Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Virant Kuntnerjev govor označil za nesprejemljiv
Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 15
sporočil: 1.301
[martina56]Ne vem, kaj toliko težijo?!
g. Virant zdaj ga pa že biksate , bolje je za vas ,da ste tiho....
Sama proslava je bila na Kongresnem trgu, kot maja l.1945. A jim to ni dovolj, hehe
Predlagam vladi, naj si drugo leto izbere novo lokacijo za proslavo.
sporočil: 2.052
Kuntner: Nimam pojma, kdo mi je napisal govor. Jaz sem ga samo
prebral
24ur.com/novice/slov...sedah.html
iz članka:
Vsebine sam ni analiziral, ampak je le prebral napisano. "Mi igralci moramo opraviti svoje delo, analize delajo drugi," meni Kuntner...
24ur.com/novice/slov...sedah.html
iz članka:
Vsebine sam ni analiziral, ampak je le prebral napisano. "Mi igralci moramo opraviti svoje delo, analize delajo drugi," meni Kuntner...
sporočil: 2.565
Gotovo. Rdeca zvezda simoblizira trplenje stevilnim Slovencem. Res
je, nekateri onanirajo na rdecokrako. Pa naj, samo ne na drzavnih
praznikih, ki ne delijo vrednot peterokrakarjev.
sporočil: 7.885
[878787]1. Ja in kdo je kriv, da ni bila narejena lustracija, zakaj ni bila narejena, kdo bi jo moral narediti ?
Nebulozni Virant oznanja, da je SDS naredila napako.
1. Napaka je bila, da že leta 1991 ni bila narejena lustracija.
2. Pokovc, ki v življenju še ni delal, ne bo učil kmeta, kaj je prav in kaj ne.
3. Dobro je, da je na proslavi prišlo opozorilo vsem Slovencem, kaj se lahko zgodi, če ne paziš in varuješ svojih vrednot.
4. Upam, da bo slovenstvo rešeno po mirni poti, sicer bomo primorani še enkrat, takrat pa zares, osamosvojit Slovenijo.
2. To drugo bi lahko veljalo tudi za Ivana.
3. Heh, kako opozorilo.
4. Ja, saj čakate švabote že 20 let, da bo spet zares. Pa zahvalite se opankarju, da vam je štadion naredil, da boste lahko vsi prisegli, na onem bežigrajskem bi malo težko.
sporočil: 16.531
[oQI23IDCN0948R]Za davkoplačevalce se organizirajo veselice, ne pa proslave.
Kot davkoplacevalec
sporočil: 419
Virant,da vam je več za neko preživelo, totalitarno,lažnjivo
ideologijo in njene simbole,kot za osamosvojitev svoje
domovine(stoletna želja Slovencev),je pa že preveč.Ob našem
prazniku,bi lahko umirili stvari in vsem voščili državni praznik.Če
ste držali jezik ob dražgoški sramoti,bi lahko tudi zdaj.Glede na
to,da ste po rangu takoj za drugorazrednim Türkom,se ne bi čudil,če
ste mu provokativni govor pisali vi.
sporočil: 5.152
[Karaya]Tako je, jaz sem cisto za to, da se po kleteh zbirajo castilci peterokrake, turcina, Hitlerja, Pol Pota ipd., in imajo tam svoje obrede, ce jih to veseli. Ko pa bodo zaceli lesti na plano, se bom oborozil. Vlada SHS je ze vedela, zakaj je katakombizirala komunajzle, mi pa tega se danes ne vemo.
Gotovo. Rdeca zvezda simoblizira trplenje stevilnim Slovencem. Res je, nekateri onanirajo na rdecokrako. Pa naj, samo ne na drzavnih praznikih, ki ne delijo vrednot peterokrakarjev.
sporočil: 2.565
Gotovo. Rdeca zvezda simoblizira trplenje stevilnim Slovencem. Res
je, nekateri onanirajo na rdecokrako. Pa naj, samo ne na drzavnih
praznikih, ki ne delijo vrednot peterokrakarjev.
sporočil: 775
Iz grba LOs Angelesa bodo odpeavili zvezde,prav tako iz ameriške
zastave,avenija zvezd v Hollywoodu,ne bo več tlakovana z
zvezdami,ko bo lepo ne bo to zvezdno nebo,pa tudi Zvezdico zaspanko
je treba čimpreje zbrisati iz otroških pravljic kakor vse zvezde
resničnostnih šovov,pa park zvezda,na koncu nam bo ostala v spomin
in opomin le Zvezda-na Mlakar!!Sprašujem se kdo je nor!!
Zadnja sprememba: anon-242092 25.06.2012 15:49
[vidralas]Prokomunisticnega prasica takoj odstraniti z javnih funkcij! Ali z drugimi besedami, ce smem uporabiti mojo omiljeno parafrazo volilnega slogana PIF-ZKS-SDP-ZLSD-SD:
Virant,da vam je več za neko preživelo, totalitarno,lažnjivo ideologijo in njene simbole,kot za osamosvojitev svoje domovine(stoletna želja Slovencev),je pa že preveč.Ob našem prazniku,bi lahko umirili stvari in vsem voščili državni praznik.Če ste držali jezik ob dražgoški sramoti,bi lahko tudi zdaj.Glede na to,da ste po rangu takoj za drugorazrednim Türkom,se ne bi čudil,če ste mu provokativni govor pisali vi.
LUSTRACIJA KOMUNISTOV IN NJIHOVIH KURCELIZCEV ZDAJ, EVROPA A BIT LATER!
Zadnja sprememba: anon-233228 25.06.2012 15:51
[oQI23IDCN0948R]Se prav vidi in čuti, zakaj slovenski prostor ne prenese besede Lustracija. Kot bi imeli nož(ek) na vratu. Psihološko - moralnega očiščevanja najbrž že kot posamezniki ne prenesejo. 3/4 politikov ali politično nastavljenih direktorjev na sceni se boji nam* koristnega merila za ocenjevanje.
Kot davkoplacevalec na pobijanju drugace mislecih utemljene kucanisticne vukojebine zahtevam takojsnjo lustracijo prokomunista Viranta!
Sistem plena, ki so ga od l.1945 dalje uvedli tovarišijski aparatčiki, bi zrušil podpovprečeneže, nesposobneže, ki so s svojo partijsko legitimacijo prikrivali svojo nesposobnost in špekulante, ki so odprli pot k korupciji. Je sedaj v l.2012 kaj drugače? Ni, ker so mladci teh starcev verni učenci; celo presežki učiteljev. In nikomur od njih nič! Gnuji in noji, kot pravi kolega Dob.
* državljanom, ki vestno in pošteno izpolnjujejo obveznosti do družbe in države, plačujejo davke, se ne izogibajo odgovornosti in predvsem ne kradejo, ne lažejo in ne najemajo kreditov na podlagi svojega dobrega imena. Ter ne se*jejo svoje domovine in zbijajo njen ugled doma in po svetu.
sporočil: 603
joj, Virant!
Vsaj tiho bi bil, pa bi vsem odgovoril!
Komu se hočeš prilizniti? Si slabič!
Vsaj tiho bi bil, pa bi vsem odgovoril!
Komu se hočeš prilizniti? Si slabič!
sporočil: 9.501
dej Virant,ne seri no..si moral protestno odditi,če te je kaj v
gatah,ne pa da zdej pametuješ...
PS: a je na srbskih državnih proslavah še zvezda? po mojem,da ne...verjetno tudi titota ne dedinju ni ,če je bil sploh kdaj
PS: a je na srbskih državnih proslavah še zvezda? po mojem,da ne...verjetno tudi titota ne dedinju ni ,če je bil sploh kdaj
[sstanislav]Na veselicah si okajen, na proslavah pač ne. :) Prve so bolj lokalnega značaja, druge državne.
> [oQI23IDCN0948R]
> Kot davkoplacevalec
Za davkoplačevalce se organizirajo veselice, ne pa proslave.
Enkrat je moralo počiti. Te naše proslave so bile dolgo časa eno samo metanje peska v oči. Čemu bi se morali sprenevedati in se vesti kot ena sama, velika srečno nesrečna družina, če nam hiša poka po vseh šivih?! Okoli hiše cvetje, v hiši pa smrdi po gnitju mesa, ker je zamrzovalnik odpovedal.
sporočil: 2.195
Pa pi....a ti na nosu zrastla !! Pod temi simboli so na mene-nas
streljali-(kaniža-Šentilj-Pesnica) in tebi se zdi normalno, da
častilec teh simbolov stoji in proslavlja z nami. Zblojeni umi z
Virantom na čelu. Potem pokličite še domobrance, plave, bele,
naciste, fašiste,...!!
bandardeča.press
bandardeča.press
sporočil: 16.531
[vertebra]Saj ni zares, to je bil samo kulturniški protest zaradi šparanja;)
Enkrat je moralo počiti.
sporočil: 2.193
Sem že malo starejši, pa bi prosil, da mi nekdo pomaga. Nič se ne
spomnim namreč, da bi imel Kučan med govorom 25.6.91 titovko z
rdečo zvezdo na glavi. Dobro pa se spomnim, da so z droga sneli
zastavo z rdečo zvedo in namesto nje dvignili zastavo brez nje,
samo z grbom nove Slovenije.
sporočil: 257
Za vsakogar, ki je pristaš resnice je Kuntnerjev govor popolnoma
sprejemljiv. Težave imajo lahko le tisti, ki se z resnico težko
sprijaznijo. Mnogo bolj nesprejemljive so izjave drugorazrednega
predsednika ob preboju barbara rova.
sporočil: 27
Sem že mislil, da bom drugič volil za Kučana pa bom raje
Viranta.
Šivala je deklica zvezdo oj zvezdo rdečo kot kri.
Srce se mi trga.
Šivala je deklica zvezdo oj zvezdo rdečo kot kri.
Srce se mi trga.
[siap]To bila pa res ena parada "ponosa".
Pa pi....a ti na nosu zrastla !! Pod temi simboli so na mene-nas streljali-(kaniža-Šentilj-Pesnica) in tebi se zdi normalno, da častilec teh simbolov stoji in proslavlja z nami. Zblojeni umi z Virantom na čelu. Potem pokličite še domobrance, plave, bele, naciste, fašiste,...!!
bandardeča.press
[vertebra]Besedo "lustracija" je neodstranjena komunisticna tolpa, z murgelsko podgano na celu, v partijskih medijih plasirala kot sopomenko sintagmi "domobranski revansizem". No, moj kurac, bodo mene na zakolih nedolznih stojeci partijski karieristi prepricevali v take abote in perfidnosti, saj nisem faking brain dead omladinski udarnik!
> [oQI23IDCN0948R]
> Kot davkoplacevalec na pobijanju drugace mislecih utemljene kucanisticne vukojebine zahtevam takojsnjo lustracijo prokomunista Viranta!
Se prav vidi in čuti, zakaj slovenski prostor ne prenese besede Lustracija. Kot bi imeli nož(ek) na vratu. Psihološko - moralnega očiščevanja najbrž že kot posamezniki ne prenesejo. 3/4 politikov ali politično nastavljenih direktorjev na sceni se boji nam* koristnega merila za ocenjevanje.
Sistem plena, ki so ga od l.1945 dalje uvedli tovarišijski aparatčiki, bi zrušil podpovprečeneže, nesposobneže, ki so s svojo partijsko legitimacijo prikrivali svojo nesposobnost in špekulante, ki so odprli pot k korupciji. Je sedaj v l.2012 kaj drugače? Ni, ker so mladci teh starcev verni učenci; celo presežki učiteljev. In nikomur od njih nič! Gnuji in noji, kot pravi kolega Dob.
* državljanom, ki vestno in pošteno izpolnjujejo obveznosti do družbe in države, plačujejo davke, se ne izogibajo odgovornosti in predvsem ne kradejo, ne lažejo in ne najemajo kreditov na podlagi svojega dobrega imena. Ter ne se*jejo svoje domovine in zbijajo njen ugled doma in po svetu.
LUSTRACIJA TURKA, KUCANA IN DRUGIH PARTIJSKIH FUNKCIONARJEV ZDAJ! PREPOVED JAVNEGA NASTOPANJA ZDAJ!
P.S.: OR FUCKING ELSE!
sporočil: 257
Pri sedanjem režimu lahko klatiš bedarije, pri tistem, ki ga
zagovarjaš bi pristal v Barbara rovu.
sporočil: 21.898
virant, ce imas jajca, odidi iz koalicije.
a, ne, to pa ne, raje se bos udinjal SDS drhali
a, ne, to pa ne, raje se bos udinjal SDS drhali
sporočil: 2.482
[yuTel]Zamešal si. Kongresni trg je vedno to bil, Pri Zvezda parku. Trg revolucije pa je bil nasproti Parlamenta. Sredaj se imenuje Trg republike.
> [vertebra]
> > [martina56]
> > g. Virant zdaj ga pa že biksate , bolje je za vas ,da ste tiho....
>
> Ne vem, kaj toliko težijo?!
> Sama proslava je bila na Kongresnem trgu, kot maja l.1945. A jim to ni dovolj, hehe
>
> Predlagam vladi, naj si drugo leto izbere novo lokacijo za proslavo.
Ko sem študiral, se je ta trg imenoval Trg revolucije (katere, čigave že?).