Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Rodetov domnevni sin se je opravičil za razburjenje
Strani: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
sporočil: 916
[franckas]To se med sabo v cerkvenih krogih dajejo, stari dobri boj za oblast.
Tisti, ki se nikoli niso sprijaznili z denacionalizacijo-cerkev je pridobila nazaj premoženje-so načrtno podtalno rušili cerkveno gospodarstvo prek lobistov. Rode ni razumel obiska lobista Dimnika s Kryžanovskim, ki je zdaj prišel v medije. Verjetno je bil Uran bolj dobrodušno kooperativen. Zakaj bi se sicer Darko Štrajn vtikal v notranje cerkvene spore in se divje zavzemal zanj?
sporočil: 4.775
[fibonaci]Papa Ratzi in Kučan sta v žlahti samo zato, ker sta tudi onadva siva.
> [sivi pinot barique]
> > [fibonaci]
> Franc se bo pa izpel v dveh dneh,tako da bo...da bo ekipa v stalni uzbuni in da bo bojni moral na visini..
čuj Sivi, saj se mi smiliš, to danes te je pa res vrglo po tleh, sem mislil da si se že pobral po težkem udarcu;
še včeraj nisi dovolil nikomur da bi kaj šimfal čez presvetlega kardinala, člana najeminentnejšega kluba na svetu, danes pa razočarano praviš da se bo izpel v dveh dneh, in potem konec, finito?
in to samo zato, ker si ugotovil, da sta papa Ratzi in Kučan v žlahti?
sporočil: 1.283
Kakšna verjetnost je da bo Rode šel na test, jaz bi rekel da
izjemno majhna, približek 0.
Se bo malo potuhnil, no vsaj v slovenijo ga nekaj časa ne bo, tudi to je dosežek.
Se bo malo potuhnil, no vsaj v slovenijo ga nekaj časa ne bo, tudi to je dosežek.
sporočil: 14.015
[sivi pinot barique]uff Sivi, petkrat sem že prebral tvojo epohalno ugotovitev, pa še vedno mi ne gre čisto v glavo...
Ovaj,ravno to o podobnosti me že cel popoldne dobesedno okupira,da ne rečem jebe...Namreč ,Kurčan in papa Ratzinger imata,ma da mu jebeš točno iste laske..Ista sta u staturi...In še to,da smo oni ugledali kurčanovo kolosalno dupe na jadrnici..Za Nemce vemo da so guzonje...Ergo,Kurčan in papa Ratz sta v sorodu...bog vedi,kaj se je dogajalo dol v okupirani Srbiji četresprve..
ti praviš, da je Kučan papaRatzijev sin, ker imata podobne lase, oči in riti?
to se pravi, da lahko Milan zahteva od papeža DNK test, ti pa boš pričal na sodišču o svojih ugotovitvah?
čuj, pa kakšen komunizem je potem bil, če je bil na oblasti papežev sin...
sporočil: 9.501
[kwadogaja]na test bo šel takoj,ko ga bo Peter S TOŽIL ža očetovstvo..Torej,nikoli...Da mora to narediti,mu tovarši iz Dela še niso povedali
Kakšna verjetnost je da bo Rode šel na test, jaz bi rekel da izjemno majhna, približek 0.
[fibonaci]ma,šturlo...va fan kulo,fa.. :)
> [sivi pinot barique]
> Ovaj,ravno to o podobnosti me že cel popoldne dobesedno okupira,da ne rečem jebe...Namreč ,Kurčan in papa Ratzinger imata,ma da mu jebeš točno iste laske..Ista sta u staturi...In še to,da smo oni ugledali kurčanovo kolosalno dupe na jadrnici..Za Nemce vemo da so guzonje...Ergo,Kurčan in papa Ratz sta v sorodu...bog vedi,kaj se je dogajalo dol v okupirani Srbiji četresprve..
uff Sivi, petkrat sem že prebral tvojo epohalno ugotovitev, pa še vedno mi ne gre čisto v glavo...
ti praviš, da je Kučan papaRatzijev sin, ker imata podobne lase, oči in riti?
to se pravi, da lahko Milan zahteva od papeža DNK test, ti pa boš pričal na sodišču o svojih ugotovitvah?
čuj, pa kakšen komunizem je potem bil, če je bil na oblasti papežev sin...
[sivi pinot barique]Nekaj časa ga bodo skrivali v vatikanu potem pa prekomanda kazensko kam v argentino.
> [kwadogaja]
> Kakšna verjetnost je da bo Rode šel na test, jaz bi rekel da izjemno majhna, približek 0.
> Se bo malo potuhnil, no vsaj v slovenijo ga nekaj časa ne bo, tudi to je dosežek.
na test bo šel takoj,ko ga bo Peter S TOŽIL ža očetovstvo..Torej,nikoli...Da mora to narediti,mu tovarši iz Dela še niso povedali
sporočil: 2.327
no no ata rode pa ja ne bos zatajil sina .to bogu ne bo prav sicer
pa ne verjamem da verjames v boga si prevec zloben in pokvarjen da
bi te bog sprejel takih hudobcev je vesel samo hu8dic. in ti si
njegov za vse veke .sramota vernim ljudem in dobrim duhovnikom .res
kaj jes da si tako zlooben in pokvarjen . a nte sam vrag spodbuja.
boga pa pusti pri miru zlobec zlobni.......
[kwadogaja]ne,na Metelkovo pride za kaplana ...
> [sivi pinot barique]
> > [kwadogaja]
> > Kakšna verjetnost je da bo Rode šel na test, jaz bi rekel da izjemno majhna, približek 0.
> > Se bo malo potuhnil, no vsaj v slovenijo ga nekaj časa ne bo, tudi to je dosežek.
>
> na test bo šel takoj,ko ga bo Peter S TOŽIL ža očetovstvo..Torej,nikoli...Da mora to narediti,mu tovarši iz Dela še niso povedali
Nekaj časa ga bodo skrivali v vatikanu potem pa prekomanda kazensko kam v argentino.
sporočil: 1.111
A Finance tudi takle pišejo? Pa saj ste bolni. Očitno v Sloveniji
samo še duhovniki seksajo, namesto levakov pa tajužni. Nič ne
slišimo, da bi ga Kučan kam vtaknil pa toliko se je govorilo, ali
pa Janković, samo žena je vsak dan bolj slabo videti. Partija in
Udba sta očitno bolj zahtevni ljubici kot pa RKC.
sporočil: 1.111
Obstaja mekakšen zakon o družinskih razmerjih, pa tudi ustavna
odločba o rokih za ugotavljanje očetovstva, torej dajmo se malo
izobrazit. Ampak, hecno, da se vam ne zdijo tile farji "džeki",
Clinton, ki ga sicer ni dal notri ali pa ga je, pa ni več vedel, pa
se vam je zdel frajer, pa ste leteli poslušat neumnosti, ki vam jih
je za denar prodajal v CD.
sporočil: 3.051
Zadnja sprememba: anon-128646 28.08.2012 21:31
Rodetov domnevni sin se je opravičil za razburjenjezdaj pa resno dvomim, da je njegov sin
sporočil: 5.457
No vćasih so rudeči tovariši tudi koristni
V tem primeru bodo pripomogli, da bo Slovenija dobila še enega mučenika in zašćitnika trpinčenih zaradi politike
V tem primeru bodo pripomogli, da bo Slovenija dobila še enega mučenika in zašćitnika trpinčenih zaradi politike
sporočil: 3.248
[kwadogaja]Franc ne bo šel na test zato, ker tega od njega nihče ne bo zahteval. "Zahtevki" v Delu in sorodnih časnik za prisebnega in razumnega človeka pač niso vredno nič, kajti potemtakem bi moral Franc vsak drugi dan na test očetovstva.
Kakšna verjetnost je da bo Rode šel na test, jaz bi rekel da izjemno majhna, približek 0.
V vsej zgodbi, ki je vedno bolj čudna, mi je misterij samo ta mlad Đakomeli. Namreč firmo izpostavlja ogromnemu tveganju - če se zgodba izkaže za raco, Delo ni vredno nič več. Nula, nada, niente. V ekonomskem smislu mislim. Namreč ekonomika poslovnja tone in bo še bolj, kdo bo pa kupil superdbuper vodilnokredibilni časnik na nivoju Lady? UDBA? Ne, nima razloga. CIA, tudi ne nima razloga. Springer-Verlag, bist du verueckt?
Da ne govorim o slovenski politiki. Če se zgodba izkaže za raco - kako zgleda država, kjer je vodilni časnik na nivoju Lady? Bi vi vlagali v tako državo? Bi vi poslovali s podjetji iz take države? Mogoče. Bi vi začeli nov posel v taki državi? Ne.
Zaključim: smo banana država, z avstralopiteki na vodilnih in vodstvenih položajih in opicami za služabnike
sporočil: 5.457
[denac]
> [franckas]
> Tisti, ki se nikoli niso sprijaznili z denacionalizacijo-cerkev je pridobila nazaj premoženje-so načrtno podtalno rušili cerkveno gospodarstvo prek lobistov. Rode ni razumel obiska lobista Dimnika s Kryžanovskim, ki je zdaj prišel v medije. Verjetno je bil Uran bolj dobrodušno kooperativen. Zakaj bi se sicer Darko Štrajn vtikal v notranje cerkvene spore in se divje zavzemal zanj?
Mislim, da je to dobro nameščena intriga. Še en žebelj v krsto Republike Slovenije. Drago nas bo stalo.
Ne pozabimo, da je imela duhovščina pred osamosvojitvijo veliko zaslug pri pripravah za osamosvajanje. Vatikan je bil med prvimi, ki je priznal slovensko državo.
V Evropi nimamo več simpatij. Vatikan ni selo Saraorci. Mi pa junaško po svoji državi!
Bomo počakali na razplet. Ne glede na izid, imamo v Evropi črno piko.
hvala Bogu še kakšen trezen
sporočil: 1.499
Bivši šef financ Jurij Giacomelli lahko ima velike težave, če bo
test DNK pokazal, da je bil to strel v prazno.
Nekdo bo odletel. Ali bo to Rode ali pa bo Pivovarna Laško ob nekaj miljončkov.
Ta svet je res poln zla in krivic, povsod zmaguje satan, pa tako
lepo je kazalo v papeški provinci 52, smo dobili gozdove, gradove,
tovarne, delnice, smo se prisesali na davkoplačevalski denar, ovce
so bile na kolenih in ubrano blejale ko smo jih strigli, potem pa
je zvonovom odzvonilo, bankrot, pa še ovce se naslajajo in smejejo
in špotajo samemu škrlatnemu princu.
sporočil: 141
[denac]Seznam držav, ki so priznale neodvisno Slovenijo:sl.wikipedia.org/wik..._Slovenijo
Mislim, da je to dobro nameščena intriga. Še en žebelj v krsto Republike Slovenije. Drago nas bo stalo.
Ne pozabimo, da je imela duhovščina pred osamosvojitvijo veliko zaslug pri pripravah za osamosvajanje. Vatikan je bil med prvimi, ki je priznal slovensko državo.
V Evropi nimamo več simpatij. Vatikan ni selo Saraorci. Mi pa junaško po svoji državi!
Bomo počakali na razplet. Ne glede na izid, imamo v Evropi črno piko.
[drei]je,jej...Franc bo odletel..kam le?....a ga bo plenum komunistov Dela in Dnevnika izključil iz RKC?
Bivši šef financ Jurij Giacomelli lahko ima velike težave, če bo test DNK pokazal, da je bil to strel v prazno.
prefekt zaradi starosti že dolgo ni več,septembra 2014 dopolni 80 let,ko ne more več voliti papeža..škof ordinarij ni več...
PS:srčno upam,da pa tokrat zjebejo Delo za konkretno cifurino...Tle bo poleg NZ-K še kakšna zunanja pomoč...Tle pa ni več šale...
sporočil: 141
Zadnja sprememba: anon-220260 28.08.2012 22:08
[Pina47]Še vedno nimaš prav. Prva je bila Islandija. Ali pa tole: www.mzz.gov.si/index...[backPid]=
> [binaural]
> > [denac]
> >
> > Mislim, da je to dobro nameščena intriga. Še en žebelj v krsto Republike Slovenije. Drago nas bo stalo.
> > Ne pozabimo, da je imela duhovščina pred osamosvojitvijo veliko zaslug pri pripravah za osamosvajanje. Vatikan je bil med prvimi, ki je priznal slovensko državo.
> > V Evropi nimamo več simpatij. Vatikan ni selo Saraorci. Mi pa junaško po svoji državi!
> > Bomo počakali na razplet. Ne glede na izid, imamo v Evropi črno piko.
>
> Seznam držav, ki so priznale neodvisno Slovenijo:sl.wikipedia.org/wik..._Slovenijo
Vidiš, takole pa zgleda, če zgodovine ne spremljaš v živo. Dogovor pomembnejših držav je bil, da prvi uradno prizna Republiko Slovenijo Vatikan, s čimer smo bili tudi vnaprej seznanjani.
[denac]Ja ta azijska sekta je pa res nekaj evropskega, nje ovce.
> [prerok]
> > [kwadogaja]
> > Kakšna verjetnost je da bo Rode šel na test, jaz bi rekel da izjemno majhna, približek 0.
> > Se bo malo potuhnil, no vsaj v slovenijo ga nekaj časa ne bo, tudi to je dosežek.
>
> Franc ne bo šel na test zato, ker tega od njega nihče ne bo zahteval. "Zahtevki" v Delu in sorodnih časnik za prisebnega in razumnega človeka pač niso vredno nič, kajti potemtakem bi moral Franc vsak drugi dan na test očetovstva.
>
> V vsej zgodbi, ki je vedno bolj čudna, mi je misterij samo ta mlad Đakomeli. Namreč firmo izpostavlja ogromnemu tveganju - če se zgodba izkaže za raco, Delo ni vredno nič več. Nula, nada, niente. V ekonomskem smislu mislim. Namreč ekonomika poslovnja tone in bo še bolj, kdo bo pa kupil superdbuper vodilnokredibilni časnik na nivoju Lady? UDBA? Ne, nima razloga. CIA, tudi ne nima razloga. Springer-Verlag, bist du verueckt?
>
> Da ne govorim o slovenski politiki. Če se zgodba izkaže za raco - kako zgleda država, kjer je vodilni časnik na nivoju Lady? Bi vi vlagali v tako državo? Bi vi poslovali s podjetji iz take države? Mogoče. Bi vi začeli nov posel v taki državi? Ne.
>
> Zaključim: smo banana država, z avstralopiteki na vodilnih in vodstvenih položajih in opicami za služabnike
Evropa se nad komunisti in današnjim njihovim ravnanjem zgraža. Ne zgraža se toliko nad cerkvenimi grehi, kolikor se zgraža nad komunističnimi in "postkomunističnimi". V banana državi pa seveda Evrope ne razumejo. Tule tudi nekateri verni na vso moč udrihajo. Cerkev in njeni ljudje niso brez grehov in lumparij. Še preveč jih je. Ampak udrihati brez pameti po Slovencih, ki so visoki predstavniki Cerkeve, je udrihanje po EU in po Sloveniji. To je naša država, ki ima katoliške korenine in po njih se ne udriha. Udriha pa se po vsiljenem komunizmu. In udrihanje po njem je evropsko!
Predno kaj zapišete v škodo slovenske države, raje dobro premislite!
sporočil: 1.517
[denac]****** odlično !
> [prerok]
> > [kwadogaja]
>
> Franc ne bo šel na test zato, ker tega od njega nihče ne bo zahteval. "Zahtevki" v Delu in sorodnih časnik za prisebnega in razumnega človeka pač niso vredno nič, kajti potemtakem bi moral Franc vsak drugi dan na test očetovstva.
>
> V vsej zgodbi, ki je vedno bolj čudna, mi je misterij samo ta mlad Đakomeli. Namreč firmo izpostavlja ogromnemu tveganju - če se zgodba izkaže za raco, Delo ni vredno nič več. Nula, nada, niente. V ekonomskem smislu mislim. Namreč ekonomika poslovnja tone in bo še bolj, kdo bo pa kupil superdbuper vodilnokredibilni časnik na nivoju Lady? UDBA? Ne, nima razloga. CIA, tudi ne nima razloga. Springer-Verlag, bist du verueckt?
>
> Da ne govorim o slovenski politiki. Če se zgodba izkaže za raco - kako zgleda država, kjer je vodilni časnik na nivoju Lady? Bi vi vlagali v tako državo? Bi vi poslovali s podjetji iz take države? Mogoče. Bi vi začeli nov posel v taki državi? Ne.
>
> Zaključim: smo banana država, z avstralopiteki na vodilnih in vodstvenih položajih in opicami za služabnike
Evropa se nad komunisti in današnjim njihovim ravnanjem zgraža. Ne zgraža se toliko nad cerkvenimi grehi, kolikor se zgraža nad komunističnimi in "postkomunističnimi". V banana državi pa seveda Evrope ne razumejo. Tule tudi nekateri verni na vso moč udrihajo. Cerkev in njeni ljudje niso brez grehov in lumparij. Še preveč jih je. Ampak udrihati brez pameti po Slovencih, ki so visoki predstavniki Cerkeve, je udrihanje po EU in po Sloveniji. To je naša država, ki ima katoliške korenine in po njih se ne udriha. Udriha pa se po vsiljenem komunizmu. In udrihanje po njem je evropsko!
Predno kaj zapišete v škodo slovenske države, raje dobro premislite!
[Pina47]Še ena zblojena ovca, vatikan je priznal slovenijo precej pozno 13 ali 15. Seveda ovce še vedno širijo laži, posledica majhnega IQ, katoliška sekta kvarno vpliva na možgane.
> [binaural]
> > [denac]
> >
> > Mislim, da je to dobro nameščena intriga. Še en žebelj v krsto Republike Slovenije. Drago nas bo stalo.
> > Ne pozabimo, da je imela duhovščina pred osamosvojitvijo veliko zaslug pri pripravah za osamosvajanje. Vatikan je bil med prvimi, ki je priznal slovensko državo.
> > V Evropi nimamo več simpatij. Vatikan ni selo Saraorci. Mi pa junaško po svoji državi!
> > Bomo počakali na razplet. Ne glede na izid, imamo v Evropi črno piko.
>
> Seznam držav, ki so priznale neodvisno Slovenijo:sl.wikipedia.org/wik..._Slovenijo
Vidiš, takole pa zgleda, če zgodovine ne spremljaš v živo. Dogovor pomembnejših držav je bil, da prvi uradno prizna Republiko Slovenijo Vatikan, s čimer smo bili tudi vnaprej seznanjani.
sporočil: 16.531
[velikidrobizek]SEKS
> [dorki22]
> > [rename]
> > > § 2. Neka se klerici s potrebom razboritošću ponašaju prema osobama kojih bi posjećivanje mo-glo dovesti u pogibelj njihovu obvezu da čuvaju uzdržljivost ili izazvati sablazan vjernika.
>
> > Ne vem, ne poznam detajlov in dokumentov kongregacij.
> > Tudi tale hrvaski zakonik ne govori nic o sexu.
> > Celibat je definiran v sskj in prepoveduje druzino, poroko.
> > Bom se malo guglal ampak zaenkrat ostajam pri sskj.
>
> Cuj, jaz nimam problemov z razumevanje osnovnih stvari v srbohrvaščini - pa sem mnenja, da tisti boldani del govori ravno o sexu in obvezi o abstinenci.
>
> Lp
Meni se tudi zdi. :-/
Z vidika vseh nemedicinskih metod pa je najboljša
tehnika brezkontracepcijski seks.
Pri tej tehniki pride do stimuliranja mnogih senzorjev
in do stika sluznic, ki so odlični prevodniki
bioenergije obeh, ko pride do mešanja dveh pH različnih
medijev, 5,5 in 8,5.
Pogoj pa seveda je, da vmes ni izolatorja, ter da zaradi
kontracepcijskih tablet ni pH enak.
In seveda, zdrava sol mora biti v telesih obeh, kajti
neslan seks bi bil pač neslan seks.
59
sporočil: 32.775
[sivi pinot barique]
> [fibonaci]
> > [sivi pinot barique]
> > > [petunia]
> > Namreč ,Kurčan in papa Ratzinger imata,ma da mu jebeš točno iste laske..Ista sta u staturi...
> jebenti Sivi, ti praviš da si šel iz dežja pod kap?
>
> ko si kot zvesti Kučanov volilec po razočaranju poiskal varno zavetje pod cerkvenim zvonom, zdaj pa ugotavljaš da si še vedno pri isti firmi, samo pod drugim imenom?
ma veš kaj,šturlo...jaz bom v nedeljo popolnoma miren šel h maši,kjer bo točno tolko ljudi kot predhodno nedeljo (ne, lažem,več jih bo,ker so se vrnili z dopusta)...Franc se bo pa izpel v dveh dneh,tako da boste morali čez vikend verniki religije K.U.R.A.C (tm shaman) že kakšen nov sestavek izumiti...da bo ekipa v stalni uzbuni in da bo bojni moral na visini..Janša namreč še vedno vlada,un polapismen pa od sinov bankrotirane fime kupuje
... čuj, druže Sivi ... evo, če se mene kaj vpraša, boš ti garant šel direkt v nebesa, ker take vere pa že dolgo ne ...
P.S.: malo te sicer jebe, da je tvoja vera sicer močna, ni pa glih vedno usmerjena v isto "tarčo", ampak sem jaz ziher, da boš ti to "neugodnost" že nekako porihtal, ko bo treba, ker izkušenj z menjavanjem "tarč" imaš več kot dovolj, če se jaz prav spomnim ...
sporočil: 2.565
Malo sem zadremal, se zbudil, videl celga hudica v medijih, sem ze
mislil da je cas apokalipse. Potem sem zagledal stiri modre crke in
priimek Karba, pa sem se malo zalegno. Pa ka si ti ja nor, Karba
opet.
sporočil: 32.775
Zadnja sprememba: najobj 28.08.2012 23:34
[sivi pinot barique]
> [fibonaci]
> > [sivi pinot barique]
> > Ovaj,ravno to o podobnosti me že cel popoldne dobesedno okupira,da ne rečem jebe...Namreč ,Kurčan in papa Ratzinger imata,ma da mu jebeš točno iste laske..Ista sta u staturi...In še to,da smo oni ugledali kurčanovo kolosalno dupe na jadrnici..Za Nemce vemo da so guzonje...Ergo,Kurčan in papa Ratz sta v sorodu...bog vedi,kaj se je dogajalo dol v okupirani Srbiji četresprve..
> uff Sivi, petkrat sem že prebral tvojo epohalno ugotovitev, pa še vedno mi ne gre čisto v glavo...
>
> ti praviš, da je Kučan papaRatzijev sin, ker imata podobne lase, oči in riti?
>
> to se pravi, da lahko Milan zahteva od papeža DNK test, ti pa boš pričal na sodišču o svojih ugotovitvah?
>
> čuj, pa kakšen komunizem je potem bil, če je bil na oblasti papežev sin...
:
ma,šturlo...va fan kulo,fa.. :)
... čuj, druže Sivi ... evo, zdaj pa meni res ni jasno, zakaj ti s totim tvojim "va fan kulo, fa" ne bi bil na isti valovni dolžini, kot toti www.youtube.com/watc...re=related tvoji kameradi iz Lazia, ha ? ...
P.S.: malo sem sicer "fuzbalsko" razpoložen, ampak toti toj "va fan kulo, fa" res nima nobene zveze s pušiono Maribora proti onim purgerom, ker je to totalno vaša italijanska zadeva ...
sporočil: 2.565
Pomoje Karba minuse tala, zgodba se mu po dvanajstih urah ze rusi.
Pomoje mora biti clovek hepan, da objavi taksno novico s tako malo
dokazi. In to osrednje komunisticno trobilo. Prav trudijo se da bi
propadli.
sporočil: 1.166
[najobj]:) posrečeno. Menda se res vidi v vlogi lepe, plemenite in ljubeče Bogomile :)
... Rode: Razšla sva se kot Črtomir in Bogomila ...
... pizda, pa kaj je zdaj spet to ? ... ja, kaj to ne bi moralo biti glih obratno, se pravi, da sta se razšla kot Bogomil in Črtomira ? ... khmm, ali pa sem jaz že spet vse zajebal in so me v tistih komunajzerskih pasjih šolah še totega Prešerna čisto narobe naučili ...
P.S.: mogoče pa ima oni podzavestni Frojd pri totem Rodetu podzavestno svoje prste vmes ... ja, kdo bi vedel ...