Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Prenova Finance.si – kje smo?
sporočil: 13.653
[Vinci]Ja, taki časi so. Baje smo zdej ful družabni :)
EDIT: Pa kaj je s tistim Like, Tweet, pa še nek shit pri člankih? A to Likanja in Tweetanje je tako zelo pomembno, da mora biti skoz vidno?
Še huje. Če ti ni všeč to, potem si nedružaben. Dosadan po naše:)
sporočil: 5.835
[Jackk]O tem zgornjem panoramskem oglasu je bilo že dosti govora na servisnih straneh Financ, kaj narediti, da ga ne vidiš. In tako je prav, kdor želi gledati reklamo, pač pusti, da se prikazuje. Kogar pa moti, jo izklopi. Mene zgornji oglas moti in sem ga izklopil.
> [Gustl]
> > [Jackk]
> > Wov, pri srcu me je štihnilo, ko sem zagledal, da se zdaj zgornji oglas čez četrtino strani lepo odskrola.
> >
> > Bravo, čestitam.
>
> Uživaj, dokler lahko. Bug :)
Škoda. Enkrat ko me bo primilo, bom to po svoje zrihtal, pa bo mir.
Ga ni boga, da mi ga pribijete tja gor.
Je pa že tako dolgo od tega, ko sem oglas izklopil, da sedaj niti ne vem več natančno, kako se to naredi. Zgornji oglas se pri meni ni prikazoval v prejšnjih Financah in se tudi sedaj ne.
Hvala urejevalcem spletnih strani Financ, da imamo uporabniki možnost izklopa zgornjega oglasa, ko ga nočemo gledati.
sporočil: 8.684
Zadnja sprememba: anon-166469 12.08.2012 22:03
Upam, da vam je uspela prenova strani. Zelo moteč je zgornji oglas
sploh ko berem Finance na mobilcu. Nova prenovljena stran mi
zaenkrat ni všeč ! Upam, da izboljšave sledijo
[leonx]Prenova bo še kar nekaj časa trajala, male spremembe se bodo pojavljale še nekaj mesecev.
Upam, da vam je uspela prenova strani. Zelo moteč je zgornji oglas sploh ko berem Finance na mobilcu.
Zgornji oglas ni nič drugačen kot prej. Bodo pa v bodoče zgornji oglasi za 30px ožji.
Na mobilcu pa naj zgornji oglas ne bi bil fiksiran. Je pri tebi fiksiran? Kakšen mobilc?
Skratka, kar se tiče oglasa, ne bi smelo biti nič drugače kot je bilo prej. Če je kaj drugače, prosim, javi.
[rename]Ne vem. Mogoče. Načeloma ne bi smelo bit težav.
Aja, Gustl - na ipadu se nisem mogel logirati še na starem forumu in na dopust sem nesel samo ajped.
Zdaj sem nazaj iz dopusta in sem na noutbuku. ajpeda še nisem probal.
Poslal sem sicer en komentar že zadnjič z vprašanjem, če je to problem piškotov?
Ker moja žena je pekla samo štrudl :-)))
No zdaj grem probat še ajpeda.In, dela?
sporočil: 8.684
[Gustl]
> [leonx]
> Upam, da vam je uspela prenova strani. Zelo moteč je zgornji oglas sploh ko berem Finance na mobilcu.
Prenova bo še kar nekaj časa trajala, male spremembe se bodo pojavljale še nekaj mesecev.
Zgornji oglas ni nič drugačen kot prej. Bodo pa v bodoče zgornji oglasi za 30px ožji.
Na mobilcu pa naj zgornji oglas ne bi bil fiksiran. Je pri tebi fiksiran? Kakšen mobilc?
Skratka, kar se tiče oglasa, ne bi smelo biti nič drugače kot je bilo prej. Če je kaj drugače, prosim, javi.
Na IPHON mobilcu oglas ni fiksiran, tako da se bo dalo preživet je pa sicer preširok ampak če praviš da ga boste zožali OK. Veliko sreče pri uvajanju novosti.
[Excluded]Glede na to, da ni nekih revolucionarnih sprememb, je to le dokaz, po kako tankem robu hodimo :)
Prešli ste iz odličnega h katastrofalnemu.
sporočil: 807
Evo,danes zjutraj sem se moral spet na novo prijavit.Omogočite
permanentno prijavo,kot je bilo v starem sistemu....Lep in nasmejan
dan želim celotni ekipi.
[rava]
> Lastnik in direktor družbe Akrapovič Igor Akrapovič o moči svoje blagovne znamke.
nič ne piše, kaj on o moči svoje blagovne znamke.
če iz reciklaže kliknem levo na "Slovenia finance.si", se pokaže nek seznam objavljenih zadev, pri zadnjih treh pa mašina reče tole
$articleModel.lead.value
Jp, danes se bodo pokazale prave poporodne težave. Pucamo...
[sime55]Ja, res je. Enake težave. Urejamo. Vsekakor je cilj, da prijava deluje, dokler je piškotek.
Evo,danes zjutraj sem se moral spet na novo prijavit.Omogočite permanentno prijavo,kot je bilo v starem sistemu....Lep in nasmejan dan želim celotni ekipi.
sporočil: 5.963
Zadnja sprememba: anon-245582 13.08.2012 07:55
Jaz tudi. Poleg tega je ta refresh postal prav tečen. PC sem že
večkrat resetiral. Da ne bo pomote. Resetiral sem računalnik in ne
Slovenijo. winkOglasi me ne motijo. Zakaj ne zapolnite tudi prazen prostor na desni strani ob komentarjih z reklamami?
P.S. Nekaj vam ne deluje v redu. Pod naslovom o turizmu napiše moje podatke in zahtevo po ponovni prijavi. Ob kliku se slika obnovi. Ob dvojnem kliku se pojavi urejanje profila oziroma odjava,....
[RJSlo]Urejamo.
Jaz tudi. Poleg tega je ta refresh postal prav tečen.
Oglasi me ne motijo. Zakaj ne zapolnite tudi prazen prostor na desni strani ob komentarjih z reklamami?Bomo.
P.S. Nekaj vam ne deluje v redu. Pod naslovom o turizmu napiše moje podatke in zahtevo po ponovni prijavi. Ob kliku se slika obnovi. Ob dvojnem kliku se pojavi urejanje profila oziroma odjava,....Res je. Urejamo. S prijavami bo največ težav.
Žal pa nimamo več škarij in platna v svojih rokah in bo za popravke potrebno več časa, kot je bilo doslej.
sporočil: 1.245
[Gustl]Ja to sem že sam naredli, pa ne pomaga!
Tole je lokalno. Za začetek predlagamo osnovi izbris piškotkov in ponovni zagon računalnika. Morda še izbris Temp.
[asdf147]OK, potem pa naprej.
> [Gustl]
> Tole je lokalno. Za začetek predlagamo osnovi izbris piškotkov in ponovni zagon računalnika. Morda še izbris Temp.
Ja to sem že sam naredli, pa ne pomaga!
Kaj so torej problemi:
1) na naslovnici ni šumnikov? Kateri brskalnik - tudi različica
2) tistega, da ne moreš na finance.si in ti napiše remont, ne razumem. Če pišeš, potem si na strani.
[Gustl]Ko pridem na prvo stran vidim tole: shrani.najdi.si/?35/...inance.png
1) na naslovnici ni šumnikov? Kateri brskalnik - tudi različica
2) tistega, da ne moreš na finance.si in ti napiše remont, ne razumem. Če pišeš, potem si na strani.
Brskalnik je Mozilla Firefox 14.0.1.
Drugače pa lahko pridem z IE kamorkoli, tudi če grem prek google in napišem finance, pridem normalno na finance.si. Pri Firefox pa ne, ampak me vrže v /remont. Lahko pa grem tudi v Firefox na ostale podstrani, npr. logistika, industrija, trendi.....tam pa vse ok.
Pa še en problem, ki pa ga imam tako v FF kot v IE, in sicer: Članek je za registrirane uporabnike, recimo Akrapovič bo v Belo krajino pripeljal nova delovna mesta in spodaj sporočilo: Dostop do članka je možen samo prijavljenim uporabnikom. Trenutno se na strani nahajate kot gost. Prosimo opravite prijavo. Jaz opravim prijavo in me še vedno zaznava kot gosta, čeprav sem prijavljen. Ne morem brat članka. Zakaj?
sporočil: 442
Ko poiščem željen zapis, zahteva vpis - čeprav sem že vpisan. Pod
naslovom se pojavio moji podatki. Do zapisa nikakor ne morem, ker
se nenehno zahteva prijava???
[asdf147]Je isti problem tudi, če greš direktno na Finance.si, torej ne prek najdija?
> [Gustl]
> 1) na naslovnici ni šumnikov? Kateri brskalnik - tudi različica
>
> 2) tistega, da ne moreš na finance.si in ti napiše remont, ne razumem. Če pišeš, potem si na strani.
Ko pridem na prvo stran vidim tole: shrani.najdi.si/?35/...inance.png
Drugače pa lahko pridem z IE kamorkoli, tudi če grem prek google in napišem finance, pridem normalno na finance.si. Pri Firefox pa ne, ampak me vrže v /remont. Lahko pa grem tudi v Firefox na ostale podstrani, npr. logistika, industrija, trendi.....tam pa vse ok.Hm. tole je najbrž zelo lokalna posebnost. Morda imaš kakšne nastavitve brskalnika, kakšne dodatke, ki se ne ujemajo s stranjo.
Pa še en problem, ki pa ga imam tako v FF kot v IE, in sicer: Članek je za registrirane uporabnike, recimo Akrapovič bo v Belo krajino pripeljal nova delovna mesta in spodaj sporočilo: Dostop do članka je možen samo prijavljenim uporabnikom. Trenutno se na strani nahajate kot gost. Prosimo opravite prijavo. Jaz opravim prijavo in me še vedno zaznava kot gosta, čeprav sem prijavljen. Ne morem brat članka. Zakaj?It's a bug, not a feature. Urejamo.
sporočil: 16.531
[valsidalado]Sem kliknil na faco, pa se mi je odprlo ;)
Trenutno imam težave s prijavo. Odjavim se, počistim brskalnik, se ponovno prijavim, pojavi se moj profil - ne pa članek; potem se ponovno odjavim itd. Do vsebine članka pa neprijavljen pridem s foruma. Res pa je, da sem se včeraj pozabil odjaviti z računalnika v biroju... Mogoče vam informacija kaj pomaga; da rabite čas mi je pa že vnaprej jasno.
[valsidalado]Prijave ne delajo OK. Vsaj ne vsem.
Trenutno imam težave s prijavo. Odjavim se, počistim brskalnik, se ponovno prijavim, pojavi se moj profil - ne pa članek; potem se ponovno odjavim itd. Do vsebine članka pa neprijavljen pridem s foruma. Res pa je, da sem se včeraj pozabil odjaviti z računalnika v biroju... Mogoče vam informacija kaj pomaga; da rabite čas mi je pa že vnaprej jasno.
Stolpec za komentarje v forumu ste naredili bolj ozkega. To mi je
bolj všeč, saj se besedilo lažje bere kot v stolpcu, ki je preveč
širok.
Ko sem na forumu, pogrešam v zgornji vrstici napis: PRVA STRAN. Ko pa sem na prvi strani, pogrešam napis: FORUM.
Uporabljam Win7 in Google Chrome (21.0.1180.75). Preklapljanje med stranmi je hitro, bi rekel, da hitrejše, kot prej in strani se pravilno prikažejo. S prijavo ni težav.
Ko sem na forumu, pogrešam v zgornji vrstici napis: PRVA STRAN. Ko pa sem na prvi strani, pogrešam napis: FORUM.
Uporabljam Win7 in Google Chrome (21.0.1180.75). Preklapljanje med stranmi je hitro, bi rekel, da hitrejše, kot prej in strani se pravilno prikažejo. S prijavo ni težav.
[menim]Ne, tega nismo spreminjali.
Stolpec za komentarje v forumu ste naredili bolj ozkega. To mi je bolj všeč, saj se besedilo lažje bere kot v stolpcu, ki je preveč širok.
Ko sem na forumu, pogrešam v zgornji vrstici napis: PRVA STRAN. Ko pa sem na prvi strani, pogrešam napis: FORUM.Vse to je, takoj pod zgornjim oglasom, fiksirano (če pa oglasn ni fiksiran, potem pa tudi tega ni, ni nikoli bilo.
Uporabljam Win7 in Google Chrome (21.0.1180.75). Preklapljanje med stranmi je hitro, bi rekel, da hitrejše, kot prej in strani se pravilno prikažejo. S prijavo ni težav.Ja, stran bi morala bit hitrejša. Pravi test se bo pokazal pa šele septembra, ko ljudje pridejo z dopustov in se poveča obisk strani.
Težave s prijavo pa so tako brez vzorca, da še iščemo. Večini dela OK, nekaterim ne dela.
[Gustl]
Je isti problem tudi, če greš direktno na Finance.si, torej ne prek najdija?
Da
[schcuka]Ne, ni predviden v tem dizajnu. Ga bomo verjetno sami dodali, samo da potolčemo ta velike buge.
Ocenjevanja člankov očitno ni več :)
sporočil: 7
[asdf147]pobriši prosim zgodovino v Mozilli: Options -> Privacy -> povezava "clear your recent history"
> [Gustl]
> 1) na naslovnici ni šumnikov? Kateri brskalnik - tudi različica
>
> 2) tistega, da ne moreš na finance.si in ti napiše remont, ne razumem. Če pišeš, potem si na strani.
Ko pridem na prvo stran vidim tole: shrani.najdi.si/?35/...inance.png
in zapri brskalnik (vsa okna, če imaš več odprtih). Potem bi ti moralo delati.
to je težava pri nas. smo javili v Anglijo. hvala za opozorilo.
Drugače pa lahko pridem z IE kamorkoli, tudi če grem prek google in napišem finance, pridem normalno na finance.si. Pri Firefox pa ne, ampak me vrže v /remont. Lahko pa grem tudi v Firefox na ostale podstrani, npr. logistika, industrija, trendi.....tam pa vse ok.
Pa še en problem, ki pa ga imam tako v FF kot v IE, in sicer: Članek je za registrirane uporabnike, recimo Akrapovič bo v Belo krajino pripeljal nova delovna mesta in spodaj sporočilo: Dostop do članka je možen samo prijavljenim uporabnikom. Trenutno se na strani nahajate kot gost. Prosimo opravite prijavo. Jaz opravim prijavo in me še vedno zaznava kot gosta, čeprav sem prijavljen. Ne morem brat članka. Zakaj?
sporočil: 4.633
www.business.hr/
Stran je skorajda ista kot na Hrvaških Financah - logično saj gre za istega lastnika.
Stara stran Financ se mi je bolj dopadla.
Stran je skorajda ista kot na Hrvaških Financah - logično saj gre za istega lastnika.
Stara stran Financ se mi je bolj dopadla.
[Ovid]
www.business.hr/
Me bo držalo. Stran nima nič z Business.hr. Tudi lastnik že kar nekaj časa ni več isti.
Stran je delana na tale template: www.pb.pl
[Gustl]Spremenil sem velikost fontov, zato vidim stolpec bolj ozek.
> [menim]
> Stolpec za komentarje v forumu ste naredili bolj ozkega. To mi je bolj všeč, saj se besedilo lažje bere kot v stolpcu, ki je preveč širok.
Ne, tega nismo spreminjali.
> [menim]Res je, takoj pod zgornjim oglasom je napis FORUM.
> Ko sem na forumu, pogrešam v zgornji vrstici napis: PRVA STRAN. Ko pa sem na prvi strani, pogrešam napis: FORUM.
Vse to je, takoj pod zgornjim oglasom, fiksirano (če pa oglasn ni fiksiran, potem pa tudi tega ni, ni nikoli bilo.