Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Resetatorji: Dovolj je bilo. Gremo na volitve!
sporočil: 968
[čarli]Škoda, tako bi morda obdržal tisto ikono Najosamosvojitelja, kljub vsej zaenkrat nerazrešeni svinjariji, ki se vleče za njim. Ko bi vsaj imel jajca potegnit kakšne resne poteze takrat, ko je bil na oblasti... Ne da se mi o njemu razpredat, on je passě.
> [vexy77]
> > [miroko]
> > Komunistom naj se prepove zasedat pomembna mesta, sicer smo narod idiotov, ki nam vladajo komunisti in mafija.
>
> Jasno. Z vlado dol in potem lustracija.
Huh, iz tvojega pisanja v božje oči:) Ampak to je seveda wishful thinking, ker jj sebe ne bo nikoli lustriral;)
Kako te avtorje (in še kakšen neoporečen se najde) prepričat, da nardijo stranko in vzamejo nase odgovornost? In kako potem do medijskega prostora? To se mi zdijo boljše debate kot karkoli o Preverjenih, itak jih lustriramo brez kakršnega koli zakona če nam uspe spravit takšno stranko na volilni listek.
sporočil: 1.102
[dronyx]Zgleda res tako. Če se ti zdi, da so spremembe nujne in da je čas, da nehamo samo nakladati po forumih in začnemo kaj spreminjati, pa jih kontaktiraj in jim naredi boljšo.
Samo spletna stran je pa narejena obupno amatersko. Kot kaže jo je na blogger platofrmi postavil kar Turk sam.
sporočil: 12.753
Zadnja sprememba: foore 10.06.2011 20:42
Če ne bo lustracije, ne bo uspeha. Ali je kakšna povezava med
Virantom in Jankovićem.....Čimprej bo potrebno urediti sodstvo, da sodniki tudi odgovarjajo za svoja dejanja.....
sporočil: 6.149
Sami vrhunski teoretiki ki niso še pol kile dvignili v življenju,
če bi jih bilo kaj v hlačah oprostite imeli kaj pametnega v glavi
ne bi greli šilskih klopi ampak imeli svoja podjetja pa ne za
svetovanje in poučevanje temveč za prave posle pa jih nimajo zato
je to brez veze. Ko se bodo usedli skupaj Akrapovič, Škrabac, Sonja
Gole, Jože Colarič, pa bo lahko kakšno upanje prej pa sam lari
fari.
sporočil: 3.433
pred volitvami pa prosim pamet v roke, ker smo vsa ta leta dajali
oblast v roke napačnim osebkom, ki so se z pajdaši okoriščali na
naš račun in račun naših zanamcev. Nujno je dodati nove kazenske
člene in posodobiti skrajno smešno in neučinkovito zakonodajo.
sporočil: 1.099
Gremo na volitve!
Vse naše politike (brez izjem) pa na Zavod za zaposlovanje ali še bolje: v Zavod za mentalno zdravje.
Vse naše politike (brez izjem) pa na Zavod za zaposlovanje ali še bolje: v Zavod za mentalno zdravje.
sporočil: 644
Podpisal sem.
Strinjam se. Čeprav mislim, da bi bilo bolje namesto "resetiranja" opraviti kar "formatiranje". Z drugo besedo, kot ste menili že nekateri, vse dosedanje politike poslati v (čeprav nezasluženo) penzijo... Sicer se bo zgodba tudi po volitvah nadaljevala. Namesto z levo roko se bo naprej spet kradlo z levo itd. Če ne kar z obema ;-)
Rabimo ne samo nov zagon, ampak tudi novo stranko, ki ne bo ne leva in ne desna, ne rdeča in ne črna, ampak v kateri bo prostora za vse ljudi, ne glede na ideologijo, prepričanje in usmeritev.
Strinjam se. Čeprav mislim, da bi bilo bolje namesto "resetiranja" opraviti kar "formatiranje". Z drugo besedo, kot ste menili že nekateri, vse dosedanje politike poslati v (čeprav nezasluženo) penzijo... Sicer se bo zgodba tudi po volitvah nadaljevala. Namesto z levo roko se bo naprej spet kradlo z levo itd. Če ne kar z obema ;-)
Rabimo ne samo nov zagon, ampak tudi novo stranko, ki ne bo ne leva in ne desna, ne rdeča in ne črna, ampak v kateri bo prostora za vse ljudi, ne glede na ideologijo, prepričanje in usmeritev.
sporočil: 8.998
[Moneta]
www.gremonavolitve.si/
Spletna stran je že sesuta.
sporočil: 1.071
Zadnja sprememba: anon-205708 10.06.2011 21:18
Gregor Virant je po koncu mandata mislim da do zadnjega možnega dne
vlekel nadomestilo plače in ob tem tudi predaval. Tako da žal, pri
meni je izgubil vso kredibilnost. Pa ne mi zdaj z zakoni začet
prbijat.Ni vsaka svinjarija kaznivo dejanje in ni vse v skladu z zakonom pošteno oz. moralno.
Pa tisto s plačami ravno pred volitvami tudi ni bilo najbolj fer.
sporočil: 8.998
[foore]
Če ne bo lustracije, ne bo uspeha. Ali je kakšna povezava med Virantom in Jankovićem.....
Čim prej bo potrebno urediti sodstvo, da sodniki tudi odgovarjajo za svoja dejanja.....
Žlahta.
Imamo pa še vedno revolucionarno sodstvo, ki deluje po partijskih direktivah iz ozadja. Čast redkim izjemam, ki občasno prekršijo ta notranja "pravila".
sporočil: 2.478
[TetaPehta]Ma Virant se je tudi v prejšnem mandatu prodal za 10 litrov vina,da je kdo prišel na pomemben položaj,kot praviš, ni glih neka perla.
Gregor Virant je po koncu mandata mislim da do zadnjega možnega dne vlekel nadomestilo plače in ob tem tudi predaval. Tako da žal, pri meni je izgubil vso kredibilnost. Pa ne mi zdaj z zakoni začet prbijat.
Ni vsaka svinjarija kaznivo dejanje in ni vse v skladu z zakonom pošteno oz. moralno.
sporočil: 4.758
[TetaPehta]Po mojem mnenju je Virant še vedno boljši mandatar kot Janša...
Gregor Virant je po koncu mandata mislim da do zadnjega možnega dne vlekel nadomestilo plače in ob tem tudi predaval. Tako da žal, pri meni je izgubil vso kredibilnost. Pa ne mi zdaj z zakoni začet prbijat.
Ni vsaka svinjarija kaznivo dejanje in ni vse v skladu z zakonom pošteno oz. moralno.
sporočil: 31
Saj se ne gre za to, da bo treba Viranta volit :))
Trenutno se gre za to, da pokazemo, da smo ZA predcasne volitve.
Virant je samo eden od tistih, ki so pricveteli ven s stranjo za podpisovanje.
sporočil: 2.478
[komunike]Že spet dela,že več kot 1000 podpisnikov,mogoče pa le nekaj iz tega bo.
> [Moneta]
> www.gremonavolitve.si/
Upanje umre zadnje.
[fine123]Itak je moje mnenje, da moramo uvesti možnost referenduma da narod razpusti parlament in vlado. 100k podpisov + 50% udeležba + 50% ZA
Saj se ne gre za to, da bo treba Viranta volit :))
sporočil: 275
[0219Ju1]re-seratorji
> [TetaPehta]
> Gregor Virant je po koncu mandata mislim da do zadnjega možnega dne vlekel nadomestilo plače in ob tem tudi predaval. Tako da žal, pri meni je izgubil vso kredibilnost. Pa ne mi zdaj z zakoni začet prbijat.
> Ni vsaka svinjarija kaznivo dejanje in ni vse v skladu z zakonom pošteno oz. moralno.
>
> Pa tisto s plačami ravno pred volitvami tudi ni bilo najbolj fer.
Ma Virant se je tudi v prejšnem mandatu prodal za 10 litrov vina,da je kdo prišel na pomemben položaj,kot praviš, ni glih neka perla.
sporočil: 16.531
"Vlada in parlament naj služita ljudstvu!"
Od nove vlade in državnega zbora, ki se bosta oblikovala po volitvah, pa pričakujejo, da bosta v skladu z ustavo služila ljudstvu in "da se bosta vseskozi zavedala, da so ju za vodenje in upravljanje države najeli državljani, da ju plačujemo iz svojih žepov in da si morata vsak dan znova zaslužiti naše zaupanje."
Kaj res niste imeli pri pisanju teh neumnosti kakšnega ekonomista zraven, ki bi vam povedal, da parlamenta in vlade ne plačujejo državljani iz lastnega žepa, ampak da jih plačuje njihova družba država.
Od nove vlade in državnega zbora, ki se bosta oblikovala po volitvah, pa pričakujejo, da bosta v skladu z ustavo služila ljudstvu in "da se bosta vseskozi zavedala, da so ju za vodenje in upravljanje države najeli državljani, da ju plačujemo iz svojih žepov in da si morata vsak dan znova zaslužiti naše zaupanje."
Kaj res niste imeli pri pisanju teh neumnosti kakšnega ekonomista zraven, ki bi vam povedal, da parlamenta in vlade ne plačujejo državljani iz lastnega žepa, ampak da jih plačuje njihova družba država.
[sstanislav]Mi lahko poveš od kod dobi država denar da jih plačuje?
sporočil: 3.433
preden bo garnitura zares odstopila bomo videli po tem, da bodo po
ustaljeni praksi pričeli z mnočičnim zaposlovanjem oz. parkiranjem
svojih kadrov v državne institucije in firme. Gdaj bo svinjarij z
državnim denarjem in zahrbtnega,hinavskega posmehovanja konec,
gdaj?
sporočil: 68
S Temi pozivi"Na volitve" boste razburili MILANA.
Milan ne prenese zgodb če scenarij ni v naprej dogovorjen !
In lahko se vam zgodi da vas obišče kak Isijajalović in vam na uho zašepeta" ne se špilat pubeci da nebo tekla kri"
z Milanom se ni za špilat pubeci!
Milan ne prenese zgodb če scenarij ni v naprej dogovorjen !
In lahko se vam zgodi da vas obišče kak Isijajalović in vam na uho zašepeta" ne se špilat pubeci da nebo tekla kri"
z Milanom se ni za špilat pubeci!
sporočil: 8.543
[Rotty]Saj podpišeš se zaradi sebe. Da pokažeš, da Ti ni vseeno :)
Podpisal...bojim se, da žal veliko ne bo pomagalo, pa vendar...škodit ne more.
sporočil: 8.543
[komunike]FB zapis:"Google ima z navalom Slovencev tehnične težave, objavljajo na spletni strani."
> [Moneta]
> www.gremonavolitve.si/