13 min
Kostićev projekt v ljubljanski Sibiriji: zraslo bo skoraj 600 stanovanj
43 min
Računsko sodišče: SPIRIT je bil pri pridobivanju podatkov za energetske subvencije neučinkovit
44 min
Milanska banka zavrača Unicreditovo prevzemno ponudbo
1 ura
ThyssenKrupp v prestrukturiranje, do leta 2030 bo odpustil pet tisoč zaposlenih, več programov bo prodal
2 uri
Obnove nogometnega igrišča Stožice še ne bo? Obe ponudbi nedopustni.
2 uri
Na ZZZS opozarjajo: sistem dolgotrajne oskrbe je še daleč od pripravljenega 1
2 uri
Nemčija bi potrebovala najmanj 288 tisoč migrantov letno 2
2 uri
Biden predlaga, da bi državni zdravstveni program sofinanciral zdravila proti debelosti 2
2 uri
Bankrotirani Northvolt bo plačal bonuse zaposlenim
2 uri
Borza in davki: sekretarka Prahova predstavila individualne naložbene račune. Kaj prinašajo? 2
3 ure
ZZZS noče biti delničar Vzajemne, želi izplačilo deleža 2
3 ure
Prevozniška panoga stagnira, cene prevozov pa se bodo še višale 1
3 ure
Kako nas bodo požrle Trumpove carine: ali se sprijaznimo ali pa ZDA več ne bodo branile Evrope 4
3 ure
Mineralna gnojila kmalu spet dražja? Kaj lahko naredijo kmetje?
3 ure
Ustavno sodišče: omejitve umetne oploditve so neustavne 3
4 ure
GRAF Zakaj odhodki ZZZS tako rastejo 2
4 ure
Nepozabna doživetja v kleti Vinakras
4 ure
TOP ČLANKI - Kaj danes berete
4 ure
Najbolj atraktiven audi zapeljal v Slovenijo z nižjo ceno kot v Nemčiji
4 ure
Izteka se rok za pripombe na spremenjen pravilnik o učinkoviti rabi energije

Strani: 1 ... 5 6 7 8 9 10

čarli sporočil: 13.178
[#1891008] 23.11.12 14:01 · odgovor na: (#1890993)
Odgovori   +    3
[pirhovec]
> [čarli]
> > [pirhovec]
> > > [pirhovec]
> > > Zelo rad bi prebral kakšen komentar od crta, rave, gsavlija in nemirnegatujca o tem članku? Če ima še kdo to željo, naj da plus. :)
> >
> >
> > Eh, znao sam, kar piše v tokratni kolumni Kovač, se ne sklada z njihovim modelom realnosti, tako razmišljajo samo janševiki. :)
> >
> > Še bolj patetični od vernikov v komunizem so tisti, ki zanikajo obstoj in mafijsko delovanje nomenklature v Sloveniji.
>
> Kdo od usegliharjev zanika nomenklaturo? In ja ti si tisti, ki zanika tisto tadesno nomenklaturo, ki želi izriniti taleve:) Tako, da se vprašaj kdo je tu patetičen, saj v primeru levih ne rabiš nobenega dokaza, medtem ko v primeru desnih pa nočeš videti nobenega dokaza;)

čarli, sirota uboga, kje v sodni veji oblasti, prek katere udejanja-varuje ključne svoje cilje Kučanova nomenklatura, lahko opazim delovanje kakšne desne nomenklature (kar je btw oksimoron)?
Ubog si ti sam. Fora je da samo tega ne veš. In to za svoje dobro:) Drugače pa daj t meni razloži kako, da ta udba ni uspela še nikoli obsoditi tega tvojega jajota in je še venomer dobil tožbe kogar je tožil. Bo šlo? Verjetno ne ker imaš očitno filter nekje v glavi...
ima "desna nomenklatura" (sic) tudi izven javnih oseb takšne mafijske botre iz ozadja, ki nimajo nobenih formalnih funkcij, dejansko pa obvladujejo celo državo, kot jih ima Kučanova nomenklatura?
Torej še enkrat. če nomenklatura obvladuje celo državo se je potrebno vpraašat kako to da je jajotu uspelo 2x bit pm? Bo šlo?
daj povej že končno, kaj so počeli s teboj na sedežu SDS, da imaš tako zjebane možgane?
Zjebane možgane imaš samo ti sam. Da ne pišem, da si vseveden, čeprav stvari niti od blizu nisi videl. Veš sočustvujem s tvojimi bližnjimi, saj verjetno te komaj prenašajo ko imajo pred sabo takšnega "genija", ki se spozna na vse kar leze in gre;)
anon-231230 sporočil: 4.037
[#1891022] 23.11.12 14:08 · odgovor na: (#1890993)
Odgovori   +    3
[pirhovec]
> [čarli]
> > [pirhovec]
> > > [pirhovec]
> > > Zelo rad bi prebral kakšen komentar od crta, rave, gsavlija in nemirnegatujca o tem članku? Če ima še kdo to željo, naj da plus. :)
> >
> >
> > Eh, znao sam, kar piše v tokratni kolumni Kovač, se ne sklada z njihovim modelom realnosti, tako razmišljajo samo janševiki. :)
> >
> > Še bolj patetični od vernikov v komunizem so tisti, ki zanikajo obstoj in mafijsko delovanje nomenklature v Sloveniji.
>
> Kdo od usegliharjev zanika nomenklaturo? In ja ti si tisti, ki zanika tisto tadesno nomenklaturo, ki želi izriniti taleve:) Tako, da se vprašaj kdo je tu patetičen, saj v primeru levih ne rabiš nobenega dokaza, medtem ko v primeru desnih pa nočeš videti nobenega dokaza;)

čarli, sirota uboga, kje v sodni veji oblasti, prek katere udejanja-varuje ključne svoje cilje Kučanova nomenklatura, lahko opazim delovanje kakšne desne nomenklature (kar je btw oksimoron)?

ima "desna nomenklatura" (sic) tudi izven javnih oseb takšne mafijske botre iz ozadja, ki nimajo nobenih formalnih funkcij, dejansko pa obvladujejo celo državo, kot jih ima Kučanova nomenklatura?

daj povej že končno, kaj so počeli s teboj na sedežu SDS, da imaš tako zjebane možgane?
Pa saj je danes nekdo že nalimal link na njegov znani blog pri eni od tem. Hudo...
čarli sporočil: 13.178
[#1891048] 23.11.12 14:18 · odgovor na: anon-231230 (#1891022)
Odgovori   +    1
[vinopivec]
> [pirhovec]
> > [čarli]
> > > [pirhovec]
> > > > [pirhovec]
> > > > Zelo rad bi prebral kakšen komentar od crta, rave, gsavlija in nemirnegatujca o tem članku? Če ima še kdo to željo, naj da plus. :)
> > >
> > >
> > > Eh, znao sam, kar piše v tokratni kolumni Kovač, se ne sklada z njihovim modelom realnosti, tako razmišljajo samo janševiki. :)
> > >
> > > Še bolj patetični od vernikov v komunizem so tisti, ki zanikajo obstoj in mafijsko delovanje nomenklature v Sloveniji.
> >
> > Kdo od usegliharjev zanika nomenklaturo? In ja ti si tisti, ki zanika tisto tadesno nomenklaturo, ki želi izriniti taleve:) Tako, da se vprašaj kdo je tu patetičen, saj v primeru levih ne rabiš nobenega dokaza, medtem ko v primeru desnih pa nočeš videti nobenega dokaza;)
>
> čarli, sirota uboga, kje v sodni veji oblasti, prek katere udejanja-varuje ključne svoje cilje Kučanova nomenklatura, lahko opazim delovanje kakšne desne nomenklature (kar je btw oksimoron)?
>
> ima "desna nomenklatura" (sic) tudi izven javnih oseb takšne mafijske botre iz ozadja, ki nimajo nobenih formalnih funkcij, dejansko pa obvladujejo celo državo, kot jih ima Kučanova nomenklatura?
>
> daj povej že končno, kaj so počeli s teboj na sedežu SDS, da imaš tako zjebane možgane?

Pa saj je danes nekdo že nalimal link na njegov znani blog pri eni od tem. Hudo...
O katerem blogu ti to? A si ga danes že preveč srknil?:)
anon-293117 sporočil: 18
[#1891402] 23.11.12 17:54 · odgovor na: anon-124452 (#1890710)
Odgovori   +    4
Jaz ne preberem ti pa z velikim veseljem dam šus. Zakaj? Si nek zafrustriran, nevoščljiv model in ti ne gre več v svoji četici dobro. Ali se bojiš za svoj status? Zagotovo taki retardiranci, kot si ti so za na smetišče. Problem je v ločevanju odpadkov. Ne vem, v katero kanto te bi odvrgla.
FIN-466864 sporočil: 3.316
[#1891558] 23.11.12 20:47 · odgovor na: anon-178479 (#1890321)
Odgovori   +    0
[Aleister]
> [FIN-466864]
> > [Aleister]
> > > [sLOVEnija2009]
> > > Komu je pa stric Zemljarič?
> >
> > Žigi Debeljaku bivšemu direktorju Mercatorja. Mercator je pod njim in Jankovićem ostal prazna lupina, ki spominja na Mercur. Bilo kuda, udba svuda.
>
> ja udba je tud v tvojem WC-ju
> kaj pa če je vse res..
>
> teb se res že blede...od jajota...

Nekateri forumaši pa res ne znate napisati nobenega posta brez jajota in brez tega, da bi obtožili druge, da se nam blede. Ti si celo izumil, da imam udbo na WCju. To je pa prav res nivo nepismenega bifejskega filozofa.
ja tako kot nekateri forumaši znajo čisto vse povsd vplesti udbo in vsemogočnega murgelskega vrtnega palčka z nadnarvnimi močmi....
na tak način to izgleda samo da je malo prirejeno,če pa ne razumeš sarkazma mi je pa zelo žal in se ti opravičujem, da sem omenil tvoj WC

Lp
anon-265251 sporočil: 16
[#1892001] 24.11.12 12:39 · odgovor na: anon-293110 (#1890147)
Odgovori   +    3
He, he, z razliko od tebe govorim dva zahodnoevropska jezika pa tudi srbohrvaščina mi ni tuja.
No, drago moje revše, ti pa si dokazal, da veš le en jezik - tvoj, katerega redko kdo razume :)
anon-178479 sporočil: 18.832
[#1892126] 24.11.12 15:05 · odgovor na: FIN-466864 (#1891558)
Odgovori   +    3
[FIN-466864]
> [Aleister]
> > [FIN-466864]
> > > [Aleister]
> > > > [sLOVEnija2009]
> > > > Komu je pa stric Zemljarič?
> > >
> > > Žigi Debeljaku bivšemu direktorju Mercatorja. Mercator je pod njim in Jankovićem ostal prazna lupina, ki spominja na Mercur. Bilo kuda, udba svuda.
> >
> > ja udba je tud v tvojem WC-ju
> > kaj pa če je vse res..
> >
> > teb se res že blede...od jajota...
>
> Nekateri forumaši pa res ne znate napisati nobenega posta brez jajota in brez tega, da bi obtožili druge, da se nam blede. Ti si celo izumil, da imam udbo na WCju. To je pa prav res nivo nepismenega bifejskega filozofa.

ja tako kot nekateri forumaši znajo čisto vse povsd vplesti udbo in vsemogočnega murgelskega vrtnega palčka z nadnarvnimi močmi....
na tak način to izgleda samo da je malo prirejeno,če pa ne razumeš sarkazma mi je pa zelo žal in se ti opravičujem, da sem omenil tvoj WC

Lp
Razumem sarkazem. Vrtni palček je vrtel svoj gobec od padca Staneta Kavčiča z oblasti, kar naprej. Ostali smo morali pa zaradi sarkazma njegove tajne oblasti (udbe) biti tiho. Ker Pučnik in Kramberger nista bila tiho, so prvega pretepali, zaprli za sedem let, drugega pa fentali na javnem političnem shodu. Ob vsem tem pa ti dobiš enkratno asociacijo na moj WC. Priznam, imaš genialne asociacije, kot bi človek živel v Butalah.
anon-124452 sporočil: 6.934
[#1899654] 29.11.12 14:50
Odgovori   +    0
Po današnjih udarnih novicah je očitno Ivan Janez Janša stric Franca Kanglerja?????
anon-293110 sporočil: 173
[#1908347] 04.12.12 12:56 · odgovor na: anon-265251 (#1892001)
Odgovori   +    0
E "moj" blazče kuravče, BRAVO seronja, pa ti si mi jako "pametan" kad "govoriš dva zahodnoevropska jezika...." sicer, govoriš jih kao što PIŠAŠ in KENJAŠ kao što govoriš....sicer to "itak razumeš", ker "tudi srbohrvaščina ti ni tuja...." ma jeli, šta mi sve napriќa u tako kratkom ćasu....

Sicer pa za razliko od tebe razumem kaj pišejo drugi in kaj pišeš ti, ti pa "drago moje revše..."
še tega enega BEBćI žal NE RAZUMEŠ...
ты не понимают ты дебил ...
Upam da tega razumeš, čeprav hvala bogu še ni "zahodnoevropski" jezik...

Blagor nevednim baltazar njihovo bo kraljevstvo....
anon-9939 sporočil: 17.846
[#1932084] 21.12.12 11:05 · odgovor na: anon-161769 (#1888778)
Odgovori   +    0
[sLOVEnija2009]
Komu je pa stric Zemljarič?
Tule imaš moj zapis o Zemljariču:

dbulat.blogspot.com/...zadja.html

LP

D

Strani: 1 ... 5 6 7 8 9 10