Izbrani forum: Servis
Izbrana tema: Nočna nedostopnost strani
Strani: 1
sporočil: 558
Mi lahko nekdo razloži s kakšnim razlogom so finance vsako noč
nedostopne? Nisem še videl spletne tehnologije, ki ne zmore
servirati strani 24 ur na dan, ali kakšen cigu-migu je to?
sporočil: 13.641
[Meki3000]Sori, spregledano. Razlog je ta, da se ponoči dela backup, nedostopni smo cca. 40 min, od cca. 2h do 2:45. Pri tehtanju "dodatna investicija v hardware ali 40 min off" je zmagala zadnja. Zaenkrat...
Mi lahko nekdo razloži s kakšnim razlogom so finance vsako noč nedostopne? Nisem še videl spletne tehnologije, ki ne zmore servirati strani 24 ur na dan, ali kakšen cigu-migu je to?
sporočil: 1.160
[Gustl]Mogoče bi bilo bolje razmišljat o SW, ki omogoča online backup baze ?
> [Meki3000]
> Mi lahko nekdo razloži s kakšnim razlogom so finance vsako noč nedostopne? Nisem še videl spletne tehnologije, ki ne zmore servirati strani 24 ur na dan, ali kakšen cigu-migu je to?
Sori, spregledano. Razlog je ta, da se ponoči dela backup, nedostopni smo cca. 40 min, od cca. 2h do 2:45. Pri tehtanju "dodatna investicija v hardware ali 40 min off" je zmagala zadnja. Zaenkrat...
sporočil: 13.641
[Nantl]Saj zdajšnji tudi omogoča, samo se zadeva toliko upočasni, da je vseeno, če je izklopljena.
> [Gustl]
> > [Meki3000]
> > Mi lahko nekdo razloži s kakšnim razlogom so finance vsako noč nedostopne? Nisem še videl spletne tehnologije, ki ne zmore servirati strani 24 ur na dan, ali kakšen cigu-migu je to?
>
> Sori, spregledano. Razlog je ta, da se ponoči dela backup, nedostopni smo cca. 40 min, od cca. 2h do 2:45. Pri tehtanju "dodatna investicija v hardware ali 40 min off" je zmagala zadnja. Zaenkrat...
Mogoče bi bilo bolje razmišljat o SW, ki omogoča online backup baze ?
sporočil: 1.160
[Gustl]hja, sheet happens.
> [Nantl]
> > [Gustl]
> > > [Meki3000]
> > > Mi lahko nekdo razloži s kakšnim razlogom so finance vsako noč nedostopne? Nisem še videl spletne tehnologije, ki ne zmore servirati strani 24 ur na dan, ali kakšen cigu-migu je to?
> >
> > Sori, spregledano. Razlog je ta, da se ponoči dela backup, nedostopni smo cca. 40 min, od cca. 2h do 2:45. Pri tehtanju "dodatna investicija v hardware ali 40 min off" je zmagala zadnja. Zaenkrat...
>
> Mogoče bi bilo bolje razmišljat o SW, ki omogoča online backup baze ?
Saj zdajšnji tudi omogoča, samo se zadeva toliko upočasni, da je vseeno, če je izklopljena.
Predlog : dajte na forumu zraven opcij [Odgovori] [Neprimerno] še opcijo [Doniraj za nov server].
Strani: 1