Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Prenovljene Finance.si so mrtve, naj živijo Finance.si
sporočil: 13.664
[crtskodlar]To imas v mislih bele crke na rjavkasti podlagi? To bo spremenjeno, ja. Samo da pride na vrsto. Celotni ti elementi desno bodo malo drugacni, sedaj prevec prostora zavzamejo.
Pametne poteze ne komentiram, samo pohvalim.
Zdaj pa brcnite v rit še genialnega oblikovalca, ki stran sabotira s svetlimi napisi na malo manj svetli podlagi (na primer naslov rubrike "Nasvesti"). Napenjanje oči povzroča izgubo časa. Posredovanje informacije naj bo čim lažje, ne pa podvrženo osebnemu (ne)okusu afektiranega "oblikovanja".
Želim vam vse dobro in še mnogo uspeha vnaprej!
sporočil: 1
Pozdravljeni,
menim, da domača pamet le ni tako slaba, kot si nekateri ali nam nekateri skušajo to predstaviti.
Srečno in uspešno delo še naprej vsej ekipi Financ.si
Slavko
menim, da domača pamet le ni tako slaba, kot si nekateri ali nam nekateri skušajo to predstaviti.
Srečno in uspešno delo še naprej vsej ekipi Financ.si
Slavko
sporočil: 1.078
Nič boljši niste od naših politikov. Najprej se igrajčkate, potem
pa iščete rešitev v preteklosti. Vse ostalo so nianse!
sporočil: 14.712
Če že kar naprej resetirate gesla, bi lahko že končno zresetirali
še FQ na začetno vrednost ;)
Obiskanost strani pa se manjša, ker smo bralci vedno bolj siti janševih medijev in nam je vedno bolj škoda časa zanje.
Obiskanost strani pa se manjša, ker smo bralci vedno bolj siti janševih medijev in nam je vedno bolj škoda časa zanje.
[Maj]In to ste družno ugotovili 10. avgusta? Kaj ko bi datum tega razsvetljenja drugo leto obeležili ob kakšnem spomeniku neznanemu junaku? Par praporščakov, kak šmajser, čevapi po 8 EUR, gromovniški govor...matr bo lepo.
Če že kar naprej resetirate gesla, bi lahko že končno zresetirali še FQ na začetno vrednost ;)
sporočil: 21.898
In to ste družno ugotovili 10. avgusta? Kaj ko bi datum tega razsvetljenja drugo leto obeležili ob kakšnem spomeniku neznanemu junaku? Par praporščakov, kak šmajser, čevapi po 8 EUR, gromovniški govor...matr bo lepo.10.8.2013? ma pozabi dej, ce se ne sprejme holdinga in slabe banke, bo do takrat ze 90% prebivalstva izseljenega, slovenija bo imela rating žnj, pahor pa bo ves obupan še naprej iskal Konsenz.
sporočil: 32.775
Zadnja sprememba: najobj 06.11.2012 09:37
[Gustl]
> [Maj]
> Če že kar naprej resetirate gesla, bi lahko že končno zresetirali še FQ na začetno vrednost ;)
>
> Obiskanost strani pa se manjša, ker smo bralci vedno bolj siti janševih medijev in nam je vedno bolj škoda časa zanje.
In to ste družno ugotovili 10. avgusta? Kaj ko bi datum tega razsvetljenja drugo leto obeležili ob kakšnem spomeniku neznanemu junaku? Par praporščakov, kak šmajser, čevapi po 8 EUR, gromovniški govor...matr bo lepo.... čuj, po mojem se je Maj samo malo nerodno izrazil, bistvo pa je zadel ...
P.S.: tukaj forum.finance.si/?m=...227&single sem kmalu po famoznem 10.avgustu onemu hecnemu janšajzeru nekaj malega napisal, ti pa mu lahko to še s konkretnimi številkami potrdiš ... aja, in ko sem že pri številkah ... evo, toti dežurni forumski kreteni so verjetno zelo pomagali, da ste one Švede lažje prepričali v vrnitev na stari sistem ... no, pa naj še kdo reče, da vsako zlo ni za nekaj dobro ...
[najobj]Ja, predvsem ta logičnost, da se je zaradi manjšega (kot pravite je vsebinsko pogojeno) obiska stran za duplo dolgo nalagala. To jih je prepričalo :)
> [Gustl]
> > [Maj]
> > Če že kar naprej resetirate gesla, bi lahko že končno zresetirali še FQ na začetno vrednost ;)
> >
> > Obiskanost strani pa se manjša, ker smo bralci vedno bolj siti janševih medijev in nam je vedno bolj škoda časa zanje.
> In to ste družno ugotovili 10. avgusta? Kaj ko bi datum tega razsvetljenja drugo leto obeležili ob kakšnem spomeniku neznanemu junaku? Par praporščakov, kak šmajser, čevapi po 8 EUR, gromovniški govor...matr bo lepo.
... čuj, po mojem se je Maj samo malo nerodno izrazil, bistvo pa je zadel ...
P.S.: tukaj forum.finance.si/?m=...227&single sem kmalu po famoznem 10.avgustu onemu hecnemu janšajzeru nekaj malega napisal, ti pa mu lahko to še s konkretnimi številkami potrdiš ... aja, in ko sem že pri številkah ... evo, toti dežurni forumski kreteni so verjetno zelo pomagali, da ste one Švede lažje prepričali v vrnitev na stari sistem ... no, pa naj še kdo reče, da vsako zlo ni za nekaj dobro ...
[Gustl]Kaj se je pa zgodilo 10 avgusta???
> [Maj]
> Če že kar naprej resetirate gesla, bi lahko že končno zresetirali še FQ na začetno vrednost ;)
>
> Obiskanost strani pa se manjša, ker smo bralci vedno bolj siti janševih medijev in nam je vedno bolj škoda časa zanje.
In to ste družno ugotovili 10. avgusta? Kaj ko bi datum tega razsvetljenja drugo leto obeležili ob kakšnem spomeniku neznanemu junaku? Par praporščakov, kak šmajser, čevapi po 8 EUR, gromovniški govor...matr bo lepo.
Takrat sem šel na morje in mi je vsaj za ene 14 dni dol viselo za Finance, politiko,...
[Maj]Mah, razlog za tvojo sposobnost vlečenja zaključkov brez podatkov se je moral zgodit že veliko prej, tako da pozabi ta datum. Ni pomemben. Sploh pa ne zate.
> [Gustl]
> > [Maj]
> > Če že kar naprej resetirate gesla, bi lahko že končno zresetirali še FQ na začetno vrednost ;)
> >
> > Obiskanost strani pa se manjša, ker smo bralci vedno bolj siti janševih medijev in nam je vedno bolj škoda časa zanje.
>
> In to ste družno ugotovili 10. avgusta? Kaj ko bi datum tega razsvetljenja drugo leto obeležili ob kakšnem spomeniku neznanemu junaku? Par praporščakov, kak šmajser, čevapi po 8 EUR, gromovniški govor...matr bo lepo.
Kaj se je pa zgodilo 10 avgusta???
Takrat sem šel na morje in mi je vsaj za ene 14 dni dol viselo za Finance, politiko,...
sporočil: 32.775
Zadnja sprememba: najobj 06.11.2012 11:02
[Gustl]
> [najobj]
> > [Gustl]
> > > [Maj]
> > > Če že kar naprej resetirate gesla, bi lahko že končno zresetirali še FQ na začetno vrednost ;)
> > >
> > > Obiskanost strani pa se manjša, ker smo bralci vedno bolj siti janševih medijev in nam je vedno bolj škoda časa zanje.
>
> > In to ste družno ugotovili 10. avgusta? Kaj ko bi datum tega razsvetljenja drugo leto obeležili ob kakšnem spomeniku neznanemu junaku? Par praporščakov, kak šmajser, čevapi po 8 EUR, gromovniški govor...matr bo lepo.
> ... čuj, po mojem se je Maj samo malo nerodno izrazil, bistvo pa je zadel ...
>
> P.S.: tukaj forum.finance.si/?m=...227&single sem kmalu po famoznem 10.avgustu onemu hecnemu janšajzeru nekaj malega napisal, ti pa mu lahko to še s konkretnimi številkami potrdiš ... aja, in ko sem že pri številkah ... evo, toti dežurni forumski kreteni so verjetno zelo pomagali, da ste one Švede lažje prepričali v vrnitev na stari sistem ... no, pa naj še kdo reče, da vsako zlo ni za nekaj dobro ...
Ja, predvsem ta logičnost, da se je zaradi manjšega (kot pravite je vsebinsko pogojeno) obiska stran za duplo dolgo nalagala. To jih je prepričalo :)... eh, kurc ... evo, se opravičujem, ker sem toti forum.finance.si/?m=...979&single tvoj post malo preveč resno vzel ...
P.S.: ko na stran naložiš toliko različnega, kot naložite vi, potem ni čudno, da se dolgo nalaga, pa tehničarji niti ne rabijo biti glih največji šalabajzerji ... khmm, kar seveda pomeni, da morate Črtu dati malo več od tiste sirotinje, ki mu jo najbrž dajete ...
sporočil: 31
Stanje 6. novembra: ODLIČNO! Zdaj je branje pravi užitek.
Finance ostajajo moj spletni časopis ob prvi jutranji kavi - pardon: čaju.
Predvsem pa mi je všeč mavrica mnenj in kresanje stališč v komentarjih. Naj tako ostane! Konec koncev je važen dialog, razumljiva je tudi kakšna iskrica, ko trčijo mnenja različnih barv. Nič hudega! Konec koncev smo vsi Slovenci in nam je še kako mar za našo Deželico.
Z najboljšimi željami Financam še vnaprej, prisrčen pozdrav, Č.Š.
Finance ostajajo moj spletni časopis ob prvi jutranji kavi - pardon: čaju.
Predvsem pa mi je všeč mavrica mnenj in kresanje stališč v komentarjih. Naj tako ostane! Konec koncev je važen dialog, razumljiva je tudi kakšna iskrica, ko trčijo mnenja različnih barv. Nič hudega! Konec koncev smo vsi Slovenci in nam je še kako mar za našo Deželico.
Z najboljšimi željami Financam še vnaprej, prisrčen pozdrav, Č.Š.
[Gustl]10. avgust mi ostaja v lepem spominu, ker sem ob morju z eno vso noč gledal zvezde....
> [Maj]
> > [Gustl]
> > > [Maj]
> > > Če že kar naprej resetirate gesla, bi lahko že končno zresetirali še FQ na začetno vrednost ;)
> > >
> > > Obiskanost strani pa se manjša, ker smo bralci vedno bolj siti janševih medijev in nam je vedno bolj škoda časa zanje.
> >
> > In to ste družno ugotovili 10. avgusta? Kaj ko bi datum tega razsvetljenja drugo leto obeležili ob kakšnem spomeniku neznanemu junaku? Par praporščakov, kak šmajser, čevapi po 8 EUR, gromovniški govor...matr bo lepo.
>
> Kaj se je pa zgodilo 10 avgusta???
>
> Takrat sem šel na morje in mi je vsaj za ene 14 dni dol viselo za Finance, politiko,...
Mah, razlog za tvojo sposobnost vlečenja zaključkov brez podatkov se je moral zgodit že veliko prej, tako da pozabi ta datum. Ni pomemben. Sploh pa ne zate.
Za zanimiv problem resetiranih gesel sem pa šele danes izvedel.
Mene to ne moti, ker imam itak eno samo ime, me pa moti, ker začuda nikoli ne zresetirate FQ na začetno vrednost???
Sedaj imajo janševci toliko problemov sami s seboj, da zlepa ne bi padel pod mejo vaše avtomatične cenzure.
Lp
sporočil: 3.152
Na tem forumu je najlažje imeti visoki FQ. Tudi če članek govori o
tem, kakšne gate izbrati za službo, v komentar napišeš kar nekaj
naključnega za Janšo in nekaj proti Jankoviču, pa plusi kar
dežujejo. :)
Matr je Gustl brihten.
Jaz sem vseskozi mislil, da je FQ samo zato, da drugače misleče avtomatično cenzurira.
Sedaj pa vidim, da ima tudi drugi pomen-marsikdo očitno leze v rit janši samo zato, da ima lepo oceno-hkrati je pa še janša vesel in da Franklu za kakšno "kavico", ker je zelo enostavno poskrbel za tako lepo pisanje o našem veličanstvu ne samo na časopisnih straneh ampak celo med spletnimi komentatorji...
Sicer grem pa jaz vedno najraje proti toku-že v šoli, ko so vsi navijali za Olimpijo sem jaz namenoma navijal za Jesenice.
Jaz sem vseskozi mislil, da je FQ samo zato, da drugače misleče avtomatično cenzurira.
Sedaj pa vidim, da ima tudi drugi pomen-marsikdo očitno leze v rit janši samo zato, da ima lepo oceno-hkrati je pa še janša vesel in da Franklu za kakšno "kavico", ker je zelo enostavno poskrbel za tako lepo pisanje o našem veličanstvu ne samo na časopisnih straneh ampak celo med spletnimi komentatorji...
Sicer grem pa jaz vedno najraje proti toku-že v šoli, ko so vsi navijali za Olimpijo sem jaz namenoma navijal za Jesenice.
[shevchenko]To popolnoma drži ampak ti nič ne pomaga, ker tega tvojega osebnega prepričanja itak nihče ne bere, ker te stran avtomatično cenzurira.
FQ pod 40 pravzaprav pomeni, da imaš neko osebno prepričanje in integriteto :)
Sicer pa sami sebi pluvajo v skledo.
Ni čudno, da jim obiskanost strani že pada saj praktično nima smisla več česarkoli komentirati in že samo pri meni imajo zato najmanj tisoč mesečnih obiskov manj pa sto takih in je že stotisoč klikov manj...
sporočil: 21.898
[Maj]kuri me bolac, bolj kot me cenzurirajo, raje pišem :) sicer pa ob vsej cenzuri fašem toliko minusov, da ni panike :)
> [shevchenko]
> FQ pod 40 pravzaprav pomeni, da imaš neko osebno prepričanje in integriteto :)
To popolnoma drži ampak ti nič ne pomaga, ker tega tvojega osebnega prepričanja itak nihče ne bere, ker te stran avtomatično cenzurira.
ko bo moje pisanje sprejemljivo za večino tule, se bom pošteno zamislil!
Meni se pa zdi brezveze pisat, če me lahko potem berejo samo
"prijatelji in sovražniki", ne more me pa 99% ostalih.
Potem je bolj koristno iti na sprehod....
Je pa užitek sem ter tja tako za dušo in veselje kaj napisat in tudi sam vidim, da sem najbolj zadel v polno, če dobim dvajset in več minusov.
Potem je bolj koristno iti na sprehod....
Je pa užitek sem ter tja tako za dušo in veselje kaj napisat in tudi sam vidim, da sem najbolj zadel v polno, če dobim dvajset in več minusov.
sporočil: 134
A ti rewords so normalna zadeva na strani ali kakšni
napadalci?
Izgleda tako, da je neka beseda v članku v zeleni barvi in 2x podčrtana, če greš nanjo, se pokaže malo okence z opisom Izjemni spletni oglasi, če pa klikneš, se pa odpre nov zavihek na rewords.si.
Danes je pri meni to beseda stranka v Odgovoru Petrola.
Izgleda tako, da je neka beseda v članku v zeleni barvi in 2x podčrtana, če greš nanjo, se pokaže malo okence z opisom Izjemni spletni oglasi, če pa klikneš, se pa odpre nov zavihek na rewords.si.
Danes je pri meni to beseda stranka v Odgovoru Petrola.