Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Janša: \'Toženi niso predložili dokazov\'
sporočil: 3.129
Kolega nič ne razumeš. Ko kradejo in ubijajo komunisti je to v
imenu svetle prihodnosti delovnega ljudstva (to so tisti, ki imajo
družbeno nadstavbo v komunistih), ko se branijo desničarji je to
sprevrženo in nazadnjaško dejanje preteklosti. Kot razumem je
Spomenka na račun "zasluž/e/ne" penzije dobila več, kot je Janša
zaslužil s "preprodajo orožja". Vendar, ona se je bojevala v imenu
svetle prihodnosti delovnega ljudstva, Janša pa za to, da ima
Spomenka et consortes svetlo sedanjost!!!
sporočil: 32.531
[XRESP]
Naši so butalobutasti, vaši pa kleptobutasti. Pa oprosti, ker me nisi nič vprašal!
... eh, seveda ti oprostim ...
sporočil: 680
Bi bilo treba predložiti dokaze, pa ni bilo kaj za predložit. Kirm
pa kar "tumpa" svoje, da se bo v obtožnem predlogu slavne tožilke
Zober Hrastarjeve že še našlo kaj uporabnega. Kakor smo slišali JJ
(in tudi čitali), je vse skupaj plod domišljije tožilke, kaj naj bi
se zgodilo na neugotovljiv dan, način, kraj, itd. V svojem predlogu
je tožilka po analogiji na pričakovanja botrov in zagriženih
sovražnikov JJ obdolžila JJ et company. Ampak vsaka analogija (tudi
znanstveno fantastična tožilke Zobec Hrastarjeve)je v kazenskem
pravu prepovedana. Kaj bo pa Kirm porekel?
sporočil: 9.214
P.S.: klikni na Iskanje, vpiši v polje Avtor objave nick od totega kretena in v polje Poišči besedilo ime Praprotnik ... no, potem pa se spet javi ...A mislis, da bom, da nimam pametnejsega dela kot raziskovati neke forumske debate? Ajd, ne recem, ce nosijo neko oprijemljivo vrednost, ampak za kar neko prepucavanje, kaj je kdo rekel in v kaksnem kontekstu, ne nameravam izgubljati casa.
Ce ti pravis, da se motim jaz, prav, vzamem na znanje, saj ni prvic.
sporočil: 4.037
[najobj]
> [vinopivec]
> Bebavi Dolfek, še enkrat preberi, pa poglej v SSKJ pod geslo "ironija", pa še enkrat preberi, pa razmisli, pa... Aja, SSKJ. Poglej na Internet, kaj je to.
... hahaha ...
P.S.: priznaj, da so "vaši" dosti bolj butasti kot "naši" ...
Hm. BLEDBLED? Kmatjaz1964 (ki se je hvalabogu odpakiral)?
sporočil: 1.149
[FINFUN]Na forumu je nekdo omenil. Zato sem napisal "naj bi". Bi bilo pa zanimivo preverit.
> [jozagulikozaa]
> > [shaguar]
> > Kje je zdaj Rok Praprotnik? Aja, postal je podpredsednik PKP.
>
> Ko smo ze pri njem: rojen je tocno devet (9!) mesecev po obisku zrebca Moamerja al Gadafija v Jugi. Odrascal naj bi z materjo samohranilko. O podobnosti z Gadafijevem sinom Saifom pa naj presodi vsak sam s klikom na google.
Kako veš, da je odraščal z materjo samohranilko ?
[dalex]
> P.S.: klikni na Iskanje, vpiši v polje Avtor objave nick od totega kretena in v polje Poišči besedilo ime Praprotnik ... no, potem pa se spet javi ...
A mislis, da bom, da nimam pametnejsega dela kot raziskovati neke forumske debate? Ajd, ne recem, ce nosijo neko oprijemljivo vrednost, ampak za kar neko prepucavanje, kaj je kdo rekel in v kaksnem kontekstu, ne nameravam izgubljati casa.
Ce ti pravis, da se motim jaz, prav, vzamem na znanje, saj ni prvic.
... čuj, če bi ti imel (trenutno) kaj bolj pametnega za delat, se tukaj sploh ne bi oglašal ... khmm, ali pa se mogoče motim, ha ? ...
P.S.: trije kliki in dva copypasta so seveda neizmerna potrata časa ...
sporočil: 3.006
[jozagulikozaa]He, he, še frizura je enaka. Ampak Rokec nima očal. Pol že ne more bit...
> [shaguar]
> Kje je zdaj Rok Praprotnik? Aja, postal je podpredsednik PKP.
Ko smo ze pri njem: rojen je tocno devet (9!) mesecev po obisku zrebca Moamerja al Gadafija v Jugi. Odrascal naj bi z materjo samohranilko. O podobnosti z Gadafijevem sinom Saifom pa naj presodi vsak sam s klikom na google.
sporočil: 1.149
[najobj]
> [jozagulikozaa]
> > [shaguar]
> > Kje je zdaj Rok Praprotnik? Aja, postal je podpredsednik PKP.
>
> Ko smo ze pri njem: rojen je tocno devet (9!) mesecev po obisku zrebca Moamerja al Gadafija v Jugi. Odrascal naj bi z materjo samohranilko. O podobnosti z Gadafijevem sinom Saifom pa naj presodi vsak sam s klikom na google.
... čuj, pa ti si še večji kreten, kot sem si do zdaj mislil ...
Do zdaj sem se trpel tvoja "pametovanja". Cao miki dzoni, lepo se imej na shitlisti.
... čuj, če bi ti imel (trenutno) kaj bolj pametnega za delat, se tukaj sploh ne bi oglašal ... khmm, ali pa se mogoče motim, ha ? ...Malo se kratkocasim pred odhodom na vikend, ja, ampak vsekakor ne mislim raziskovati tega, nisem v raziskovalnem nacinu. Ajd, ce ne verjames, da mi ni za iskati, reci, da sem butast desnicar (ali kaj je ze popularna oznaka), da ne najdem, pa je. Saj mi je ze zal, da pisem in tako porabljam cas :)
[palhi75]Če nas čaka nadaljevanje, je najbrž tempirano na jesen 2012. Torej predčasnih volitev ne sme biti. Ali pa je treba na brzinca tempirat na zgodnejši termin, dokler pa to ni urejeno, je treba mal rekonstruirat, pa postavljat roke, pa "bo, če... in če hkrati ne bo....". Pol bojo pa kr čez noč volitve, da ovčice povedanega ne pozabijo.
Moramo vedeti, da je bila afera Patria glavna predvolilna tema leta 2008. Rezltat volitev je znan, posledice pa tudi.
[vinopivec]
> [najobj]
> > [vinopivec]
> > Bebavi Dolfek, še enkrat preberi, pa poglej v SSKJ pod geslo "ironija", pa še enkrat preberi, pa razmisli, pa... Aja, SSKJ. Poglej na Internet, kaj je to.
> ... hahaha ...
>
>
> P.S.: priznaj, da so "vaši" dosti bolj butasti kot "naši" ...
Hm. BLEDBLED? Kmatjaz1964 (ki se je hvalabogu odpakiral)?
... eh, kurc ... BLEDBLED je bil po mojem zajebant, za onega drugega pa ne vem, kdo je ... khmm, sicer pa sploh nisem hotel nikogar preštevati, ampak bolj tebe zbosti, ker sem opazil, da imaš podobne "težave", kot jih imam sam ... ja, saj zato pa sem tiste naše in vaše dal v narekovaje ...
[vilmat]Očitno so dokazi vir, ki bi lahko izpovedal, da mu je teta povedala, da je nekje slišala, da je en slovenski novinar nekaj prinesel.
"Andrej Kirm pa je razložil, da se je novinar odločil, da zaščiti svoje vire, kar je tudi njegova pravica. "
Naj ščiti vir, dokaze pa lahko vendarle predloži. Ke nede.
sporočil: 708
Rešitev, zaščita virov! To je smao ribarjenje v kalnem. Na ta način
lahko koga spraviš za rešetke, pa čeprav ni nič kriv. Dogaja se
tisto, kar se je vedelo. Ko bo treba kaj pokazat, se bo začelo pa
skrivat!
sporočil: 75
Joj kako so se sedaj vsi skrili. Če dokazov niso podali, kot je
zahtevalo sodišče pomeni, da jih NI. Vire lahko ščitijo, da je
nekdo prejel podkupnino pa morajo dokazi o tem biti na mizi. Ker
jih ni je jasno, da je bil vse to konstrukt in če smo vsaj malo
pravna država, bi morali akterji sedeti na Dobu in plačati 1.5 MIO
EUR. Ker pa nismo pravna država pa iz tega ne bo nič in Janša bo še
kar naprej dežurni krivec za vse probleme. Še Finci se iz nas norca
delajo. Če bi bilo kaj podobnega v Nemčiji ali Avstriji, bi bili že
vse končano v pol leta, kot je bilo pri Zidarju.
Ne vem za kaj morajo še sklicevati naroke, če je že danes vse jasno.
Ne vem za kaj morajo še sklicevati naroke, če je že danes vse jasno.
[dalex]
> ... čuj, če bi ti imel (trenutno) kaj bolj pametnega za delat, se tukaj sploh ne bi oglašal ... khmm, ali pa se mogoče motim, ha ? ...
Malo se kratkocasim pred odhodom na vikend, ja, ampak vsekakor ne mislim raziskovati tega, nisem v raziskovalnem nacinu. Ajd, ce ne verjames, da mi ni za iskati, reci, da sem butast desnicar (ali kaj je ze popularna oznaka), da ne najdem, pa je. Saj mi je ze zal, da pisem in tako porabljam cas :)
... evo, če res hočeš, pa naj ti bo ... ja, ti si butas ... eh, saj nisi ...
P.S.: ti si verjetno čisto v redu ded, če te slučajno kakšna paranoja (saj veš, katera) preveč ne zahakla ...
sporočil: 3.961
Janeza Janso desetletja vlacijo po zobeh, ces, da je s preprodajo
orozja zasluzil milijone(nasplosno menim, da ce je od Hrvatov kaj
zahteval, je zahteval premalo)
No, sedaj jih bo s primerom Berglund res zasluzil, bravo Jansa.
No, sedaj jih bo s primerom Berglund res zasluzil, bravo Jansa.
... evo, če res hočeš, pa naj ti bo ... ja, ti si butas ... eh, saj nisi ...Ce ti reces, da sem butast, bom se jaz vsekakor zelo obremenjeval s tem.
P.S.: ti si verjetno čisto v redu ded,Ze dolgo ne delam na moralni pogon ampak cisto na oprijemljiv.
če te slučajno kakšna paranoja (saj veš, katera) preveč ne zahakla ...Ah, nisem ziher, ves, imam precej negativne izkusnje na osebni ravni s taksnimi ljudmi, ki so vzrok za to paranojo. Na visji instanci je potem vse strasno rokovalno, korektno, objektivno, svetovalno, druzbeno stebrilno, opravicljivo, itd. Ampak sele na visji in post-festum. Se zdaj razumemo?
[jozagulikozaa]
> [najobj]
> > [jozagulikozaa]
> > > [shaguar]
> > > Kje je zdaj Rok Praprotnik? Aja, postal je podpredsednik PKP.
> >
> > Ko smo ze pri njem: rojen je tocno devet (9!) mesecev po obisku zrebca Moamerja al Gadafija v Jugi. Odrascal naj bi z materjo samohranilko. O podobnosti z Gadafijevem sinom Saifom pa naj presodi vsak sam s klikom na google.
>
>
> ... čuj, pa ti si še večji kreten, kot sem si do zdaj mislil ...
Do zdaj sem se trpel tvoja "pametovanja". Cao miki dzoni, lepo se imej na shitlisti.
... evo, že uživam ...
sporočil: 883
[jozagulikozaa]
> [FINFUN]
> > [jozagulikozaa]
> > > [shaguar]
> > > Kje je zdaj Rok Praprotnik? Aja, postal je podpredsednik PKP.
> >
> > Ko smo ze pri njem: rojen je tocno devet (9!) mesecev po obisku zrebca Moamerja al Gadafija v Jugi. Odrascal naj bi z materjo samohranilko. O podobnosti z Gadafijevem sinom Saifom pa naj presodi vsak sam s klikom na google.
>
>
> Kako veš, da je odraščal z materjo samohranilko ?
Na forumu je nekdo omenil. Zato sem napisal "naj bi". Bi bilo pa zanimivo preverit.
Na forumu je nekdo omenil, da sta si fizično dokaj podobna s Saifom Gadafijem. Posrečen (nedolžen) štos, tako smo to razumeli.
Vendar ni ostalo pri tem. Mater samohranilko si nato "ustvaril" kar ti, če se ne motim.
Kolikor jaz (bežno) poznam razmere, je sodnica Alenka Praprotnik bolj ali manj srečno poročena in ima tri sinove. Ves čas živi v Sloveniji, vsaj ni mi znano, da bi se v južnih republikah kaj prida zadrževala, da bi lahko naletela na tvojega žrebca Moamerja. Nikoli tudi ni bila samohranilka. Torej fant ni mogel odraščati z materjo samohranilko, kakor si pred časom začel pisariti po forumu.
Če pa te res tako zelo zanima, kot praviš, lahko to preveriš in jo osebno vprašaš.
Smetenje po forumih, z levim ali desnim spinom, je žal neizogibno, press.
sporočil: 371
Normalno, da ni bilo Finca. Finec je govoril o Janezu, toži ga pa
neki Ivan (tako vsaj pove pooblastilo odvetnici in podpis na njem).
[dalex]... pizda, pa ti imaš še več časa, kot ga imam sam ... čuj, kaj ti tudi v javni upravi delaš, ha ? ...
> ... evo, če res hočeš, pa naj ti bo ... ja, ti si butas ... eh, saj nisi ...
Ce ti reces, da sem butast, bom se jaz vsekakor zelo obremenjeval s tem.
> P.S.: ti si verjetno čisto v redu ded,
Ze dolgo ne delam na moralni pogon ampak cisto na oprijemljiv.
> če te slučajno kakšna paranoja (saj veš, katera) preveč ne zahakla ...
Ah, nisem ziher, ves, imam precej negativne izkusnje na osebni ravni s taksnimi ljudmi, ki so vzrok za to paranojo. Na visji instanci je potem vse strasno rokovalno, korektno, objektivno, svetovalno, druzbeno stebrilno, opravicljivo, itd. Ampak sele na visji in post-festum. Se zdaj razumemo?
sporočil: 1.236
janša, afera patria je bila da bi izgubil volitve, akr se je
zgodilo. sedaj pa se uresničuje slovenski pregovor - kdor drugemo
jamo koplje sam vanjo pade.. ne skrbi kmalu pride zopet tvoj čas in
boš lahko obračunal z rdečkarji - upam.
sporočil: 1.293
Zadnja sprememba: anon-201800 17.06.2011 15:32
tudi komunisti niso več kar so bili. prej so ti v par dnevih
nastavili vse dokaze, sedaj pa že dvajset let niso sposobni obtožit
janše. kučan pa že ve zakaj se ni pokazal 91 nikjer na bojiščih,
verjetno bi mu lastni vojaki nazorno pokazali, da se ne borijo za
komuniste.
sporočil: 165
Za vsa sumničenja, obrekovanja in laži s katerimi že vse od
osamosvojitve skušajo očrniti in odstraniti iz politike g.Janšo
sploh ni ustreznega opravičila. S spletkami okoli patrij pa niso
škodovali samo g. Janši temveč celi Slovenije, saj so z lažjo
prevarali volivce in se povzpeli na oblast. Posledice njihovega
vladanja čuti vsaj 80% državljanov. Kdaj nam bo tega dovolj?
osamosvojitve skušajo očrniti in odstraniti iz politike g.Janšo
sploh ni ustreznega opravičila. S spletkami okoli patrij pa niso
škodovali samo g. Janši temveč celi Slovenije, saj so z lažjo
prevarali volivce in se povzpeli na oblast. Posledice njihovega
vladanja čuti vsaj 80% državljanov. Kdaj nam bo tega dovolj?
Zadnja sprememba: najobj 17.06.2011 15:47
[dalex]... no, to pa mora biti res ena hudo liberalna kapitalistična korporacija, če imaš toliko časa na razpolago ... ja, ta pa je skoraj tako liberalna, kot je naša javna uprava ...
Ne, za ene izkoriscevalske neoliberalne kapitalisticne korporacije delam.