Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Strahopetci
sporočil: 547
vse v redu in prav sam ni res da smo slovenci živi in ustvarjalni
če nas en zatira, bolj jeproblemker nas preveč zatirajo in ja
Janša ne daje velik upanja ga mam pa zato v narod in vem da se bo zadeva začela obračat. Pozabte na apatijo
Janša ne daje velik upanja ga mam pa zato v narod in vem da se bo zadeva začela obračat. Pozabte na apatijo
sporočil: 47
Se strinjam,komaj čakam da razkrinkajo najvišje v najbolj ugledni
fin.družbi "kao" v slo..mafija&golazen,ki jo je treba zatreti.
sporočil: 10.224
[0219K21]A iz 1% na 1,1%?
A to misliš na predsednika tiste stranke, ki se ji zadnje čase (glede na ankete) popularnost povečuje?! Hmm, v redu..
Res dober rezultat glede na zadnje volitve...
[0219K21]Popuščaš... To je dober znak. Počasi priznavaš, da je bila Jugoslavija totalitarna.
Prejšnji režim je bil delno totalitaren, delno pa svoboden.
Janša predstavlja in bo vedno predstavljal tisti totalitarni del, kajti toži se mu natanko po tistih prvinah nekdanjega režima, ki so bile totalitarne.Ti opisuješ tvojega führerja Golobiča. Janša je že bil na oblasti, pa mu ne moreš očitati takih totalitarnih poskusov, kot je propadli medijski zakon.
[0219K21]Saj mu je Žižek rekel Slovenski Stalin. Stalin pa je praktično enak zločinec kot Hitler.
Hmm, kako naj bi to Janša ogrožal GGa?! (mimogrede, označbo führer imam za žalitev, kajti predstavlja enačenje s Hitlerjem.
VE SE kdo v Sloveniji tako zelo hrepeni po oblasti, da mu je vseeno, če gre vse na slabše,To je več kot očitno pri sedanji vladi, predvsem pa pri tvojemu führerju, Golobiču.
sporočil: 17.846
[depersin]GGjev prijatelj Slavoj Žižek veliko govori. Tudi veliko nesmislov govori. Tista o GGu kot o Stalinu je eden izmed takih nesmislov. Tvoja izpeljanka pa sploh.
> [0219K21]
> Hmm, kako naj bi to Janša ogrožal GGa?! (mimogrede, označbo führer imam za žalitev, kajti predstavlja enačenje s Hitlerjem.
Saj mu je Žižek rekel Slovenski Stalin. Stalin pa je praktično enak zločinec kot Hitler.
> VE SE kdo v Sloveniji tako zelo hrepeni po oblasti, da mu je vseeno, če gre vse na slabše,Pazi, da si nauš kaj naredil. Ivanu Janezu malone piše na čelu "hočem oblast", GG pa je predvsem filozof.
To je več kot očitno pri sedanji vladi, predvsem pa pri tvojemu führerju, Golobiču.
[0219K21]Golobič se ni nič pritožil čez to.
> Saj mu je Žižek rekel Slovenski Stalin. Stalin pa je praktično enak zločinec kot Hitler.
GGjev prijatelj Slavoj Žižek veliko govori. Tudi veliko nesmislov govori. Tista o GGu kot o Stalinu je eden izmed takih nesmislov. Tvoja izpeljanka pa sploh.
> > VE SE kdo v Sloveniji tako zelo hrepeni po oblasti, da mu je vseeno, če gre vse na slabše,Golobič je tisti, ki je hotel tak totalitaren zakon o medijih, ki ga še na Madžarskem nimajo. Tako, da tvoje blodnje o svetniku Golobiču in grdem Janši, ne zdržijo.
> To je več kot očitno pri sedanji vladi, predvsem pa pri tvojemu führerju, Golobiču.
Pazi, da si nauš kaj naredil. Ivanu Janezu malone piše na čelu "hočem oblast", GG pa je predvsem filozof.
[čarli]A hlače, da se ti tresejo?
> [depersin]
> > [rename]
> > A knjiga še ni izšla?
> > Ali ni bil izzid najavljen že za junij ali julij?
> Morda se je pa v letnici zmotil.
Itak;) Zgleda, da se jj vernikom zelo tresejo hlače kaneda:)
A knjigo si že dobil, ali se ti tresejo, ker se bojiš, da je knjiga kakšen nateg?
sporočil: 17.846
[depersin]Zakaj pa se bi?! Saj sta prijatelja, med prijatelji pa je dovoljeno marsikaj, česar se pa ne bi moglo reči za odnose med političnimi nasprotniki. Le-ti pa si pogosto (kot tudi ti sedaj) dovolijo več kot se spodobi.
> [0219K21]
> > Saj mu je Žižek rekel Slovenski Stalin. Stalin pa je praktično enak zločinec kot Hitler.
> GGjev prijatelj Slavoj Žižek veliko govori. Tudi veliko nesmislov govori. Tista o GGu kot o Stalinu je eden izmed takih nesmislov. Tvoja izpeljanka pa sploh.
Golobič se ni nič pritožil čez to.
> > > VE SE kdo v Sloveniji tako zelo hrepeni po oblasti, da mu je vseeno, če gre vse na slabše,A to ti je pa Grims povedal?! O tempora, o mores...
> > To je več kot očitno pri sedanji vladi, predvsem pa pri tvojemu führerju, Golobiču.
> Pazi, da si nauš kaj naredil. Ivanu Janezu malone piše na čelu "hočem oblast", GG pa je predvsem filozof.
Golobič je tisti, ki je hotel tak totalitaren zakon o medijih, ki ga še na Madžarskem nimajo. Tako, da tvoje blodnje o svetniku Golobiču in grdem Janši, ne zdržijo.
sporočil: 13.178
Zadnja sprememba: čarli 12.08.2011 11:03
[depersin]Tipičen odgovor bebčka, ki odgovarja z bedastim vprašanjem:)
> [čarli]
> > [depersin]
> > > [rename]
> > > A knjiga še ni izšla?
> > > Ali ni bil izzid najavljen že za junij ali julij?
> > Morda se je pa v letnici zmotil.
> Itak;) Zgleda, da se jj vernikom zelo tresejo hlače kaneda:)
A hlače, da se ti tresejo?
A knjigo si že dobil, ali se ti tresejo, ker se bojiš, da je knjiga kakšen nateg?Očitno ne znaš brat kaneda:)
sporočil: 18.832
[NavadniNimda]Dobro, ali to pomeni, da je ne boš več volil? Kaj pa njenih nadomestkov tudi ne?
> [Aleister]
>
> Podpiraš pa socialo za KK.
Ne! Podpiram (politično) pregovorno grmado za KK.
[Endimion]Tudi jaz nisem slišala, da bi kdo od strankarskih veljakov kaj prida kritiziral Drnovška, Kučana, Potrča, Golobiča, Kresalovo, itd... Vsi so zaščiteni pred takimi kritikami strankarskih kolegov. Zakaj te potem moti samo Janša?
pa ni razpadla, oz. je razpadla le na videz. modus operandi je pri naslednikih na levi in desni strani povsem enak.
Ko je KPS leta 1990 navidezno sestopila z oblasti, se je na načelni ravni naredil vakuum. ni bilo več enoznačnega dvigovanja listkov za podporo rečem ki so bile že prej sprejete na CK-ju. Ampak se je politični prostor sprostil do te mere, da so lahko vsi partijci posegli po političnem olimpu. kučan, potrč, et alt, so ostali tam kjer so bili prej. del partijcev, ki je hotel in uspešno konkuriral, pa se je preselil na navidezno desni pol. in tu so še danes. Ja saj so bili primeri ala Pučnik, ki so obetali neko drugo, novo politiko, a na koncu iz vsega skupaj ni bilo nič.
Dokler bodo v današnji politiki približno enake face, kot so bile leta 1991 potem ni neke svetle prihodnosti.
Zakaj se mi zdi SDS monolitna? in zelo podobna Partiji kot stranki? Jaz sem v 20 letih kolikor spremljam politiko v Sloveniji uspel iz lastnih vrst SDS slišat le eno resno kritiko Janeza Janše. To je bil Ivo Hvalica. In je svojo kritiko pač plačal s tem, da je Janez Janša konkretno navedel imena in priimke članov ki naj bodo v izvršnem svetu stranke. In ta nekritičnost navzven deluje izjemno partijsko. nekako si pač ne morem predstavljat, da tudi v SDS vsi tulijo v isti rog
[komunike]Današnja večina tega ne more spregledati zato, ker je sama del tega.
> [Aleister]
> > [rename]
> > > [denac]
> > > > [komunike]
> > > > Sindrom strahopetnosti je bil narodu privzgojen skozi 65 let diktature, ko so vsakega, ki se je opogumil in dvignil glavo, zatrli na vse možne načine, če pa še to ni zaleglo, so ga ubili.
> > > >
> > > > Meni so npr. prav te dni napovedali svoj 13. poskus, da me trajno utišajo. Očitno se bojijo, ker že nekaj časa javno govorim resnico in točno napovedujem bodoče dogodke.
> > > >
> > > > Glede na izbrani način so že skrajno obupani. To istočasno dodatno potrjuje moje napovedi, po katerih se celotni levo-desni mafiji že bliža konec "sobivanja" z zatirano večino.
> > >
> > > Ob osamosvojitvi sem mislil, da bo šla država stran od komunizma in njegovih ljudi. To in samo to sem imel v mislih, ko sem na referendumu-plebiscitu obkrožil ZA. Za vse tisto, kar se je potem dogajalo, sem samo nejeverno zmajeval z glavo. Ob prebiranju tvojih postov, mi stvari postajajo jasnejše. Na volitvah bom glasoval za neko desno stranko, ne SDS.
> > > Jasne alternative za vso to kolobocijo še ni. Narod bo z nezaupanjem gledal na vsako novo stranko, ki ne bo jasno pozicionirana. Narod ni zrel, 65 let je opravilo svoje.
> >
> > Ravno zato sem vsaj jaz mnenja, da je v tem trenutku SDS boljša izbira kot pa "neka desna stranka", ki na koncu morda sploh ne pride v parlament
> > Realnost je takšna, da brez lastne infrastrukture na državnem nivoju na volitvah ne moreš priti v parlament, kaj šele zmagati.
> >
> > Osebno močno dvomim, da bi se neodvisna lista "reseterjev" uspela prebiti čez parlamentarni prag, zato je velika škoda, da se ne vključijo v etablirane stranke vsi, ki imajo znanje in voljo za politično delovanje.
> > Drobljenje kadrov in glasov je namreč v interesu vodilnih garnitur, ker jim ravno to zagotavlja status-quo.
> >
> > Kar piše in govori Komunike ima vsekakor rep in glavo, žal ima premalo poslušalcev.
>
> Kar piše in riše Komunike je navijanje za neko novo stranko in nek nov obraz. To je točno tisto, kar se trudijo kučanovci vbiti ljudem v glavo, da naj volijo nekaj novega, da bi SDS dobila čim manj glasov, da bi lahko oni še naprej kradli in gulili državljane. Na tak način je KK prilezla na oblast s svojo korupcijo in že vnaprej pripravljenim scenarijem, kako pustošiti po državi. Kdaj bodo naši voli.vci spregledali nacikomunajzarje?
Niti slučajno ne navijam za kakšne "nove" klonirance iz Murgel ali iz kakšne druge stranke "kontinuitete".
LUSTRACIJA.
Šele potem se lahko pogovarjamo o novih obrazih, brez totalitarnega bremena.
Tvoj trud, da bi me izenačila s Troho, ki so ga režimski mediji (isti, ki ti niso všeč, kadar pljuvajo po JJ) uspešno diskreditirali, pa je prav prozoren. Se ti res ne sanja, kdo sem? Tako površno spremljaš forum? Naj ti malce pomagam ...
www.rtvslo.si/osamos...pevek/270/
www.rtvslo.si/osamos...pevek/272/
Ko bo večina volivcev spregledala vse odtenke strank, pod katerimi se skrivajo nacikomunajzarji, bosta naš parlament in država bistveno drugačna, kot danes. Veliko boljša.
[komunike]Sedaj pa rabiš zakon, ki bo to škodo določil.
> [Aleister]
> > [komunike]
> > > [Aleister]
> > > > [komunike]
> > > > > [miroko]
> > > > > Janši dajmo možnost za spremembe, da ga množično podpremo. 60% in več, sicer nima možnosti za spremembe. In še to najmanj v dveh mandatih. Sicer se pa z avtorjem strinjam.
> > > >
> > > >
> > > > Upam, da te ne bo bolela glava, ko boš spregledal.
> > > >
> > > > forum.finance.si/?m=...503&single
> > >
> > > Spregledati je potrebno take kot si ti, ki navijajo za staro oblast kučanovcev z novim pokarčkom na vladi.
> >
> >
> >
> > Navijam za lustracijo.
> >
> > Ostalo so tvoji prividi.
>
> Nimam nič proti. Nisi povedal koga boš lustriral.
Sem, že večkrat.
Vse, ki so zavozili to državo v zadnjih 20-ih letih, v parlamentu, vladi, JU, sodstvu, itd. in vse, ki so k temu pripomogli po udbomafijskih linijah, ohranjenih iz prejšnje države.
[komunike]Razlika med teboj in Janšo je ta, da je on politik, ti si pa civilna družba. Civilna družba lahko spreminja stvari s pritiski na politiko, politik pa to lahko dela neposredno. Nimam idolov, cenim pa ljudi, ki vladajo državi en mandat in se stanje države v njihovem mandatu izboljša. Zato cenim Janšo, ker se bori proti režimu, ki traja od 1945 leta in si želi sprememb v tej zafurani državi za vse in ne le zase. Cenim tudi ljudi, ki so civilna družba, pa stalno opozarjajo na nepravilnosti v tej družbi, ne da bi imeli sami od tega kake koristi, celo škoduje jim. Zato cenim dr. Erika Breclja, ko to počne. Pa tudi Finance cenim, ker se trudijo, da so nepristranske, čeprav jim najbrž ni čisto lepo pri tem. Vsakega, ki na glas pove, da nekaj ni prav cenim. Če bi bila večina ljudi takih, bi bila Slovenija pravna država. Tega se zavedam. Zavedam se tudi, da mora Janša dobiti podporo večine, da bo lahko sploh kaj spremenil. Zavedam se tudi, da se bodo nanj obesili vsi koristolovci, ki sedaj visijo na tej vladi. Torej ne gre za to, kdo koga obožuje. Gre za nas, da spoznamo, da hočemo sami sebi in našim ožjim sobivajočim boljše življenje. Ki je možno le, če bo večina ljudi zahtevala poštenost od vseh tudi od sebe in ne samo od Janše.
> [Aleister]
> > [komunike]
> > > [Aleister]
> > > > [komunike]
> > > > > [komunike]
> > > > > > [miroko]
> > > > > > Janši dajmo možnost za spremembe, da ga množično podpremo. 60% in več, sicer nima možnosti za spremembe. In še to najmanj v dveh mandatih. Sicer se pa z avtorjem strinjam.
> > > > >
> > > > >
> > > > > Upam, da te ne bo bolela glava, ko boš spregledal.
> > > > >
> > > > > forum.finance.si/?m=...503&single
> > > >
> > > >
> > > > Očitno te že zdaj boli, ko je nevarnost "spregledati" še v povojih. Hvala za hiter odziv. ;-)
> > >
> > > Komunisti ne prenesete opozicije. Edino Janša je prava opozicija, zato je vsem mixstoncem, fricetom in fracetom, političnim plačancem, profitarjem, nekulturnim kulturnikom in skupnoskledarjem trn v peti. Tudi Kramberger je bil prava opozicija, pa so ga ubili. Janše se pač hočejo rešiti z aferami, ki nikoli ne dobijo zaključka, ker je tako všeč manipulatorjem na oblasti. Tista samougrabitev pojočega majorja Trohe je bila zadostna farsa. Vsak pameten Slovenec ve, da kdor je v stiku z njim ali se pojavlja v javnosti z njim, ne more biti resen ali verodostojen. Mi je prav žal. Gliha vkup štriha.
> >
> >
> >
> > To si zapisala zase?
> >
> > Sam sem s temi pravljicami opravil že več kot 25 let nazaj. Med menoj in Krambergerjem pa je samo ena razlika, njega so ubili, pri meni pa jim je že velikokrat spodletelo.
> >
> > Tisto o "vsakem pametnem Slovencu" pa se ti je zalomilo, kajne? V javnosti se pojavljam z marsikom, pa to še ne pomeni, da smo si enaki. Če velja tvoja logika, je tvoja stranka farsa, saj se družim tudi s prijatelji, ki so člani iste. Raje ga ne lomi s takimi zgodbami.
> >
> > Da te potolažim, v Dražgoše nisem zašel že cca 30 let, v Bovcu pa sem bil pred kratkim.
>
> Moja logika je tebi jasna. Na žalost pa jaz pri tvojem postu logike ne vidim. Pisala sem o Trohi. Ti pa si privlekel Dražgoše, Bovec, prijatelje, marsikoga, mojo stranko kot farso, tvoje prijatelje, ki so člani iste (koga ali česa?) in sedaj naj si naredim sliko o tem kaj hočeš povedati. Čisto komunajzersko si zložil vse skupaj.
Beri (tudi) med vrsticami. Povedal sem ti čisto vse.
Če si res tako goreča, bi me lahko prišla pozdravit v Bovcu (oz. okolici), nekatere tvoje kolegice in kolegi so to tudi storili.
Če bi jim npr. očital, da je šlo pri temu za komunajzarsko dejanje, bi bili upravičeno užaljeni. Nismo vsi, ki ne obožujemo tvojega idola, zagovorniki MK ali njegovih satelitov.
[depersin]Ja, hočejo, da je pravi slovenski Robin Hood. Ali pa Kralj Artur.
> [Aleister]
> Kaj samo Bolgarijo in Romunijo je zamešal. Ja to je pa ja prava malenkost za yuguslarja.
Morda pa ta Kunstelj Janši dela samo reklamo. Če berem njegov blog, je Janša pravi Chuck Norris. V opoziciji je, levica ga preganja, ves čas išče, kako bi se ga znebila, on pa je kljub temu početi kopico prav neverjetnih stvari.
sporočil: 11.117
Ni čisto res.... Pahorju njegovi lastni poslanci mečejo polena med
noge. Golobiču se je zgodila zelo javno Cveta Zalokar Oražem in
Matej Lahovnik. Katarini kresal se je zgodil NPU in
Baričević....
In ne. Ne gre mi v zobe Janez Janša kot tak. Naj že bo če želi in mora biti. A način na katerega mi podaja svojo alternativo mi je tuj. Človek ki zase in za stranko zahteva 50+ je diktator. tako kot je bil diktator tito. ali pa stalin. Na to plozanje pač ne morem pristat. ne po tem, ko je imel enkrat a veš kako fenomenalno šanso, da dejansko naredi nekaj??? pa je bil zadosti en semuljićev štrajk..... pa se je ivan usral. in to tako obilno, da seveda del tega dreka jemo še sedaj. skozi neizpeljane reforme takrat ko so bile realno najbolj možne.
In ne. Ne gre mi v zobe Janez Janša kot tak. Naj že bo če želi in mora biti. A način na katerega mi podaja svojo alternativo mi je tuj. Človek ki zase in za stranko zahteva 50+ je diktator. tako kot je bil diktator tito. ali pa stalin. Na to plozanje pač ne morem pristat. ne po tem, ko je imel enkrat a veš kako fenomenalno šanso, da dejansko naredi nekaj??? pa je bil zadosti en semuljićev štrajk..... pa se je ivan usral. in to tako obilno, da seveda del tega dreka jemo še sedaj. skozi neizpeljane reforme takrat ko so bile realno najbolj možne.
sporočil: 8.998
Saj ni tako težko odgovoriti razumno, kajne?
Predlagam, da to večkrat prakticiraš.
Delno imaš prav, trenutno sem v vlogi civilne družbe (tudi zaradi "šmugla" z rezultati in mediji na lokalnih volitvah 2006), nikjer pa ne piše, da se to stanje ne bo spremenilo. Nisem pa začetnik v teh vodah, marsikdo to dobro ve.
Delno imaš prav, trenutno sem v vlogi civilne družbe (tudi zaradi "šmugla" z rezultati in mediji na lokalnih volitvah 2006), nikjer pa ne piše, da se to stanje ne bo spremenilo. Nisem pa začetnik v teh vodah, marsikdo to dobro ve.
[NavadniNimda]Ne verjamem, da bi Čarliju uspelo, da bi prepričal 10 ljudi, naj gredo z njim na nogometno tekmo v Stožice.
> [Aleister]
> > [NavadniNimda]
> > > [Aleister]
> > >
> > > Podpiraš pa socialo za KK.
> >
> > Ne! Podpiram (politično) pregovorno grmado za KK.
>
> Dobro, ali to pomeni, da je ne boš več volil? Kaj pa njenih nadomestkov tudi ne?
KK sem dal na šitlisto (skupaj z LDS) že takrat, ko je izbruhnila tale Pogačar-afera. Če sem bil prej kritičen do SDS policajske bajte, sem bil po tem kritičen tudi do LDS policajske bajte. Paradajzarije, žepotrpanja, naši-vašiarjenja in podobnega ne trpim, neodvisno od tega kdo ga zganja. Razpisi morajo biti popolnoma javni, brez favoriziranja državi-prijateljskih ponudnikov.
Tako je, LDS ne bom volil in tudi njenih nadomestkov ne, kakor tudi njenih paralelnih maymunov ne (Zares, Desus, SD, SLS, ZKJ, itd.). Volil bom Liberalce, če jih bo Čarliju uspelo zalaufati do volitev.
[Endimion]Pomiri se, to kar je Janša izjavil za 50+ so volilne želje in ne zahteva (diktat), saj to vemo vsi. Se pa z Janšo strinjam, da mora dobiti toliko glasov, da spremeni volilni sistem v večinskega s preferenčnim glasom, kar je nameraval že storiti in tudi za to dobil referendum za večinski volilni sistem, pa so ga Kučan-Drnovškovci z ljudsko stranko z ustavnim zakonom preprečili. Ali je to demokracija, da skupina poslancev prepreči referendumsko voljo ljudi zato, da se sami lahko pasejo po državnem zboru že desetletja. Cvet te paše je pa Potrč.
Ni čisto res.... Pahorju njegovi lastni poslanci mečejo polena med noge. Golobiču se je zgodila zelo javno Cveta Zalokar Oražem in Matej Lahovnik. Katarini kresal se je zgodil NPU in Baričević....
[komunike]Dobro, trudi se še naprej, če boš dobro delal, boš imel dobre rezultate.
Saj ni tako težko odgovoriti razumno, kajne?