1 ura
Uvedba sintetičnih goriv bo težja, kot se zdi na prvi pogled 2
2 uri
Najbolj brani članki danes
3 ure
Spletno zagonsko podjetje z novo vrsto študija MBA
4 ure
Na fakulteti za elektrotehniko so predstavili novo pot do podnebno nevtralne Slovenije 3
4 ure
Kako bomo v Sloveniji izobraževali serviserje električnih avtov
5 ur
Na kaj morate biti pozorni, če nepremičnino oddajate prek s. p.
5 ur
Kaj se splača, če stanovanje čez poletje oddajate turistom, preostanek leta pa študentom?
5 ur
Tujec, ki je pred časom oddal vlogo na UE, bi delal pri odpravljanju posledic poplav. Ali se lahko hitreje zaposli?
5 ur
Razpoloženje nemških potrošnikov se slabša
5 ur
Ob koncu poletja na področju UI: Amazon in OpenAI v akciji
5 ur
Kaj bi raje – več EU ali bolj pametno EU?
6 ur
Potencial digitalne dobe je izjemen, odklenite ga (Oglas)
6 ur
Kemijski inštitut bo sodeloval pri razvoju najsodobnejše toplotne baterije 1
6 ur
Gospodarstvo ostro proti podaljšanju bolniških nadomestil z 20 na 30 dni v breme delodajalca 2
7 ur
Podjetja skupno prijavila slabih 381 milijonov evrov škode zaradi poplav
8 ur
Miklavčičev GH Holding izvisel proti Siemensu tudi za CT-naprave
8 ur
Vabilo na konferenco o prihodnosti pokojninskega sistema v Sloveniji (PRO)
9 ur
Nova KBM nemudoma daje Marinbluju brez denarja še 300 tisoč evrov kredita 3
9 ur
Ameriški apple store ni na kitajskem seznamu odobrenih trgovin z aplikacijami
10 ur
UPS bo za praznike potreboval 100 tisoč dostavljavcev in delavcev v skladiščih

Izbrani forum: Odklop

Izbrana tema: Finančja farma

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

crt sporočil: 26.438
[Odklop] Tema: Finančja farma
[#1837999] 05.10.12 09:42 · odgovor na: (#1837983)
Odgovori   +    3
[petunia]
Sem že pobirala in zavijala v časopis, pa so paradižniki vglavnem zgnili. Mogoče jih pa nisem imela na ustrezni temperaturi.
to je cudno. je mozno, da so ze bili kaj naceti od bolezni? jaz imam skozi 3 sezone dobre izkusnje s tem in se mi ni zdelo, da bi bil postopek kaj posebej obcutljiv na lokacijo, temperaturo... ponavadi so pac nekje na robu kuhinje, na papirju, brez dotikanja med sabo, the end. temperatura od 15 do 25, odvisno, a smo tam ali ne.

Kaj pa drugače pri vas delate iz paradižnikov? Sočite, sušite?
v glavnem se je letos pokuhalo v mezgo. je pa letosnje leto zame v veliki meri gone with the wind, ker sem imel noro dela in sploh ne vem, kako je zdaj oktober, ce pa je se malo prej bil april. kurc pa taka vlada!! :P