Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kako so me hoteli podkupiti in kako se jim bo to krvavo maščevalo
Strani: 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 32
[1028DeLoX]Sicer ni članek ampak tale tema je najbrž zmagovalna (1959 postov)
Noro,
izmed 218 komentarjev očitno preberete vse...
Hvala za odgovor in čakam na 1000...)
Lep dan,
forum.finance.si/?t=88011
Samo za tolažbo, da je smeh še vedno na prvem mestu, pred politiko...
[robert07]oni delajo za tiste prve tak da ne bo nič
Pred leti sem spoznal "južnaka", ki je šel in prijavil, da nek uradnik parazitsko zahteva od njega 500 evrov. Povedal je vsa imena, opisal dogodek in se pod to podpisal z imenom in priimkom. V parih mesecih je uradnik, zanimivo tudi južnjak dobil lisice okoli rok, ko je imel že novo kuverto v žepu. O tem pogumnem možaku se ni nič pisalo, ker ni šel na protikorupcijsko komisijo in ni pisal kolumen. Tako, da brez imen je to samo ropotanje. Na slednje imam pa šaljiv komentar. G. Rado bi namreč lahko razumel parazite, da so tako navalili, saj so skoraj štiri leta čakali na priložnost, da bodo tapravi na oblasti. Ta čas so jih pa drugi odrivali stran od korita, da ne bo pomote. Torej naslednjič čisto potiho na policijo pa naj oni nardijo za kar so plačani. Potem pa povedat naglas.
!
Mi je pa hecno kako, skozi zadnja vrata, poskuša Janšo prikazati kot čistega poštenjakarja.
Kakorkoli že, če so nameni pošteni in čisti, naj bo tale članek glasnik splošnega trenda spreminjanja vrednot v naši Deželici.
Ja, ne vem kaj bi rekel
kufri so tekli, tečejo in bodo tekli
bodo pač tekli mimo Pezdirja
Dokler bo vsa področja obvladovala rdeča mafija
bo pač tako
Ko se rak razleze po celem telesu
ga lahko uniči samo še smrt
Vse je stvar perspektive. Gotovo se imajo ti "rentniki" za "sposobne poslovneže v zahodni tradiciji". Podobno se imajo strahopetci za previdne, skopuhi za varčne itd. Toda gledano z distance, ni važno za kaj se vsi ti imajo, temveč to, kar v resnici so. Od blizu je kravji rep lasna kita blondinke. Ko pa od daleč vidiš celoto, ne moreš mimo dejstva, da je to vendarle krava. Tako so prvi zgolj rentniki, drugi zgolj strahopetci, tretji skopuhi itd.
Tisto kar me pri vsem skrbi, je tole: ko morala gre v maloro in dobri možje nič ne ukrenejo, prosperira zlo. Ko bo umolknil Pezdir in njemu podobni, si kupim enosmerno vozovnico za Avstralijo.
Če delovanje parazitov postane družbeno sprejemljivo, smo Kalabrija ali Apulija: dežela, kjer je brezperspektivnost in ni nobenega napredka, kjer milijarde iz evropskih skladov za razvoj poniknejo brez učinka kot v greznici korupcije, kjer otroci nimajo druge perspektive kot da postanejo sami kriminalci ali se izselijo.
Mi je pa hecno kako, skozi zadnja vrata, poskuša Janšo prikazati kot čistega poštenjakarja.ne vem, kaj se cudis, DLGV je pac samo urbana izpostava kmetavzarske SDS.
sicer pa rado, saj ves kako gre: lastna hvala, cena mala.
pametni ljudje ponavadi znajo zapret gobec.
[kalimba]Poleg gnilega sodstva in policije dodatno krepijo to sistemsko gnojnico še mentalni iztrebki v takem stilu
Ne razumem najbolj, zakaj g. Pezdir zlorablja lastno kolumno za to, da opozarja ljudi s kovčki, da ni naprodaj. A ponovno rabi medijsko pozornost? Si dviga ceno? A že v naprej išče krivce za polom njegovih v vladi?
Čudi ga nedejavnost kriminalistične policije. Ja zaboga g. Pezdir, zakaj pa Vi niste te ljudi že zdavnaj prijavili? Kaj čakate? Zakaj se raje preseravate v svoji kolumni? Saj sploh ni čudno, če je kriminalistična policija tako neaktivna, ko pa se niti tak, z vsemi žavbami namazani oškodovanec, kot je to gospod vsestranski Pezdir, ne odloči za prijavo.
P.S. Še vedno menim, da g. Pezdirju ne bi škodoval kakšen obisk strokovnjaka, ki se ukvarja z duševnimi oz. psihičnimi motnjami.
[bricktop]
> [najobj]
> ... Kako so me hoteli podkupiti in kako se jim bo to krvavo maščevalo ...
>
> ... evo, najprej senzacija v naslovu, potem pa berem in berem in nikjer nobenega imena ... pizda, če bi bil jaz tako pomemben in bi mene bilo vsaj pol toliko v hlačah, kot je totega Pezdirja, bi vsaj en e-mail z "Indecent Proposal" razkril ... khmm, ono tečno pooblaščenko bi že nekako porihtal, češ da svojo osebno pošto lahko objavljam, kjer hočem ... alzo, jaz bom hvalil, ko bom videl imena, do takrat pa je to bolj ali manj podobno nakladanje, ki se ga grem jaz s svojimi kameradi za šankom ... ja, pa še to šele potem, ko imam vsaj štiri pire v riti ...
aha, potem se pa vsedeš v avto in odpelješ domov (pa med vožnjo še pokličeš in poveš da prideš), dje?
... evo, saj sem vedel, da boš ti takoj o bistvu ...
P.S.: čuj, kaj misliš, koliko jih je imel Rado v riti, ko je to pisal, ha ? ...
[najobj]Vem da si ti napisal, da ponavadi spiješ dva pira in potem voziš.
> [bricktop]
> > [najobj]
> > ... Kako so me hoteli podkupiti in kako se jim bo to krvavo maščevalo ...
> >
> > ... evo, najprej senzacija v naslovu, potem pa berem in berem in nikjer nobenega imena ... pizda, če bi bil jaz tako pomemben in bi mene bilo vsaj pol toliko v hlačah, kot je totega Pezdirja, bi vsaj en e-mail z "Indecent Proposal" razkril ... khmm, ono tečno pooblaščenko bi že nekako porihtal, češ da svojo osebno pošto lahko objavljam, kjer hočem ... alzo, jaz bom hvalil, ko bom videl imena, do takrat pa je to bolj ali manj podobno nakladanje, ki se ga grem jaz s svojimi kameradi za šankom ... ja, pa še to šele potem, ko imam vsaj štiri pire v riti ...
> aha, potem se pa vsedeš v avto in odpelješ domov (pa med vožnjo še pokličeš in poveš da prideš), dje?
... evo, saj sem vedel, da boš ti takoj o bistvu ...
P.S.: čuj, kaj misliš, koliko jih je imel Rado v riti, ko je to pisal, ha ? ...
Ko bo umolknil Pezdir in njemu podobni, si kupim enosmerno vozovnico za Avstralijo.njemu podobni? a taki, ki zrihtajo, da se partnerica zaposli pri svojem dolgoletnem prijatelju, ki je ravnokar postal minister?
dejte no, ne bit naivni ljudje. jaz tudi naceloma simpatiziram s pezdirjem, ampak stejejo dejstva, ne pa gobcanje.
[lua]jaz? 0,0. kdo naj mi stopi na rep? edino ce me bo kdo tozil zaradi zapisov na forumu. pezdirja ne more toziti nihce, ker nikoli ne omenja imen. zalostno...
Kolk si pa ti že do zdaj pokasiral parazit? A so ti stopili na rep? Upam
[Ann1]Hehe... Kako boš pa izvajala vpliv, če nekdo, ki pri katerem lobiraš nima koristi od tebe? In koristi so vedno materialne. Za moje pojme sta lobiranje in korupcija ista stvar. Lobisti so orodje ljudi, ki imajo denar...uradni podkupovalci bi bil dober term.
> [ANONIMNI12]
> > [Ann1]
> > > [ANONIMNI12]
> > > > [Ann1]
> > > > Temu se ne reče korupcija, to je morda neetično ravnanje.
> > >
> > > Ti ocitno ne poznas pojma korupcija - no ja za balkance mogoce res to ni korupcija, za vse ostale razvite pa je!
> >
> > Če vidiš temno pred očmi, pomisli ali nisi morda predolgo gledal v sonce!
>
> kr neki
Lobiranje - izvajanje vplivanja, ko poskuša nek posameznik (lobist) vplivati na odločitev odločevalcev (lobirancev), ki so aktivni na področju oblikovanja in sprejema zakonodaje, in pri tem to počne nejavno in v interesu neke interesne organizacije.
Vir: sl.wikipedia.org/wik.../Korupcija
Preberi kdaj pa kdaj še kaj drugega, ne samo tvoje umotvore!
Ko se nekdo odloči nekaj obelodaniti trenutno Rado Pezdir (z moje strani vse spoštovanje) se takoj najdejo določeni (zame idioti),ki ga morajo zatolči ali potiskati v drek.
dokazujete, da ne razumete dobro, kar ste prebral. Ste siguren, da vi morda nimate neke medicinske diagnoze, ki bi vas lahko skrbela ?
Gospodu Pezdirju svetujem, naj vloži tožbo zaradi vaše razžalitve