Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Resetatorji: Dovolj je bilo. Gremo na volitve!
sporočil: 8.543
[sivi pinot barique]cestarju, al kako?
> [IN71_eur]
> naredite stranko in se spustite v boj
> ste navadni rompi coglioni
očitno em pravilno slutil,da pobuda ni všeč tovarišu cesarju Tuerku
sporočil: 275
[denac]Puč se je zgodil, ko vlada v ponedeljek ni odstopila.
Meni vse bolj diši po puču.
sporočil: 4.340
[Rotty]Leta 1945 je precej škodilo, če si kroglico spustil v napačno skrinjico.
Podpisal...bojim se, da žal veliko ne bo pomagalo, pa vendar...škodit ne more.
sporočil: 4.340
[alek14]To žal ne gre. Zakone se na referendumu lahko zavrne ali potrdi, ne da pa se jih predlagati.
Takole. Jaz sem podpisal.
Vendar bi namignil, da obstaja pot, da se volitve izsilijo brez privolitve pahorjancev:
1. Naredi se predlog zakona, ki ukaže razpustitev parlamanta in nove volitve.
2. Za predlog se zberejo podpisi, ki so potrebni za referendum.
3. Razpišemo referendum in uzakonimo zakon pod. 1.
In voila.
sporočil: 51
Sem pisal Šuštaršiču, da naj hudiča ustanovijo stranko! Pa še
osebno ga bom "gnjavil". čeprav enkrat sem ga že, pa takrat temu ni
bil naklonjen.
sporočil: 1.216
Dobro...enkrat bomo šli na volitve... a P O Z O R.."gospodje" niso
neobremenjeni...NOVI obrazi...pozor...analizirajmo jih ...po
njihovi PRIPADNOSTI in njihovih RAVNANJIH v preteklosti...da nas
njihovi pozivi ne pripeljejo...z DEŽJA pod KAP...POZOR...
sporočil: 558
Resetatorji sramota je da se družite z Lahovnikom, ki je s pozivi
na finančni linč tajkunov in populistično uravnilovko povzročil
VEČMILIJARDNO NEPOPRAVLJIVO ŠKODO slovenskemu gospodarstvu in ko je
videl kaj je naredil je pa spizdil s političnega prizorišča. temu
bi morali vrzeti ne le profesuro ampak tudi univerzitetni naziv!!!
sporočil: 1.355
Takoj sem podpisal, ker mi, kot je nekdo rekel, ni vseeno.
Malce me le skrbi, če smo že zreli za spremembe - preveč je tistih, ki obstoječi oblasti dolgujejo, na tak ali drugačen način- pa tudi med temi, ki podpiramo volitve, je več frakcij. Od tistih, ki pozivajo k puču s Titovo sliko nad glavo in šajkačo na glavi pričakujem zgolj kozmetiko - hoteli bojo Jankovića ali kar Kučana na mesto PM, prepričani, da sta ona dva edina rešielja zavožene Slovenije...in takih ni malo...tako da zna bit štala s temi predčasnimi volitvami. Mogoče bi blo smiselno še maaaaalo počakati, da se tile Pahorjevi klovni do konca zaštrikajo in da se končno razkrije, kam kdo paše na slovenskem političnem prostoru.
Malce me le skrbi, če smo že zreli za spremembe - preveč je tistih, ki obstoječi oblasti dolgujejo, na tak ali drugačen način- pa tudi med temi, ki podpiramo volitve, je več frakcij. Od tistih, ki pozivajo k puču s Titovo sliko nad glavo in šajkačo na glavi pričakujem zgolj kozmetiko - hoteli bojo Jankovića ali kar Kučana na mesto PM, prepričani, da sta ona dva edina rešielja zavožene Slovenije...in takih ni malo...tako da zna bit štala s temi predčasnimi volitvami. Mogoče bi blo smiselno še maaaaalo počakati, da se tile Pahorjevi klovni do konca zaštrikajo in da se končno razkrije, kam kdo paše na slovenskem političnem prostoru.
sporočil: 488
[Moneta]By the way...podpisniki...koliko jih v % ima praktične izkušnje iz gospodarstva? Kolikor vidim jih je 50% takih, ki teorijo poučujejo. Ostali? Samo analiziram.
www.gremonavolitve.si/
sporočil: 9.333
"Mladost je norost, čez jarek skače kjer je most!"
Pa saj niste več rosno mladi, a mudi se vam, le kam ?
Je bilo za vas res tako mamljivo/udobno... na oblasti,
da se, bližničarji, spet prisesavate na državne jasli ?
Delovali bi verodostojno le tedaj, če bi se, že vnaprej,
odpovedali osebni slasti po oblasti, naredili pa odprt
prostor, da se najboljše od najboljšega končno prekvasi.
Sodražan
Pa saj niste več rosno mladi, a mudi se vam, le kam ?
Je bilo za vas res tako mamljivo/udobno... na oblasti,
da se, bližničarji, spet prisesavate na državne jasli ?
Delovali bi verodostojno le tedaj, če bi se, že vnaprej,
odpovedali osebni slasti po oblasti, naredili pa odprt
prostor, da se najboljše od najboljšega končno prekvasi.
Sodražan
sporočil: 3.795
Zadnja sprememba: anon-216391 10.06.2011 23:27
Ovcam pa bi morali pojasniti, da NOVI OBRAZI niso zagotovilo za
poštenost bodočih politikov. Naj si samo pogledajo nadobudne
študentske funkcionarje! Jaz prisegam na KONTROLO vladajočih! Po
tem, kar so uprizorili KGB-jevci bi morala vsaj LDS in ZARES
izginiti iz političnega prizorišča.
sporočil: 1.102
[rava]Ne bojta se, vse patrije so v Afganistanu. Od tega po zadnjih informacijah dela samo ena :)
> [denac]
> Meni vse bolj diši po puču.
nisi edini.
(24ur.com/novice/slov...ozil.html)
sporočil: 473
Se strinjam s predčasnimi volitvami, samo ne vem koga bi volil, ker
ne vidim stranke, ki bi ji zaupal. Fantje ustanovite stranko, takoj
se vam pridružim!
sporočil: 3.426
žal sd in sds podpirajo isti lobiji zato je tudi sds z J-jem na
čelu za časa njihovega mandata vodila samo podaljšano politiko lds,
dvajsteletne politike sd-lds (itak so isto pakovanje) pa je to
državo spravila na kant, torej vsi ti tovariši v parlamentu
zganjajo en sam politični larpurlatizem, prej bodo vsi ti tovariši
spokali iz parlamenta in oblasti, bolje bo to za nas
davkoplačevalce in državo.
sporočil: 726
Zadnja sprememba: janov 11.06.2011 00:47
[denac]Bravo to, Boruta na čevelj! Slovenija na žalost ne rabi več politične lustracije temveč ekonomsko. Lustriranci pa so tako ali tako isti, ali pa so to njihovi potomci. Dokazi povojnega ropanja in roparjev v tesni genetski povezavi z akterji tranzicijskih goljufij pa so vidni v zemljiški knjigi in drugih javnih knjigah. Roparji sicer gro premoženja skrivajo za 3. fazo privatizacije, zato pa je naša domovina v vsesplošnem krču.
> [čarli]
> > [vexy77]
> > > [miroko]
> > > Komunistom naj se prepove zasedat pomembna mesta, sicer smo narod idiotov, ki nam vladajo komunisti in mafija.
> >
> > Jasno. Z vlado dol in potem lustracija.
>
> Huh, iz tvojega pisanja v božje oči:) Ampak to je seveda wishful thinking, ker jj sebe ne bo nikoli lustriral;)
Lustrirati je treba tiste, ki so direktni nasledniki medvojnih in povojnih pobojev, nacionalizacije, uvajanja samoupravnega sistema, ustrahovanja ljudi. Danes vidimo, da je najhujša napaka, ker tega nismo naredili leta 1991.
Predragi revolucionarji (res ste našo domovino veliko preveč stali), zato nam ne še naprej razlagat, da otroci niso odgovorni za grehe svojih očetov in dedov in da ni vse nezakonito kar je lumparija. Revolucionarno pravo je to kar lepo omogočilo, vendar vam tudi vaša skrivaška vest ne bo dala mira, saj v našo domovino prihaja izostren občutek za človekovo dostojanstvo in duhovno in siceršnjo omiko. Če tega ne boste plačali vi, bodo pa to plačali vaši sinovi in vnuki, zapitek (in ta je že brez obresti velik) se vedno v celoti plača.
sporočil: 603
Mislim, da smo dovolj dolgo na svetu. pa tudi videli in doživeli
smo dovolj laži, kraj , ropanj, brezposelbnosti, bogatenja na eni
strani in veliko obubožanje na drugi strani, zato ni treba dvomiti,
kdo je nosilec zla in gorja v Sloveniji.....
In vnašanja dvomov pisoč, ne vem, koga bom volil, ker nobenemu ne zaupam, .....očitno ste prezadovoljen s to situacijo, pa dajte še enkrat glas tistim "mojim" in ne "vašim" !!
In vnašanja dvomov pisoč, ne vem, koga bom volil, ker nobenemu ne zaupam, .....očitno ste prezadovoljen s to situacijo, pa dajte še enkrat glas tistim "mojim" in ne "vašim" !!
sporočil: 492
Ko človek NATANČNO pogleda ZGODOVINO te druščine, NI RAZLOGA, da
karkoli podpiše.
Sem si ogledal fotografijo, nekateri so kar dobro "zatepeni", pravi "štrukeljci".
Imam dva kriterija za uspešnost posameznika v življenju :
1. ako je bila najtežja stvar, ki jo je posameznik dvignil polna žlica ali vilice (in še ta plačana iz DRŽAVNEGA proračuna), je tak POSAMEZNIK zame primer čistega parazita;
2. ako je uspel s svojo "navidezno" gospodarsko firmo, ker mu je to omogočil politični lobi, je prav tako čisti parazit.
"Po njih delih jih BOSTE spoznali," je napisano v Svetem pismu.
Razen enega, imajo vsi ostali precej (tudi žaltavega) masla na glavi.
Sem si ogledal fotografijo, nekateri so kar dobro "zatepeni", pravi "štrukeljci".
Imam dva kriterija za uspešnost posameznika v življenju :
1. ako je bila najtežja stvar, ki jo je posameznik dvignil polna žlica ali vilice (in še ta plačana iz DRŽAVNEGA proračuna), je tak POSAMEZNIK zame primer čistega parazita;
2. ako je uspel s svojo "navidezno" gospodarsko firmo, ker mu je to omogočil politični lobi, je prav tako čisti parazit.
"Po njih delih jih BOSTE spoznali," je napisano v Svetem pismu.
Razen enega, imajo vsi ostali precej (tudi žaltavega) masla na glavi.
sporočil: 16.531
[TetaPehta]Lahko, od kupcev svojih uslug, po domače od davkoplačevalcev, tudi tujcev, ko kaj kupujejo v državi in lastniških dividend iz direktnih vlog in davka na dobiček.
> [sstanislav]
> Kaj res niste imeli pri pisanju teh neumnosti kakšnega ekonomista zraven, ki bi vam povedal, da parlamenta in vlade ne plačujejo državljani iz lastnega žepa, ampak da jih plačuje njihova družba država.
Mi lahko poveš od kod dobi država denar da jih plačuje?
No, kaj malega tudi od prodaje blaga, delnic in danih kreditov.
Pač tako, kot vsako drugo podjetje.
sporočil: 16.531
[0304Obcin]Tega ne vem, se pa vidi, da so ekonomsko totalno podsoljeni.
Mogoče pa niso imeli vaše soli pri roki. Ne, založili so vašo delnico države.
sporočil: 1.071
[sstanislav]Torej vendar državljani, ki so davkoplačevalci, iz LASTNEGA žepa. Od kreditov pa ne, veš na koncu je kredit treba vrnit, in to jih bomo vrnili spet državljani iz LASTNEGA žepa.
> [TetaPehta]
> > [sstanislav]
> > Kaj res niste imeli pri pisanju teh neumnosti kakšnega ekonomista zraven, ki bi vam povedal, da parlamenta in vlade ne plačujejo državljani iz lastnega žepa, ampak da jih plačuje njihova družba država.
>
> Mi lahko poveš od kod dobi država denar da jih plačuje?
Lahko, od kupcev svojih uslug, po domače od davkoplačevalcev, tudi tujcev, ko kaj kupujejo v državi in lastniških dividend iz direktnih vlog in davka na dobiček.
No, kaj malega tudi od prodaje blaga, delnic in danih kreditov.
Pač tako, kot vsako drugo podjetje.
[xxxlpv1]Pa kaj ima to veze?!?
> [Moneta]
> www.gremonavolitve.si/
By the way...podpisniki...koliko jih v % ima praktične izkušnje iz gospodarstva? Kolikor vidim jih je 50% takih, ki teorijo poučujejo. Ostali? Samo analiziram.
[kavb0j]Seveda smo. "Počas'", se žaba dere. Politike (vseh barv) je potrebno naučiti, da morajo odgovarjati za svoja dejanja.
Takoj sem podpisal, ker mi, kot je nekdo rekel, ni vseeno.
Malce me le skrbi, če smo že zreli za spremembe -
1)Golobič je lagal.
a) ni odstopil - stranka ga podpira, stranka Zares bo izginila iz političnega prizorišča
B) Pahor ga ni nagnal - sedaj mu razpada stranka in se mu slabo piše...
In takih je KGB "ušpičila" na tisoče. Pa kaj moremo, so pač blond :)
sporočil: 18.363
""Slovenija se je v času, ko bi bilo treba učinkovito sprejemati
prave odločitve, znašla v popolni politični blokadi, ki predstavlja
resno nevarnost za razvoj naše družbe. Sleherni dan nadaljevanja
sedanje politične agonije je za Slovenijo izgubljen. Nevzdržno
stanje lahko demokratično presekajo samo predčasne volitve,"
pišejo."
Lepo bi bilo, če bi bilo to res, pa žal ni. Belgijci so že npr. več kot leto dni v politični blokadi, pa družba in gospodarstvo funkcionirata. Seveda mi nismo oni, mi rabimo vodenje:-), da Slovenija ni zgubljena.
Lep dan.
Lepo bi bilo, če bi bilo to res, pa žal ni. Belgijci so že npr. več kot leto dni v politični blokadi, pa družba in gospodarstvo funkcionirata. Seveda mi nismo oni, mi rabimo vodenje:-), da Slovenija ni zgubljena.
Lep dan.