Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: Oglaševanje na finance.si - nadležno!
Strani: 1
sporočil: 375
Zadnja sprememba: anon-23180 23.09.2007 21:52
že večkrat sem hotel zapisat, ampak tokrats se mi zdi, da je
oglaševanje na portalu res prešlo meje nadlegovanja. Postavitev in
velikost oglasov je včasih več kot 2x večja od prostora za branje,
tako da mora bralec nenehno posebej porabljati trud, da se jim
izogiba (posebej, ker še blenkajo oz. so animirani). Vse skupaj bi
še šlo, če se ne bi že 100-ič izogibal istemu oglasu (dummy
obiskovalec, ga je treba tako dolgo posiljevati, da klikne na ta
preklet oglas z upanjem, da bo potem mir). Da ne govorim o
naročništvu...Meni se sedaj zdi res nadležno, kot še nikoli (glej priponko in površino oglaševanja).
Lp, j
sporočil: 208
Zadnja sprememba: anon-107195 23.09.2007 21:54
0524Merku je napisal(a):Kje je priponka ?
Meni se sedaj zdi res nadležno, kot še nikoli (glej priponko in površino oglaševanja).
Lp, j
Ah, sem bila prehitra ... :)
sporočil: 5.625
0524Merku je napisal(a):se popolnoma strinjam. finance postajajo podn vsebinsko in oblikovno.
že večkrat sem hotel zapisat, ampak tokrats se mi zdi, da je oglaševanje na portalu res prešlo meje nadlegovanja. Postavitev in velikost oglasov je včasih več kot 2x večja od prostora za branje, tako da mora bralec nenehno posebej porabljati trud, da se jim izogiba (posebej, ker še blenkajo oz. so animirani). Vse skupaj bi še šlo, če se ne bi že 100-ič izogibal istemu oglasu (dummy obiskovalec, ga je treba tako dolgo posiljevati, da klikne na ta preklet oglas z upanjem, da bo potem mir). Da ne govorim o naročništvu...
Meni se sedaj zdi res nadležno, kot še nikoli (glej priponko in površino oglaševanja).
Lp, j
sporočil: 401
Ljudje božji, tut finance morjo od nečesa živet!....kaj
mislte da zaposlene plačuje država?
Glede vsebine se pa močno strinjam da bi mogl pridet do KORENITIH SPREMEMB.....
je pršlo tok daleč, da vse informacije berem na tujih straneh......ko si zaželim smeha in solate pa pridem na finance.....žalostno toda resnično!.......
Lp Matjaž
je pršlo tok daleč, da vse informacije berem na tujih straneh......ko si zaželim smeha in solate pa pridem na finance.....žalostno toda resnično!.......
Lp Matjaž
matjaz15 je napisal(a):
Ljudje božji, tut finance morjo od nečesa živet!....kaj mislte da zaposlene plačuje država?
Lp Matjaž
jaz sem porabil kar precej žetonov dokler nisem ugotovil, da so jih svinjsko podražili... sucker pač nisem in ne mislim plačevati skoraj EUR 1 za članke, ki jih Finance nekritično objavljajo. oglasov je ogromno in so zelo vsiljivi, sploh tisto sranje zgoraj. poleg tega ves čas prihaja do nekakšnih errorjev, skratka zadeva je komajda uporabna.
sporočil: 1.059
lukav je napisal(a):
se popolnoma strinjam. finance postajajo podn vsebinsko in oblikovno.
you are free to leave any time
CG221 je napisal(a):
you are free to leave any time
einstein, to mi je jasno. vendar lahko tudi izrazim svoje mnenje, glede na to, da na tam forumu visim že skoraj desetletje? sploh glede na to, da sem potencialno dober potrošnik, ki je zaradi oderuške cene na financah online skoraj nehal trošiti - malokateri članek je namreč vreden EUR 0.83, kolikor ti na Financah zanj zaračunajo.
sporočil: 1.059
lukav je napisal(a):
einstein, to mi je jasno. vendar lahko tudi izrazim svoje mnenje, glede na to, da na tam forumu visim že skoraj desetletje? sploh glede na to, da sem potencialno dober potrošnik, ki je zaradi oderuške cene na financah online skoraj nehal trošiti - malokateri članek je namreč vreden EUR 0.83, kolikor ti na Financah zanj zaračunajo.
heisenberg, dokler se boš samo pritoževal in še vedno ostajal tu, bo oglasov vedno več ;)
CG221 je napisal(a):
heisenberg, dokler se boš samo pritoževal in še vedno ostajal tu, bo oglasov vedno več ;)
to je res. oni težijo meni, jaz pa njim, zelo produktivno :)
Strani: 1