Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kako so me hoteli podkupiti in kako se jim bo to krvavo maščevalo
Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 32
sporočil: 112
Izjemen članek !!
Zelo pogumno g Pezdir.
Saj je res , paraziti so proti obdavčevanju cca 200000000000 evrov vrednega premoženja bogatih. Raj se kot klopi kar naprej prisesavajo!
Zelo pogumno g Pezdir.
Saj je res , paraziti so proti obdavčevanju cca 200000000000 evrov vrednega premoženja bogatih. Raj se kot klopi kar naprej prisesavajo!
sporočil: 13.675
Smirite s temi imeni. Čisto voajerstvo. Instant kri.
Imena pomenijo nadaljevanje na sodišču (v najboljšem primeru), torej se tega ne lotiš na tak način, še posebej ne v državi, kjer je korupcija sistemska.
Imena pomenijo nadaljevanje na sodišču (v najboljšem primeru), torej se tega ne lotiš na tak način, še posebej ne v državi, kjer je korupcija sistemska.
sporočil: 48
Dej, če boš kaj po Gorici hodu, se na Hit obrni. Rabimo enga
takega.
Dobr si! Vsaka čast!
Dobr si! Vsaka čast!
sporočil: 942
[pirhovec]prisluškuješ sosedini spalnici?
> [prerok]
> > [pirhovec]
> > Priložnost izgubljena. Pezdir, pustil bi se povabiti na sestanke in s seboj nosil tale gadget. Z enim polnjenjem dela 15 ur, prostora ima za 70 ur.
> > www.dealextreme.com/...-4gb-67309
> >
> > Priporočam vsem, ki bi radi posneli kompromitirajoče pogovore.
>
> Pojma nimaš, zato prosim ne nabijaj. Potrebuješ kvaliteten mikrofon, to pa stane precej več kot $20.
Pojma nimaš ti, jaz imam to najnovejšo napravico za diktafon, lovi glasove nekaj metrov daleč in vse šume iz okolice, celo ptiče na drugi strani oken.
sporočil: 13.675
[1028DeLoX]Po spominu čez 1000. Nek Mrkaićev.
Spoštovane Finance,
Zanima me koliko komentarjev je imel najbolj komentiran članek v zgodovini Vašega časopisa.
Zdi se mi, da se lahko zgodi, da bo Pezdirjev zmagal...
Lep pozdrav
sporočil: 45
Možnosti sta dve. Ali se mu je to res dogajalo in je tako pošten,
da se mu to gnusi, ali pa ga ni nihče povabil h koritu in je
užaljen.
sporočil: 6
Bravo Pezdir!!! In da bi se namnožili taki pezdirji. Upam, da bo,
kot je to postal (slab) privzdevek Pucko, postal dober (vzdevek)
Pezdir.
sporočil: 3.051
rado, držim pesti!! zate. razumem tvoj bes! si pošten človek, kot
jaz, in mene tudi vsak dan pogreje kakšna, še živce mi bojo
uničili... ta država. če rabiš svetovalno pogodbo (pogodbena
vrednost nič) se pa oglasi, imam polno predlogov. kot skromni
davkoplačevalec, ki se ubijam v podjetništvu za male pare, država
pa tolče po meni!
sporočil: 4
Čestitam za pogum in želim, da bi ta boj doprinesel k poštenosti v
Sloveniji. Želim tudi, da bi tudi drugi razmišljali in delali
podobno in tako očistili Slovenijo. To bi bilo pomembneje kot
čiščenje smeti. Tudi sama se že dolgo spopadam z nepravilnostmi in
lumparijo in sem že nekoliko obupala, sedaj pa je končno posijalo
sonce..
sporočil: 3.465
[Gustl]
Smirite s temi imeni. Čisto voajerstvo. Instant kri.
Če bi napisal rado da je k njemu pristopil podjetnik xxxx xxxx bi se zgodilo sledeče:
Prijazen policaj bi obiskal gospodra RP in naredil zapisnik ter ga obravnaval kot kriminalaca. Sledil bi kazenski pregon po uradni dolžnosti in zasebna tožba zaradi krnitve dobrega imena ipd. Obe bi bil končani v šestih mesecih, RP bi plačal. Pregon korupcije na pobudo RP bi se nekje zataknil, na koncu bi tožilec zadevo zaradi premoalo dokazov zavrgel, v najboljšem primeru bi na sodišču prišlo do beseda RP proti XX, zato ga razumem, zakaj ni napisal kdo je sivi lik.
sporočil: 1
V Bruslju je baje provizija za faktor 10x do 100x višja:
www.mojvideo.com/vid...2ad06f8aed
www.youtube.com/watc...cLII3owi5o
V Bruslju je baje provizija za faktor 10x do 100x višja:
www.mojvideo.com/vid...2ad06f8aed
www.youtube.com/watc...cLII3owi5o
sporočil: 2
Rado , hvala za ta prispevek . Da se tudi navadnim državljanom
odpre oči . Za nejeverneže ,vsem priporočam dvakrat prebrat članek
, da se zavemo kje in s kom živimo. Smiselno , tudi pogumno pa bi
bilo enkrat javno , jasno in glasno navesti poimensko te cenjene
Parazite! ustaviti njihov pohod in goljufije...
Njihova imena prilepiti na zid sramote , da jih izobčimo. Gospodu Gorenaku pa svetujem : AKCIJA ! zdaj veste koga in kaj vprašati.
Vse dobro , gospod Rado!
Njihova imena prilepiti na zid sramote , da jih izobčimo. Gospodu Gorenaku pa svetujem : AKCIJA ! zdaj veste koga in kaj vprašati.
Vse dobro , gospod Rado!
sporočil: 133
Očitno je, da podkupnina je bila prenizka, vsak človek na tem svetu
je podkupljiv, odvisno od cene, višine podkupnine.
sporočil: 666
Zadnja sprememba: stutek 09.03.2012 07:28
[zgagar]Skenslali so pogodbe, ki so izčrpavale javno upravo, ne svetovalnih pogodb vplivnikov, ki so plačani od zunaj!
Sledi sestanek, na katerem je ponudba naslednja: za stalen stik s kabinetom ministra in za lobiranje pri spremembah zakonodaje ali pa zato, da regulatorji pri konkretnih zadevah oslepijo, se vam ponudi svetovalna pogodba. Plačilo je pavšalno in je odvisno od teže konkretnega primera.
......... zanimivo da je vlada ravno danes skenslala svetovalne pogodbe!in teh je bilo za časa pahorja ogromno in šle so v desetine miljonov €!banda pa še rdeča za povrhu
............. in za članek radotu kapo dol!amen
Inšpektorji za delo bodo še naprej opravljali svetovanja in predavanja pri podjetjih...
sporočil: 5
Bravo bravo bravo!!!
Vse te parazite in njihove postopke bi bilo potrebno javno objaviti, v financah al pa kje drugje.
Vse te parazite in njihove postopke bi bilo potrebno javno objaviti, v financah al pa kje drugje.
sporočil: 294
Čestitam za korajžo,drugače nič novega.
Želel bi slišati komentar sociologov(Vehovar)in sindikalistov(Ščernjavič,Posedi,Štrukelj).
Mne nje prava me ne zanima,ker za moje pojme ni kredibilno.
Želel bi slišati komentar sociologov(Vehovar)in sindikalistov(Ščernjavič,Posedi,Štrukelj).
Mne nje prava me ne zanima,ker za moje pojme ni kredibilno.
sporočil: 1.906
Bravo Pezdir! Sedaj pa še kakega obelodani!
Sicer pa mislim, da parazite boli krulac za tvoj pogled. Bodo pač poskusili po drugi poti.
Vsekakor je pa to lep zgled!
Sicer pa mislim, da parazite boli krulac za tvoj pogled. Bodo pač poskusili po drugi poti.
Vsekakor je pa to lep zgled!
sporočil: 615
Ampak oprostite, pa vsekakor nocem delati krivice vasi zeni, a ni
vasa zena dobila delo v javni upravi v casu minisyrovanja vasega
prijatelja. To je tudi nepotizem, oblika privivelgija, ki ni ravno
v ponos moralno ozavesceni osebi. Sicer pa clanek ni nic novega,
vasa drzavljanska dolznost pa je, da nepravilnosti prijavite organu
pregona. Bo kaj? Seveda ne. Ali pac?
sporočil: 3.720
Rado, dobro je obetala komumna nato...
Kar praviš je čista resnica, ki jo seveda nisi razkril, saj to vemo že 20 let, celo kaj več, z imeni in priimki, ki jih sploh ne omenjaš. Zato je tak tekst osebni izpad brez nobene vrednosti, podobno je javnemu klevetanju. Drug problem je vsekakor zaposlitev žene v kabinetu ministra na mesto svetovalke! (jasno, da ima kompetence svetovalke, ker je tvoja žena - no, to spada v to, kar za druge označuješ kot korupcija) Osebno nimam nič proti temu, to sem sprejel čisto mirnodušno, vendar po branju te kolumne ugotavljam, da nisi nič boljši od tega kar pišeš za druge. Poleg tega pa se še zdaj javno napenjaš kot "glavni frajer" raznih ministrstev, z dobrimi prijatelji, ki da niso naprodaj. Razprava v takem tonu je pritlehna in nastopaška, Finance ne bi smele dovoliti takih izpadov, to je zdaj res na nivoju "kolumnistke" simone.
Javnost bi lahko izkoristil za kakšne konkretne predloge za reševanje gospodarstva, ki jih najbrž imaš. Če pa veš o korupciji, bi to moral prijaviti, ne društvu Klemenčiča, temveč kriminalistom. Pa še to: lobiranje je (žal) legalna zadeva, v tekstu imamo bralci občutek, da tega ne veš. In lobiranje včasih prinese tudi kakšno koristno izboljšavo.
Kar praviš je čista resnica, ki jo seveda nisi razkril, saj to vemo že 20 let, celo kaj več, z imeni in priimki, ki jih sploh ne omenjaš. Zato je tak tekst osebni izpad brez nobene vrednosti, podobno je javnemu klevetanju. Drug problem je vsekakor zaposlitev žene v kabinetu ministra na mesto svetovalke! (jasno, da ima kompetence svetovalke, ker je tvoja žena - no, to spada v to, kar za druge označuješ kot korupcija) Osebno nimam nič proti temu, to sem sprejel čisto mirnodušno, vendar po branju te kolumne ugotavljam, da nisi nič boljši od tega kar pišeš za druge. Poleg tega pa se še zdaj javno napenjaš kot "glavni frajer" raznih ministrstev, z dobrimi prijatelji, ki da niso naprodaj. Razprava v takem tonu je pritlehna in nastopaška, Finance ne bi smele dovoliti takih izpadov, to je zdaj res na nivoju "kolumnistke" simone.
Javnost bi lahko izkoristil za kakšne konkretne predloge za reševanje gospodarstva, ki jih najbrž imaš. Če pa veš o korupciji, bi to moral prijaviti, ne društvu Klemenčiča, temveč kriminalistom. Pa še to: lobiranje je (žal) legalna zadeva, v tekstu imamo bralci občutek, da tega ne veš. In lobiranje včasih prinese tudi kakšno koristno izboljšavo.
sporočil: 665
Pezdir lepo povedal. Res vsaka čast za takšno kolumno, verjamem, da
bo še močno odmevala. Vse kar je opisal se dogaja to je res, samo
večina primerov, ki jih je opisal so čista korupcija in neetično
ravnanje to bi moral bolj jasno napisati. Tistih nekaj
posameznikov, ki pa resnično želijo dobro v interesu posamezne
skupine in delajo po črki zakona pa se jih meče v isti koš
sedaj.
Res očitno dosegamo dno naše družbe. Upam, da nas tistih nekaj pozitivcev uspe spravit počasi protu vrhu.
Res očitno dosegamo dno naše družbe. Upam, da nas tistih nekaj pozitivcev uspe spravit počasi protu vrhu.
sporočil: 21.898
Če bi napisal rado da je k njemu pristopil podjetnik xxxx xxxx bi se zgodilo sledeče:vse lepo in prav. ampak - kaj imamo od tega pezdirjevega sestavka. uporabna vrednost 0. NULA. saj razumem, bo povecel branost, klike, to mi je jasno. ampak povedal pa ni nic novega. tako nekako kot z elektriko. ce je ze hotel narediti kaj dobrega, bi moral anonimno sporociti, kdo so hudodelci. tako pa izpade, da se mu gre samo za medijsko pozornost in da je temu tako, se je ze veckrat pokazalo.
sporočil: 5.963
Brez zamere toda jaz sem dobil " samo " 12€. Poleg tega se je od
takrat EE podražila že trikrat, pa Rado ni bleknil niti besedice.
Rado tukaj predstavi samo en sistem, finančno ministrstvo. Kje so
ostali sistemi? Vsako ministrstvo ima svoj sistem. Kdo so imena?
Poglejte si zaposlene na ministrstvih. Vsak, ki je zaposlen dlje
kot 20 let je eden od parazitov. Pozna sistem, pozna načine
podkupovanja, pozna podkupovalce, itd.
Peljite se ali sprehodite se na vseeno katero ministrstvo. Pri vratarju zahtevajte razgovor glede neke, nujne zadeve. Mislite, da bo prišel k vam minister? Ne živet' v oblakih. Prišel bo, odvisno od zadeve, nižji oziroma srednje pozicionirani uradnik.
Ministri, državni sekretarji se menjujejo politično. Ostali zaposleni, paraziti pa ostajajo.
Peljite se ali sprehodite se na vseeno katero ministrstvo. Pri vratarju zahtevajte razgovor glede neke, nujne zadeve. Mislite, da bo prišel k vam minister? Ne živet' v oblakih. Prišel bo, odvisno od zadeve, nižji oziroma srednje pozicionirani uradnik.
Ministri, državni sekretarji se menjujejo politično. Ostali zaposleni, paraziti pa ostajajo.
sporočil: 43
Bravo Rado! Končno eden! Sem že mislil, da so takšni izumrli ...
vsa čast! Svetujem ti previdnost ... deluj javno, tako da bomo ti
lahko pomagali, če bo treba ...