Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Pirc Musarjeva nad Klemenčiča zaradi preverjanja premoženja
Strani: 1 2
sporočil: 1.422
Kam smo prišli, sedaj nam že Musarjeva razlaga zakone namesto
zakonodajalca. Če so zakoni ohlapni in nedorečeni, obstaja tudi
obratno: da ni zakonske osnove, da ni dovoljeno tako preverjanje
premoženja.
sporočil: 3.129
Ja, gledam. In so mi všeč. Vendar sem včeraj na Pogledih Slovenije
gledal nervozno, trzajočo, begajočo Bratovškovo kako je zagovarjala
moderna stališča PS, ki so: Slovenija ima premalo zaposlenih v DU
in JU pa še te, ki jih ima so preslabo plačani. Njen predlog sem
razumel, da bi morali vsem tam zaposlenim priznati višjo izobrazbo.
Ko bodo imeli vsi delavci v DU in JU priznano višjo izobrazbo od
tiste, ki jo dejansko imajo zdaj bodo imeli tudi pravico do višje
plače itd,itd. In PS bo pozitivna opozicija oziroma "preseravanje
Slovenije". Skupaj s Štrukljem, ki pravkar odhaja na
sindikalistično konference v New York, sta bila pravi "par nobile
fratrum".
sporočil: 14.015
[XRESP]Ja, samo štruklji in bratovškove so sitne ribice, prava mafija je drugje. Follow the money!
Ja, gledam. In so mi všeč. Vendar sem včeraj na Pogledih Slovenije gledal nervozno, trzajočo, begajočo Bratovškovo kako je zagovarjala moderna stališča PS, ki so: Slovenija ima premalo zaposlenih v DU in JU pa še te, ki jih ima so preslabo plačani. Njen predlog sem razumel, da bi morali vsem tam zaposlenim priznati višjo izobrazbo. Ko bodo imeli vsi delavci v DU in JU priznano višjo izobrazbo od tiste, ki jo dejansko imajo zdaj bodo imeli tudi pravico do višje plače itd,itd. In PS bo pozitivna opozicija oziroma "preseravanje Slovenije". Skupaj s Štrukljem, ki pravkar odhaja na sindikalistično konference v New York, sta bila pravi "par nobile fratrum".
To z višanjem papirnate izobrazbe je samo še zadnji ostanek tega trenda prodajanja papirjev za boljše plače. To nas je pripeljalo do dipl. varušk v vrtcih za menjavanje plenic, pa do dipl. med. sester, ki jim je izpod časti prinesti bolniku k postelji kakšno malenkost, saj niso zato študirale, potem bomo dobili še visoko izobražene policaje, ki bodo v velikih tropih čuvali tisti plastični trak okoli oropane banke, potem pa še vojake z magisterijem, ki bodo vedeli vse o filozofiji vojne. Vsi skupaj pa bodo na ta račun vlekli večje plače, imeli polno glave teorije samo svojega osnovnega poklica ali obrti ne bodo več obvladali, saj niso menda zato šli študirat. Mi pa to vse pridno plačujemo zato lahko zadeva laufa.
sporočil: 1.286
"Da smo na spolzkem terenu, smo se zavedali, pravijo na KPK, menijo
pa, da je zakonska ureditev nadzora pomanjkljiva" Kaj Klemo meni,
naj razlaga zvečer svoji Nini, nas to ne zanima. Zakonska ureditev
je takšna kot je in koji je Klemo qrac, da jo bo ocenjeval kot
pomanjkljivo ? Njegovo je da zakone spoštuje ali odstopi, ne pa da
o njih modruje. Jasno, Klemo ?Enkrat policaj, vedno policaj. Pljuc.
sporočil: 74
menim, da je že skrajni čas, da vlada pošteno prevetri ta urad
informacijske pooblaščenke.
sporočil: 3.253
ej redzo!
saj ne vem, če boš razumel, pa vseeno...
si se mogoče kdaj vprašal, da imamo v RS (op.a. za en krulac!!!) zakonodajo, ki so jo s/pisale največje udbobarabe, ki so na podlagi taiste zakonodaje uspešno pokradle RS...
zna se...
saj ne vem, če boš razumel, pa vseeno...
si se mogoče kdaj vprašal, da imamo v RS (op.a. za en krulac!!!) zakonodajo, ki so jo s/pisale največje udbobarabe, ki so na podlagi taiste zakonodaje uspešno pokradle RS...
zna se...
sporočil: 2.725
Biro Informacijskega pooblaščenca je v resnici odvetniška pisarna
za naše posvečene kriminalce. Pa še storitve plačujejo
davkoplačevalci.
sporočil: 2.725
[fibonaci]včerajšnji Pogledi so bili kar nekaj
> [XRESP]
> Ja, gledam. In so mi všeč. Vendar sem včeraj na Pogledih Slovenije gledal nervozno, trzajočo, begajočo Bratovškovo kako je zagovarjala moderna stališča PS, ki so: Slovenija ima premalo zaposlenih v DU in JU pa še te, ki jih ima so preslabo plačani. Njen predlog sem razumel, da bi morali vsem tam zaposlenim priznati višjo izobrazbo. Ko bodo imeli vsi delavci v DU in JU priznano višjo izobrazbo od tiste, ki jo dejansko imajo zdaj bodo imeli tudi pravico do višje plače itd,itd. In PS bo pozitivna opozicija oziroma "preseravanje Slovenije". Skupaj s Štrukljem, ki pravkar odhaja na sindikalistično konference v New York, sta bila pravi "par nobile fratrum".
Ja, samo štruklji in bratovškove so sitne ribice, prava mafija je drugje. Follow the money!
To z višanjem papirnate izobrazbe je samo še zadnji ostanek tega trenda prodajanja papirjev za boljše plače. To nas je pripeljalo do dipl. varušk v vrtcih za menjavanje plenic, pa do dipl. med. sester, ki jim je izpod časti prinesti bolniku k postelji kakšno malenkost, saj niso zato študirale, potem bomo dobili še visoko izobražene policaje, ki bodo v velikih tropih čuvali tisti plastični trak okoli oropane banke, potem pa še vojake z magisterijem, ki bodo vedeli vse o filozofiji vojne. Vsi skupaj pa bodo na ta račun vlekli večje plače, imeli polno glave teorije samo svojega osnovnega poklica ali obrti ne bodo več obvladali, saj niso menda zato šli študirat. Mi pa to vse pridno plačujemo zato lahko zadeva laufa.
Pravčljičarjene okoli tega, da se je na sektorju Bratovškove zmanjšalo število zaposlenih, je non issue brez dodatnega podatka, koliko so dali za zunanje svetovanje in plačilo študentom
sporočil: 194
Ta zenska itak cele dneve na Twitterju visi, vsake tok cajta pa eno
blenke, da se vid da kao dela...
sporočil: 379
ve se, čigav oproda in podrepnik je informacijska pooblaščenka,
sicer tudi sinonim za libertarno dekadenco.
sporočil: 12.753
Kako bo pa komisija sploh delovala, če ne bo imela te možnosti.
>Ni pravne podlage......zopet ščitenje "elite posvečenih", ki pa
po njenem imajo pravno podlago....
Začne naj delati pri bolj packastih zadevah....ali je pravna podlaga, da so nas banke s Stožicami tako zapufali....in to naš denar ....tu pa je bila pravna podlaga.....ko so goljufali, kradli in se pufali......
Ne morem jo razumeti, kar na bruhanje mi gre......ni plavne podlage.......ni plavne podlage...tega ne smeš , tega ne smeš....kot da bi bila v vrtcu in odraslim ljudem govorila to lahko , to ne smeš.....
Začne naj delati pri bolj packastih zadevah....ali je pravna podlaga, da so nas banke s Stožicami tako zapufali....in to naš denar ....tu pa je bila pravna podlaga.....ko so goljufali, kradli in se pufali......
Ne morem jo razumeti, kar na bruhanje mi gre......ni plavne podlage.......ni plavne podlage...tega ne smeš , tega ne smeš....kot da bi bila v vrtcu in odraslim ljudem govorila to lahko , to ne smeš.....
sporočil: 4.799
Zadnja sprememba: RTM 02.03.2012 21:13
[JaniKralj]3razredni tuerk je imel erekcijo in jo 2009 še drugič imenoval za 5 let.
Kdaj bi musarjeva imela reelekcijo ali je to trajni mandat?
od veselja in sreče ima na uradni strani kar 6 (šest) svojih fotografil.
goo.gl/4lW7L
v 3pm bo šla šele 2014.
sporočil: 12.753
Zadnja sprememba: foore 02.03.2012 22:02
[51b3]Ne samo podatke , ampak osebne podatke....Gospa Musarjeva, kako pa lahko parlament odloča o mojem osebnem zasluženem denarju , komu in koliko ga bom dal....ko parlament kar odloča, da moram plačevati RTV, Obrtno zbornico...........Kako obrtna zbornica dobi moje osebne podatke.....in jih uporablja za svoje potrebe, ko nisem pooblastil Ajpes, da lahko daje moje podatke za S.P. OD FIZIČNE OSEBE.......tu vas pa nič ne briga....OSTALIH osebnih podatkov FIZIČNIH OSEB PRI PODJETJIH, pa ni potrebno dajati......dvojna merila.....udri po malem siromaku, pa govori , kako jih ščiti.......
Musarjeva,
a mi lahko potem poveš kako lahko elektro distributer sporoča moje podatke RTVju.>
sporočil: 167
Seveda ,lopovi ki so uničili državo so nedotakljivi,ljudi ,ki so
zgubili službe in niso dobili zasluženih plač,te je treba razgalit
do kraja ,da nebi slučajno kateri skrival dvajset evrov na kakšnem
računu....
sporočil: 1.991
[redzo]Balkanec pizdi, da si tega statusa ne more nihče drug lastiti. Če ti je v uteho, ti dam prav. Balkanec ostane balkanec.
kaksen srd forumistov nad uradnikom, ki si drzne uveljavljati slovenske zakone. res ste balkanci.
sporočil: 372
najboljše da še policiji prepove preiskovanje morilcev in
posiljevalcev zaradi zaupnosti osebnih podatkov. "lahko priskujete
samo brez imenov in priimkov".
sporočil: 1.111
Ampak, tale Musar, a ta pa ima pooblastilo, da se vtakne v vse, ki
ne pripadajo tranzicijski levici?
sporočil: 211
Mogoče pa rabijo slo. jav. pres. še marec, da na hrvaškem-v tujini,
prepišejo nepremičnine na sorodnike, višek le teh pa poizkusijo
prodati za cash, pa tudi če po nizki ceni
Zakaj imajo policisti pravico, da z nekim nalogom izdanim od nekega
pravnega organa, v času svoje službe nasilno, recimo nekoga
aretirajo in zaprejo v ječo, ker ni plačal davka državi? torej če
se ta davek pobira, da se zagotavlja nek red in mir, neko splošno
dobro za družbo, potem bi lahko vsakdo ki želi delati dobro za
ljudi od ljudi na kriminalni-nasilni način ropal denar!? Vendar
vemo da to ne gre, ker bi bil potem sam krminalec. A država s
svojimi organi poskrbi, da je dovoljena sila ne samo za obrambo
ogroženega človeka ampak tudi v primeru ko se pobirajo davki. To je
verjetno tako zato, ker smo strenirani, da verjamemo da je prisila
nujna in zato raje plačujemo davke, čeprav za nekatere prisklednike
to ne velja in pravo izkoriščajo da jim ni potrebno plačevati nič
in nihče jim na silo, na kriminalen način ničesar ne zarubi. Dokler
bodo taka dvojna merila nismo nič dlje od Grčije.
tista Tamara V. v PS, tudi bivša TV SPIKERICA, me malo spominja na
N.P.M.....obe sta zelo energični, sam da si sedaj govore pišeta
sami
ja naslov bi pa bil; SLOVENSKI KLAN PRES. ULTIMA, ali pa kaj
podobnega, ker takega mafijskega filma kot se pri nas dogaja LIVE,
šeniso posneli....mamo kakega dobrega režiserja, ki bi postavil
ogledalo pred LIVE playerje
Strani: 1 2