Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Rodetov domnevni sin se je opravičil za razburjenje
sporočil: 2.356
Sedaj pa Rode samo na test DNK, da te vidmo a te je bilo kaj v
hlačah oziroma te je še kaj v hlačah. Tole bo pa sila neprijetno za
Rodeta in če ne bo privolil v test potem je avtomatsko priznal, da
je njegov oče.
sporočil: 7.025
O časniku Delo imam zelo slabo mnenje in ga tudi ne berem. Je pa
res, da je cerkev hinavska, pokvarjena in zločinska. Človekove
pravice in svoboščine zatira že 2000 let.
sporočil: 3.048
Vsa pravna sredstva?
Tako kleveto je pa res enostavno ovreči, 5 minut za odvzem DNK. Razen če je vse res :D
Tako kleveto je pa res enostavno ovreči, 5 minut za odvzem DNK. Razen če je vse res :D
sporočil: 4.362
Eden od znanstvenikov, ki se ukvarjajo z nastankom sveta in
razkrivanjem, kako vesolje funkcionira, je pogruntal teorijo, po
kateri naj bi ne bilo le enega samega "velikega poka", ampak naj bi
jih bilo več. Dogajali naj bi se v "vzporednih vesoljih". Žal
nikoli ne bomo mogli potrditi te teorije, ker do preostalih
vzporednih vesolij nimamo prav nobenega dostopa.
Pri nas je popolnoma drugače. "Veliki poki" se pri nas namreč dogajajo v enem samem vesolju, v tistem, v katerem se vse stvari vrtijo izključno v "levo", pa naj davkoplačevalce in prihodnje generacije to stane kar hoče...
Pri nas je popolnoma drugače. "Veliki poki" se pri nas namreč dogajajo v enem samem vesolju, v tistem, v katerem se vse stvari vrtijo izključno v "levo", pa naj davkoplačevalce in prihodnje generacije to stane kar hoče...
sporočil: 30.643
Ma koga to briga. To, da pripadnik katoliškega kulta krši tam neke
brezvezne verske zapovedi, se javnosti ne tiče.
Grem stavit, da sta z majerjem splanirala kako pizdarijo, uvedbo verouka v šole, denacionalizacijo, bailout za Zvon, kaj v tem stilu, sedaj pa skušata preusmeriti pozornost na traparije.
Grem stavit, da sta z majerjem splanirala kako pizdarijo, uvedbo verouka v šole, denacionalizacijo, bailout za Zvon, kaj v tem stilu, sedaj pa skušata preusmeriti pozornost na traparije.
sporočil: 2.568
V kolikor ima otroka ni to nič nenavadnega, saj je "le" človek,
tako kot ostali. Bolj kritično je to, da v kolikor je njegov, da je
mamo in otroka zapustil, to pa je skregano s krščanskimi načeli,
moralno bi bilo, da bi takrat izstopil iz cerkvenih krogov in ostal
z družino, seveda se pa vsak odloča po lastni volji...
sporočil: 10.981
Je zate moralno prav, da kardinal, ki naj bi bil zavezan celibatu,
pridiga o čistosti, zaobljubah bogu, in podobna jajca, obenem pa je
neki faranki nekje bogu za ritjo, zelo strastno in nečisto, ter
brez vsakih zaobljub, dajal svoj celi-bat?
DoJaja Press :)
DoJaja Press :)
sporočil: 5.457
Zadnja sprememba: anon-288303 28.08.2012 09:40
Pa pravijo, da med duhovniki ni pravih možZdaj pa vse izgleda, das so tisti čudni, ki zganjajo tiste povorke in hočejo posvajat tuje otroke .... samo v degradiranih strankah provenience KPS
Sicer pa
- A se ne bližajo predsedniške volitve
- A niso še pred vsakimi volitvami tovariši komunisteki
izmislili novo afero za zdriblat konkurenco
- Preden bo 11 november bomo videli in slišali še mnogo tega
sporočil: 32.775
Zadnja sprememba: najobj 28.08.2012 09:48
[pinpingvin]
Pa pravijo, da med duhovniki ni pravih mož
Zdaj pa vse izgleda, das so tisti čudni, ki zganjajo tiste povorke in hočejo posvajat tuje otroke .... samo v degradiranih strankah provenience KPS
Sicer pa
- A se ne bližajo predsedniške volitve
- A niso še pred vsakimi volitvami tovariši komunisteki
izmislili novo afero za zdriblat konkurenco
- Preden bo 11 november bomo videli in slišali še mnogo tega
... ja, ker se pravi možje iz duhovniških vrst odlikujejo predvsem po tem, da svojih otrok ne priznajo, jih zatajijo in jih morajo zato posvajat tisti čudni v "degradiranih strankah provenience KPS" ...
P.S.: beseda "degradirani" pomeni čisto nekaj drugega, kot si ti verjetno hotel povedati ...
sporočil: 14.015
[0329Softb]sem tudi jaz že slišal, da je Rodetovo potomstvo večje od Uranovega; v mladih letih je bil menda precej liberalen duhovnik, ampak za kardinalski klobuk je bilo treba malo zamenjati muziko...
>Franc Rode ima sina Petra?
... in hčerko Pavlo.
sporočil: 9.501
Zadnja sprememba: anon-101299 28.08.2012 10:08
Dokler domnevni sin ne toži Rodeta za očetovstvo lahko nabijamo v
nedogled..To se seveda ne bo zgodilo zato bo karbon nabijal
naprej...dokler Delo spet ne fasa globe kot v primeru SDSa..
Bojda,zelo verjetno,skoraj gotovo,nekaj bo na tem.,neimenovani viri....
sporočil: 1.693
[mataj]Ma ne bi rekel tako, četudi sam trdim enako, da je nesmiselna zapoved, ima pa veliko posledic- eno ti Edminton navaja, so pa še druge.
Ma koga to briga. To, da pripadnik katoliškega kulta krši tam neke brezvezne verske zapovedi, se javnosti ne tiče.
Problem je cerkev trmasto vztraja pri celibatu, posledice so pa širše in povzročajo neverodostojnost, neživljenjskost celo verjamem, da bi pedofilije bilo manj paše česa. Tako preobražena cerkev bi po moje mnogo bolj služila vernikom, ker bi jim bila po vsem bliže.A že morajo biti znotraj RKC razlogi za to togost.
Lep dan želim.
[mhorva35]Anglikanska cerkev,kjer celibata ni,vseeno veselo propada...cele župnije so prestopile v rimokatoliško Cerkev,v posebni ordinariat za anglikance..
> [mataj]
> Ma koga to briga. To, da pripadnik katoliškega kulta krši tam neke brezvezne verske zapovedi, se javnosti ne tiče.
>
> Grem stavit, da sta z majerjem splanirala kako pizdarijo, uvedbo verouka v šole, denacionalizacijo, bailout za Zvon, kaj v tem stilu, sedaj pa skušata preusmeriti pozornost na traparije.
Ma ne bi rekel tako, četudi sam trdim enako, da je nesmiselna zapoved, ima pa veliko posledic- eno ti Edminton navaja, so pa še druge.
Problem je cerkev trmasto vztraja pri celibatu, posledice so pa širše in povzročajo neverodostojnost, neživljenjskost celo verjamem, da bi pedofilije bilo manj paše česa. Tako preobražena cerkev bi po moje mnogo bolj služila vernikom, ker bi jim bila po vsem bliže.A že morajo biti znotraj RKC razlogi za to togost.
Lep dan želim.
sporočil: 5.457
[najobj]
> [pinpingvin]
> Pa pravijo, da med duhovniki ni pravih mož
> Zdaj pa vse izgleda, das so tisti čudni, ki zganjajo tiste povorke in hočejo posvajat tuje otroke .... samo v degradiranih strankah provenience KPS
>
> Sicer pa
> - A se ne bližajo predsedniške volitve
> - A niso še pred vsakimi volitvami tovariši komunisteki
> izmislili novo afero za zdriblat konkurenco
> - Preden bo 11 november bomo videli in slišali še mnogo tega
... ja, ker se pravi možje iz duhovniških vrst odlikujejo predvsem po tem, da svojih otrok ne priznajo, jih zatajijo in jih morajo zato posvajat tisti čudni v "degradiranih strankah provenience KPS" ...
P.S.: beseda "degradirani" pomeni čisto nekaj drugega, kot si ti verjetno hotel povedati ...
Ja, res sem uporabil napačno besedo
ampak ljudje niso neumni - vsi razumejo kaj sem hotel povedati in s tem tudi soglašajo - poglej +
Sicer pa je prvi del bolj tako malo za šalo malo zares
Bolj poveden je drugi del, katerega pa začuda nisi komentiral
Lep dan in ne se preveč sekirat, če tvojim kameradom take ukane vse manj uspevajo
Naivnih imate še vedno čisto dovolj za seboj, da lahko zganjate cirkus - kaj češ taki smo - pa prav zaradi tega je bolj živo in zanimivo....
sporočil: 10.981
[mataj]In če se izkaže, da je tisti faranki prikazal nebesa že kot osemnajstletnici, menda tudi vol ni...
Quod licet Iovi, non licet bovi.
[janezpizdek]Čuj, kako kaj ona tvoja pupika na vremenu na POP ali ki že? To še tudi nisi pojasno pa bi blo dobro predno bo konec po majanskem koledari pa ne boma nič po spisku , koji ti kurac, nea maš pravice predno toto ne zgučaš. Saj Rodetovo dulčineja je tudi že povedala, da je njegovega presvetlega konzumirala, ni pa glih njegov kolko se ona spomni.
Ka teeeee? Zaj se manjka samo še tega, da UDBA razkrije, da sem jaz sin papeža Vojtile, pa mi bo Gustl nalašč navil toti fakju faktor na 100, pa mi bo vsa kredibilnost na forumi šla fkurac. Dedi in Pupike moje drage, ka sen te jaz vam govoro ves cajt? Konec sveta nea je več daleč, čuj. Jebenti ti majanski koledar in vse po spisku, koji kurac!
LP shaman
[janezpizdek]al pa recimo škofa Grmiča in Svetlane Makarovič
Ka teeeee? Zaj se manjka samo še tega, da UDBA razkrije, da sem jaz sin papeža Vojtile, pa mi bo Gustl nalašč navil toti fakju faktor na 100, pa mi bo vsa kredibilnost na forumi šla fkurac. Dedi in Pupike moje drage, ka sen te jaz vam govoro ves cajt? Konec sveta nea je več daleč, čuj. Jebenti ti majanski koledar in vse po spisku, koji kurac!
LP shaman
[janezpizdek]al pa recimo škofa Grmiča in Svetlane Makarovič
LP shaman
[janezpizdek]xexe, jaz ne vem ali je ravno Vojtila pravi, ampak ti svojih antikomunističnih genov nisi mogel dobiti kje drugje kot na Poljskem, to je jasno... :))
Ka teeeee? Zaj se manjka samo še tega, da UDBA razkrije, da sem jaz sin papeža Vojtile...
[sivi pinot barique]čuj Sivi, kaj sta potem vidva z janezompizdekom brata ali polbrata?
> [janezpizdek]
> Ka teeeee? Zaj se manjka samo še tega, da UDBA razkrije, da sem jaz sin papeža Vojtile...
al pa recimo škofa Grmiča in Svetlane Makarovič
kri ni voda, Slovenija je majhna, kakšen hec bi bil, če bi vsi imeli teste DNK...
sporočil: 16.531
[fibonaci]In vino veritas ;)
> [sivi pinot barique]
> > [janezpizdek]
> > Ka teeeee? Zaj se manjka samo še tega, da UDBA razkrije, da sem jaz sin papeža Vojtile...
>
> al pa recimo škofa Grmiča in Svetlane Makarovič
čuj Sivi, kaj sta potem vidva z janezompizdekom brata ali polbrata?
kri ni voda, Slovenija je majhna, kakšen hec bi bil, če bi vsi imeli teste DNK...
Zadnja sprememba: anon-293268 28.08.2012 10:28
[sivi pinot barique]Ne vem kaj ima tvoj komentar z mojim mnenjem, nikjer nisem napisal, da zaradi tega prestopajo- sem pač mnenja, da bi brez tega bolj verodostojna in bliže ljudem in to je vse.
> [mhorva35]
> > [mataj]
> > Ma koga to briga. To, da pripadnik katoliškega kulta krši tam neke brezvezne verske zapovedi, se javnosti ne tiče.
> >
> > Grem stavit, da sta z majerjem splanirala kako pizdarijo, uvedbo verouka v šole, denacionalizacijo, bailout za Zvon, kaj v tem stilu, sedaj pa skušata preusmeriti pozornost na traparije.
>
> Ma ne bi rekel tako, četudi sam trdim enako, da je nesmiselna zapoved, ima pa veliko posledic- eno ti Edminton navaja, so pa še druge.
> Problem je cerkev trmasto vztraja pri celibatu, posledice so pa širše in povzročajo neverodostojnost, neživljenjskost celo verjamem, da bi pedofilije bilo manj paše česa. Tako preobražena cerkev bi po moje mnogo bolj služila vernikom, ker bi jim bila po vsem bliže.A že morajo biti znotraj RKC razlogi za to togost.
> Lep dan želim.
Anglikanska cerkev,kjer celibata ni,vseeno veselo propada...cele župnije so prestopile v rimokatoliško Cerkev,v posebni ordinariat za anglikance..
Razloži mi ti kaj prinese DANES celibat? Eni me hočejo prepričati, da se zato župnik lahko bolj posveti svoji čredici verujočih. Pa me to ne prepriča, da je tako bolje.
Ko si se že oglasil, meni je vera OK predvsem takrat in za tiste, ki jim le-ta v nekem trenutku olajša življenje in daje pogum za vnaprej in nimam popolnom nič proti verujočemu in sem mnenja, da pravzaprav vsak verjame, le pojem je zelo širok in predznak tega lahko različen.
Lep dan ti želim in hvala za tvoj odgovor.