Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Pijača, ki je način življenja
Strani: 1
sporočil: 1.610
" Dobra penina mora biti sveža in imeti mora veliko mehurčkov,
da lahko v njej uživamo . In penine, ki jih lahko uživamo tu na
Bizeljskem, so mi všeč še zaradi nečesa: zelo me spominjajo na
francoska peneča vina, in takšne penine človeka vedno spravijo v
dobro voljo. Beseda penina se mora vedno družiti z besedo
veselje ."
Joj, joj.. kako osladno :(
p.s.: in koliko stane članarina ? In ne mi govoriti, da so člani "navadni" ljudje ;-)
p.s.: in koliko stane članarina ? In ne mi govoriti, da so člani "navadni" ljudje ;-)
sporočil: 281
Tacka je napisal(a):Ker je Eric to povedal, sem pač to napisal. kar pa se članarine tiče - najbolje, da pogledaš na njihovi spletni strani. Moj vtis je, da se tistemu, ki nima penine zgolj za novo leto in rojstni dan, članstvo lahko izplača. Sicer ne vem, kakšna je zate definicija navadnih ljudi, ampak meni se dozdeva, da sem jih v soboto videl kar nekaj - tudi vozni park obiskovalcev cenovno ni presegal izgleda povprečnegfa slovenskega parkirišča.
" Dobra penina mora biti sveža in imeti mora veliko mehurčkov, da lahko v njej uživamo . In penine, ki jih lahko uživamo tu na Bizeljskem, so mi všeč še zaradi nečesa: zelo me spominjajo na francoska peneča vina, in takšne penine človeka vedno spravijo v dobro voljo. Beseda penina se mora vedno družiti z besedo veselje ."
godec je napisal(a):EJ, brez zamere.... saj vem , da si podal njihove izjave . Ne vem zakaj, ampak "take" klube slej ko prej "obišče" menedžerska srenja, razni direktorji, pravniki .. mogoče se zraven vštulijo še kakšni vidnejši slovenski "umetniki" ... to je pač moje osebno mnenje.. Zakaj to niso "navadni" ljudje ? Ah, pač niso ... :))
Ker je Eric to povedal, sem pač to napisal. kar pa se članarine tiče - najbolje, da pogledaš na njihovi spletni strani. Moj vtis je, da se tistemu, ki nima penine zgolj za novo leto in rojstni dan, članstvo lahko izplača. Sicer ne vem, kakšna je zate definicija navadnih ljudi, ampak meni se dozdeva, da sem jih v soboto videl kar nekaj - tudi vozni park obiskovalcev cenovno ni presegal izgleda povprečnegfa slovenskega parkirišča.
Če ta klub "večinsko" sestavljajo pridelovalci , in to tudi iz drugih vinorodnih dežel sveta -- je to samo za pozdraviti.. če se pa notri pasejo ... saj veš kdo ... potem je pa kot tista prireditev s klobuki ;-))
sporočil: 1.700
Ja gotovo. Čisto navadni ljudje, ki delajo in znajo, ne jamrajo,
zato pa lahko uživajo. Fovšeritnež.
dpd je napisal(a):Če bi dobro prebral(a), bi videl(a), da nisem popolnoma nič fouš... česa le ? Zaradi mene naj se kar mehurčkajo :)
Ja gotovo. Čisto navadni ljudje, ki delajo in znajo, ne jamrajo, zato pa lahko uživajo. Fovšeritnež.
sporočil: 13.643
Tacka je napisal(a):
Če bi dobro prebral(a), bi videl(a), da nisem popolnoma nič fouš... česa le ? Zaradi mene naj se kar mehurčkajo :)
Fovšeritnež !...
sporočil: 48.253
Tacka je napisal(a):
EJ, brez zamere.... saj vem , da si podal njihove izjave . Ne vem zakaj, ampak "take" klube slej ko prej "obišče" menedžerska srenja, razni direktorji, pravniki .. mogoče se zraven vštulijo še kakšni vidnejši slovenski "umetniki" ... to je pač moje osebno mnenje.. Zakaj to niso "navadni" ljudje ? Ah, pač niso ... :))
In kaj potem? Pljuvas po tistih, ki niso "navadni" ljudje? Zato ker jim zavidas? Seveda...
Ce ti gre hohstapleraj na kurac, se pac ne obnasaj tako in bodi vesela, da te nihce ne sili. In da te ne vlece tako kot "navadne" ljudi, ki si mogoce cesa takega ne morejo privosciti, pa se grejo imidz in mecejo denar skozi okno.
Ampak, saj vemo ... tisti trenutek ko bi imela sanso biti zraven, bi pa nasa tacka takoj zagrabila sanso, a ne? Sedaj jo pa samo fovsija daje.
Mimogrede: meni gre hohstapleraj na kurac in uzivam v tem da svoj denar porabim za stvari ki me v zivljenju bistveno bolj osrecijo kot lazni blisc.
Strani: 1