Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Romuni komunistom prepovedali boj za visoke položaje
sporočil: 1.104
Zadnja sprememba: anon-212013 28.02.2012 20:28
Mislimm - alelujah!!!Pri nas pa... Zadnja oaza komunizma - Slovenija.
sporočil: 12.753
Zadnja sprememba: foore 28.02.2012 20:38
No , pa imamo Romune za manj razvite in pametne, pa so jasno in
glasno dali vedeti, kako mislijo glede komunistov oziroma socialnih
komunistov...DOKAZALI ,SO, DA SO PRECEJ BOLJ PAMETNI,
.................pri nas nekateri že dolgo govorimo o nujnosti
LUSTRACIJE...breZ lustracije ne bo napredka...tudi Romuni so znali
to pred nami sprovesti...res me je sram, da živim v tako "pametni"
državi....kje so še pametni ljudje, da bi odločno zagovarjali
POSTOPNO LUSTRACIJO..EDINO FOMURAŠI NA FINANCAH...........
sporočil: 3.253
ČESTITAM!!!
sedaj nas še Romuni šišajo...
jebela cesta, kam nas je 'pripeljal' ta absolutno sprijeni kratkonogi udbokučan...
zna se...
sedaj nas še Romuni šišajo...
jebela cesta, kam nas je 'pripeljal' ta absolutno sprijeni kratkonogi udbokučan...
zna se...
sporočil: 886
Zadnja sprememba: anon-209987 28.02.2012 20:45
Odlično, zdaj nas že Romuni šišajo v dojemanju zgodovine in vlogi
komunizma v njej. Bravo Romuni!Vam pošljemo na državniški obisk dva naša predstavnika KP tovariša najvišjega najnižjega in sluzavega, lahko ju kar obdržite.
sporočil: 273
Janša pa GOrenak sta bla tud v partiji pa še kak drug minister,
torej bi pri nas ob takem zakonu bili ob pol vlade
sporočil: 255
[stromar84]Lustracija bi morala veljati tudi za njiju, če ne nima smisla.
Janša pa GOrenak sta bla tud v partiji pa še kak drug minister, torej bi pri nas ob takem zakonu bili ob pol vlade
Odločno ZA lustracijo komunistov in raznih katolibanov.
Zadnja sprememba: foore 28.02.2012 20:46
[prerok]SIGURNO, VENDAR JE POTREBNO SPREMENITI NAJPREJ MIŠLENJE ZA 180 c.....
Lustracija danes je brez pomena. Lopove v arest, to pa ima smisel.>
Zapor tudi stane, jih je tudi preveč, saj nimamo toliko denarja, da bi lahko napravili toliko novih zaporov in jih zaprli...bodimo boljši in jih ne zapirajmo v hude jame.............
sporočil: 904
[prerok]potem pa gre cela vlada in parlament, saj nimamo prostora
Lustracija danes je brez pomena. Lopove v arest, to pa ima smisel.
sporočil: 8.684
Zadnja sprememba: anon-166469 28.02.2012 20:55
Tudi pri nas je potrebno izvesti lustracijo bivših komunjar. Kje pa
je tov.Kučan, Zemljarič, Isajlovič ... a še vedno krojijo politiko
v ozadju. Ali nam vlada VLADA ali tovariši iz ozadja ? Janša naredi
red !
Zadnja sprememba: foore 28.02.2012 20:49
[leonx]Ne vem, zakaj imam občutek, da se bo to kaj kmalu naredilo......če se ne bo...nam bodo vladali penzonisti s murgl ba...in dražgoškim brkačem....vendar verjemi ne dolgo.....
Tudi pri nas je potrebno izvesti lustracijo bivših komunjar.>
ej stromar84!
kaj ta številka (19)84 je letnica tvojega rojstva ali so to tvoja leta...
kakorkoli, privoščil bi ti 'prvovrstne' ugodnosti, ki jih nudi kučanova udbomafija njej neljubim državljanom...
sem prepričan, da bi hitro ločil med komunisti, ki so s komunizmom končali ob osamosvojitvi RS in proudbovsko kučanovimi zločinskimi večkrat preimenovanimi komunisti, ki še vedno kot prasci krulijo po zlaganih dražgošah in zagovarjajo partizasnko klavsko zidanje Slovencev in Slovenk z nič krivimi otroki v raznorazne Barbare rove...
poskusil sem, ne vem pa, če si razumel...
zna se...
kakorkoli, privoščil bi ti 'prvovrstne' ugodnosti, ki jih nudi kučanova udbomafija njej neljubim državljanom...
sem prepričan, da bi hitro ločil med komunisti, ki so s komunizmom končali ob osamosvojitvi RS in proudbovsko kučanovimi zločinskimi večkrat preimenovanimi komunisti, ki še vedno kot prasci krulijo po zlaganih dražgošah in zagovarjajo partizasnko klavsko zidanje Slovencev in Slovenk z nič krivimi otroki v raznorazne Barbare rove...
zna se...
sporočil: 73
[foore]Poskusi, samo ne se čuditi, če te bo paravomo odpeljal sredi noči.
> [leonx]
> Tudi pri nas je potrebno izvesti lustracijo bivših komunjar.>
Ne vem, zakaj imam občutek, da se bo to kaj kmalu naredilo......
[olsegg]Lustracija je za vse ali pa za nikogar. Ne pa neko ribarjenje v kalnem. Če ne je brezveze.
ej stromar84!
zna se...
[veniger]Pa ne, da me boš ti sam obiskal. Če me boš, sem pripravljen ti povedati svoje, vendar še zmeraj ti bom jasno povedal, da je bilo dovolj od 1945 leta naprej, zato se zavedaj,da nimaš pravice oziroma nimajo pravice, da meni in tebi perejo še možgane, goljufajo, kradejo, se pufajo na najin račun. Upam, da boš spoznal, da imam prav in je bolje, da skupaj popijeva kakšno dobro pijačo, ali pir, kod da jih še Slovenci podpiramo......
> [foore]
> > [leonx]
> > Tudi pri nas je potrebno izvesti lustracijo bivših komunjar.>
>
> Ne vem, zakaj imam občutek, da se bo to kaj kmalu naredilo......
Poskusi, samo ne se čuditi, če te bo paravomo odpeljal sredi noči.>
sporočil: 13.178
[veniger]Jah saj veš, da "njihovi" niso bili nikoli komunisti. Zanimivo je le to, da delujejo po istih principih:)
> [olsegg]
> ej stromar84!
>
> kaj ta številka (19)84 je letnica tvojega rojstva ali so to tvoja leta...
>
> kakorkoli, privoščil bi ti 'prvovrstne' ugodnosti, ki jih nudi kučanova udbomafija njej neljubim državljanom...
>
> sem prepričan, da bi hitro ločil med komunisti, ki so s komunizmom končali ob osamosvojitvi RS in proudbovsko kučanovimi zločinskimi večkrat preimenovanimi komunisti, ki še vedno kot prasci krulijo po zlaganih dražgošah in zagovarjajo partizasnko klavsko zidanje Slovencev in Slovenk z nič krivimi otroki v raznorazne Barbare rove...
>
> poskusil sem, ne vem pa, če si razumel...
>
> zna se...
Lustracija je za vse ali pa za nikogar. Ne pa neko ribarjenje v kalnem. Če ne je brezveze.
PS: Če bi dobili na oblast take bolnike kot je olsegg pa se ne bi čudil, da bi še on in njemu podobni kakšen rov še podaljšali;)
Zadnja sprememba: foore 28.02.2012 20:57
[veniger]Čak, lustracija nima nobenega pomena, če velja za vse...potem je res brezveze.....ne moreš LUSTRIRATI POŠTENEGA SlOVENCA...MORDA KAKŠNEGA NEPOŠTENEGA od "elite posvečenih" in to z užitkom, da spoznajo , kaj so delali od leta 1945............
> [olsegg]
> ej stromar84!
>
> kaj ta številka (19)84 je letnica tvojega rojstva ali so to tvoja leta...
>
> kakorkoli, privoščil bi ti 'prvovrstne' ugodnosti, ki jih nudi kučanova udbomafija njej neljubim državljanom...
>
> sem prepričan, da bi hitro ločil med komunisti, ki so s komunizmom končali ob osamosvojitvi RS in proudbovsko kučanovimi zločinskimi večkrat preimenovanimi komunisti, ki še vedno kot prasci krulijo po zlaganih dražgošah in zagovarjajo partizasnko klavsko zidanje Slovencev in Slovenk z nič krivimi otroki v raznorazne Barbare rove...
>
> poskusil sem, ne vem pa, če si razumel...
>
> zna se...
Lustracija je za vse ali pa za nikogar. Ne pa neko ribarjenje v kalnem. Če ne je brezveze.>
ej veniger!
lustracija za vse, ki so v času SFRJ na tleh RS kršili človekove pravice oziroma so bili na položajih organov, ki so kršili človekove pravice...
kaj je en brezvezni srednješolec vedel kaj dejansko je ZK in kako dejansko je delovala ZK...
zna se...
lustracija za vse, ki so v času SFRJ na tleh RS kršili človekove pravice oziroma so bili na položajih organov, ki so kršili človekove pravice...
kaj je en brezvezni srednješolec vedel kaj dejansko je ZK in kako dejansko je delovala ZK...
zna se...
[foore]Ah kje jaz sem bolj miroljubne sorte.
> [veniger]
> > [foore]
> > > [leonx]
> > > Tudi pri nas je potrebno izvesti lustracijo bivših komunjar.>
> >
> > Ne vem, zakaj imam občutek, da se bo to kaj kmalu naredilo......
>
> Poskusi, samo ne se čuditi, če te bo paravomo odpeljal sredi noči.>
Pa ne, da me boš ti sam obiskal. Če me boš, sem pripravljen ti povedati svoje, vendar še zmeraj ti bom jasno povedal, da je bilo dovolj od 1945 leta naprej, zato se zavedaj,da nimaš pravice oziroma nimajo pravice, da meni in tebi perejo še možgane, goljufajo, kradejo, se pufajo na najin račun. Upam, da boš spoznal, da imam prav in je bolje, da skupaj popijeva kakšno dobro pijačo, ali pir, kod da jih še Slovenci podpiramo......
Ah tole kar si pa opisal bojo počeli, ne glede na to katera frakcija bo na oblasti. Ne biti naiven.
sporočil: 13.178
[foore]Pisal je o komunistih in ne o vseh:)
> [veniger]
> > [olsegg]
> > ej stromar84!
> >
> > kaj ta številka (19)84 je letnica tvojega rojstva ali so to tvoja leta...
> >
> > kakorkoli, privoščil bi ti 'prvovrstne' ugodnosti, ki jih nudi kučanova udbomafija njej neljubim državljanom...
> >
> > sem prepričan, da bi hitro ločil med komunisti, ki so s komunizmom končali ob osamosvojitvi RS in proudbovsko kučanovimi zločinskimi večkrat preimenovanimi komunisti, ki še vedno kot prasci krulijo po zlaganih dražgošah in zagovarjajo partizasnko klavsko zidanje Slovencev in Slovenk z nič krivimi otroki v raznorazne Barbare rove...
> >
> > poskusil sem, ne vem pa, če si razumel...
> >
> > zna se...
>
> Lustracija je za vse ali pa za nikogar. Ne pa neko ribarjenje v kalnem. Če ne je brezveze.>
Čak, lustracija nima nobenega pomena, če velja za vse...potem je res brezveze.....ne moreš LUSTRIRATI POŠTENEGA SlOVENCA...MORDA KAKŠNEGA NEPOŠTENEGA od "elite posvečenih" in to z užitkom, da spoznajo , kaj so delali od leta 1945............
[čarli]Klin se s klinom zbija...to bi Čarli ti že moral vedeti......
> [veniger]
> > [olsegg]
> > ej stromar84!
> >
> > kaj ta številka (19)84 je letnica tvojega rojstva ali so to tvoja leta...
> >
> > kakorkoli, privoščil bi ti 'prvovrstne' ugodnosti, ki jih nudi kučanova udbomafija njej neljubim državljanom...
> >
> > sem prepričan, da bi hitro ločil med komunisti, ki so s komunizmom končali ob osamosvojitvi RS in proudbovsko kučanovimi zločinskimi večkrat preimenovanimi komunisti, ki še vedno kot prasci krulijo po zlaganih dražgošah in zagovarjajo partizasnko klavsko zidanje Slovencev in Slovenk z nič krivimi otroki v raznorazne Barbare rove...
> >
> > poskusil sem, ne vem pa, če si razumel...
> >
> > zna se...
>
> Lustracija je za vse ali pa za nikogar. Ne pa neko ribarjenje v kalnem. Če ne je brezveze.
Jah saj veš, da "njihovi" niso bili nikoli komunisti. Zanimivo je le to, da delujejo po istih principih:)
PS: Če bi dobili na oblast take bolnike kot je olsegg pa se ne bi čudil, da bi še on in njemu podobni kakšen rov še podaljšali;)>
[olsegg]Samo mimogrede. Kdo bi to ugotavljal oz. razsojal o tem ?
ej veniger!
zna se...
sporočil: 2.146
To je verjetno edini način, da se Slovenijo reši pred raznimi
Janezi, Boruti, Milani in Zokiji. Pa še test čustvene inteligence
za sodnike, pa smo na konju. Sanja svinja kukuruz...
Zadnja sprememba: foore 28.02.2012 21:03
[veniger]Imaš prav ...LUSTRACIJA JE NEIZOGIBNA ..in bodo resnično počeli, čeprav nekaterim to nikakor ne bo všeč...........
> [foore]
> > [veniger]
> > > [foore]
> > > > [leonx]
> > > > Tudi pri nas je potrebno izvesti lustracijo bivših komunjar.>
> > >
> > > Ne vem, zakaj imam občutek, da se bo to kaj kmalu naredilo......
> >
> > Poskusi, samo ne se čuditi, če te bo paravomo odpeljal sredi noči.>
>
> Pa ne, da me boš ti sam obiskal. Če me boš, sem pripravljen ti povedati svoje, vendar še zmeraj ti bom jasno povedal, da je bilo dovolj od 1945 leta naprej, zato se zavedaj,da nimaš pravice oziroma nimajo pravice, da meni in tebi perejo še možgane, goljufajo, kradejo, se pufajo na najin račun. Upam, da boš spoznal, da imam prav in je bolje, da skupaj popijeva kakšno dobro pijačo, ali pir, kod da jih še Slovenci podpiramo......
Ah kje jaz sem bolj miroljubne sorte.
Ah tole kar si pa opisal bojo počeli, ne glede na to katera frakcija bo na oblasti. Ne biti naiven.>
sporočil: 796
he he he... mi smo bol pametni... mi jih infiltriramo v EU ustanove
(Cvikl, Rop, mogoče Gaspari).
Če bodo res dobro plačali jim pa damo še Mencingerja.
Če bodo res dobro plačali jim pa damo še Mencingerja.