Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Veniger: Vsi so dolžni poslušati navodila policije
sporočil: 3.426
Zadnja sprememba: anon-105119 27.11.2012 15:31
tale je tipična policijsko humoristično-tragična izjava;"namen ljudi je bil ogroziti zdravje ljudi in premoženje"
torej drugače povedano;
Policija mora ljudi tepsti in jih zalivati s solzilcem zato, da si ljudje ne bi ogrozili svojega zdravja in da ne bi poškodovali svojega premoženja.
Na nekem videu se lepo vidi, da policisti pretepajo sedeče protestante z dvignjenimi rokami in jih plinijo s solzilcem.
Tudi veniger in gorenak bi s tako policijsko obdelavo bila videti bolj zdrava.
Naj za zdravje ljudi in za začetek oba "zdravstvena kandidata" takoj odstopita.
sporočil: 33.128
[NavadniNimda]
> [najobj]
> > [čarli]
> > > [najobj]
> > > > [fibonaci]
> > > > > [Don Vito Corleone]
> > > > > Lahko bi policisti tudi počakali, da se ljudje sami počasi razidejo ne pa da so tako poceni padli na finto nekaj honorarnih hujskačev. Še dobro, da so v celi zmešnjavi vsi ostali živi, ker v nasprotnem primeru bi poleg Kanglerjeve zagotovo letela tudi Vinkova in Venigerjeva glava.
> > >
> > >
> > > > Zdaj ni težko biti pameten, kaj bi bilo bolje in ali bi se množica kot ponavadi počasi res naveličala in če nismo bili tam, bomo to težko vedeli. Ampak vse skupaj je bilo zadosti dobro posneto in dokumentirano z vseh strani, zato ne bi smel biti problem ugotoviti, ali so res najprej letele granitne kocke ali pa je prva napadla policija.
> > > > Za Vinkotovo glavo pa bi morali zvedeti, ali je on včeraj dajal policiji povelja, za kar nima nobenih pooblastil, ali pa je samo kot turist prišel povedat: "Ich bin auch ein Mariborčan."
> > > >
> > > > p.s.
> > > > ali pri velikem sodnem procesu tudi pravosodni minister sedi med publiko in ali pri zahtevni operaciji tudi zdravstveni minister ob strani pomaga in komentira?
> > > ... evo, s tem www.youtube.com/watc...redirect=1 se je začelo ...
> >
> > Yep na tem posnetku je zelo vidno da so proti policajem leteli stoli, petarde in še kaj:)
> ... čuj, ne bom nič komentiral, ker me bo NavadniNimda prijavil, da sem plačanec in hujskač, potem pa bodo toti ljudski miličarji še mene začeli preganjat ...
Hehe, sem se resno spraševal včeri "jojmene, kje hudiča je naš NajObj". Vidim, da si živ in zdrav, kar je napombneje. ;)... evo, če ne zaradi drugega, pa že dovolj dolgo v Mariboru hodim na fuzbal, da znam ocenit, kdaj bo počilo ...
Pa upam, da nisi ti unemu Policaju vrgel kocke v glavo, sicer bomo tule na forumu hudi!
sporočil: 13.178
[pcs]No saj mirču je že prej prišlo;) Medtem ko dobček, pizdek (čeprav baje se tudi že pri njemu pojavljajo pomisleki) in cela plejada njihovih zasledovalcev kar še vztrajajo na okopih v bran lika in dela jajota:)
> [Miran77]
> Janzika se zgleda slabo zaveda, da se bo s podporo skorumpiranim pajdašem, na takle nasilen način, zasral prenekateremu volivcu.
Veseli me, da je v zadnjem času marsikateri desničar spregledal prevaro lažnih zakrinkanih komunistov s križem.
Morda pa enkrat le pridemo do prave desne stranke in prave libertarne opcije.
M
sporočil: 33.128
[cink]
> [najobj]
> > [cink]
> > > [najobj]
> > > ... evo, s tem www.youtube.com/watc...redirect=1 se je začelo ...
> > Ma ne seri, še v pričevanjih so udeleženci sami pisali da so začeli posamezniki metati predmete v policijo. In da so jezni ker policjoti niso te posameznike polovili. (se pa to seveda v protestih nikoli ne dela, ker če greš lovit v množico posameznike seveda zmeraj najebejo tisti policjoti ki grejo not)
> ... čuj, saj jaz nisem nič rekel, kaj je bilo potem ... alzo, nauči se brat, potem pa komentiraj ...
Ma ja, a si napisal ali nisi, da se je s "tem" začelo? A si s tem (video) mislil na korakanje policajev proti na tleh sedečim? Če ja, potem to ni v skladu s tem kar so napisali sami udeleženci (da so že pred tem korakanjem policjotov v policjote leteli različni predmeti).... OK, da se midva zdaj ne bova tukaj jajcala brezveze, si ti najprej v miru poglej ta posnetek in poskušaj na njem najti leteče - ne sedeče protestnike - predmete, preko katerih bi korakajoči policisti po zakonih fizike morali korakati ...
P.S.: na YouTubu je še cel kup posnetkov iz raznoraznih zornih kotov ...
sporočil: 1.283
Veniger: Vsi so dolžni poslušati navodila policije
Kaj smo zdaj v enih Butalah, kjer je vstop cefizljom strogo prepovedan. Veniger je politični nastavljenec in brani gospodarja, nje kalimeroti.
Kaj smo zdaj v enih Butalah, kjer je vstop cefizljom strogo prepovedan. Veniger je politični nastavljenec in brani gospodarja, nje kalimeroti.
sporočil: 1.093
"Vsi so dolžni poslušati navodila policije"
Še Sadam Husein ne bi mogel bolj jasno povedati.
sporočil: 615
Moji Mariborcani, prvo vas je okradel ZDENEX /i nikome nista/,
potem so pokradli industrijo /i nikome nista/, potem vas pokrade
zupan /i nikome nista/, pol pa vas tepe LASTNA POLICIJA, ker ne
spostujete pravne drzave - LE KJE JE BILA, KO SO KRADLI, je takrat
varovala pravno drzavo - visek cinizma javnega usluzbenca, ki ga
zopet vi placujete /i opet nikome nista/.
sporočil: 4.031
Vi boste tepli nas ? Aja ?
Mi vas plačujemo, od nas dobivate plače, opremo, mi preživljamo vaše družine, kreteni policajski.
Kaj pa delate vi ?
Tošiča spustite na prostost, ker ste kreteni nesposobni, Jankoviči so še vedno vsi zunaj, Kangler lahko še naprej krade ko sraka - ampak hej, zanje velja pravna država. Nas boste pa s pendreki ?
Prokleta banda. Prokleta banda.
Mi vas plačujemo, od nas dobivate plače, opremo, mi preživljamo vaše družine, kreteni policajski.
Kaj pa delate vi ?
Tošiča spustite na prostost, ker ste kreteni nesposobni, Jankoviči so še vedno vsi zunaj, Kangler lahko še naprej krade ko sraka - ampak hej, zanje velja pravna država. Nas boste pa s pendreki ?
Prokleta banda. Prokleta banda.
sporočil: 14.015
[eliot-bw]Slobo, vrati se ... :))
"Vsi so dolžni poslušati navodila policije"
ne sme niko da vas bije!
[NavadniNimda]Sovražnikov? No tovariš nimda jaz nimam sovražnikov za razliko od vas komunjarev. Kaj z njimi počnete pa ne rabim pisat ane;) In ja ocenjevanje nasprotnik je pa ja legalno in legitimno dejanje ane. Ali bi radi tovariši iz CK sedaj še to prepovedali?:)
> [čarli]
> > [pcs]
> > > [Miran77]
> > > Janzika se zgleda slabo zaveda, da se bo s podporo skorumpiranim pajdašem, na takle nasilen način, zasral prenekateremu volivcu.
> >
> > Veseli me, da je v zadnjem času marsikateri desničar spregledal prevaro lažnih zakrinkanih komunistov s križem.
> >
> > Morda pa enkrat le pridemo do prave desne stranke in prave libertarne opcije.
> >
> > M
>
> No saj mirču je že prej prišlo;) Medtem ko dobček, pizdek (čeprav baje se tudi že pri njemu pojavljajo pomisleki) in cela plejada njihovih zasledovalcev kar še vztrajajo na okopih v bran lika in dela jajota:)
Vidim, da se je Čarli lotil ocenjevanja svojih ideoloških sovražnikov.
Upajmo, da Nacizem ne bo nekoč postal mainstream, kjer bi se Čarli počutil kot doma.Spet podtikanje tovariša nimda v značilni pozi. Pač komunisti ne morete iz svoje kože nda:)
Zadnja sprememba: anon-238577 27.11.2012 16:10
[rava]čuj, če si ti takrat spodkopavala komunistični režim z vsemi štirimi, potem si živa priča in bi lahko povedala, ali so se tudi takrat oblastniki tako silovito oklepali svojih foteljev?
> Prokleta banda. Prokleta banda.
tako ja.
prvorazredne režimske partijske levodesne prasce bodo očitno ščitili z vsemi sredstvi.
za rajo pa vsak dan novi davki in batine.
sporočil: 415
Zadnja sprememba: anon-113717 27.11.2012 16:35
Poicija bi se morala v tem in podobnih primerih umakniti, saj jim
država že 20 let obrača hrbet in jih enači z ostalimi poklici. Čas
bo svoje pokazal. Toliko pomislek vsem v pisarnah....itd.
sporočil: 336
[najobj]
... evo, če ne zaradi drugega, pa že dovolj dolgo v Mariboru hodim na fuzbal, da znam ocenit, kdaj bo počilo ...
o vedel sem jaz, da si ti naš. zapečkar. jaz sem isto že v petek vedel, da bo v ponedeljek pri vas pizdarija. kar je bil dodaten razlog da sem včeraj zvečer ostal doma na varnem ležalniku in tud smeti nisem nesel v kanto :)
zdajle se pa naši veleumi baje zbirajo na kongresnem. ni sicer najbolj jasno proti komu bo to rajanje ampak ajde nej bo. sam da se dogaja. menda tud proti kangleru (a sem prav sklanjal?) spet. ta vaš franca tud pri nas ni najbolj priljubljen
sporočil: 1.607
sori, samo ce meces kocke policiji v glavo ima ta pravico
odreagirati, zlasti, ce prej nekajkrat opozori. da ne govorim o
tem, da je zaziganje posameznikove slike pozivanje k javnemu lincu
in je ne le nezakonito ampak protiustavno.
[ANONIMNI12]Aja, a po tanovem je nezakonito že zažiganje slike posameznika?:) Me zanima kako bi jajotovi verniki reagirali, če bi se enako dogajalo opankarju;)
sori, samo ce meces kocke policiji v glavo ima ta pravico odreagirati, zlasti, ce prej nekajkrat opozori. da ne govorim o tem, da je zaziganje posameznikove slike pozivanje k javnemu lincu in je ne le nezakonito ampak protiustavno.
sporočil: 4.031
Check this out:
www.youtube.com/watc...NSp1Gvl5HE
Hehe, res zgleda kot iz kakega sci-fi filma. Ampak ni. To je Maribor, 26.11.2012.
Drek, kam smo prišli. S helikopterji in konjenico nad folk. Od kod se že spomnim tega ? Aja, Jugoslavija, konec 80-ih.
Janžeku tegale ne odpustim.
Hehe, res zgleda kot iz kakega sci-fi filma. Ampak ni. To je Maribor, 26.11.2012.
Drek, kam smo prišli. S helikopterji in konjenico nad folk. Od kod se že spomnim tega ? Aja, Jugoslavija, konec 80-ih.
in kaj ma svoboda govora s pozivanjem k lincu in Razbijanjem
premoženja. Drugace povedano tudi svoboda govora ima meje
in kaj ma svoboda govora s pozivanjem k lincu in Razbijanjem
premoženja. Drugace povedano tudi svoboda govora ima meje
[NavadniNimda]Kje lažem tovariš nimda?
> [čarli]
>
> Spet podtikanje tovariša nimda v značilni pozi. Pač komunisti ne morete iz svoje kože nda:)
LOL, Nacisti spet lažejo in obtožujejo kar vsevprek. Preprosto, kot bi metali granitne kocke, a ne? :F
EDIT: poglej kam je pripeljala politika kozlanja po EU in sviranja na frulico nacional-socializma v Mađarski "nacionalni" državi:Ja si ga imel včeri na obisku v naši đamahiriji ane:) No saj tvoja EUSSR ni nič boljša. Jo nisem nič slišal da bi kaj nasprotovala, da se krade denar iz privatnih pokojninski skladov. Pač komunisti ne bodo nasprotovali komunističnim metodam...
www.reuters.com/arti...L920121127
sporočil: 6.657
[Miran77]Odličen zapis, desni verniki pa tako ali tako ne bodo razumeli ničesar.
Super. Točno takole se s protestniki obračunava v Putinovi Rusiji.
"Protesti niso bili najavljeni." Kazensko bomo preganjali organizatorje.
"Protestniki so protestirali." Nezaslišano.
"Protestniki so glasno izražali nezadovoljstvo." Tako se pač ne dela.
"Protestniki so bili zamaskirani in oboroženi." (Gimme a fucking break ! Poglejte si fotke: velika večina folka ni bila nič maskirana, nosili so samo transparente in piksne pira v rokah.)
"Protestniki so bili izrazito negativno razpoloženi." (ja koji kurac pa misliš, da protestirajo ?)
V Sloveniji se samo dvakrat spomnim, da je policija do krvi pretepla kakega slovenskega državljana. Takrat v Ambrusu, in včeraj. Obakrat je bila na oblasti naša plešasta Janzika in njeni zvesti slinavi kužeki.
Janzika se zgleda slabo zaveda, da se bo s podporo skorumpiranim pajdašem, na takle nasilen način, zasral prenekateremu volivcu.
[NavadniNimda]Aja, veš na mađarskem je bilo malo drugače. Ampak sevda ti se sprenevedaš. BTW zakaj pa imajo EUSSR birokrat svoj sklad?
> [čarli]
> > EDIT: poglej kam je pripeljala politika kozlanja po EU in sviranja na frulico nacional-socializma v Mađarski "nacionalni" državi:
> > www.reuters.com/arti...L920121127
>
> Ja si ga imel včeri na obisku v naši đamahiriji ane:) No saj tvoja EUSSR ni nič boljša. Jo nisem nič slišal da bi kaj nasprotovala, da se krade denar iz privatnih pokojninski skladov. Pač komunisti ne bodo nasprotovali komunističnim metodam...
Kako naj nasprotuje, če je pa penzijski sistem v rokah nacionalnih đamahirij?!
To je treba nujno spremeniti, se strinjam. Naci-žamahirije naj se ukvarjajo s pleskanjem parkplacev in podobno, pa bo vse v redu.Seveda ti hočeš po stari navadi komunistov (mataj in ostali) sprmeniti temo debato. Gre se o tem, d aso mađari zasegli denar privatnega sklada in vendar so bili vsi EUSSR birokrat kar tiho. kako to, če pa so oni baje toliko za kapitalizem pa to?:)
Lažeš povsod, kjer kokodakaš, da je EU komunistična, da je Merkel komunistka, da je IMF komunističen, da je OECD komunističen in da sem jaz komunističen. Naci kot Naci. :)Da se ne boš zjokal:) Ja veš za razliko od tebe jaz vse argumentirano dokažeš medtem ko ti vreščiš kakšni heretiki smo ker ne spoštujemo bogove iz EUSSR. Pač ti spadaš med vernike. In kot s takimi je bz sploh imet debato, ker vse kar pride od vas je ne diraj nam...
sporočil: 4.758
[whatmeworry]Ja, malo z zamudo stvari prihajajo tudi k nam. Nam ne uide.
Kaj se pa greste, svojat? Z orožjem nad ljudi?!
[Miran77]Konec 80-ih že, ampak ne v Sloveniji. Kje na jugu, Srbija, Kosovo, pa še tam Slobo ni "dal da se bije narod".
Check this out:
Danes smo na slabšem kot takrat. Ertli in Čeliki so bili dosti bolj pametni ljudje, kot ti današnji šalabajzerji. Veniger bi naj bil "najboljši profesionalec", ampak kombinacija takega profesionalca in nervoznega ministra ter korumpirane oblasti daje očitno zele nevarne rezultate.
Če je bil Goršek Katarinin pudel, potem je toti Stanislav Gorenakov rotvajler.
Šef napizdi Gorenaka naj naredi v Mariboru mir, ta naprej direktorje policije in potem vidimo kar vidimo.
[čarli]
> [NavadniNimda]
... Pač ti spadaš med vernike. In kot s takimi je bz sploh imet debato, ker vse kar pride od vas je ne diraj nam...ja, med hipnotizirane militantne fundamentaliste ;)
[NavadniNimda]A zdaj, ko Obama rauba IRA in 401K penzijske sklade in jih fila z državnimi obveznicami (=inlatornim WC papirjem), pa je tebi ok? A to potem ni nacionalna đamahirija?
Kako naj nasprotuje, če je pa penzijski sistem v rokah nacionalnih đamahirij?! To je treba nujno spremeniti, se strinjam. Naci-žamahirije naj se ukvarjajo s pleskanjem parkplacev in podobno, pa bo vse v redu.