Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Preštete skoraj vse glasovnice: Pahor štiri odstotne točke pred Türkom
sporočil: 5.152
[rename]
> [oQI23IDCN0948R]
> > [pirhovec]
> > > [kavb0j]
> > > Vseeno je Pahor nekaj svetlobnih let bližje mojim nazorom, čeprav....brrr...Dimic....Isajlović...Lukšič.. joj,joj...
> > >
> > > Ampak, glede na okoliščine (pričakovane!), bom v drugem krogu dal glas Pahorju.
> >
> > Jaz pa ne, pri orgiji komunizma ne želim sodelovati.
>
> +1
Vsak neoddan glas je lako glas za Tirka.
Meni je to povsem zadosten razlog da grem na volitve se enkrat podpret Pahorja.
Dejal sem ze, da kljub temu, da ne mislim tako, razumem tvoj reasoning. Sam pa zal med obema turkoma preslabo locim, da bi me to kaj zadevalo.
sporočil: 9.501
[gsavli]dohtar,ne blesari....volilci SDS so imeli na izbiro podporo Milanu Zveru,ki dejansko (žal) ni imel možnosti in pa volit ne-Drugorazrednega s podporo nadškofa Zoranidisa Cipriotidisa-... in veliko je volilo to drugo...to je za ceniti...dets ol...
> [shevchenko]
> > ... eh, saj bi tebi tudi, samo se mi zdi, da друже Сиви ob moji čestitki vseeno malo bolj trpi od tebe ...
>
> jaz ne trpim, se pa bojim za usodo države, ki je tako zelo prepričana, da je borut "prevzemam odgovornost za vse" pahor, pravilna izbira.
>
> jebemuboga, da mi je milan zver veliko bolj simpatičen.
zver je android in kot tak verjetno res najboljši, posebej, če ima vgrajene tri zakone robotike.
a pomisli - na koga bi besni janševiki izlivali svoj gnev in svoje protikomunistične blodnje, če bi imeli v rokah vse pozicije in jih ne bi mogli na politike?
je že dobro, da bo v drugem krogu tako ali drugače izvoljen strelovod za prenapete sds-ovce. najbolje kak semisimpatičen lemur na poživilih.
sporočil: 13.641
[emilijatinki]A možnosti, da vsi volivci SDS niso "Janševci", ampak so pač v nekem trenutku ocenili, da je SDS manjše zlo, pa ne moremo dopustiti? Po mojem lahko in verjetno bi bilo fajn, da bi se tega zavedala in SDS in vsi ostali.
Najbolj zanimivo je to da je tretjina Janševcev podprla že v začetku Pahorja. Oni že dobro vedo zakaj! Ker ga bodo lahko sukali okoli prsta kot malega otroka!
sporočil: 7.885
[olsegg]Aha, a veš kaj je Ivan delal ? A je potem Ivan tudi član te udboaviognide ? :)
> [fiston]
> > [olsegg]
> > pa je šla u Murglama mirna noč u krulac...
> >
> > zna se...
>
> Ni nujno, kaj pa če so vas Murgle nategnile z Boratom ? :) Saj ne bi bilo prvič.
sem prepričan, da se motiš...
kaj vse je medijska udbosodrga delala proti boratu "the clown", vse v korist udboaviognide...
zna se...
Delali so že, samo vprašanje zakaj. Zato, ker so vedeli, da je nesposoben za predsednika vlade in so hoteli postaviti drugega, ker so vedeli, da z njim ne bodo dolgo na oblasti.
Jaz se ne spomnim, da bi kaj usodnega naredil, da bi kaj delal proti njim, pa da bi se ga zato hoteli znebiti.
sporočil: 21.898
[rava]no ja, na bruselj in nemčijo gravitiramo že leta in leta pa nam to ne pomaga kaj dosti, vsak dan v večji krizi. ampak ja, je upanje, da bo pa sedaj to kao ful pomagalo...jao bože...
v drugem krogu se bo odločalo ali bomo gravitirali v evropo ali na balkan.
če se spomniš enga soočenja in vprašanja kam bodo šli na prvi obisk - tirk je kot iz topa izstrelil v srbijo. unadva sta pa govorila o bruslju in nemčiji.
[sivi pinot barique]Aha, zastopim Zvera ste kandidirali samo zato, da ne bodo komunistične volitve, da ste ustvarili videz demokratičnih volitev z njim in s tem rdečim držali štango.
> [gsavli]
> > [shevchenko]
> > > ... eh, saj bi tebi tudi, samo se mi zdi, da друже Сиви ob moji čestitki vseeno malo bolj trpi od tebe ...
> >
> > jaz ne trpim, se pa bojim za usodo države, ki je tako zelo prepričana, da je borut "prevzemam odgovornost za vse" pahor, pravilna izbira.
> >
> > jebemuboga, da mi je milan zver veliko bolj simpatičen.
>
> zver je android in kot tak verjetno res najboljši, posebej, če ima vgrajene tri zakone robotike.
>
> a pomisli - na koga bi besni janševiki izlivali svoj gnev in svoje protikomunistične blodnje, če bi imeli v rokah vse pozicije in jih ne bi mogli na politike?
>
> je že dobro, da bo v drugem krogu tako ali drugače izvoljen strelovod za prenapete sds-ovce. najbolje kak semisimpatičen lemur na poživilih.
dohtar,ne blesari....volilci SDS so imeli na izbiro podporo Milanu Zveru,ki dejansko (žal) ni imel možnosti in pa volit ne-Drugorazrednega s podporo nadškofa Zoranidisa Cipriotidisa-... in veliko je volilo to drugo...to je za ceniti...dets ol...
sporočil: 2.641
[Gustl]Seveda saj zato gre.
> [emilijatinki]
> Najbolj zanimivo je to da je tretjina Janševcev podprla že v začetku Pahorja. Oni že dobro vedo zakaj! Ker ga bodo lahko sukali okoli prsta kot malega otroka!
A možnosti, da vsi volivci SDS niso "Janševci", ampak so pač v nekem trenutku ocenili, da je SDS manjše zlo, pa ne moremo dopustiti? Po mojem lahko in verjetno bi bilo fajn, da bi se tega zavedala in SDS in vsi ostali.
Pahor je zmagal z glasovi desnice. Popušil pa z širšo levico LDS Zares in ostali sateliti, ki se zdaj šopirijo pri pingvinih. Tako dejstvo da je prostata zgodovina sede.
sporočil: 4.267
O Kristus , devica in vsi svetniki, pa ne spet Bolek in Lolek 3
leta skupaj, s Tankovim komentiranjem Pahorja? A bosta par nepar na
poročilih ? Kaj mi še ostane da gledam ORF ?
sporočil: 2.182
[fiston]
> [shevchenko]
> 25. novembra? a ne bo en teden kasneje?
>
> kakorkoli, 99% možnosti je, da bo pahor novi predsednik
>
> kaka sramota, slovenčki!
Ne Slovenčki, belčki. Izdajalci slovnskega naroda. Pa kako kandidat njihove stranke dobi samo malo več kot polovico glasov stranke.
Po vzoru bivše ,propadle rdeče armade ,so komunisteki v sloveniji svoje nasprotnike imenovali belogardisti(nasprotniki komunistične revolucije).V začetku so bili v glavnem civili,katerih likvidacije so se vršile vsakonočno.Po takem nezaslišanem terorju komunistekov nad lastnim ljudstvom,so se organizirale vaške straže.Samo toliko,da boš vedel kaj pišeš.Aja,moj ded ima medaljo za hrabrost,partizansko .
[rename]
Vsak neoddan glas je lako glas za Tirka.V bistvu je ravno obratno, ker zdaj bodo še oni neizdajalski belčki jurišali volit Pahorja. Ali mogoče pričakuješ, da bo tistih 20%, ki je volilo Zvera zdaj volilo Turka ? Pa že tako je Pahor zdaj več dobil.
Meni je to povsem zadosten razlog da grem na volitve se enkrat podpret Pahorja.
sporočil: 9.501
[NICKNAME]tako razmišljajo racionalni ljudje,Murgloidi pač ne...
> [Gustl]
> > [emilijatinki]
> > Najbolj zanimivo je to da je tretjina Janševcev podprla že v začetku Pahorja. Oni že dobro vedo zakaj! Ker ga bodo lahko sukali okoli prsta kot malega otroka!
>
> A možnosti, da vsi volivci SDS niso "Janševci", ampak so pač v nekem trenutku ocenili, da je SDS manjše zlo, pa ne moremo dopustiti? Po mojem lahko in verjetno bi bilo fajn, da bi se tega zavedala in SDS in vsi ostali.
Seveda saj zato gre.
Pahor je zmagal z glasovi desnice. Popušil pa z širšo levico LDS Zares in ostali sateliti, ki se zdaj šopirijo pri pingvinih. Tako dejstvo da je prostata zgodovina sede.
respect za ta post
[ketika]med bolekom in lolekom bo vmes uletel še virant, ki še kar noče odstopiti.
O Kristus , devica in vsi svetniki, pa ne spet Bolek in Lolek 3 leta skupaj, s Tankovim komentiranjem Pahorja? A bosta par nepar na poročilih ? Kaj mi še ostane da gledam ORF ?
ti nesrečnik si itak volil zokija, po tvojih besedah kriminalca,
itd.
kaj te ni sram?
kaj te ni sram?
sporočil: 2.185
Zadnja sprememba: anon-215620 11.11.2012 19:54
nekdo bi se moral zamislit nad rezultatom udeležbe.folk vas ma rad politiki, a še niste dojeli.
sporočil: 12.753
[rava]Bojim se,da imamo v Sloveniji večino "balkanizma" in premalo "pametnih Slovencev".
v drugem krogu se bo odločalo ali bomo gravitirali v evropo ali na balkan.
če se spomniš enga soočenja in vprašanja kam bodo šli na prvi obisk - tirk je kot iz topa izstrelil v srbijo. unadva sta pa govorila o bruslju in nemčiji.
Žalostno,da mladi ne vidijo in spoznajo, zakaj nimajo dela in možnost za boljšo življenje....
Kdaj bodo Slovenci spoznali, da ne vodijo Slovenijo slovenski vodje- pastirji, ampak prostozidarji Srbije......
Sprašujem se, kakšen smisel je bila tudi sploh borba "borcev " za Slovenski narod, če dovolijo "balkanizacijo".....
sporočil: 4.267
[shevchenko]:)) Namest vaz*.
> [ketika]
> O Kristus , devica in vsi svetniki, pa ne spet Bolek in Lolek 3 leta skupaj, s Tankovim komentiranjem Pahorja? A bosta par nepar na poročilih ? Kaj mi še ostane da gledam ORF ?
med bolekom in lolekom bo vmes uletel še virant, ki še kar noče odstopiti.
sporočil: 1.180
To, če zmaga v finalu Pahor, še ne pomeni, da nam bo šlo na bolje,
a če zmaga Türk, bi pa sigurno šlo na slabše.
sporočil: 1.355
Danes sem dal glas Zveru, cez 14 dni pa grem le na pir, v sirokem loku izogibajoc se t. i. volisca.Kot da ti kdo brani :/
Da se razumemo - te volitve so tudi meni nekako tako, kot da bi v zakotni vasi odločali, kdo bo igral na vaški veselici - 1)Damjan Murko, 2)Manca Špik, 3)Dave Gilmour. Tudi vrstni red po javnomnenjskih raziskavah je podoben :)
Ampak, kot sem že povedal, če že ni šans, da nam igra David, je Manca vsaj očesu bolj prijazna ;)
sporočil: 5.498
[bobek13]Kar precej realni odsev dejankega stanja, 80%+ je skupaj črnih in rdečih komunajzarjev.
...bemti...pa kje jaz to živim... praktično 80% onih, ki se nam še celo da iti to folkloro od volitev, je dalo glas komunajzeron... karikatura od države...
lpA
M
sporočil: 180
Žal je tako, da tudi tisti, ki smo prepričano desni in tudi v
sanjah nebi dali glas levemu kandidatu...smo z zelo tresčo roko, s
priprtimi očmi dali glas Borutu pahorju ( nisem bila edina, veliko
nas je takih ki so mislili enako ) izključno zato, ker Zver nima
šans proti Tuerku. Pahor pa ga lahko premaga...torej cilj je, da se
Tuerk odmakne iz našega vidnega polja...
sporočil: 14.015
[alek14]Oni so domovina pajdaškega kapitalizma, njihova vojaška industrija pa njegov vrhunec, in niti na kraj pameti jim ne pade kakšno čiščenje, jim gre preveč dobro...
Poleg tega pa se je v ZDA razpasel neke vrste crony(pajdaški) kapitalizem. Tudi oni sedaj čistijo nesnago, ki se je zadnjih 20 let navlekla.
sporočil: 2.114
[0126Bacis]Agreed, turk je že v prvi izjavi snel rokavičke
Žalostno, toda resnično.
Bo pa neprecenljivo naslednje 3 tedne gledat fight commijev :-)
sporočil: 3.006
[olsegg]Najbrž že ob štirih. Ker se mi zdi, da med četrto in sedmo na volišča ni bilo skoraj nikogar, po volilni udeležbi sodeč.
a volišče v Tržiču so že zaprli...
ko zna?...