Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Protestniki poškodovali tri policiste
Strani: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10
sporočil: 6.657
[petunia]In kaj je pri tem neresničnega? Gasilci so pravilno ocenili in niso posredovali med množico, policija pa je posredovala pretirano.
Na koncu bodo itak policisti krivi. Bobovnik je v Odmevih že napeljeval v to smer, češ da je policija odreagirala prekomerno in s tem še bolj izzvala demonstrante.
To skušajo nekateri predstaviti kot protest proti vladi, v resnici pa je to protest proti lopovu Kanglerju. Če se bodo protesti razširili po državi (kar bi se po mojem mnenju moralo že zdavnaj zgoditi), bodo to protesti proti lopovom vseh barv in ideologij.
Ne vem, zakaj nekateri tako zagovarjate lopove svoje barve. Verniki...
[vinopivec]Fak ej, ljudstvo je povedalo svoje mnenje in tebe je sram demokracije? Ljudstvo postavi, ljudstvo odstavi. Če bi ljubljančani imeli jajca, bi enake proteste imeli proti Jankoviču.
Pobesnele opice v trenirkah s kapucami, ki sem jih pravkar videl na POP TV, so "protestniki"??? Če niso uvoženi, kar tule sveto prisega nekaj aktivistov, so torej Štajerci?
Sram me je bilo mojih ljubljanskih sodržavljanov. Odslej me je sram tudi Štajercev. Trubarjevo, Tavčarjevo, Cankarjevo slovenstvo, mrtvo si. Balkan je zmagal.
[COP]Verniki ne popustijo do bridkega razodetja, nato postanejo še gorečnejši antiverniki ala čarli.
In kaj se sprenevedaš? Saj praviš, da so protestniki uvoženi. Torej jih a priori diskretitaš. Za razliko od domačega pingvina Kanglerja.
sporočil: 2.042
to dani povej jim, kaj se sprenevedajo ! To so vzdrževalci
obstoječega sistema, sprembe brez sprememb ali pa spremembe pri
koritu. Prasci se drenjajo pri koritu, kdo več dobi.
sporočil: 1.283
[hrvatini]Zakaj bi ostali pri županih, pomisli neki zblojenci konstantno volijo skorumpiranega lopova, ki celo postane PM, nje kalimero.
SLo TV so včeraj prikazovale ostarele upokojence, ki som jih iz Doma ostarelih vozili z busom v Mb !!!! Temu se reče instrumentalizacija ljudi, ki večinoma bolj malo vedo za kaj gre....Sramotno. Na ulicah pa večinoma podivjana Titova mladina- po načinu vzgoje in življenja. Brez morale, brez vrednot, že tretja ali četrta generacija, ki pozna samo materialno plat življenja- to po definiciji vodi v razkroj- če bi bil fuizbal,bi divjali tam....
Nihče se ne vpraša, kaj pa jaz delam, kaj sem dosegel, kaj znam, kako bi pa jaz kako resno delo peljal, kako bi se odločil....nič, samo zahteve.
Ja, ljudje V MB, sami sebi dokazujete kakšni butli ste : 2 krat ste volili tega svojega župana, nič mislili, nič vedeli koga volite ? Je bil dober za pijanke in fuzbal ? to je bilo dovolj....Še huje je v Lj, tam je folk že 3 krat voli gangsterja ! Ga bodo še ČETRTIČ, DOSMRTNO ?
sporočil: 33.038
[vinopivec]
> [Rac]
> Če pa bodo hkrati spregledala še fašistično-klerikalno-lopovsko zalego, potem bo pa res hudič! :)
Tvoj foter je v duhu čas takim pravil anarhoklerofašistična liberalna zalega (se dobro sliši...) in dodal še kakšno "lako ćemo s njima" ali "še premalo smo jih takrat".... pizda, ampak ti si pa res "sasvim prolupo", kot bi rekli naši južni bratje ... evo, in zdaj samo upam, da je oni tvoj enojajčni dvojček soc boljšega zdravja ...
P.S.: v slovenščini ne najdem ustrezne besede za "prolupo", jebiga ...
[janezpizdek]
> [yuslocan]
> Zakaj se lažete na Financah?
>
> Veliki in pokvarjeni lažnivci ste, ni kaj.
>
> Tukaj imate avtentično pričevanje udeleženke na protestih:
>
> Alenka Grad Pečnik Tjaša Zavrh
> Ta oblast je pokazala pravi obraz! In Gorenak je dal do znanja, kako bo ukrepal proti narodu,ki ni poslušen,ki protestira, ker ga že dvajset let ropajo,mečejo na cesto,so mu uničili dostojanstvo,skratka ga ponižali...Ne, vi oblastniki,na bomo molčali in dvignili bomo svojo pest v upor,pa če še tako grozite...Danes Maribor,jutri pa druga mesta...Čas je ,da se streznite gospodje politiki....
>
> Ta tekst spodaj,ki ga delim, je zapisala udeleženka,da se ljudem pove resnica kaj se je resnično dogajalo in ne tisto kar govore iz politike poslani glasniki in policijski informatorji...
>
> V vednost tistim, ki niso bili danes v Mariboru: mediji bodo krivili protestnike, ampak to ni res, začeli so policaji, res pa se je narod potem odzval tudi s silo, ko se je videlo kaj počnejo. Metali so solzilec med ljudi, med protestniki so bili tudi starejši ljudje, otroci in niso mogli ubežati solzilcu. :( S pendreki so pretepali ljudi, robokopi na konjih so tolkli po ljudeh, ki jim niso nič naredili z železnimi palicami. Tudi ko je kdo padel na tla so ga tepli dalje, in to so tolkli vse povprek, ni bilo važno kdo je, tudi starejše. Nikakršnega razloga ni bilo, da so na nas izstrelili več bomb s slozilcem. Nad nami je letal helikopter, nas slepil z reflektorjem, vpil na nas, da je to njihov zadnji ukaz, da se moramo raziti. Ljudi je popadel bes, ker so nas zaprli, obkolili, robokopi pešadija in na konjihi so okupirali center Maribora zaprli so ga okrog in okrog, enostavno sploh nisi mogel priti iz centra mesta, niso te niti spustili skozi, če si nekje hotel it, so te poslali na drug konec, ampak povsod so bili robokopi. V bistvu so narod stisnili in ni čudno, če so nekateri reagirali tudi nasilno. Ljudi so aretirali brez veze, so samo stali, ničesar počeli. Helikopter je tako nizko letal nad centrom, da te je skoraj odneslo. Skratka za izgrede, ki so nastali je kriva policija! Aja pa to so bili policisti iz drugih mest, ne iz Maribora. In še nekaj prepričana sem, da je ukaz za to kar so počeli prišel z vlade. Žalostno toda resnično država se spravlja na lasten narod.
> Pa še video:
>
> www.youtube.com/watc...redirect=1
>
> Lažnivci, lažnivci, lažnivci.....
Jebiga, Yugoklokane, konec je semuljićevskih operetnih ulicotacaških prijetnih pivskogolažnih pohajkovanj po ulicah na prvega snega dan. Če se pohlevna prokomunistična intelektualna drobnica odpravi rušiti domnevno oz po njihovi percepciji nenjihovega nesvojega nekomunističnega župana na silo, brez ustreznih dovoljenj za proteste, ter kršeč javni red in mir, mora policija po zakonu ukrepat. In policija ni pevski zbor, ampak oborožena sila treniranih akoravnotrebatudikiierjev. As simple as that, dude.... evo, ti pa si "sasvim prolupo" že pred časom ...
Kdo jim je kriv, da so se šli jebeludzbunjenog komunističnim agitatorjem oz rdečetalibanskim organizatorjem na ljubo. Zakaj raje niso leta 1992 naredili tak kot Srbi, ko je nastal izvirni in pristni "Gotof je"? Če bi takrat, tak kot vse nirmalne nacije, zrušili Kučana in njegovo komunajzer kamariljo, pa po ulicah, tak kot Srbi v zvezi s komunistom Slobotom vpili GotofJe! , jih danes ne bi imel kdo nakuriti, da se naivno gredo rušenje župana, oz protestirati na nezakonit način.
PS
Proteste je organizirala kompartijska centrala. Zato je kralj Jugoslavije nekoč davno imel pragmatično rešitev. Vse komunističnoterorističnr organizacije, ki v programu imajo nasilno rušenje legitimno izbrane oblasti ,je treba z zakonom prepovedati. Kaj torej čakamo s kompartijo in njenimi derivati v Sloveniji?
LP shaman
P.S.: pizda, že spet sem pozabil, da ti mene ignoriraš ... eh, jebiga ...
sporočil: 6.934
ZAKAJ NE NAPIŠETE DA JE 10 PROTESTNIKOV V MARIBORU
POŠKODOVANIH????????????
[yuslocan]
Zakaj se lažete na Financah?
Veliki in pokvarjeni lažnivci ste, ni kaj.
Tukaj imate avtentično pričevanje udeleženke na protestih:
Alenka Grad Pečnik Tjaša Zavrh
Ta oblast je pokazala pravi obraz! In Gorenak je dal do znanja, kako bo ukrepal proti narodu,ki ni poslušen,ki protestira, ker ga že dvajset let ropajo,mečejo na cesto,so mu uničili dostojanstvo,skratka ga ponižali...Ne, vi oblastniki,na bomo molčali in dvignili bomo svojo pest v upor,pa če še tako grozite...Danes Maribor,jutri pa druga mesta...Čas je ,da se streznite gospodje politiki....
Ta tekst spodaj,ki ga delim, je zapisala udeleženka,da se ljudem pove resnica kaj se je resnično dogajalo in ne tisto kar govore iz politike poslani glasniki in policijski informatorji...
V vednost tistim, ki niso bili danes v Mariboru: mediji bodo krivili protestnike, ampak to ni res, začeli so policaji, res pa se je narod potem odzval tudi s silo, ko se je videlo kaj počnejo. Metali so solzilec med ljudi, med protestniki so bili tudi starejši ljudje, otroci in niso mogli ubežati solzilcu. :( S pendreki so pretepali ljudi, robokopi na konjih so tolkli po ljudeh, ki jim niso nič naredili z železnimi palicami. Tudi ko je kdo padel na tla so ga tepli dalje, in to so tolkli vse povprek, ni bilo važno kdo je, tudi starejše. Nikakršnega razloga ni bilo, da so na nas izstrelili več bomb s slozilcem. Nad nami je letal helikopter, nas slepil z reflektorjem, vpil na nas, da je to njihov zadnji ukaz, da se moramo raziti. Ljudi je popadel bes, ker so nas zaprli, obkolili, robokopi pešadija in na konjihi so okupirali center Maribora zaprli so ga okrog in okrog, enostavno sploh nisi mogel priti iz centra mesta, niso te niti spustili skozi, če si nekje hotel it, so te poslali na drug konec, ampak povsod so bili robokopi. V bistvu so narod stisnili in ni čudno, če so nekateri reagirali tudi nasilno. Ljudi so aretirali brez veze, so samo stali, ničesar počeli. Helikopter je tako nizko letal nad centrom, da te je skoraj odneslo. Skratka za izgrede, ki so nastali je kriva policija! Aja pa to so bili policisti iz drugih mest, ne iz Maribora. In še nekaj prepričana sem, da je ukaz za to kar so počeli prišel z vlade. Žalostno toda resnično država se spravlja na lasten narod.
Pa še video:
www.youtube.com/watc...redirect=1
Lažnivci, lažnivci, lažnivci.....
[najobj]Da, da, da mene je najmanj 15 krat dal na ignore, to objavil vsaj 50 krat pa še vedno prebere moje poste. Res je Šaban "sasvim prolupo".
> [janezpizdek]
> > [yuslocan]
> > Zakaj se lažete na Financah?
> >
> > Veliki in pokvarjeni lažnivci ste, ni kaj.
> >
> > Tukaj imate avtentično pričevanje udeleženke na protestih:
> >
> > Alenka Grad Pečnik Tjaša Zavrh
> > Ta oblast je pokazala pravi obraz! In Gorenak je dal do znanja, kako bo ukrepal proti narodu,ki ni poslušen,ki protestira, ker ga že dvajset let ropajo,mečejo na cesto,so mu uničili dostojanstvo,skratka ga ponižali...Ne, vi oblastniki,na bomo molčali in dvignili bomo svojo pest v upor,pa če še tako grozite...Danes Maribor,jutri pa druga mesta...Čas je ,da se streznite gospodje politiki....
> >
> > Ta tekst spodaj,ki ga delim, je zapisala udeleženka,da se ljudem pove resnica kaj se je resnično dogajalo in ne tisto kar govore iz politike poslani glasniki in policijski informatorji...
> >
> > V vednost tistim, ki niso bili danes v Mariboru: mediji bodo krivili protestnike, ampak to ni res, začeli so policaji, res pa se je narod potem odzval tudi s silo, ko se je videlo kaj počnejo. Metali so solzilec med ljudi, med protestniki so bili tudi starejši ljudje, otroci in niso mogli ubežati solzilcu. :( S pendreki so pretepali ljudi, robokopi na konjih so tolkli po ljudeh, ki jim niso nič naredili z železnimi palicami. Tudi ko je kdo padel na tla so ga tepli dalje, in to so tolkli vse povprek, ni bilo važno kdo je, tudi starejše. Nikakršnega razloga ni bilo, da so na nas izstrelili več bomb s slozilcem. Nad nami je letal helikopter, nas slepil z reflektorjem, vpil na nas, da je to njihov zadnji ukaz, da se moramo raziti. Ljudi je popadel bes, ker so nas zaprli, obkolili, robokopi pešadija in na konjihi so okupirali center Maribora zaprli so ga okrog in okrog, enostavno sploh nisi mogel priti iz centra mesta, niso te niti spustili skozi, če si nekje hotel it, so te poslali na drug konec, ampak povsod so bili robokopi. V bistvu so narod stisnili in ni čudno, če so nekateri reagirali tudi nasilno. Ljudi so aretirali brez veze, so samo stali, ničesar počeli. Helikopter je tako nizko letal nad centrom, da te je skoraj odneslo. Skratka za izgrede, ki so nastali je kriva policija! Aja pa to so bili policisti iz drugih mest, ne iz Maribora. In še nekaj prepričana sem, da je ukaz za to kar so počeli prišel z vlade. Žalostno toda resnično država se spravlja na lasten narod.
> > Pa še video:
> >
> > www.youtube.com/watc...redirect=1
> >
> > Lažnivci, lažnivci, lažnivci.....
> Jebiga, Yugoklokane, konec je semuljićevskih operetnih ulicotacaških prijetnih pivskogolažnih pohajkovanj po ulicah na prvega snega dan. Če se pohlevna prokomunistična intelektualna drobnica odpravi rušiti domnevno oz po njihovi percepciji nenjihovega nesvojega nekomunističnega župana na silo, brez ustreznih dovoljenj za proteste, ter kršeč javni red in mir, mora policija po zakonu ukrepat. In policija ni pevski zbor, ampak oborožena sila treniranih akoravnotrebatudikiierjev. As simple as that, dude.
>
> Kdo jim je kriv, da so se šli jebeludzbunjenog komunističnim agitatorjem oz rdečetalibanskim organizatorjem na ljubo. Zakaj raje niso leta 1992 naredili tak kot Srbi, ko je nastal izvirni in pristni "Gotof je"? Če bi takrat, tak kot vse nirmalne nacije, zrušili Kučana in njegovo komunajzer kamariljo, pa po ulicah, tak kot Srbi v zvezi s komunistom Slobotom vpili GotofJe! , jih danes ne bi imel kdo nakuriti, da se naivno gredo rušenje župana, oz protestirati na nezakonit način.
>
> PS
> Proteste je organizirala kompartijska centrala. Zato je kralj Jugoslavije nekoč davno imel pragmatično rešitev. Vse komunističnoterorističnr organizacije, ki v programu imajo nasilno rušenje legitimno izbrane oblasti ,je treba z zakonom prepovedati. Kaj torej čakamo s kompartijo in njenimi derivati v Sloveniji?
>
> LP shaman
... evo, ti pa si "sasvim prolupo" že pred časom ...
[petunia]
> [fibonaci]
> > [petunia]
> > Upam, da je Kangler dec in NE BO odstopil na poziv razgrajačev.
> > >
> > > baba glupa, idi v Duplek pa si ga odpelji domov, če ti je tako všeč...
> >
> > Glup si kvečjemu ti, pa zgleda tudi brez manir.
>
> Tebi se to zdi pametno, da neka glupača poziva lopove naj se ne dajo in ostanejo na oblasti?
>
> Misliš, da bo potem jutri mir in protestanti bodo rekli, da so se samo malo hecali?
>
> Ženska očitno ni iz Maribora, sicer bi vedela, da ga imajo že nekaj let poln Q.
Za koji Q imamo pa potem sodišča? A nisi ti neki pravnik? Sedaj pa pozivaš na linč ulice?... alzo, če jaz zdaj tebe prav razumem, mora vsaka ženska, ki jo nasilni mož pretepa, doma lepo tiho trpeti in sosedom svoje potpludbe še kar naprej opravičevati, češ da je padla po stopnicah ...
Kanglerja naj se sprocesira, če je kriv naj vrne ukraden denar in gre v zapor. Glede na to, da ne prihaja iz rdečega gnezda za takšen scenarij obstaja tudi precejšnja verjetnost (glej primer Prijatelj).
A da ga imajo že več let poln Q? Kaj ne poveš. Zakaj ga pa potem volijo, zmagal je že v prvem krogu, z dobrimi 50% in to ob nizki - 40% udeležbi.
Maribor ima cca. 95.000 prebivalcev, na protestu jih je bilo 5.000, od tega veliko uvoženih. Očitno so nezadovoljneži v manjšini in bodo pač morali sobivati s Kanglerjem ali se pa odseliti.
P.S.: dobro ti vidiš tam iz tiste žabarije, da si vse tako lepo preštela ... aja, in kam bi nas ti preselila, ha ? ...
[vinopivec]Ma SIKTER, pokvarjenec bosanski!!!!!!!
Pobesnele opice v trenirkah s kapucami, ki sem jih pravkar videl na POP TV, so "protestniki"??? Če niso uvoženi, kar tule sveto prisega nekaj aktivistov, so torej Štajerci?
Sram me je bilo mojih ljubljanskih sodržavljanov. Odslej me je sram tudi Štajercev. Trubarjevo, Tavčarjevo, Cankarjevo slovenstvo, mrtvo si. Balkan je zmagal.
Tebe je sram "tvojih ljubljanskih sodržavljanov"!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Pravi, Zamaskirani in Lažno predstavljeni, Balkanc" kot si ti, bo jokal za "pravim slovenstvom".
Daj skidaj se, gnido usrana, lažniva!
sporočil: 4.037
[dani14]
> [vinopivec]
> Pobesnele opice v trenirkah s kapucami, ki sem jih pravkar videl na POP TV, so "protestniki"??? Če niso uvoženi, kar tule sveto prisega nekaj aktivistov, so torej Štajerci?
>
> Sram me je bilo mojih ljubljanskih sodržavljanov. Odslej me je sram tudi Štajercev. Trubarjevo, Tavčarjevo, Cankarjevo slovenstvo, mrtvo si. Balkan je zmagal.
Fak ej, ljudstvo je povedalo svoje mnenje in tebe je sram demokracije? Ljudstvo postavi, ljudstvo odstavi. Če bi ljubljančani imeli jajca, bi enake proteste imeli proti Jankoviču.
In ti trdiš, da so oni kapucinarji "ljudstvo"? Da so sicer pošteni in delovni Štajerci? Drhal, ki sicer počne isto na nogometnih tekmah, pred njimi in po njih? Prav njih tule zagovarja cela rajda levakov in liberalcev, ni govora o mirnih protestih proti županu lopovu. Svoje sem povedal v prvem postu na to temo, morda izvoli prebrati, preden uporabljaš floskule "sram demokracije".
Budaljenja, da je šlo za spontani upor ljudstva, prav tako podcenjujejo osnovno inteligenco kot Jankovićeva, da ni vedel za sinove dolgove. Komunjare svojo ulico pripravljajo že od pomladi, zdaj se pa sklicujejo na Janševe izjave. Kulminacija bo ob splošni stavki, ki bo pobrala Janšo, potem bo pa spet vse lepo in prav v Dolini Šentflorijanski.
Zadnja sprememba: najobj 27.11.2012 09:55
[sivi pinot barique]
> [MinZaRes]
> A bo Karmen Ježovita, pomembna občanka Maribora in miličnikova desna roka zdaj izgubila občinsko stanovanje, ker ni zmogla napovedati vstaje ? Tole zihr ni v skladu s socialnim dialogom in nacionalim intereso
posamezniki,ki so nekdaj delovali v ljudski milici in so odšli na drugi breg,so dobili fatvo Tekovinarjev...za njihovo uničenje so dovoljena vsa sredstva... čuj, друже Сиви, reči ti onemu tvojemu Janšatu, naj totega Gorenaka ekspresno našutira, Mariborčanom pa se naj za Gorenakovo včerajšnje lupetanje po televiziji opraviči, češ da je Gorenak zaradi interpelacije "sasvim prolupo" ... ja, če seveda Janša hoče, da bo SDS v Mariboru kdaj sploh dobil še kakšen glas ... evo, res bi mi bilo žal za Tomaža, če bo zaradi totega Gorenaka spušil na bližnjih volitvah za župana v Mariboru ... khmm, ker je bil vsaj včasih Tomaž čisto v redu ded in bi bil po mojem, ker je pravi meščan, dober župan Maribora, pa čeprav je zdaj v SDS zalutal ...
Bavčar,Gorenak,Kangler press
... oh, joj ... evo, dežurni forumski kreteni so že spet dežurni ...
Še eno avtentično pričevanje Copy Paste. Za bralce Financ, katere
uredništvo vztrajno laže:
"Dragi someščani, sodržavljani!
Pravkar sem prišel domov, bil sem od 21 ure priprt na policijski postaji
Vošnjakovi. Ob 20.30 sem se vračal iz službe domov, ker stanujem v centru mesta. Srečam brata in prijatelja, kramljamo debatiramo o dogodkih. Nenadoma začne teči množica pred policisti, začnemo teči tudi mi. Policisti začnejo spuščati solzilec., del nas stisnejo v podhod. S ščitom policist udari dekle poleg mene in rečem policistu, če se mu to zdi normalno, da pretepajo ženske. Naenkrat me za ovratnik potegne en policist, dvignem roke, mu rečem "Ne upiram se". V zahvalo dobim s
pendrekom po hrbtu in nogi, nato me vržejo na tla in vklenejo roke na hrbtu. Peljejo me do policijskih vozil v bližini, zapišejo moje podatke. Česa sem obtožen? En policist vpraša drugega: "Čuj, kaj naj totemu napišem?". Drugi reče: "Pa piši mu 22" (ne vem kaj to pomeni). Nato mene in še tri fante odpeljejo na policijsko postajo v Vošnjakovi. Na policijski postaji živi kaos. En policist pravi "odpeljite tote štiri dol", pride drugi reče "Doli je vse zasedeno", pride tretji, reče "Kaj
delajo toti tu?". Skratka, nihče sploh ni vedel kaj naj z nami. Potem so nas pustili vklenjene (čeprav nihče se ni upiral ali bil karkoli nasilen, pobegniti pa tako nimaš kam, če bi že kdo hotel) približno 1 uro, na kar sem prosil naj nam snamejo lisice. Po kaki uri prošenj se nas en policist usmili in nam snamejo lisice. Potem čakamo še kako uro, da sploh pridemo na vrsto za zaslišanje. Na zaslišanju izvem, da sem obtožen prekrška zoper javni red in mir, ker sem policiste udarjal v ščit (!). S hrbtom obrnjen proti njim? Spomnite se zadnjih protestov, ko je skupina možakarjev na čelu z mestnim svetnikom Tomažem Barado prišla na Rotovški trg. Eden od njih je brcnil v policijski ščit (poglejte video posnetke). In kaj se je zgodilo? Nič. Odkorakali so domov. Zakaj njih niso vklenili in odpeljali, kot so mene? Pred zakonom vsi enaki?
Še nekaj dogodkov na policijski postaji:
18 letni fant pravi, da je alergik in da komaj diha zaradi solzilca. Niti robčka mu niso dali, jaz sem mu dal svoje robčke. Mimo pride policaj (o njem še kasneje) in se zadere nanj "Vtihni, pa bodi tu pri miru!"
Pripeljejo 16 letnega.fanta, vklenjenega, z odrgninami na obrazu. Pa kaj je ta mulc res tak kriminalec, da mora vklenjen čakat na prihod staršev? Policist, ki sem ga prej omenjal: ta mentalni pohabljenec se je svojim kolegom tam hvalil, kako je s pendrekom pretepal ljudi, in to razlagal tako vehementno in nasmejano... Seveda on je car, saj ima pendrek v roki. Njemu nihče nič ne more.
Na koncu so nas zaprli v garažno hišo policije, ker očitno niso imeli dovolj prostora. Sprašujem se, ali sem del naslova tega članka "V Mariboru prijetih najmanj 25 nasilnežev, poškodovanih pa 15 ljudi". Sem jaz med tistimi nasilneži? Kako 25? Na postaji nas je bilo vsaj 50. Vozili pa so ljudi tudi na druge postaje (Tabor).
V kakšni državi mi živimo? Kaj se je zgodilo z našo Slovenijo? Zaradi skorumpiranega župana protestiramo na ulicah! Pa kam smo prišli? Policija izvaja nasilje nad državljani! Kam smo prišli? Policiji so stvari ušle popolnoma izpod nadzora. Slišal sem možakarja, ki je razlagal kako je 10 policistov pretepalo enega protestnika. Celo njihov "šef" je vpil "Stoj" in jih komaj pomiril. Pa kaj je s temi policaji? Niso pred kratkim jokali kako hudo jim gre? Takrat smo jim državljani
stali ob strani, zdaj pa nam vračajo na ta način?
Sem zaposlen, oče dveh otrok. Od danes naprej kriminalec. Verjemite mi, to kar se dogaja v Mariboru je začetek. Je začetek osvoboditve naše države, ki so nam jo ugrabili. Ugrabili tisti, ki danes z milijoni evrov na domačih in tujih računih govorijo, kako je treba varčevati. Tisti, ki nad nas pošiljajo policijske horde zakompleksanih policistov.
Ampak, naj bo vsem jasno, ne glede ali so levi ali desni, zeleni ali pisani:
GOTOVI SO! "
Vošnjakovi. Ob 20.30 sem se vračal iz službe domov, ker stanujem v centru mesta. Srečam brata in prijatelja, kramljamo debatiramo o dogodkih. Nenadoma začne teči množica pred policisti, začnemo teči tudi mi. Policisti začnejo spuščati solzilec., del nas stisnejo v podhod. S ščitom policist udari dekle poleg mene in rečem policistu, če se mu to zdi normalno, da pretepajo ženske. Naenkrat me za ovratnik potegne en policist, dvignem roke, mu rečem "Ne upiram se". V zahvalo dobim s
pendrekom po hrbtu in nogi, nato me vržejo na tla in vklenejo roke na hrbtu. Peljejo me do policijskih vozil v bližini, zapišejo moje podatke. Česa sem obtožen? En policist vpraša drugega: "Čuj, kaj naj totemu napišem?". Drugi reče: "Pa piši mu 22" (ne vem kaj to pomeni). Nato mene in še tri fante odpeljejo na policijsko postajo v Vošnjakovi. Na policijski postaji živi kaos. En policist pravi "odpeljite tote štiri dol", pride drugi reče "Doli je vse zasedeno", pride tretji, reče "Kaj
delajo toti tu?". Skratka, nihče sploh ni vedel kaj naj z nami. Potem so nas pustili vklenjene (čeprav nihče se ni upiral ali bil karkoli nasilen, pobegniti pa tako nimaš kam, če bi že kdo hotel) približno 1 uro, na kar sem prosil naj nam snamejo lisice. Po kaki uri prošenj se nas en policist usmili in nam snamejo lisice. Potem čakamo še kako uro, da sploh pridemo na vrsto za zaslišanje. Na zaslišanju izvem, da sem obtožen prekrška zoper javni red in mir, ker sem policiste udarjal v ščit (!). S hrbtom obrnjen proti njim? Spomnite se zadnjih protestov, ko je skupina možakarjev na čelu z mestnim svetnikom Tomažem Barado prišla na Rotovški trg. Eden od njih je brcnil v policijski ščit (poglejte video posnetke). In kaj se je zgodilo? Nič. Odkorakali so domov. Zakaj njih niso vklenili in odpeljali, kot so mene? Pred zakonom vsi enaki?
18 letni fant pravi, da je alergik in da komaj diha zaradi solzilca. Niti robčka mu niso dali, jaz sem mu dal svoje robčke. Mimo pride policaj (o njem še kasneje) in se zadere nanj "Vtihni, pa bodi tu pri miru!"
Pripeljejo 16 letnega.fanta, vklenjenega, z odrgninami na obrazu. Pa kaj je ta mulc res tak kriminalec, da mora vklenjen čakat na prihod staršev? Policist, ki sem ga prej omenjal: ta mentalni pohabljenec se je svojim kolegom tam hvalil, kako je s pendrekom pretepal ljudi, in to razlagal tako vehementno in nasmejano... Seveda on je car, saj ima pendrek v roki. Njemu nihče nič ne more.
Na koncu so nas zaprli v garažno hišo policije, ker očitno niso imeli dovolj prostora. Sprašujem se, ali sem del naslova tega članka "V Mariboru prijetih najmanj 25 nasilnežev, poškodovanih pa 15 ljudi". Sem jaz med tistimi nasilneži? Kako 25? Na postaji nas je bilo vsaj 50. Vozili pa so ljudi tudi na druge postaje (Tabor).
V kakšni državi mi živimo? Kaj se je zgodilo z našo Slovenijo? Zaradi skorumpiranega župana protestiramo na ulicah! Pa kam smo prišli? Policija izvaja nasilje nad državljani! Kam smo prišli? Policiji so stvari ušle popolnoma izpod nadzora. Slišal sem možakarja, ki je razlagal kako je 10 policistov pretepalo enega protestnika. Celo njihov "šef" je vpil "Stoj" in jih komaj pomiril. Pa kaj je s temi policaji? Niso pred kratkim jokali kako hudo jim gre? Takrat smo jim državljani
Sem zaposlen, oče dveh otrok. Od danes naprej kriminalec. Verjemite mi, to kar se dogaja v Mariboru je začetek. Je začetek osvoboditve naše države, ki so nam jo ugrabili. Ugrabili tisti, ki danes z milijoni evrov na domačih in tujih računih govorijo, kako je treba varčevati. Tisti, ki nad nas pošiljajo policijske horde zakompleksanih policistov.
GOTOVI SO! "
[yuslocan]Uredništvo Financ se ponaša z naslovi "V MB Sedem policistov poškodovanih", in podobno.
Še eno avtentično pričevanje Copy Paste. Za bralce Financ, katere uredništvo vztrajno laže:
GOTOVI SO! "
Pokvarjeni, pokvarjenci. Upam, da se vas bodo spomnili ob pravem času.
sporočil: 2.567
Zadnja sprememba: anon-127452 27.11.2012 10:25
Takim protestom se vedno pridruži določen % kapucarjev. Ti seveda
potem na TV vidiš smao kapucarje. Vsak vidi, kar želi videti.
Verejtno te je tudi nekoliko strah, da bo Maribor v končni fazi
odplaknil Janšo.Dovolj je, d aje kapucarjev 20, pa naredijo tako sranje, da se po protestih govori samo še o njih. take kapucarje ponavadi podtakne kar tisti, proti kateremu se protestira. Običajna finta.
Pa še to. Grem stvait, da bi ti leta 91 po internetu, če bi ta obstajal, ogorčeno spraševal, zakaj si raja drzne metati kamenje na JLA, legalno vojsko države. Si pač hlapec in hlapec boš ostal do smrti.
Zadnja sprememba: dani14 27.11.2012 10:27
[vinopivec]Ti si na osnovi 100 kapucinarjev ocenil, da je 10.000 glava množica drhal? Organizatorji so od začetka do konca pozivali ljudi in policijo, da se vzdržijo nasilja.
> [dani14]
> > [vinopivec]
> > Pobesnele opice v trenirkah s kapucami, ki sem jih pravkar videl na POP TV, so "protestniki"??? Če niso uvoženi, kar tule sveto prisega nekaj aktivistov, so torej Štajerci?
> >
> > Sram me je bilo mojih ljubljanskih sodržavljanov. Odslej me je sram tudi Štajercev. Trubarjevo, Tavčarjevo, Cankarjevo slovenstvo, mrtvo si. Balkan je zmagal.
>
> Fak ej, ljudstvo je povedalo svoje mnenje in tebe je sram demokracije? Ljudstvo postavi, ljudstvo odstavi. Če bi ljubljančani imeli jajca, bi enake proteste imeli proti Jankoviču.
In ti trdiš, da so oni kapucinarji "ljudstvo"? Da so sicer pošteni in delovni Štajerci? Drhal, ki sicer počne isto na nogometnih tekmah, pred njimi in po njih? Prav njih tule zagovarja cela rajda levakov in liberalcev, ni govora o mirnih protestih proti županu lopovu. Svoje sem povedal v prvem postu na to temo, morda izvoli prebrati, preden uporabljaš floskule "sram demokracije".
Budaljenja, da je šlo za spontani upor ljudstva, prav tako podcenjujejo osnovno inteligenco kot Jankovićeva, da ni vedel za sinove dolgove. Komunjare svojo ulico pripravljajo že od pomladi, zdaj se pa sklicujejo na Janševe izjave. Kulminacija bo ob splošni stavki, ki bo pobrala Janšo, potem bo pa spet vse lepo in prav v Dolini Šentflorijanski.
Več kot očitno je, da nisi iz MB in ocenjuješ stanje duha v mestu na osnovi informacij iz medijev. Popolnoma napačno, radarji so dejansko bili kaplja čez rob.
[Valuk]Yes, yes, sure, sure. In pobesnele bebčke po forumih, ki zadnjih 16 ur pridigajo nasilje po forumih je tudi Kangler naročil, ne? Hecno, da se znani borci na tem forumu včeraj do večera sploh niso javljali, potem pa... Ej, ta organizirana "spontanost" bi bila že smešna, če ne bi bila zaskrbljujoča.
Takim protestom se vedno pridruži določen % kapucarjev. Ti seveda potem na TV vidiš smao kapucarje. vsak vidi, kar želi videti. Verejtno te je tudi nekoliko strah, da bo Maribor v končni fazi odplaknil Janšo.
Dovolj je, d aje kapucarjev 20, pa naredijo tako sranje, da se po protestih govori smao še o njih. take kapucarje ponavadi podtakne kar tisti, proti kateremu se protestira. Običajna finta.
sporočil: 788
O čem ti to govoriš? Si bil mogoče tam? Poznaš ozadje zgodbe o
upokojencih in razmerah v tem domu upokojnecev? Sploh živiš v
Mariboru?
Če ne moreš pritrdilno odgovoriti na katerokoli vprašanje bi bilo bolje DA NEHAŠ PISATI O STVAREH O KATERIH NIMAŠ POJMA!
Maribor ima skoraj 100.000 prebivalcev, tega pajacota je domnevno "volilo" 20.000! Ti matematika gre? Očitno ne. Za mene to ni biti izvoljem, ampak biti nastavljen. Da skoraj 80% prebivalcev ne odda glasu oz. voli nekoga drugega tudi nekaj pomeni, ampak o tem ne želi nihče razpravljati, ker ni zapisano v nekem butalskem zakonu!
Če ne moreš pritrdilno odgovoriti na katerokoli vprašanje bi bilo bolje DA NEHAŠ PISATI O STVAREH O KATERIH NIMAŠ POJMA!
Maribor ima skoraj 100.000 prebivalcev, tega pajacota je domnevno "volilo" 20.000! Ti matematika gre? Očitno ne. Za mene to ni biti izvoljem, ampak biti nastavljen. Da skoraj 80% prebivalcev ne odda glasu oz. voli nekoga drugega tudi nekaj pomeni, ampak o tem ne želi nihče razpravljati, ker ni zapisano v nekem butalskem zakonu!
sporočil: 14.015
[najobj]čuj, to sem jaz tudi opazil že poleti, da ga pripravljajo za naslednika in se mi tudi ni zdel slaba izbira, ampak zdaj so mu šanse močno padle...
... evo, res bi mi bilo žal za Tomaža, če bo zaradi totega Gorenaka spušil na bližnjih volitvah za župana v Mariboru ... khmm, ker je bil vsaj včasih Tomaž čisto v redu ded in bi bil po mojem, ker je pravi meščan, dober župan Maribora, pa čeprav je zdaj v SDS zalutal ...
... oh, joj ... evo, dežurni forumski kreteni so že spet dežurni ...
razen če bo po novem Janša lično postavljal župane?
[rhnrt]Zdaj sicer ni težko biti pameten po bitki, ampak vseeno se tudi meni zdi, da je bila ta reakcija policije malo prehitra. Je pa razumljiva, če si predstavljamo, da je tam nekje v policijskem štabu sedel nervozni policijski minister, ki očitno osebnostno ni dorasel takim poslom, in ga je Janša poslal v Maribor z nalogo, da iz te dežele spet naredi oazo reda, dela in discipline :)
Kot fotograf sem bil prisoten v prvih vrstah demonstrantov in policije in lahko z zagotovostjo potrdim, da so bila dejanja policije neustrezna in prekomerna. Prav ta dejanja so dodatno podžgala vzdušje in poskrbela za vročo kri tudi med tistimi, ki so prišli z dobro namero. Med več tisoč glavo množico je bilo nekaj deset vročekrvnežev. Zaradi njih nasilno izprazniti bolj ali manj celo mesto je dokaz, da je predvsem policija bila dobro obveščena in v polni pripravljenosti da udari po ljudeh. Drugače si do zob oboroženih, v ščitnike odetih, na konjih sedečih in pse vodečih policistov ne znam razlagati.
Država, ki je pri marsikakšnem velikem problemu odpovedala na celi črti, se naenkrat spomni, da je prepovedano po mestu žvižgati, kričati in pljuvati po tleh in je treba to za vsako ceno preprečiti. Pa naj stane kolikor hoče.
[najobj]ta pizdek je samo lep primerek omejenosti zarukanih desničarjev, ki povsod vidijo komunistično zaroto, čez to pa niso sposobni videti in na kraj pameti jim ne pade, da nekje neki ljudje lahko mislijo s svojimi glavami in imajo svoje razloge, zakaj grejo na ulice...
> PS
> Proteste je organizirala kompartijska centrala. Zato je kralj Jugoslavije nekoč davno imel pragmatično rešitev. Vse komunističnoterorističnr organizacije, ki v programu imajo nasilno rušenje legitimno izbrane oblasti ,je treba z zakonom prepovedati. Kaj torej čakamo s kompartijo in njenimi derivati v Sloveniji?
>
> LP shaman
... evo, ti pa si "sasvim prolupo" že pred časom ...
sporočil: 788
Zadnja sprememba: anon-288112 27.11.2012 11:33
Točno tako. Na tem mestu raje ne bom povzel izjav nekaterih
policistov, kaj bi najraje naredili s to "drhaljo" - sem slišal na
lastna ušesa...Si upam trditi, da je bil delež "drhali" med uniformiranci večji kot med demonstranti.
[rhnrt]Nekateri žandarji pač ne razumejo, da se pravzaprav množica bori tudi za njihove interese, Kanglerji in ostala mafija se ne bodo, dali jim bodo tisto bedno plačo, pozneje še bolj bedno penzijo in adijo!
Točno tako. Na tem mestu raje ne bom povzel izjav nekaterih policistov, kaj bi najraje naredili s to "drhaljo" - sem slišal na lastna ušesa...
Si upam trditi, da je bil delež "drhali" med uniformiranci večji kot med demonstranti.
Zadnja sprememba: najobj 27.11.2012 12:11
[fibonaci]
> [najobj]
> ... evo, res bi mi bilo žal za Tomaža, če bo zaradi totega Gorenaka spušil na bližnjih volitvah za župana v Mariboru ... khmm, ker je bil vsaj včasih Tomaž čisto v redu ded in bi bil po mojem, ker je pravi meščan, dober župan Maribora, pa čeprav je zdaj v SDS zalutal ...
>
> ... oh, joj ... evo, dežurni forumski kreteni so že spet dežurni ...
čuj, to sem jaz tudi opazil že poleti, da ga pripravljajo za naslednika in se mi tudi ni zdel slaba izbira, ampak zdaj so mu šanse močno padle...... eh, jaz sicer ne vem, kdo koga za karkoli pripravlja, vem le to, da je bil Kancler na zadnjih volitvah edini kandidat, ki je dejansko pravi meščan z mestnimi koreninami, kar župan nekega mesta - jebiga, tudi Maribor je za slovenske razmere mesto - po mojem mora biti, pa če se to mogoče komu še tako čudno sliši ...
razen če bo po novem Janša lično postavljal župane?
... evo, in če bo Tomaž kandidiral - če sploh bo - za župana Maribora kot član SDS-a, ga na volitvah lahko zdaj reši samo Janez Janša in to samo na način, kot sem друже Сивom zgoraj napisal ... alzo, če si sposodim tiste znamenite besede друже Сивoг, so zdaj vse karte v rokah Janeza Janše in bo vsaj za mene, če Kancler ne bo izvoljen za župana, za njegovo neizvolitev kriv tudi Janez Janša, pa naj se komu tudi to - predvsem na totem hecnem dvotaktnem forumu - še tako čudno sliši ...
P.S.: malo sem neobjektiven, ker Tomaža poznam že celo življenje in mi je bil vedno čisto normalen tip ... ja, ampak kdo pa je lahko danes sploh še objektiven ...
sporočil: 2.042
Zadnja sprememba: anon-232300 27.11.2012 13:38
[janezpizdek]Janez slabo si obveščen. proteste so resda organizirali najprej levičarji za rušitev svojih nasprotnikov, vendar so pa ljudje to dojeli (kar je pravilno), kot odpor proti goljufom.
> [yuslocan]
> Zakaj se lažete na Financah?
>
> Veliki in pokvarjeni lažnivci ste, ni kaj.
>
> Tukaj imate avtentično pričevanje udeleženke na protestih:
> Alenka Grad Pečnik Tjaša Zavrh
> Ta oblast je pokazala pravi obraz! In Gorenak je dal do znanja, kako bo ukrepal proti narodu,ki ni poslušen,ki protestira, ker ga že dvajset let ropajo,mečejo na cesto,so mu uničili dostojanstvo,skratka ga ponižali...Ne, vi oblastniki,na bomo molčali in dvignili bomo svojo pest v upor,pa če še tako grozite...Danes Maribor,jutri pa druga mesta...Čas je ,da se streznite gospodje politiki....
>
> Ta tekst spodaj,ki ga delim, je zapisala udeleženka,da se ljudem pove resnica kaj se je resnično dogajalo in ne tisto kar govore iz politike poslani glasniki in policijski informatorji...
....
Proteste je organizirala kompartijska centrala. Zato je kralj Jugoslavije nekoč davno imel pragmatično rešitev. Vse komunističnoterorističnr organizacije, ki v programu imajo nasilno rušenje legitimno izbrane oblasti ,je treba z zakonom prepovedati. Kaj torej čakamo s kompartijo in njenimi derivati v Sloveniji?
LP shaman
Preberi si nekaj stvari o obtožbah Kanglerja
forum.finance.si/?m=...044&singleGlej Janez, lopovi niso "naši", lopov je goljuf-kriminalec, bad guys in ga je treba tako tudi obravnavati. Mimogrede ti radarji 30 mio menim, da jih na prostem trgu postavijo za 3 mio z lepim dobičkom. No, vem, vem to že ne more biti res, da bi nas 10x nategnili !? Pa je.
Ne zanima nas če je COP levičar, zanimajo nas dejstva.
www.dnevnik.si/slove.....Sumljivi pologi soproge Franca Kanglerja ( Inšpektorji so pri Tatjani Kangler razkrili za kar 154.000 evrov dohodkov, za katere ni znala dokazati izvora, piše včerajšnji Večer.)
Pa praviš, da je zborovanje nelegalno. A misliš da bodo goljufi dali soglasje za protestriranje proti njim in pritisk naroda da odstopijo ?
To je tako kot ko na zadnji inštanci sodišča vse večje zadeve padejo.
Desnica mora najprej pomesti pred svojim pragom in potem po taglavnih bančno političnig tatovih. Drugače nimajo kredibilnosti.
[Valuk]
Pa še to. Grem stvait, da bi ti leta 91 po internetu, če bi ta obstajal, ogorčeno spraševal, zakaj si raja drzne metati kamenje na JLA, legalno vojsko države. Si pač hlapec in hlapec boš ostal do smrti.
Od 1987 sem bil politično aktiven zoper komunistično avtokracijo in za svobodno Slovenijo, medtem ko si se ti verjetno še igral z Lego kockami. Da me rdeč voluhar tvojega tipa zmerja s hlapcem je že na meji verjetnega. Sodi pa vsekakor v kontekst primitivnega kurjenja sovraštva, ki ga pridno fabricirate. Ali res hočete novo klanje na slovenskih tleh, omejeni ščuvalci, ki ste se na tej temi zbrali kot vešče na leščerbi?
sporočil: 21.898
Od 1987 sem bil politično aktiven zoper komunistično avtokracijo in za svobodno Slovenijo, medtem ko si se ti verjetno še igral z Lego kockami. Da me rdeč voluhar tvojega tipa zmerja s hlapcem je že na meji verjetnega. Sodi pa vsekakor v kontekst primitivnega kurjenja sovraštva, ki ga pridno fabricirate. Ali res hočete novo klanje na slovenskih tleh, omejeni ščuvalci, ki ste se na tej temi zbrali kot vešče na leščerbi?rdec voluhar? pa toti je jansevec. aja, sej mas point...
sporočil: 5.546
[čarli]Ne pozabi, da je ta isti plebs malo pred to kapljo čez rob tega istega župana izvolil drugič zapored!
Status avtomobila? Kaj pa to da bodo šle kazni v privat roke? In da jih je dal kar 30 naenkrat? A ni to kaplja čez rob? Ampak on si je to dovolil, ker so pač ljudje že prej pojedli dost sranja in je mislil, da bo še lahko naprej. No pa ne bodo več žrli...
Naj se odločijo že enkrat toti štajerci kaj pravzaprav hočejo :)
M