraniti svojo osebnost pred, nihče noče verjeti - DESET!!!, ponovim DESET!!! članskim psihopatičnim, ups, psihiatričnim konzilijem.
ej faca, si predstavljaš presijo deset na enega na zaprtem oddelku udbovsko pogojene državne norišnice, pa jih vseh deset v eni uri nabrišeš, da si pameten...
ej faca, če si slučajno diplomiral pred tričlansko komisijo, je umna tvoja diploma navaden pičkin dim proti temu, kako sem jaz 'doktoriral' v udbovski državni norišnici...

kot četrto:
sem ti poslal zasebno sporočilo, kjer sem se ti z odprtim pismom predsedniku RS predstavil z imenom in priimkom - imaš jajca in se mi preko zasebnega sporočila na enak način 'razkriješ' kdo si ti 'kirman69' ali si navadna pičkica - kot večina tistih, ki sem se jim na Forumu Financ že razkril na enak način...

kot peto:
kurac moj vidiš ti dlje kot jaz ali zapisano z drugimi besedami - ne vidiš ti niti do konca mojega kurca, kaj se dogaja v tej kučanovi vukojebini...

kot šesto:
zna se...
[#1923517] 14.12.12 22:14 · odgovor na: anon-278831 (#1922097)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: anon-295127 14.12.2012 22:15
[olsegg]
> [kirman69]
> >
> Nimaš sreče! Men se hebe za oba, tako za kučkota, kot za tvojga švercerja majerja, ok? In katere baže produkt pa si potem ti, da takole strogo enobarvno razmišljaš? Si morda bivši komi z še eno nesrečno kariero? Za razliko od tebe, zveste majerjeve ovce, vidim več stvari in mi ni vseeno za državo. Vi ovčke preveč poenostavljate stvari v stilu -krivi so vaši, ne pa naši-. Medtem oni gor kradejo, da se kar kadi in se nam smejijo. Tole s kockami, trenerkami itd. pa je itak oslarija, vredna zvestega majerista.

ej faca kirman69!

kot prvo:

kot drugo:
'nesrečna' kariera, kjer so me - kot samostojnega svetovalca za nadzor investicij v segmentu državnega proračuna - leta 1996 komiji ld-SS-a fuknili iz službe s ŠESTIMI kriminalnimi obtožbami, ker sem korektno odklonil podpisovanje fiktivnih računov za potrebe njihovega financiranja, me je pripeljala do popolne osvoboditve sistema, ki se mu pravi država/davki/pokornost, ipd, kjer kot popolni 'freelancer' vsako leto potujem po tujini cele tri mesece, od tega polovico prekocelinsko...
LOL...

kot tretje:

kot četrto:

kot peto:

kot šesto:
zna se...
Dobil si odgovor in vse dobro v adventnem tudi tebi in tvojim!
[#1923574] 15.12.12 02:50 · odgovor na: anon-295127 (#1923517)
Odgovori   +    0
[kirman69]

Dobil si odgovor in vse dobro v adventnem tudi tebi in tvojim!
ej kirman69!

moje spoštovanje!

tebi in vsem, ki jih imaš rad - zdravja in veselja...

zna se...
LP!

Strani: 1 2 3 4 5