Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Epilog izgredov v Ljubljani: Vsaj 30 izgrednikov pridržanih, deset huje poškodovanih
Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 15
sporočil: 2.482
[hrvatini]Saj to je logično. Sedaj ko so pobrali vse, kar je bilo mogoče bodo pa zahtevali od države, da jim pravna država zaščiti prigrabljeno privatno lastnino.
danes je nekdo odlično napisal, da se privilegiranci in dobičkarji tranzicije "borijo" za pravno državo. Ljudje, a vas bodo spet nategnili kot mačke, komunisti namreč ?
Rahlo dvomim, da so komunisti.
sporočil: 2.641
[shampion]:) odlično ja. This is cruel reality.
> [NICKNAME]
> > [Gustl]
> > A se že ve, kaj sploh hočejo? Oziroma. Ali oni sploh vedo, kdaj hočejo?
> >
> > Vidim, da se tam nekdo boji za družinsko srebrnino. Predvidevam, da ne zna brati bilanc.
>
> Vmesno vprašanje. Od 100 slišanih niti dva nista izrazila isto. Pa saj tega realno niti ni za pričakovat.
Moj odgovor, preden si vprašal ;)
forum.finance.si/ind...193&single
sporočil: 606
Zadnja sprememba: anon-292616 30.11.2012 17:17
Brezveze, da se slepiš, da imajo ti protestniki kaj skupnega s
tvojim pogledom na svet. Če vam ni všeč ista ekipa na vrhu (ja,
večina individualistov nas je tudi razočarana nad njimi, ampak
kdo/kaj je aletrnativa?!?!?), še ne pomeni, da vam ni zaradi
diametralno različni razlogov.Poglej recimo, zakaj je po njihovem državni sovražnik št.2 Žiga Turk.
sporočil: 48.253
[0602Krajn]Das kak link (ne da ti ne bi verjel, verjetno je one svojati od Njet Work, pa Kurnikovega krozka tam kar precej, v prvih vrstah).
Zanimivi so zapisi na blogih MMC - ja. Tisti pišoči kreteni RES mislijo, da se bo izvedla komunistična revolucija.
[nbrane]Domača tu prisotna je nalogo (agitatorsko) opravila že prej, zdaj pa spremljajo iz lukenj.
Sem šel brat komentarje na 24 kur, me je skoraj kap. Toliko normalnih besed tam še nisem videl, očitno je vsa rdeča golazen na demonstracijah. ☺
sporočil: 14.015
[rava]xexe, ko si bila mlajša, so te še miličarji malo prešlatali, zdaj nočejo več?
> [spassvogel]
no ja.
zdaj tulijo, da hočejo pravno državo, kapsi pa so si nadeli čelade.
zakaj le? a ma vinko 17:15 koga naročenega?
sporočil: 48.253
[rava]vceraj so se cist topili, baje so se ful dobro razumeli na onih pogajanjih, se skoraj vse zmenili (ja valjda, ce se dva menita za denar nekoga tretjega).
> [Gustl]
> Protesti niso nekoristni. Jaz si bom še letos iz firme izplačal dividendo, plačal tistih 20% in čez Karavanke. Ni tole okolje, da bi denar tu imel.
tudi če protestov ne bi bilo, bi to naredil zaradi "pokojninske" reforme.
[Gustl]Ja, o tem sem govoril.
> [spassvogel]
> > [Gustl]
> >
> > Vidim, da se tam nekdo boji za družinsko srebrnino. Predvidevam, da ne zna brati bilanc.
>
> Če jih poslušaš, hočejo razlastitev kapitalistov - beri, vsakega, ki ima več od njih in jim bo na dosegu. In tako podaljšek sturkturno nespremenjene neproduktivne situacije za še kakšno leto ali dve.
>
> V resnici moraš tisto "proti privatizaciji" samo malo ekstrapolirat v "hočemo podržavljenje".
Protesti niso nekoristni. Jaz si bom še letos iz firme izplačal dividendo, plačal tistih 20% in čez Karavanke. Ni tole okolje, da bi denar tu imel.
Stanovanja v Celovcu so cenejša kot v ljubljani. Če pa lahko sežeš parkrat višje, še boljše do Švice.
sporočil: 7.023
[pirhovec]Včasih so v njegovih krajih prakticirali priostrene kole, a to je bilo na brdovitom Balkanu...
> [demokrat]
> Janša dol, Janković gor!
na kandelaber?
Tu nismo takšni ;)
Mi smo tako kulturni in legalisti. Dajemo druugo priloožnost, po potreebi tudi več.
sporočil: 1.517
Zadnja sprememba: anon-51551 30.11.2012 17:20
[zmrda]Očitno bo potrebno red narediti od zunaj. Se ne bojim, da bi kakšni rdeči komunistični norci prevzeli oblast in se šli ponovno komunizem. To je: glede na našo lego, na naš status (EU + NATO) enostavno nemogoče. Ker: niti Evropa, še manj pa Amerika Tega ne bosta dopustili. Lepo vas prosim: drugo leto še Hrvaška v EU, mi pa izstopil in se izolirali oz. naslonili na Srbe in Ruse ?? Ne, iz te želje rdeče falange in opranega ljudstva ne bo nič. Hvala Bogu !!!!!
> [Gustl]
> Protesti niso nekoristni. Jaz si bom še letos iz firme izplačal dividendo, plačal tistih 20% in čez Karavanke. Ni tole okolje, da bi denar tu imel.
Same here. Denar mora ven iz Slovenije, preden kakšen norec z idejami dobi v roke oblast.
sporočil: 8.635
.............. organiziranje preko facebook-a!saj niso resni ko se
kar naprej ustvarjajo nove skupine z nekimi udarnimi imeni!vse več
je znakov da je stvar organizirana z namenom prekucniške rusitve
točno določenega dela politike!če bi resnično želeli dobro
sloveniji in ljudstvu bi bil organizator znan(zaradi mene lahko
tudi majmun pepe)in vseskozi bi bilo geslo protestov enako!
ps
sicer pa je splošno znano da korito ostaja isto samo prasci ki se ob njem gostijo se menjajo!bo zanimivo videti kdo bodo novi prasci in kako bodo delali
ps
sicer pa je splošno znano da korito ostaja isto samo prasci ki se ob njem gostijo se menjajo!bo zanimivo videti kdo bodo novi prasci in kako bodo delali
sporočil: 526
Samo 1% protestnikov po celi Sloveniji? Švoh je to vse skupaj. Mar
bi ljudje ostali doma na toplem.
Zadnja sprememba: anon-154207 30.11.2012 17:19
[Krion]Hočeš reči, da so se reveži izgubili, ker jih je nekdo usmeril po napačni poti?
> [fibonaci]
> > [Gustl]
> >
>
> xexe, hočejo pravno državo, če bi jih vprašali kaj je to, ima vsak svojo predstavo, ampak težko da je kakšna res prava...
jim je kdo povedal, da so na napačni lokaciji?
Grdi dezinformatorji!
[pirhovec]........... očitno je pred leti križaniča slišal in je gumpcu šele pred dnevi potegnilo!
> [spassvogel]
> > [Gustl]
> >
>
> Če jih poslušaš, hočejo razlastitev kapitalistov - beri, vsakega, ki ima več od njih in jim bo na dosegu. In tako podaljšek sturkturno nespremenjene neproduktivne situacije za še kakšno leto ali dve.
Včeraj mi je en model v osebni debati o demonstracijah rekel dobesedno, da bi morali vsem v državi plače omejiti na 1000 evrov. Pa sem ga vprašal, če misli javni sektor, pa je rekel, da ne, da vsem.
In potem sem vstal in odšel. Groza, pa je človek sicer videti čisto normalen.
[0602Krajn]Če/ko se nam tle odkegla nam bosta EU in NATO rekla lepo izvolite, pa hvala za sodelovanje. Nismo faktor na makro sceni, zato smo toliko bolj občutljivi za pizdarije, ki se bodo rodile tukaj.
> [zmrda]
> > [Gustl]
>
> > Protesti niso nekoristni. Jaz si bom še letos iz firme izplačal dividendo, plačal tistih 20% in čez Karavanke. Ni tole okolje, da bi denar tu imel.
>
>
> Same here. Denar mora ven iz Slovenije, preden kakšen norec z idejami dobi v roke oblast.
Očitno bo potrebno red narediti od zunaj. Se ne bojim, da bi kakšni rdeči komunistični norci prevzeli oblast in se šli ponovno komunizem. To je: glede na našo lego, na naš status (EU + NATO) enostavno nemogoče. Ker: niti Evropa, še manj pa Amerika Tega ne bosta dopustili. Lepo vas prosim: drugo leto še Hrvaška v EU, mi pa izstopilin in se izolirali oz. naslonili na Srbe in Ruse ?? Ne, iz te želje rdeče falange in opranega ljudstva ne bo nič. Hvala Bogu !!!!!
sporočil: 78
Hvala Financam za poročanje v živo, edini objektivni! Zato so lahko
takšni tudi komentarji.
sporočil: 2.441
[rava]A moraš prej kocko fasat,al molotovko?
> [spassvogel]
> Brezveze, da se slepiš, da imajo ti protestniki kaj skupnega s tvojim pogledom na svet. Če vam ni všeč ista ekipa na vrhu (ja, večina individualistov nas je tudi razočarana nad njimi, ampak kdo/kaj je aletrnativa?!?!?), še ne pomeni, da vam ni zaradi diametralno različni razlogov.
lej, itak se ne slepim, da je to odpor proti tapravim anomalijam in da bo nezadovoljstvo ljudi zlorabila tanajbolj pokvarjena hijena.
ampak ljudi se ne sme brezveze tepst pa pika !!!
sporočil: 1.283
[zmrda]Kar ostani zmeden, nje kalimero.
Jaz sem zmeden... a ni v Ljubljani župan Jankovič, ne Janša?
Zadnja sprememba: anon-292616 30.11.2012 17:24
Ja, ok, se stinjava glede tepeža.Ampak vseeno si jaz recimo ne želim permisivne policije, sploh ko gre za masovke z norimi idejami.
Če nekdo v njih meče flaše in granitne kocke, naj mu bo jasno, da bo dobil nazaj.
Sistem se popravlja na volitvah, magari predčasnih.
[shampion]Če bodo pa pretiravali in bomo morali ponovno domači na sceno, potem bo treba pa spoštovati kulturo beri tradicijo in običaje.
> [pirhovec]
> > [demokrat]
> > Janša dol, Janković gor!
>
> na kandelaber?
Včasih so v njegovih krajih prakticirali priostrene kole, a to je bilo na brdovitom Balkanu...
Tu nismo takšni ;)
Mi smo tako kulturni in legalisti. Dajemo druugo priloožnost, po potreebi tudi več.
[zmrda]ne slepi ampak glupi!
Jaz sem preveč glup, da bi to štekal. Ljudje s transparenti ala "20 let ste nas brili...". Huh, 20 let imamo na oblasti marksiste, zdej razlika je zgollj ali so boljševiki ali manjševiki.
Ampak ljudje bi "more of the same".
Kako si lahko tako slep in butast, da ne povežeš 1 in 1? Kako!? In to pametni ljudje, "prijatelji" na fejsbujku, ki imajo IQ nad 100. Inženirji. Ampak slepi, slepi ko točak.
sporočil: 1.517
16:46 Med zbranimi v Ljubljani tudi Vlado Miheljak, Darko Štrajn,
Dušan Plut ...
,,,piše na MMC. Manjka ultrardeča Lesničar - Pučkova. Še pride, po moje. Titovko išče.....
,,,piše na MMC. Manjka ultrardeča Lesničar - Pučkova. Še pride, po moje. Titovko išče.....
sporočil: 149
Zadnja sprememba: Provi 30.11.2012 17:28
Protesti niso nekoristni. Jaz si bom še letos iz firme izplačal dividendo, plačal tistih 20% in čez Karavanke. Ni tole okolje, da bi denar tu imel.Boste na financah objavili kak how-to, kako to izvesti? Zna marsikomu priti prav.
Zadnja sprememba: anon-154207 30.11.2012 17:36
"Ne želimo ne Pahorja, ne Türka," vzklika množica."LOL
Ja čakte no folk, drugorazredni komunistični kandidat, je bil v preteklih letih vedno na vrhu lestvice priljubljenih Slovencev.Takorekoč do 'včeraj'.
Kaj se to z vami dogaja, pa ne da se vam je zganila kakšna možganska vijuga...
No ja, če se je, bolje pozno kot nikoli.
sporočil: 5.640
Zadnja sprememba: 30.11.2012 17:28
A pingvini in lingvisti da so se kar pomešali med njih ?
sporočil: 1.282
na žalost le na 4 leta, .
tako mimogrede v Franciji in tudi Italiji je v mnogih občinah uveden inštitut skupine državljanov, ki direktno na sejah občinskega sveta predlaga dodatke,sklepe in ukrepe k dnevnemu redu in tudi kot skupina pritiska glasuje.
To pa že zakomplicira lagodno življenje svetnikov.
tako mimogrede v Franciji in tudi Italiji je v mnogih občinah uveden inštitut skupine državljanov, ki direktno na sejah občinskega sveta predlaga dodatke,sklepe in ukrepe k dnevnemu redu in tudi kot skupina pritiska glasuje.
To pa že zakomplicira lagodno življenje svetnikov.
sporočil: 4.335
Zadnja sprememba: fcajt 30.11.2012 17:29
trenutno ni nič komunajzarskih smeti tukaj gor; zgleda da so vsi
letel' na poziv župankovića, vseh pet ...
sporočil: 13.675
[rava]Ne, zaradi te "reforme" ga ne bi. Sedaj je 20%, po reformi je, kaj jaz vem, 30%. Po transparentih pa je videti, da se alternativa ne meri v dodatnih odstotnih točkah, ampak v količini batin.
> [Gustl]
tudi če protestov ne bi bilo, bi to naredil zaradi "pokojninske" reforme.