Strani: 1 ... 7 8 9 10 11 12

anon-202420 sporočil: 105
[#1854790] 22.10.12 01:22 · odgovor na: anon-178479 (#1854091)
Odgovori   +    1
[Aleister]
> [badeda]
> > [Aleister]
> > > [badeda]
> > > > [Aleister]
> > > > > [badeda]
> > > > > Bojim se,da je v tej zgodbi,kar na palec nametano veliko neresnic, političnega manipuliranja in žalitev, kar se en spodobi razen, če ni v ozadju kakšen drug motiv in cilj.
> > > >
> > > > Zato se bojiš, ker nisi prebral v Reporterju in Požarreportu, koliko milijonov evrov so si razdelili "štrukeljčki" in kako bogati so sindikalisti z glavnim svizcem vred. Ne se bati, raje beri.
> > >
> > > Žal ne berem skrajno rumenega tiska!
> >
> > Žal je resnica boleča in vsak izgovor je dovolj rumen, da je nočeš videti. Tvoji sindikalisti so si razdelili velike milijone žepnine. Sindikati so tako dobro založeni z denarjem od sindikalnih članarin, da imajo svojo "Delavsko hranilnico" in cel kup nepremičnin v milijonskih vrednostih. Nimajo pa denarja za vrečo riža za neplačane brezposelne oguljufane delavce iz gradbeništva. Pravijo, da niso njihovi člani. Saj tudi niso člani Karitasa, pa jim ta vseeno daje hrano. Glavo porini globoko v pesek in počakaj, da revščina v glavi mine.
>
>
> Preprosto ugotavljam, da si, ali velik bogataš ali tajkun,ki izkorišča delavce, ali pa nekakšen "kapitalist", ki se boji sindikatov in sindikalistov, saj jim očitaš celo to, da ne bi smeli svojih prihrankov hraniti v svoji "Delavski hranilnici". Ker ne maraš sindikatov verjetno nikoli nisi bil včlanjen v noben sindikat zato tudi ne veš kako to izgleda.
> Predlagam, da naprej prebiraš svoj rumeni tisk in mu verjameš,jaz pa bom verjel svojim virom in nazorom. Ostaniva "Forumska" prijatelja vsak s svojim stališčem do zadev, ki jih prebirava s tem, da imava ustavno pravico vsak do svojega stališča do objavljenih člankov v časopisih.

Zelo preprosto sem bila včlanjena desetletja v sindikat. Ko me je delodajalec vrgel na cesto, je sindikat potegnil z delodajalcem. Niso hoteli tožiti delodajalca, prej so se pa širokoustili, kako grizejo in ah in oh kako ga bodo tožili. Potem so pa kar poniknili in niso hoteli dvigovati telefonov. Ko sem prišla osegno tja, so pa lagali, da je moj sindikalni poverjenik v Kočevju. Verjetno je šel k medvedom na obisk. Izkazalo se je, da je Semolić prijatelj od tasta mojega delodajalca. Skupaj sta foteljašila po centralnem komiteju zveze komunistov Slovenije. Pa sindikalni tajkuni te pozdravljajo, pojdi k njim na jahto, ti bodo dali rakce in šampanjca, ker jim vse verjameš. In prste v oči.

Oho......., če bi prej vedel,da dakomuniciram z gospo, ki je sigurno že vletih saj (oprosti,da te tikam) si bila, kot praviš desetletja v sindikatih, ki da niso bili pravični do tebe, se ne bi spuščal v polemiko s teboj. Vendar vedi, da si to polemiko začeli ti s kar neokusnimi vsemi tremi izjavami. Če imaš "antisindikalni" sindrom, zato nisem kriv jaz niti moje prvo stališče do gornjega članka za katerega še vedno smatram, da je politična "manipulacija". Sindikalist Branimir Štrukelj vendarle predstavlja več deset tisoč slovenskih vzgojiteljev,učiteljev, profesorjev in vseh drugih prizadetih v teh državnih ustanovah. Na njihovo zahtevo se v teh za njih težkih časih bori za njihove legitimne pravice. Zato za mene ni "Public enemy" ali po Kovačevo "politični luzer" pač pa borec za dostojne in pravične rešitve za sedanjost in prihodnost.
Ker ne vem, kaj misliš s tem "In prste v oči", priporočam, da še enkrat prebereš pravila tega foruma. LPZ!
anon-178479 sporočil: 18.832
[#1854843] 22.10.12 08:02 · odgovor na: anon-1670 (#1854136)
Odgovori   +    2
[Maj]
> [Aleister]
> > [Maj]
> > > [Aleister]
> > > Ne sprenevedaj se levakar. Janša je dobil izropano državo od Ropa z dolgom čez 70 milijard tolarjev. Štiri leta je rabil Bajuk, da je saniral in znižal dolg ter znižal nekoliko davke. Država je bila malo zadolžena, naredilo pa se je veliko projektov. Vse klinike so dokončali
> >
> >
> > janševca karkoli prepričat je glih ene toliko učinka kot bi govoril steni.
> > Edini, ki vas bo prepričal bo prazen želodec.
> >
> > Ja država je bila pred janšo dokaj malo zadolžena, ko jo je janša dobil v roke in precej močno zadolžena, ko je končal prvi mandat.
> >
> > Vseh klinik pa niso dokončali-urgenca je še vedno v klavrnem stanju...
>
> Ja, res je. Vsega pa res ni mogel narediti Janša. Koliko klinik pa je dokončal Pahor? Kateri so njegovi projekti, jaz se spomnim samo semaforja in radarja.

Kaj pomeni dokončanje klinik, če so pa te narejene tako, da te glava boli pa še srce(Če ne verjameš pa preberi kak članek Erika Breclja), tričetrt denarja za gradnjo pa ponikne za kakšno kliniko v Avstraliji...
Ne, tričetrt denarja ponikne v SCTju in stricih. Kvaliteta gradnje je stvar nadzornikov in SCTja ter stricih zadaj SCTja in zdravstva. Vsi strici so še iz naveze komunistične partije in njihovih mlajših kadrov. Le poglej, kako je Pahor sesul državo. Pravi Kučanov idol.
[#1854847] 22.10.12 08:10 · odgovor na: anon-202420 (#1854790)
Odgovori   +    2
[badeda]
> [Aleister]
> > [badeda]
> > > [Aleister]
> > > > [badeda]
> > > > > [Aleister]
> > > > > > [badeda]
> > > > > > Bojim se,da je v tej zgodbi,kar na palec nametano veliko neresnic, političnega manipuliranja in žalitev, kar se en spodobi razen, če ni v ozadju kakšen drug motiv in cilj.
> > > > >
> > > > > Zato se bojiš, ker nisi prebral v Reporterju in Požarreportu, koliko milijonov evrov so si razdelili "štrukeljčki" in kako bogati so sindikalisti z glavnim svizcem vred. Ne se bati, raje beri.
> > > >
> > > > Žal ne berem skrajno rumenega tiska!
> > >
> > > Žal je resnica boleča in vsak izgovor je dovolj rumen, da je nočeš videti. Tvoji sindikalisti so si razdelili velike milijone žepnine. Sindikati so tako dobro založeni z denarjem od sindikalnih članarin, da imajo svojo "Delavsko hranilnico" in cel kup nepremičnin v milijonskih vrednostih. Nimajo pa denarja za vrečo riža za neplačane brezposelne oguljufane delavce iz gradbeništva. Pravijo, da niso njihovi člani. Saj tudi niso člani Karitasa, pa jim ta vseeno daje hrano. Glavo porini globoko v pesek in počakaj, da revščina v glavi mine.
> >
> >
> > Preprosto ugotavljam, da si, ali velik bogataš ali tajkun,ki izkorišča delavce, ali pa nekakšen "kapitalist", ki se boji sindikatov in sindikalistov, saj jim očitaš celo to, da ne bi smeli svojih prihrankov hraniti v svoji "Delavski hranilnici". Ker ne maraš sindikatov verjetno nikoli nisi bil včlanjen v noben sindikat zato tudi ne veš kako to izgleda.
> > Predlagam, da naprej prebiraš svoj rumeni tisk in mu verjameš,jaz pa bom verjel svojim virom in nazorom. Ostaniva "Forumska" prijatelja vsak s svojim stališčem do zadev, ki jih prebirava s tem, da imava ustavno pravico vsak do svojega stališča do objavljenih člankov v časopisih.
>
> Zelo preprosto sem bila včlanjena desetletja v sindikat. Ko me je delodajalec vrgel na cesto, je sindikat potegnil z delodajalcem. Niso hoteli tožiti delodajalca, prej so se pa širokoustili, kako grizejo in ah in oh kako ga bodo tožili. Potem so pa kar poniknili in niso hoteli dvigovati telefonov. Ko sem prišla osegno tja, so pa lagali, da je moj sindikalni poverjenik v Kočevju. Verjetno je šel k medvedom na obisk. Izkazalo se je, da je Semolić prijatelj od tasta mojega delodajalca. Skupaj sta foteljašila po centralnem komiteju zveze komunistov Slovenije. Pa sindikalni tajkuni te pozdravljajo, pojdi k njim na jahto, ti bodo dali rakce in šampanjca, ker jim vse verjameš. In prste v oči.

Oho......., če bi prej vedel,da dakomuniciram z gospo, ki je sigurno že vletih saj (oprosti,da te tikam) si bila, kot praviš desetletja v sindikatih, ki da niso bili pravični do tebe, se ne bi spuščal v polemiko s teboj. Vendar vedi, da si to polemiko začeli ti s kar neokusnimi vsemi tremi izjavami. Če imaš "antisindikalni" sindrom, zato nisem kriv jaz niti moje prvo stališče do gornjega članka za katerega še vedno smatram, da je politična "manipulacija". Sindikalist Branimir Štrukelj vendarle predstavlja več deset tisoč slovenskih vzgojiteljev,učiteljev, profesorjev in vseh drugih prizadetih v teh državnih ustanovah. Na njihovo zahtevo se v teh za njih težkih časih bori za njihove legitimne pravice. Zato za mene ni "Public enemy" ali po Kovačevo "politični luzer" pač pa borec za dostojne in pravične rešitve za sedanjost in prihodnost.
Ker ne vem, kaj misliš s tem "In prste v oči", priporočam, da še enkrat prebereš pravila tega foruma. LPZ!
Svizci so borci za prestižen javni sektor in ne delijo useode ostalega gospodarstva, ki je že 20 let na trgu, javni sektor pa še ni uspel trga niti videti. Premalo delajo za svoje plače. Pa ne vsi. Izjeme so vsepovsod. Naši sindikati imajo premoženje vredno milijone. Vsi ti milijoni so bili pobrani iz plač članov sindikatov. Ali je to borba za delavce? Koliko so pa dali za hrano lačnih delavcev doslej. Glej beri "NIČ".
najobj sporočil: 32.331
[#1854975] 22.10.12 10:38 · odgovor na: mimoidoci (#1854708)
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: najobj 22.10.2012 10:44
[mimoidoci]
> [najobj]
> > [mimoidoci]
> > > [najobj]
> > > > [mimoidoci]
> > > > > [tasilo]
> > > > > TNX! Res je. - Čudno so včasih žičke v glavi povezane. Nasedel sem lastni "zli intenciji". Največja blamaža pa je, da imam še vedno to LP plato - in Technics SL 1210-MKII ://
> > > > >
> > > > > Samo še vrečko si dam čez glavo, pa dve luknji za oči :)
> > > > >
> > > > > PS
> > > > > Cenim, da mi nisi stisnil minusa, čeprav sem ga "po pravici" zaslužil. :)
> > > > Hehe, jaz sem jo pa, z Brecljevim posvetilom vred, dolga leta stružil na Lenco-tu. No pa še vedno jo lahko.
> > > >
> > > > Brecelj pa je v pismeni izjavi priznal, da nisem najhujši stvor, ki se lahko ponesreči povprečnim staršem.

>
> > > ... pizda, saj ne morem verjet ... čuj, mimoidoči, pa to pomeni, da si bil ti včasih čisto v redu ded ...
> > Čuj najobjestnejši midva imava samo en problem. Jaz sem gledal Sutjesko in Neretvo s kritične distance, ti pa ne. Če to pomeni, da sem se jaz skvaril - tudi v redu. Čeprav sem v bistvu pokvarjen že od takrat.
> ... čuj, mimoidoči ... evo, pravzaprav se jaz sploh ne spomnim, s kakšne distance sem gledal Sutjesko in Neretvo in če sem iskren, niti tega ne vem, če sem oboje v kinu sploh kdaj gledal, če pa sem, pa sem ziher gledal bolj od daleč in z distance, ker se jaz nikoli nisem v prve vrste rinil ... khmm, v kinu pa sploh ne, ker me je potem vedno vrat bolel ...
>
> P.S.: take kritično distancirane finte kritično distanciranih ljudi me vedno spravijo v dobro voljo, sploh ko si jih danes lahko bolj od blizu ogledujem, če se toti forum lahko upošteva kot pogled od blizu, se razume ... evo, in jaz imam en tak čuden občutek, da je kritična distanca kritično distanciranih ljudi v glavnem ostala enaka, le da se danes meri z druge strani, kot se je merila včasih ... no, in če upoštevam, da je kritičnost in gorečnost običajno v obratnem sorazmerju, je pravzaprav bolje, da ne nadaljujem s temi kritičnimi distancami, da ne bo zgledalo, da zdaj tebi kaj očitam, sploh če res Markota osebno poznaš ... khmm, s čem se jaz - tudi če le mimogrede - na tvojem mestu na totem forumu ne bi preveč hvalil, pa če si se ti skvaril šele zdaj ali pa si v bistvu, kot sam praviš, pokvarjen že od takrat ... aja, pa ne zdaj spet brezeveze nosa vihat, ker ti malo nagajam ... jebiga, malo ti pač spet moram in glede na to, kako si ti včasih trpel - mimogrede, tvoj prijatelj Marko nič ne jamra - v svinčenem komunizmu za železno zaveso, boš tudi to nagajanje pretrpel ...
Ej, najobjestnejši: "U prelaznoj budučnosti čuvaj granice mogučnosti". Namreč, tako kot Sutjeska in Neretva so določene zadeve samo navidezne in ne nujno verodostojno prikazane. Ko se najdete ljudje s talentom za prehitro sklepanje in s pretirano dozo domišljije ali bognedaj navijaških strasti, lahko iz tega nastaja tudi okrašena, da ne rečeva lažniva, zgodovina.

Poglejva sedaj lep primer napačnega in prehitrega sklepanja. Marko Brecelj je lepega dne daljnega leta 1976 v tedaj famozni Maximarketovi prodajalni plošč stal naslonjen na prodajni pult in kupcem Buldožerjevega LP prvenca blagohotno podpisoval vroč proizvod, ki je nastal tudi pod njegovim soavtorstvom. Marsikomu je k avtogramu dodal tudi kakšen nauk. No in pred izlogom jeftinih slatkiša popotnik nemirni se ustavi .......... in Marko se ponudi mu v podpis.

Sedaj pa še enkrat na hitro preleti svoj zgornji domišljijski spis na temo: Kaj lahko napletem iz ene površne informacije. In da - ti si tak po celem telesu.
Ja, škoda te je, ker bi lahko bil precej boljši, sicer jedrnatejši a verodostojnejši in upoštevanja vreden.
... evo, priznam, da sem kompletno sfalil, ker sem tale tekst "Hehe, jaz sem jo pa, z Brecljevim posvetilom vred, dolga leta stružil na Lenco-tu. No pa še vedno jo lahko. Brecelj pa je v pismeni izjavi priznal, da nisem najhujši stvor, ki se lahko ponesreči povprečnim staršem." razumel, kot da se vidva z Markotom poznata in da ti nimaš nič proti temu, ampak da si tega po svoje celo vesel ...

... khmm, odkar pomnim, vem, da je Brecelj sicer rahlo trčen a izredno inteligenten, nisem pa vedel, da je Marko takšen stručko za psihoanalizo, da kar tako enega lepega dne daljnega leta 1976 v tedaj famozni Maximarketovi prodajalni plošč naslonjen na prodajni pult in kupcem Buldožerjevega LP prvenca blagohotno podpisujoč vroč proizvod, ki je nastal tudi pod njegovim soavtorstvom, marsikomu k avtogramu doda takšen nauk, ki se je takrat nemirnemu popotniku, ki se je pred izlogom jeftinih slatkiša slučajno ustavil, zdel tako pomemben, da se ga je po dolgih šestintridesetih letih spomnil in ga je omenil v postu, kjer je onemu tasilotu hudomušno namignil, da se je zajebal in da je napačnemu pljunil v oči ...

... aja, še to ... čuj, kaj ni hecno, da ob glasbenih spominih na za mene za naše razmere legendarnega Breclja ti kar naenkrat potegneš iz rokava kritično distanco na dve bosanski reki Sutjesko in Neretvo in potem meni očitaš, da sem obremenjen z našo polpreteklo preteklostjo, o kateri pa itak nimam pojma, ker sem s talentom za prehitro sklepanje in s pretirano dozo domišljije ali bognedaj navijaškimi strastmi sam sebi narisal okrašeno, da ne rečeva lažnivo, zgodovino ...

P.S.: prav imaš, zadnje cajte se mi dostikrat zgodi, da sem zloben in takrat ko sem, sem tak po celem telesu ... aja, se opravičujem, ker sem spet celi spis napisal ... jebiga, včasih so mi tukaj očitali, da ne znam več kot tri besede skupaj spravit, pa moram zdaj malo za spremembo še kakšno več, sploh pa ker se tega ne da krajše napisat ... khmm, itak pa sem spet pol tvojega teksta uporabil, ker se mi, če ni glih treba, ne da mučit z iskanjem svojega...
MD-471480 sporočil: 837
[#1855074] 22.10.12 12:09 · odgovor na: anon-259536 (#1851246)
Odgovori   +    1
.....kolega ki je volil TRS mi je dejal da jih voli , ker je proti Jankovicu...

Oh in ah! Pa saj ni res!
Je proti ampak hkrati ve, da tudi za ni!
Koga je torej glavca volila? Dej misl mau!
anon-233228 sporočil: 1.301
[#1855604] 22.10.12 21:08 · odgovor na: anon-129390 (#1854311)
Odgovori   +    3
Ja. Nisem imel energije, da se prilepim sem gor. Energija od prelepega desetdnevnega dopusta me je držala še mesec dni. Potem delo, nadomeščanje bolnih sodelavcev itd. Se je pa nedavno name prilepila micena deklica (vnukinja). Spet nova energija. :)
anon-1670 sporočil: 14.712
[#1855842] 23.10.12 09:17 · odgovor na: (#1854187)
Odgovori   +    3
[denac]
Zlato je denar. Nikoli več ne bo padlo na vrednost iz leta 2005.
Sam sem imel izredno srečo, da denarja od neke prodaje nisem vtaknil v papirje, ampak v novo bajto. Potem je izbruhnila gospodarsko-finančna kriza. Zato o papirjih nočem niti slišati. In niti nisem vedel kako naložiti prihranke, ob upoštevanju, da papirjev ne maram. Šele kasneje sem se spomnil na zlato. Zato imam nekaj zlata namesto papirjev. Ne razumem se na papirne finančne posle, zato ravnam staromodno. Je bilo spoznanje ob izbruhu krize in zgolj slučajna odločitev za bajto, preveč dobra in srečna šola.
Imeti fizično zlato je tudi veliko tveganje saj lahko prejkoslej pričakuješ kakšnega obiskovalca pa četudi ga imaš shranjenega v kakšnih sefih SKBbanke.

Če ga pa kupuješ virtualno je pa praktično isti šit kot ostali papirji.
[#1855853] 23.10.12 09:25 · odgovor na: anon-178479 (#1854843)
Odgovori   +    1
[Aleister]
> [Maj]
> > [Aleister]
> > > [Maj]
> > > > [Aleister]
> > > > Ne sprenevedaj se levakar. Janša je dobil izropano državo od Ropa z dolgom čez 70 milijard tolarjev. Štiri leta je rabil Bajuk, da je saniral in znižal dolg ter znižal nekoliko davke. Država je bila malo zadolžena, naredilo pa se je veliko projektov. Vse klinike so dokončali
> > >
> > >
> > > janševca karkoli prepričat je glih ene toliko učinka kot bi govoril steni.
> > > Edini, ki vas bo prepričal bo prazen želodec.
> > >
> > > Ja država je bila pred janšo dokaj malo zadolžena, ko jo je janša dobil v roke in precej močno zadolžena, ko je končal prvi mandat.
> > >
> > > Vseh klinik pa niso dokončali-urgenca je še vedno v klavrnem stanju...
> >
> > Ja, res je. Vsega pa res ni mogel narediti Janša. Koliko klinik pa je dokončal Pahor? Kateri so njegovi projekti, jaz se spomnim samo semaforja in radarja.
>
> Kaj pomeni dokončanje klinik, če so pa te narejene tako, da te glava boli pa še srce(Če ne verjameš pa preberi kak članek Erika Breclja), tričetrt denarja za gradnjo pa ponikne za kakšno kliniko v Avstraliji...

Ne, tričetrt denarja ponikne v SCTju in stricih. Kvaliteta gradnje je stvar nadzornikov in SCTja ter stricih zadaj SCTja in zdravstva. Vsi strici so še iz naveze komunistične partije in njihovih mlajših kadrov.
Zanimivo zidar in hilda sta "rdeča" v cerkvi sta pa vedno sedela v prvi vrsti????

Tudi, če ste plačani za pljuvanje po rdečih vsaj kdaj malo pomislite kaj pišete.
[#1855857] 23.10.12 09:30 · odgovor na: (#1855008)
Odgovori   +    2
[rename]
> [janezpizdek]
> Do ciprskih se tudi da, peace of cake, ma ker je treba vedet imena zločinskih organizacij in je zadeva plačljiva, se strinjam, da pustmo to. Naj si organi naročijo, če hočejo, nje.
>
> LP shaman

Dir Šaman: hir ar nambers on your command :-))

Electa Holding + Electa Inženiring + Electa Naložbe:
a) celotni prihodek: zanemarljivih 315K
b) bilančna izguba: zanimivih 15,97M
c) kratkoročne obveznosti: 19,66M
d) dolgoročne obveznosti: 37,7M
e) kratkoročne terjatve: 2,97M
Pod črto (terjatve-obveznosti): minus 54,4 maljona eurof na 15,97M bilančne izgube.
(Da mi ne bo kdo očital: imajo tudi 75,8 milijonov v sredstvih, koliko je to vredno je pa že druga debata.)

KLM pod črto: minus 11 maljonof
(KLM ima v sredstvih 9M.)
Sem Šamanu lepo napisal, da so Jankovićevi pičkin dim proti bavčarju in cerkvenim zvonovom z milijardnimi dolgovi.
[#1855986] 23.10.12 11:51 · odgovor na: (#1855924)
Odgovori   +    1
[denac]
> [Maj]
> > [denac]
> > Zlato je denar. Nikoli več ne bo padlo na vrednost iz leta 2005.
> > Sam sem imel izredno srečo, da denarja od neke prodaje nisem vtaknil v papirje, ampak v novo bajto. Potem je izbruhnila gospodarsko-finančna kriza. Zato o papirjih nočem niti slišati. In niti nisem vedel kako naložiti prihranke, ob upoštevanju, da papirjev ne maram. Šele kasneje sem se spomnil na zlato. Zato imam nekaj zlata namesto papirjev. Ne razumem se na papirne finančne posle, zato ravnam staromodno. Je bilo spoznanje ob izbruhu krize in zgolj slučajna odločitev za bajto, preveč dobra in srečna šola.
>
> Imeti fizično zlato je tudi veliko tveganje saj lahko prejkoslej pričakuješ kakšnega obiskovalca pa četudi ga imaš shranjenega v kakšnih sefih SKBbanke.
>
> Če ga pa kupuješ virtualno je pa praktično isti šit kot ostali papirji.

To je bolj staromodno gledanje in že odraz paranoje. Človek mora biti iznajdljiv. Če povem alegorično: doma imam samo radijski sprejemnik NordMende iz leta 1954 - za dušo in oči.
Pravzaprav se skoraj z vsem denarjem posluje virtualno. Največji svetovni posli in cel kup špekulacij poteka tako. Zato pa je kriza. Jaz imam raje vrabca v roki.
Še najbolj zanesljiva naložba so parcele-recimo kakšni travniki blizu naselja, kjer je jasno, da bo prejkoslej pozidano.

Pa še to ti lahko nacionalizirajo.

Na žalost ali srečo sam nimam prav pretiranih skrbi kam z denarjem.
[#1856515] 24.10.12 07:37 · odgovor na: anon-1670 (#1855853)
Odgovori   +    3
[Maj]
> [Aleister]
> > [Maj]
> > > [Aleister]
> > > > [Maj]
> > > > > [Aleister]
> > > > > Ne sprenevedaj se levakar. Janša je dobil izropano državo od Ropa z dolgom čez 70 milijard tolarjev. Štiri leta je rabil Bajuk, da je saniral in znižal dolg ter znižal nekoliko davke. Država je bila malo zadolžena, naredilo pa se je veliko projektov. Vse klinike so dokončali
> > > >
> > > >
> > > > janševca karkoli prepričat je glih ene toliko učinka kot bi govoril steni.
> > > > Edini, ki vas bo prepričal bo prazen želodec.
> > > >
> > > > Ja država je bila pred janšo dokaj malo zadolžena, ko jo je janša dobil v roke in precej močno zadolžena, ko je končal prvi mandat.
> > > >
> > > > Vseh klinik pa niso dokončali-urgenca je še vedno v klavrnem stanju...
> > >
> > > Ja, res je. Vsega pa res ni mogel narediti Janša. Koliko klinik pa je dokončal Pahor? Kateri so njegovi projekti, jaz se spomnim samo semaforja in radarja.
> >
> > Kaj pomeni dokončanje klinik, če so pa te narejene tako, da te glava boli pa še srce(Če ne verjameš pa preberi kak članek Erika Breclja), tričetrt denarja za gradnjo pa ponikne za kakšno kliniko v Avstraliji...
>
> Ne, tričetrt denarja ponikne v SCTju in stricih. Kvaliteta gradnje je stvar nadzornikov in SCTja ter stricih zadaj SCTja in zdravstva. Vsi strici so še iz naveze komunistične partije in njihovih mlajših kadrov.

Zanimivo zidar in hilda sta "rdeča" v cerkvi sta pa vedno sedela v prvi vrsti????

Tudi, če ste plačani za pljuvanje po rdečih vsaj kdaj malo pomislite kaj pišete.
Kontra. Hilda je hči udbovca, Zidar je zet Mačka. Taki sedijo vedno povsod v prvih vrstah.
anon-96546 sporočil: 1.682
[#1856525] 24.10.12 07:49 · odgovor na: anon-178479 (#1853287)
Odgovori   +    2
[Aleister]
> [helena45]
> > [Aleister]
> > > [helena45]
> > > > [mataj18]
> > > > > [helena45]
> > > > > > Ne. Šli so na cesto in tam že večkrat razgrajali, kako so podhranjeni. V primerjavi z novinarji se jim cedita med in mleko, pa so s teboj vred tako slepi in nesramni, da niti ne vidijo, kako se drugim godi zelo slabo.
> > > > >
> > > > > Slep in nesramen si ti! ki vidiš samo svoj dolg jezik!!!
> > > >
> > > > Samo da te opozorim, da se pogovarjaš z žensko.
> > > >
> >
> > Levakarji ste vedno grdoto in strup videli pri drugih. Pri sebi pa nikoli. Pa vse ste zavozili. Sedaj se pa fine delate.
>
> Odkod ti pravica, da nekomu, ki ga niti ne poznaš, kar prisodiš kaj in kakšen je?
> Aja, to je dovoljeno bolnim na umu....

Citiram tvoje pisanje: "Aja, to je dovoljeno bolnim na umu.... vidiš samo svoj dolg jezik!!!" Ali je to tvoje pisanje mogoče posledica poznanstva, neznanske prijaznosti in lepega vedenja? Ali je samo odraz večvrednostnega občutka in nekulturnosti vedno pravilno mislečega osebka?
Pregovor pravi, ne prepiraj se z bedakom, ker te bo potegnil na svojo raven in premagal z izkušnjami... dajem te pod ignorirane in takšnih hujskačk kot si ti več ne želim brati...
[#1856753] 24.10.12 12:06 · odgovor na: anon-178479 (#1856515)
Odgovori   +    2
[Aleister]
> [Maj]
> > [Aleister]
> > > [Maj]
> > > > [Aleister]
> > > > > [Maj]
> > > > > > [Aleister]
> > > > > > Ne sprenevedaj se levakar. Janša je dobil izropano državo od Ropa z dolgom čez 70 milijard tolarjev. Štiri leta je rabil Bajuk, da je saniral in znižal dolg ter znižal nekoliko davke. Država je bila malo zadolžena, naredilo pa se je veliko projektov. Vse klinike so dokončali
> > > > >
> > > > >
> > > > > janševca karkoli prepričat je glih ene toliko učinka kot bi govoril steni.
> > > > > Edini, ki vas bo prepričal bo prazen želodec.
> > > > >
> > > > > Ja država je bila pred janšo dokaj malo zadolžena, ko jo je janša dobil v roke in precej močno zadolžena, ko je končal prvi mandat.
> > > > >
> > > > > Vseh klinik pa niso dokončali-urgenca je še vedno v klavrnem stanju...
> > > >
> > > > Ja, res je. Vsega pa res ni mogel narediti Janša. Koliko klinik pa je dokončal Pahor? Kateri so njegovi projekti, jaz se spomnim samo semaforja in radarja.
> > >
> > > Kaj pomeni dokončanje klinik, če so pa te narejene tako, da te glava boli pa še srce(Če ne verjameš pa preberi kak članek Erika Breclja), tričetrt denarja za gradnjo pa ponikne za kakšno kliniko v Avstraliji...
> >
> > Ne, tričetrt denarja ponikne v SCTju in stricih. Kvaliteta gradnje je stvar nadzornikov in SCTja ter stricih zadaj SCTja in zdravstva. Vsi strici so še iz naveze komunistične partije in njihovih mlajših kadrov.
>
> Zanimivo zidar in hilda sta "rdeča" v cerkvi sta pa vedno sedela v prvi vrsti????
>
> Tudi, če ste plačani za pljuvanje po rdečih vsaj kdaj malo pomislite kaj pišete.

Kontra. Hilda je hči udbovca, Zidar je zet Mačka. Taki sedijo vedno povsod v prvih vrstah.
Prefarbani udbovci so najhujši-en je pod janšo prilezel celo za šefa na ministrstvo za notranje zadeve...

Tale je zate:
www.youtube.com/watc...re=related
anon-129390 sporočil: 9.830
[#1857063] 24.10.12 16:31 · odgovor na: anon-233228 (#1855604)
Odgovori   +    1
Čestitke za vnukinjo!

Sam ti malo kasneje odgovarjam, ker sem si tudi sam vzel nekaj dni dopusta in izrabil nekaj zadnjih čudovitih dni na Morju. Je dobro, če si človek sem ter tja malo napolni baterije; povsem te razumem, da ti po dopustu ni bilo tratiti svoje na forumu. :)
[#1857564] 25.10.12 08:04 · odgovor na: anon-96546 (#1856525)
Odgovori   +    4
[helena45]
> [Aleister]
> > [helena45]
> > > [Aleister]
> > > > [helena45]
> > > > > [mataj18]
> > > > > > [helena45]
> > > > > > > Ne. Šli so na cesto in tam že večkrat razgrajali, kako so podhranjeni. V primerjavi z novinarji se jim cedita med in mleko, pa so s teboj vred tako slepi in nesramni, da niti ne vidijo, kako se drugim godi zelo slabo.
> > > > > >
> > > > > > Slep in nesramen si ti! ki vidiš samo svoj dolg jezik!!!
> > > > >
> > > > > Samo da te opozorim, da se pogovarjaš z žensko.
> > > > >
> > >
> > > Levakarji ste vedno grdoto in strup videli pri drugih. Pri sebi pa nikoli. Pa vse ste zavozili. Sedaj se pa fine delate.
> >
> > Odkod ti pravica, da nekomu, ki ga niti ne poznaš, kar prisodiš kaj in kakšen je?
> > Aja, to je dovoljeno bolnim na umu....
>
> Citiram tvoje pisanje: "Aja, to je dovoljeno bolnim na umu.... vidiš samo svoj dolg jezik!!!" Ali je to tvoje pisanje mogoče posledica poznanstva, neznanske prijaznosti in lepega vedenja? Ali je samo odraz večvrednostnega občutka in nekulturnosti vedno pravilno mislečega osebka?

Pregovor pravi, ne prepiraj se z bedakom, ker te bo potegnil na svojo raven in premagal z izkušnjami... dajem te pod ignorirane in takšnih hujskačk kot si ti več ne želim brati...
No, nisem se zmotila. Tipičen socialist si, ki upošteva samo svoje mnenje in ato podpira slabe rešitve.
anon-273776 sporočil: 813
[#1861500] 29.10.12 20:29 · odgovor na: anon-273776 (#1852247)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-273776 29.10.2012 20:36
[Pepi13]
> >
> > primorski-panterji.i...wp/?p=2174
> > primorski-panterji.i...wp/?p=2232
> > primorski-panterji.i...wp/?p=2242
>
> Pepi, si zabluzil, falil, falil.
>
> 29.10.2012 se bo narod zbral na ulicah v Mariboru, da pove na glas Ivanu, kar mu je treba povedati.
[#1861504] 29.10.12 20:32 · odgovor na: anon-124452 (#1851425)
Odgovori   +    5
[yuslocan]
> [Pepi13]
> > [yuslocan]
> > > [Damjan2006]
> > > .....4. Potrebna je POPOLNA lustracija v sodniški službi. Sodniška služba nima več trajnega mandata, ampak največ petletni. Tožba proti sodniku (sodišču) je dovoljena....
> >
> > Ko nekdo spiše takšno dolgo litanijo poskusim na hitro ujeti nit in ozadje.
> >
> > In potem ko reče, da bi v celoti lustriral sodstvo, takoj ugotovim da gre za politično nakladanje, skratka eno dolgo in veliko sranje.
> >
> > Prava luč v tej državi bo posvetila takrat, ko politika pusti sodstvo pri miru in mu prizna moč nad politiko. Sodstvo je danes po zaslugi premetenega princa teme v riti.
> >
> > Takšni neumni agitprop volonterji bi radi razmere v sodstvu urejali s političnimi prijemi.
> >
> > Neumno pač.
>
> Jankovića na oblasti, zlepa ali zgrda, s predčasnimi volitvami ali pa z nasilnim dvigom naroda na ulicah.
> In svizec je zavil...ko bo narod šel na ulice, bo šel zato, ker bo vedel kaj je prav. Najprej bo narod na ulicah razfukal časopisne hiše Delo, Večer..in njihove botre - akterje.
> To so akterji politike, ki jo sponzorirajo v spodnjih zapisih navedeni majstori.. ogabno, pojdite vi lepo tja, od koder prihajate. Dost vas imamo...
>
>
> primorski-panterji.i...wp/?p=2174
> primorski-panterji.i...wp/?p=2232
> primorski-panterji.i...wp/?p=2242

Pepi, si zabluzil, falil, falil.

29.10.2012 se bo narod zbral na ulicah v Mariboru, da pove na glas Ivanu, kar mu je treba povedati.
Te je danes kaj zeblo?
A misliš, da teh par pezdetov predstavlja narod?
Ej hujskač, je malce spodletelo, kaj?
anon-124452 sporočil: 6.934
[#1861526] 29.10.12 20:47 · odgovor na: anon-273776 (#1861504)
Odgovori   +    1
To je šele začetek.

Še se bova pogovarjala.

Ta vlada je itak za en curc!!!!!

Ti tudi če jo podpiraš!!!!
[#1861537] 29.10.12 20:54 · odgovor na: anon-178479 (#1854843)
Odgovori   +    2
[Aleister]
> [Maj]
> > [Aleister]
> > > [Maj]
> > > > [Aleister]
> > > > Ne sprenevedaj se levakar. Janša je dobil izropano državo od Ropa z dolgom čez 70 milijard tolarjev. Štiri leta je rabil Bajuk, da je saniral in znižal dolg ter znižal nekoliko davke. Država je bila malo zadolžena, naredilo pa se je veliko projektov. Vse klinike so dokončali
> > >
> > >
> > > janševca karkoli prepričat je glih ene toliko učinka kot bi govoril steni.
> > > Edini, ki vas bo prepričal bo prazen želodec.
> > >
> > > Ja država je bila pred janšo dokaj malo zadolžena, ko jo je janša dobil v roke in precej močno zadolžena, ko je končal prvi mandat.
> > >
> > > Vseh klinik pa niso dokončali-urgenca je še vedno v klavrnem stanju...
> >
> > Ja, res je. Vsega pa res ni mogel narediti Janša. Koliko klinik pa je dokončal Pahor? Kateri so njegovi projekti, jaz se spomnim samo semaforja in radarja.
>
> Kaj pomeni dokončanje klinik, če so pa te narejene tako, da te glava boli pa še srce(Če ne verjameš pa preberi kak članek Erika Breclja), tričetrt denarja za gradnjo pa ponikne za kakšno kliniko v Avstraliji...

Ne, tričetrt denarja ponikne v SCTju in stricih. Kvaliteta gradnje je stvar nadzornikov in SCTja ter stricih zadaj SCTja in zdravstva. Vsi strici so še iz naveze komunistične partije in njihovih mlajših kadrov. Le poglej, kako je Pahor sesul državo. Pravi Kučanov idol.
Mater nakladaš, v tri krasne!!!!
macon sporočil: 12.861
[#1861565] 29.10.12 21:20 · odgovor na: anon-124452 (#1861526)
Odgovori   +    7
[yuslocan]
To je šele začetek.

Še se bova pogovarjala.

Jugoklokan, tole je EU (500 milijonov, ki ne prenašajo komunajzarjev):

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Tole je Slovenija (2 milijona od katerih je pol zblojenih komunajzarjev in podpornikov):

SS

Nobenih ruskih divizij, pred katerimi bi bežali protikomunisti, ni pri Murski Soboti. Zadaj je kvečjemu le še par sto milijonov Američanov, ki še manj prenašajo komunajzeraj, so pa glavni v NATO paktu, keterega člani smo.

Zdaj pa kontempliraj vizualno predstavitev razmerja moči (če bi risal denarno primerjavo, bi bilo še precej več E-jev) s tisto osamljeno možgansko celico, ki ti drugače krmili življenske funkcije. Ne predolgo, ker boš umrl.
[#1861611] 29.10.12 22:52 · odgovor na: anon-124452 (#1861526)
Odgovori   +    2
[yuslocan]
To je šele začetek.

Še se bova pogovarjala.

Nekaj pač moraš početi.
Sicer pa te že poznamo. Predvidevam, da imaš kaj od tega kar počneš.
Povej no, kakšno funkcijo imaš v organizaciji, ki je predstvljena v spodnjih linkih?

Na delu je jugoslovansko prostozidarstvo.
Temeljno znanje o delovanju jugoslovanskega kriminalnega podzemlja v organizaciji prostozidarske lože najdete na internetni strani primorskih panterjev:
primorski-panterji.i...wp/?p=2174
primorski-panterji.i...wp/?p=2232
primorski-panterji.i...wp/?p=2242
Za uvod je to branje izvrstno. In vedite, da je svetloba njihov največji sovražnik.
[#1861621] 29.10.12 23:11 · odgovor na: anon-273776 (#1861611)
Odgovori   +    0
[Pepi13]
> [yuslocan]
> To je šele začetek.
>
> Še se bova pogovarjala.
>
> Ta vlada je itak za en curc!!!!!
>
> Ti tudi če jo podpiraš!!!!

Nekaj pač moraš početi.
Sicer pa te že poznamo. Predvidevam, da imaš kaj od tega kar počneš.
Povej no, kakšno funkcijo imaš v organizaciji, ki je predstvljena v spodnjih linkih?

Na delu je jugoslovansko prostozidarstvo.
Temeljno znanje o delovanju jugoslovanskega kriminalnega podzemlja v organizaciji prostozidarske lože najdete na internetni strani primorskih panterjev:
primorski-panterji.i...wp/?p=2174
primorski-panterji.i...wp/?p=2232
primorski-panterji.i...wp/?p=2242
Za uvod je to branje izvrstno. In vedite, da je svetloba njihov največji sovražnik.
Pepi, nič ti ne veš, prav nič. NIIIIIIIIČČČČČČČČ OOOOODDDD NIIIIIČ.

Nekaj si pobral od drugih, sam pa nič ne veš.

Pa daj že enkrat bodi tiho o stvareh, ki jih ne obvladaš, človek božji.

Glava ti bo zeeeeloooo hvaležna.
[#1861671] 30.10.12 06:44 · odgovor na: anon-124452 (#1861621)
Odgovori   +    1
[yuslocan]
> [Pepi13]
> > [yuslocan]
> > To je šele začetek.
> >
> > Še se bova pogovarjala.
> >
> > Ta vlada je itak za en curc!!!!!
> >
> > Ti tudi če jo podpiraš!!!!
>
> Nekaj pač moraš početi.
> Sicer pa te že poznamo. Predvidevam, da imaš kaj od tega kar počneš.
> Povej no, kakšno funkcijo imaš v organizaciji, ki je predstvljena v spodnjih linkih?
>
> Na delu je jugoslovansko prostozidarstvo.
> Temeljno znanje o delovanju jugoslovanskega kriminalnega podzemlja v organizaciji prostozidarske lože najdete na internetni strani primorskih panterjev:
> primorski-panterji.i...wp/?p=2174
> primorski-panterji.i...wp/?p=2232
> primorski-panterji.i...wp/?p=2242
> Za uvod je to branje izvrstno. In vedite, da je svetloba njihov največji sovražnik.

Pepi, nič ti ne veš, prav nič. NIIIIIIIIČČČČČČČČ OOOOODDDD NIIIIIČ.

Nekaj si pobral od drugih, sam pa nič ne veš.

Pa daj že enkrat bodi tiho o stvareh, ki jih ne obvladaš, človek božji.

Glava ti bo zeeeeloooo hvaležna.
Morda pa ti ne veš nič in si le zaveden. Ko gre za privilegije članov "režima", gre le za zgornjo plast problema. Tudi ti se ne bi počutili tako močne, če ne bi imeli ozadja.
Glava? Glava je za to, da z njo razmišljaš in ne za to, da slediš... Saj veš kako se obnaša trop...
Malce zdravega nacionalizma in gremo naprej...pa ne pozabimo zakaj in kako je končal Ivan Cankar!

Strani: 1 ... 7 8 9 10 11 12