Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Zpiz hoče vaše dividende ali zakaj pokojninska reforma smrdi
sporočil: 1.141
Glavni forum] Tema: Zpiz hoče vaše dividende ali zakaj pokojninska
reforma smrdi
[#1219940] 23:14 odgovor na: Xitos (#1218731) [+0/0] čarli
FQ: 51
sporočil: 3.015
Ama jel se ti vobče NESKIDAŠ sa seratorijuma.(?) .... Nema brineš, zabremzaću te već JA, kao što sam i mnoge druge, ali mi te je zasada žaVO (prestali su : ona mona od shamona, tvoj CHAR-LEE, XTAXA, rubec, Dr.O.B., Pia, 1frice, Bugar777, Bricktop, Novica Mihajlović i mnogi drugi iz novog izdanja) pa nemoj sada i ti da se trudiš ....
aaaa ono [#1182033] 19.04.11 22:17 na tematu
A što se tiče brzine, obećao sam tvojem čarliju pojasnilo, ali on više "ne razgovara samnon" pa sada nemam druge mogućnosti nego da mu ti podmetneš kada se vrati .... elem vako ....
Čak i čarli je saglasan, da je USRA postala "bolj fašistička i od TREĆEG REICH-a", pa evo i tebi jedna kopija publikaCIE kojom je on bio više nego odu-ševljen
kaže i piše se
Ama jel se ti vobče NESKIDAŠ sa seratorijuma.(?) .... Nema brineš, zabremzaću te već JA, kao što sam i mnoge druge, ali mi te je zasada žaVO (prestali su : ona mona od shamona, tvoj CHAR-LEE, XTAXA, rubec, Dr.O.B., Pia, 1frice, Bugar777, Bricktop, Novica Mihajlović i mnogi drugi iz novog izdanja) pa nemoj sada i ti da se trudiš ....
Gde i kada si ti mene zabremzao?:)glupo pitanje = gde (?) .... pa valjda ovde na seratorijumu, jerbo se sa tvojim švalerkama ne mešam (dokazano)
Sam za info. Peračica ni most ampak viadukt ....Itd. itd. itd..... i moj koment potom ....Ovo zadnje sada sam razumeo kao nedostatak materijala (CHAR-LEE ti zbris'o na Slovaško za vikend a ostali te ignorišu, pa si naš'o zatočište kod mene, jerbo znaš da nemo'š da ostaneš brez odgovora .... šta mogu kada sam takav po celom telu .... i da ima da te stignem "pa ma gde bio da bio" ....
Zapravo sam imao službene obaveze ovog vikenda. Tako da idem gore tek za dolazeči vikend;)moment je meni nepoznat, jer nisam ja tvoj ćaća pa da znam da li nećeš, ne možeš, ne znaš, obaveze i tako-to ..... a mene zdravo boli kurac za tamonekog forumaša hoće li ili neće da se javi sa pozdravom "opet sereš u gaČe" te je stvar s time zaključena barem za mene, a ti nemoj da se praviš blesav i postavljaš sebe nadame, nego preispitaj tvoje ponašanje na forumu pošto smo imali jednog lecnera, prepotentnog kao i ti što si .... pa mu je DUKE NUKEM došao glave (ali o tome drugi put, ako slučajno postanemo "bolj prijazni")
A što se tiče brzine, obećao sam tvojem čarliju pojasnilo, ali on više "ne razgovara samnon" pa sada nemam druge mogućnosti nego da mu ti podmetneš kada se vrati .... elem vako ....
Od dakle ja ne razgovaram s tobom? Ni ja to nisam znao:)slovenščina te jebe (ukoliko ti drugi ne pišu tekstove ili nisu citati) ....ali to meni ne smeta, jer i ja pišem "po balkansko" ali mi služi da raspoznam "TE PRAVE" od normalnih-kulturnih (beri, guzičare od intelektualaca) , a najviše mi tera kiselo na kurac, kada se neki nedoškolovani nazovi-ekonomisti ubaštravaju u neproverene diskusije na bazi rekla-kazala, bez ikakve argumentacije i poznavanja materije
Čak i čarli je saglasan, da je USRA postala "bolj fašistička i od TREĆEG REICH-a", pa evo i tebi jedna kopija publikaCIE kojom je on bio više nego odu-ševljen
E pa čak se i mi u nečem počeli da se slažemo. Pa vidim, da ti ide na bolje kintos. Prvo si me nasmijao a sada smo se počeli i slagati:)i opet ti sereš neintelektualno-prostačkim-jezikom .... uzmi Bon-Ton u ruke, pa makar bio i Czesko-Slovaški, pa nauči kako se pravilno kaže-piše "da se slažemo" među in-TELEC-tu-al'C ima ....
kaže i piše se
SLAŽU SE SAMO CEPANICE (KLADE) A LJUDI SU MEĐUSOBNO SAGLASNI.LP .... 'ajd sada na spavanje jer Gustiša zatvara botegu u 02:00 h
sporočil: 13.178
[Xitos]Pa znam da na forumu. Pitao sam te gde u forumu;) Nešto ti sporo rade možgani ako jih uopšte imaš:)
Glavni forum] Tema: Zpiz hoče vaše dividende ali zakaj pokojninska reforma smrdi
>Gde i kada si ti mene zabremzao?:)
glupo pitanje = gde (?) .... pa valjda ovde na seratorijumu, jerbo se sa tvojim švalerkama ne mešam (dokazano)
aaaa ono [#1182033] 19.04.11 22:17 na tematuE sad sa time mi nisi ništa zabremzao. Ako si onda mene zabremzao onda si i cjeli DARS zabremzao:) Oni kažu, da je viadukt. I to sam ti odgovorio sa linkom. A zaboravljaš da kažeš to jel da;) Opet radiš kao onaj depresivac;)
>Sam za info. Peračica ni most ampak viadukt ....Itd. itd. itd..... i moj koment potom ....
Ovo zadnje sada sam razumeo kao nedostatak materijala (CHAR-LEE ti zbris'o na Slovaško za vikend a ostali te ignorišu, pa si naš'o zatočište kod mene, jerbo znaš da nemo'š da ostaneš brez odgovora .... šta mogu kada sam takav po celom telu .... i da ima da te stignem "pa ma gde bio da bio" ....Da promašio sam. Morao bi da zapišem od kada;) Evo kriv sam:)
>Zapravo sam imao službene obaveze ovog vikenda. Tako da idem gore tek za dolazeči vikend;)
moment je meni nepoznat, jer nisam ja tvoj ćaća pa da znam da li nećeš, ne možeš, ne znaš, obaveze i tako-to ..... a mene zdravo boli kurac za tamonekog forumaša hoće li ili neće da se javi sa pozdravom "opet sereš u gaČe" te je stvar s time zaključena barem za mene, a ti nemoj da se praviš blesav i postavljaš sebe nadame, nego preispitaj tvoje ponašanje na forumu pošto smo imali jednog lecnera, prepotentnog kao i ti što si .... pa mu je DUKE NUKEM došao glave (ali o tome drugi put, ako slučajno postanemo "bolj prijazni")
>Od dakle ja ne razgovaram s tobom? Ni ja to nisam znao:)
slovenščina te jebe (ukoliko ti drugi ne pišu tekstove ili nisu citati) ....ali to meni ne smeta, jer i ja pišem "po balkansko" ali mi služi da raspoznam "TE PRAVE" od normalnih-kulturnih (beri, guzičare od intelektualaca) , a najviše mi tera kiselo na kurac, kada se neki nedoškolovani nazovi-ekonomisti ubaštravaju u neproverene diskusije na bazi rekla-kazala, bez ikakve argumentacije i poznavanja materije
Čak i čarli je saglasan, da je USRA postala "bolj fašistička i od TREĆEG REICH-a", pa evo i tebi jedna kopija publikaCIE kojom je on bio više nego odu-ševljenDa li znaš šta se događa u tvojoj Libiji. Ako ne znaš mogu ti ja dati par informacija;)
>E pa čak se i mi u nečem počeli da se slažemo. Pa vidim, da ti ide na bolje kintos. Prvo si me nasmijao a sada smo se počeli i slagati:)
i opet ti sereš neintelektualno-prostačkim-jezikom .... uzmi Bon-Ton u ruke, pa makar bio i Czesko-Slovaški, pa nauči kako se pravilno kaže-piše "da se slažemo" među in-TELEC-tu-al'C ima ....
kaže i piše se
>SLAŽU SE SAMO CEPANICE (KLADE) A LJUDI SU MEĐUSOBNO SAGLASNI.
LP .... 'ajd sada na spavanje jer Gustiša zatvara botegu u 02:00 h
[#1219988] 01:44 odgovor na: Xitos (#1219977) [+1/1] čarli
FQ: 50
sporočil: 3.017
[Xitos]
Glavni forum] Tema: Zpiz hoče vaše dividende ali zakaj pokojninska reforma smrdi
album.slikomat.com/p...SO&i=45199
što kod tebe niukom slučaju ne moš' da fuck.si-onaniše .... pa su me obavestili (OZNA) i poslali sliku zadnjeg zahvata pri tebi (brain-case)
album.slikomat.com/p...SO&i=45200
@ a što se tiče TEBE možeš da mi se skineš s'kurca ili da na njemu ostaneš da visiš (a te la scelta) .... jedino si zapamti da ti nisam ja NN+MDA, mataj, foore, YUSLOCAN i drugi koji se samo okrenu i kažu.: More pusti budalu zaguljenu .... ko se sa govnima pomeša, svinje ga pojedu.! .... e pa ja nisam takav (poznat sam kao Fighter) i teram sve do konca .... a rečnik imam bogatiji od tebe, to je sigurno, pa se uzmi u pamet iako i za mediokritete ima leka ....
@ Vidi se da si neo-govna (pardon, neodgovorna) osoba i samo ti je cilj da sebe OPEREŠ pa makar druge potunkao (pravi liber-tarrazz) i to moš' da prođe među fuori-UM-s'kim bebbo-loncima .... ali za mene ti treba nešto MNOGO JAČE .... elem, pošto mi je jasno da si na skoro istoj val-OVAN-oj dužini kao i tvoj NN+MDA, ja ću da ti prevodim neKAKE argumente na SLO-CZ-SK jezik, jer vidim da se trudiš .... jedino što te bela materija u glavi (bele celice) ne ubogaju .... kajč'mo, nobodyz' pr fuckt (ili nešto slično pa češko) ....
Ovo zadnje sada sam razumeo kao nedostatak materijala (CHAR-LEE ti zbris'o na Slovaško za vikend a ostali te ignorišu, pa si naš'o zatočište kod mene, jerbo znaš da nemo'š da ostaneš brez odgovora .... šta mogu kada sam takav po celom telu .... i da ima da te stignem "pa ma gde bio da bio" ....
slovenščina te jebe (ukoliko ti drugi ne pišu tekstove ili nisu citati) ....ali to meni ne smeta, jer i ja pišem "po balkansko" ali mi služi da raspoznam "TE PRAVE" od normalnih-kulturnih (beri, guzičare od intelektualaca) , a najviše mi tera kiselo na kurac, kada se neki nedoškolovani nazovi-ekonomisti ubaštravaju u neproverene diskusije na bazi rekla-kazala, bez ikakve argumentacije i poznavanja materije
kaže i piše se
LP kao što vidiš bolje sam obavešten nego ti, a i xsinhua je pristavila svoj piskerček, koji redovno stiže sa onim što ga vikaju Bullet-train .... jebiga, CHINA je naša- bullet je naš (što bi rek'o Nnimda.: Istra je naša Trst je naš) .... pa nisu valjda Kitajci stali za jedan bullet .... a i Nostradamus je rek'o za žute mrave ....
sefrwe0.files.wordpr...h380a1.jpg
ooglewindowblinds.co...segway.jpg
[Xitos]
Gde i kada si ti mene zabremzao?:)@ glupo pitanje = gde (?) .... pa valjda ovde na seratorijumu, jerbo se sa tvojim švalerkama ne mešam (dokazano)
Pa znam da na forumu. Pitao sam te gde u forumu;) Nešto ti sporo rade možgani ako jih uopšte imaš:)@ pa kad si toliko bistar, idi pa traži (koga svrbi - taj se češe) aaaa što se tiče mojih možganov oni su već odavno kompjuterizovani (50% delo - 50% uživanCIA) ....
što kod tebe niukom slučaju ne moš' da fuck.si-onaniše .... pa su me obavestili (OZNA) i poslali sliku zadnjeg zahvata pri tebi (brain-case)
Sam za info. Peračica ni most ampak viadukt ....Itd. itd. itd..... i moj koment potom ....@ Poslušaj ti nedodelani nedonošček .... JA ....(I JOŠ JEDNOM JA) .....SAM GRADBENIK .... a ne ti i oni jebeni novinari o čijem smo se znanju osvedočili POSVUDA (fin-FORUM, POP-TV, DNEVNIK i ostale cianfrusaglie) .... i mene zdravo bole kurac i za tebe i za njih .... onako je KAKO JA KAŽEM .... a na sudu se sve to veoma lako dokaže, naravno ako to neko hoće da plati ....
E sad sa time mi nisi ništa zabremzao. Ako si onda mene zabremzao onda si i cjeli DARS zabremzao:) Oni kažu, da je viadukt. I to sam ti odgovorio sa linkom. A zaboravljaš da kažeš to jel da;) Opet radiš kao onaj depresivac;)
@ a što se tiče TEBE možeš da mi se skineš s'kurca ili da na njemu ostaneš da visiš (a te la scelta) .... jedino si zapamti da ti nisam ja NN+MDA, mataj, foore, YUSLOCAN i drugi koji se samo okrenu i kažu.: More pusti budalu zaguljenu .... ko se sa govnima pomeša, svinje ga pojedu.! .... e pa ja nisam takav (poznat sam kao Fighter) i teram sve do konca .... a rečnik imam bogatiji od tebe, to je sigurno, pa se uzmi u pamet iako i za mediokritete ima leka ....
@ Vidi se da si neo-govna (pardon, neodgovorna) osoba i samo ti je cilj da sebe OPEREŠ pa makar druge potunkao (pravi liber-tarrazz) i to moš' da prođe među fuori-UM-s'kim bebbo-loncima .... ali za mene ti treba nešto MNOGO JAČE .... elem, pošto mi je jasno da si na skoro istoj val-OVAN-oj dužini kao i tvoj NN+MDA, ja ću da ti prevodim neKAKE argumente na SLO-CZ-SK jezik, jer vidim da se trudiš .... jedino što te bela materija u glavi (bele celice) ne ubogaju .... kajč'mo, nobodyz' pr fuckt (ili nešto slično pa češko) ....
Ovo zadnje sada sam razumeo kao nedostatak materijala (CHAR-LEE ti zbris'o na Slovaško za vikend a ostali te ignorišu, pa si naš'o zatočište kod mene, jerbo znaš da nemo'š da ostaneš brez odgovora .... šta mogu kada sam takav po celom telu .... i da ima da te stignem "pa ma gde bio da bio" ....
Zapravo sam imao službene obaveze ovog vikenda. Tako da idem gore tek za dolazeči vikend;)@ moment je meni nepoznat, jer nisam ja tvoj ćaća pa da znam da li nećeš, ne možeš, ne znaš, obaveze i tako-to ..... a mene zdravo boli kurac za tamonekog forumaša hoće li ili neće da se javi sa pozdravom "opet sereš u gaČe" te je stvar s time zaključena barem za mene, a ti nemoj da se praviš blesav i postavljaš sebe nadame, nego preispitaj tvoje ponašanje na forumu pošto smo imali jednog lecnera, prepotentnog kao i ti što si .... pa mu je DUKE NUKEM došao glave (ali o tome drugi put, ako slučajno postanemo "bolj prijazni")
Od dakle ja ne razgovaram s tobom? Ni ja to nisam znao:)@ preispitaj električne kontakte među belim celicama, jerbo su one Aff-ričke zauzete svojim broblemima
Da promašio sam. Morao bi da zapišem od kada;) Evo kriv sam:)@ primljeno i zavedeno u protokol
E pa čak se i mi u nečem počeli da se slažemo. Pa vidim, da ti ide na bolje kintos. Prvo si me nasmijao a sada smo se počeli i slagati:)@ i opet ti sereš neintelektualno-prostačkim-jezikom .... uzmi Bon-Ton u ruke, pa makar bio i Czesko-Slovaški, pa nauči kako se pravilno kaže-piše "da se slažemo" među in-TELEC-tu-al'C ima ....
kaže i piše se
SLAŽU SE SAMO CEPANICE (KLADE) A LJUDI SU MEĐUSOBNO SAGLASNI.
Da li znaš šta se događa u tvojoj Libiji. Ako ne znaš mogu ti ja dati par informacija;)@ na poziciji obaveštajca bez jajca si se već iskazao kao TOTALNO NEODGOVORNA INDIVIDUA , jer su se svi TVOJI dosadašnji izveštaji i prognoze izjalovili i pali u vodu (Misurata under siege, Ghaddafi je živ, njegov naslednik takođe, žena takođe, Ras Lanuf takođe, Englezi prisutni, Francuzi nešto cuzaju, Brodovi dovoze oružje Ghaddafiju, Libija se čisti od drekača i dolazi Al-Kaida ruku pod ruku sa Hezbolahom, tvoji Emeri-kenjci sada kusaju čorbu koju su zakuvali .... a 20.000 ručnih raketobacača su si bratski podelili Libijci između sebe za borbu protiv onih koji neće da im daju teško naoružanje .... jednom rečju STATUS QUO
LP kao što vidiš bolje sam obavešten nego ti, a i xsinhua je pristavila svoj piskerček, koji redovno stiže sa onim što ga vikaju Bullet-train .... jebiga, CHINA je naša- bullet je naš (što bi rek'o Nnimda.: Istra je naša Trst je naš) .... pa nisu valjda Kitajci stali za jedan bullet .... a i Nostradamus je rek'o za žute mrave ....
Zadnja sprememba: čarli 25.05.2011 13:39
[Xitos]U jebote kintos. Opet si počeo da sereš u gače:) A več sam mislio da si se pomalo izlečio. ali nema kod tebe oporavka. A što se tiče peračice. Da li su svi u Darsu novinari?
[#1219988] 01:44 odgovor na: Xitos (#1219977) [+1/1] čarli
[Xitos]
>Gde i kada si ti mene zabremzao?:)
@ glupo pitanje = gde (?) .... pa valjda ovde na seratorijumu, jerbo se sa tvojim švalerkama ne mešam (dokazano)
>Pa znam da na forumu. Pitao sam te gde u forumu;) Nešto ti sporo rade možgani ako jih uopšte imaš:)
@ pa kad si toliko bistar, idi pa traži (koga svrbi - taj se češe) aaaa što se tiče mojih možganov oni su već odavno kompjuterizovani (50% delo - 50% uživanCIA) ....
>Sam za info. Peračica ni most ampak viadukt ....Itd. itd. itd..... i moj koment potom ....
>E sad sa time mi nisi ništa zabremzao. Ako si onda mene zabremzao onda si i cjeli DARS zabremzao:) Oni kažu, da je viadukt. I to sam ti odgovorio sa linkom. A zaboravljaš da kažeš to jel da;) Opet radiš kao onaj depresivac;)
@ Poslušaj ti nedodelani nedonošček .... JA ....(I JOŠ JEDNOM JA) .....SAM GRADBENIK .... a ne ti i oni jebeni novinari o čijem smo se znanju osvedočili POSVUDA (fin-FORUM, POP-TV, DNEVNIK i ostale cianfrusaglie) .... i mene zdravo bole kurac i za tebe i za njih .... onako je KAKO JA KAŽEM .... a na sudu se sve to veoma lako dokaže, naravno ako to neko hoće da plati ....
@ a što se tiče TEBE možeš da mi se skineš s'kurca ili da na njemu ostaneš da visiš (a te la scelta) .... jedino si zapamti da ti nisam ja NN+MDA, mataj, foore, YUSLOCAN i drugi koji se samo okrenu i kažu.: More pusti budalu zaguljenu .... ko se sa govnima pomeša, svinje ga pojedu.! .... e pa ja nisam takav (poznat sam kao Fighter) i teram sve do konca .... a rečnik imam bogatiji od tebe, to je sigurno, pa se uzmi u pamet iako i za mediokritete ima leka ....Opet sereš:) A vidi se ti da si imao teško djetinstvo jel da:) A ti si prvo započeo tako da se moraš ti skiniti sa kurca. Jel je to jasno kintose?:)
@ Vidi se da si neo-govna (pardon, neodgovorna) osoba i samo ti je cilj da sebe OPEREŠ pa makar druge potunkao (pravi liber-tarrazz) i to moš' da prođe među fuori-UM-s'kim bebbo-loncima .... ali za mene ti treba nešto MNOGO JAČE .... elem, pošto mi je jasno da si na skoro istoj val-OVAN-oj dužini kao i tvoj NN+MDA, ja ću da ti prevodim neKAKE argumente na SLO-CZ-SK jezik, jer vidim da se trudiš .... jedino što te bela materija u glavi (bele celice) ne ubogaju .... kajč'mo, nobodyz' pr fuckt (ili nešto slično pa češko) ....U jebo a sada več smrdi na veliko od tvog kenjanja u gače:) Kada i koga sam ja potunkao? Opet se praviš budalo kao onaj depresivac;)
Ovo zadnje sada sam razumeo kao nedostatak materijala (CHAR-LEE ti zbris'o na Slovaško za vikend a ostali te ignorišu, pa si naš'o zatočište kod mene, jerbo znaš da nemo'š da ostaneš brez odgovora .... šta mogu kada sam takav po celom telu .... i da ima da te stignem "pa ma gde bio da bio" ....E opet ne znaš o čemu pričaš:) Misrata under siege?:) Pa gde ti živiš jebote:) Sada je samo pitanje vremena kad če FF dobiti Zliten. A to je više od 40km zapadno od Misrate;) A isto je kod juga;)Inače imam jednu lošu vest za tebe:
>Zapravo sam imao službene obaveze ovog vikenda. Tako da idem gore tek za dolazeči vikend;)
@ moment je meni nepoznat, jer nisam ja tvoj ćaća pa da znam da li nećeš, ne možeš, ne znaš, obaveze i tako-to ..... a mene zdravo boli kurac za tamonekog forumaša hoće li ili neće da se javi sa pozdravom "opet sereš u gaČe" te je stvar s time zaključena barem za mene, a ti nemoj da se praviš blesav i postavljaš sebe nadame, nego preispitaj tvoje ponašanje na forumu pošto smo imali jednog lecnera, prepotentnog kao i ti što si .... pa mu je DUKE NUKEM došao glave (ali o tome drugi put, ako slučajno postanemo "bolj prijazni")
>Od dakle ja ne razgovaram s tobom? Ni ja to nisam znao:)
@ preispitaj električne kontakte među belim celicama, jerbo su one Aff-ričke zauzete svojim broblemima
>Da promašio sam. Morao bi da zapišem od kada;) Evo kriv sam:)
@ primljeno i zavedeno u protokol
>E pa čak se i mi u nečem počeli da se slažemo. Pa vidim, da ti ide na bolje kintos. Prvo si me nasmijao a sada smo se počeli i slagati:)
@ i opet ti sereš neintelektualno-prostačkim-jezikom .... uzmi Bon-Ton u ruke, pa makar bio i Czesko-Slovaški, pa nauči kako se pravilno kaže-piše "da se slažemo" među in-TELEC-tu-al'C ima ....
kaže i piše se
>SLAŽU SE SAMO CEPANICE (KLADE) A LJUDI SU MEĐUSOBNO SAGLASNI.
>Da li znaš šta se događa u tvojoj Libiji. Ako ne znaš mogu ti ja dati par informacija;)
@ na poziciji obaveštajca bez jajca si se već iskazao kao TOTALNO NEODGOVORNA INDIVIDUA , jer su se svi TVOJI dosadašnji izveštaji i prognoze izjalovili i pali u vodu (Misurata under siege, Ghaddafi je živ, njegov naslednik takođe, žena takođe, Ras Lanuf takođe, Englezi prisutni, Francuzi nešto cuzaju, Brodovi dovoze oružje Ghaddafiju, Libija se čisti od drekača i dolazi Al-Kaida ruku pod ruku sa Hezbolahom, tvoji Emeri-kenjci sada kusaju čorbu koju su zakuvali .... a 20.000 ručnih raketobacača su si bratski podelili Libijci između sebe za borbu protiv onih koji neće da im daju teško naoružanje .... jednom rečju STATUS QUO
mass defektions
about 800 mercs south of jalu by shoting their libyen officers
arround 2000 in misrata area now by just going home and change clothes
tripoli ,round tripoli in the desert about 400 camps
brega around 2000 on the way back to west by feet or just hiding in the area or join the ff
PS:Victory in Libya is closer than we think
www.telegraph.co.uk/...9146c8%2C0
U jebote kintos. Opet si počeo da sereš u gače:) A več sam mislio da si se pomalo izlečio. ali nema kod tebe oporavka. A što se tiče peračice. Da li su svi u Darsu novinari?@ funkcionalna nepismenost te non-stop jebe i to u PRAZNU GLAVU.... a D.A.R.S. je za tebe modul (?) , a ne znaš ga niti napisati niti znaš šta znači .... a znaš li ti šta su funkcije pojedinih reči u nabrajanju (aja ti si išao u školu u one Czeske Kato-vice, ili koj kurac že)
Opet sereš:) A vidi se ti da si imao teško djetinstvo jel da:) A ti si prvo započeo tako da se moraš ti skiniti sa kurca. Jel je to jasno kintose?:)@ moje detinjstvo je bilo snošljivo kao i u svakoj radničkoj porodici u Beogradu u doba Kraljevine i SFRJ (socijalizma), međuprostor i međuvreme sam popunjavao (2-3 godine) spasavajući glavu od takvih ustaško-domo-obranskih sinova kao što si ti, pa sam na kraju našao spas kod Grossdeutscherskih nacionalnih manjina dopremljenih u Beograd iz tvoje NDH (kajčmo, Poturice gori od Turaka) .... ali sam vam zato posle toga jeb'o sve po spisku gdegod sam vas stig'o .... žao mi je što posao nisam dovršio, pa vas još uvek ima čak i na ovom seratorijumu, gde ponovo dižete glave, ali ne za dugo, jer vam EU priprema ono što se zove "Sorpresa-sorpresa!" .... ali otom-potom kada mi staneš na žulj (beri, kurac) ....
U jebo a sada več smrdi na veliko od tvog kenjanja u gače:) Kada i koga sam ja potunkao? Opet se praviš budalo kao onaj depresivac;)@ šta ti se dešava, što si se već zapenušio pa ti se slova gube u slinama i peni (WTF = U jebo (?)) .... pa taj depersin mora da je gadna zloća čim te je nakačio na (koj'kurac već(?)) .... eeee MOJ ti Cieco (pardon, Czeco) doš'o si ovamo da prosipaš pamet (a?) .... nepoznanica X u tvojem slučaju .... pa tebi ne može više ni Šaban da pomogne .... marš nazad u OŠ da se još pri(v)učiš prepisivanju .... jel'to jedini stavek koji ti se zapičio u taj ostatak govana u glavi (?)
Kada i koga sam ja potunkao?@ pa ti si totalni funkcionalno nepismeni analfabeta, jeb'ote .... pokušaj posle tri-četiri branja da doku(r)čiš šta je definicija za "nazovi libertarca" .... a ako ne uspeš, pređi kod NMinđe kojem ću to isto da objasnim (možda uz poneki crtež pride)
ostatak tvojih sranja me već smara, pa ti prilažem nekoliko linkova da pročitač (ako umeš)
PS
Nije potrebno da ponavljaš moje reči i ideš zamnom k'o svinja po govni, jer ja pamtim šta kažem a još bolje šta napišem ,,,, ali ako se ti u tom ambijentu dobro os(J)ečaš .... pa neka ti bude ....
news.yahoo.com/s/ap/...u/eu_obama
"hyperventilated propaganda", how about hyperventilated hypocrisy.
album.slikomat.com/p...SO&i=45222
Hypocrisy is the state of pretending to have beliefs, opinions, virtues, feelings, qualities, or standards that one does not actually have. Hypocrisy involves the deception of others and is thus a kind of Lie.
najprimernije za tebe i tvoj opstanak na seratorijumu
news za tvoju dušu
www.abc.net.au/world...169145.htm
www.jtmt.nl/index.ph...by-rt-2244
Moscow has called on the regime of Colonel Gaddafi's to stop killing civillians and observe the UN mandate in Libya. But envoys sent by Gaddafi to Moscow say they will meet thsse terms when NATO stops its bombing campaign. Russia's Foreign Minister Sergey Lavrov has been meeting the Libyan leader's representatives in Moscow.
a ovo čeka buduće oslobođene teritorije i naftna polja na kojima budu radili non-USA, non-GB, non-FR ....
www.jtmt.nl/index.ph...-2011-2266
sporočil: 113
Pa dobro, blento centopercento (xitos-press).... jel' se tako
prijatelji tretiraju (?)
Dođeš i prođeš k'o pored turskog groblja (jebala te tvoja familija kint-oslov, ecco-misti pataki)
Pa što tako na brzinu ode prošlog puta, pa sada mene ostavi da se bočim s tobom s jedne i mojim kumom xitom sa druge strane, pa one tvoje nebulose ostavljene bez pravog odgovora
xito zajebava minđu sa barke, a meni prepustio tebe kao lakši plen i poslao po e-mailu odgovor
a jel' vi u EU razvijate bratstvo i jedinstvo na Slovaški način kao ovaj
www.telegraph.co.uk/...-Yang.html
INSIDE MISURATA
www.telegraph.co.uk/...ml?image=2
David Cameron refuses to rule out arming Libyan rebels
www.telegraph.co.uk/...ebels.html
PA KO KOGA TU JEBE .... ECCO-MISTO
www.telegraph.co.uk/...Libya.html
Libya: refugees fleeing Misurata arrive in Benghazi
www.telegraph.co.uk/...ghazi.html
Libya: Col Muammar Gaddafi 'parades through Tripoli in a jeep' ..... FAREWELL .... KADA GA LJUDI VOLE
www.telegraph.co.uk/...-jeep.html
AJD LAKA TI PONOĆ..... tvoj Šewitch
Dođeš i prođeš k'o pored turskog groblja (jebala te tvoja familija kint-oslov, ecco-misti pataki)
Pa što tako na brzinu ode prošlog puta, pa sada mene ostavi da se bočim s tobom s jedne i mojim kumom xitom sa druge strane, pa one tvoje nebulose ostavljene bez pravog odgovora
www.telegraph.co.uk/...9146c8%2C0
xito zajebava minđu sa barke, a meni prepustio tebe kao lakši plen i poslao po e-mailu odgovor
INSIDE MISURATA
Libya: Col Muammar Gaddafi 'parades through Tripoli in a jeep' ..... FAREWELL .... KADA GA LJUDI VOLE
[Shewitch]Jao kintose da li si gledao datume? Poslednji link več je star mesec i po. Pa inače u ovom videu nije bio gadafi. Jer ako je bio on ona se poprilično pomadio jer sa rukama mašta kao neki mladunac:)
Pa dobro, blento centopercento (xitos-press).... jel' se tako prijatelji tretiraju (?)
>www.telegraph.co.uk/...9146c8%2C0
INSIDE MISURATA
A evo šta kaže poslednje novine:
LibyaFTW Fares
Breaking Ghrayan: The Freedom Fighters have risen up & news coming in that the Sahban Battalion has defected to the freedom fighters #Libya
Amazigh_Libya AmazighLibya
Reports today confirming that FF cleared Sook district of #Yefren- no sign of #Gaddafi forces.
#Nafousa mt #Yefren 06/03/11 11:00h: FFs checked areas for G forces: #AwladAtiya, Quarries, & road btwn #Sook district & BiirAyyad all clear
gadafija nema više kod goraca. Oni su bogami zajebani i to je iskusio i tvoj beloved gadafi. On samo što nije otišao. tako kao njegov kolega saleh. On je možda več gotov. Ako nije bit če jer je išao predaleko;)
Khmmm, jebigasad, pa ti si me zbunio sada iz cuga, pa ne znam sa
kojeg kraja da pocnem, a i unuci i njihove P-unce mi na brodu
ublesavili tipkovnicu pa sada ono z,y,/,[' i ostala sranja moram da
jurim po tastaturi
@ ono KINTOSE si se zajeb'o, jer je Kintos 1° (stari) bio na tvojoj mami kada je tebe delal (ili je to bila tvoja tetka, jerbo je tebe TETKA RODILA i to NA DUPE) a moj kum Kintos,of the present day se zajebavao sa unucima i plaćao kunama sladolede, i limonade da bi došao do podataka tipa UDBA, OZNA, CIA, NKVD i dr. a ja sam na brodu prao palubu, jerbo je onaj jebeni rubec odbio honorar u marini ....
@ pošto moj kum računa da se Kintos odnosi na nas honorar pri d.o.o. to niti ne obraća pažnju (važno je da kinte = lova = denarci upadaju u blagajnu)
@međutim, to mu ne smeta da istražuje tvoju prošlost, (BTW juče na jedrenju se celo vreme zajebavao sa unucima i njihovim P-uncama na nekakvim play/stanicama i igricama) pa da vidiš čuda sta se tamo ispizmilo, jebote , kakva otkrovenja su ispadala ispod dečjih prstića (?) Pa čak i nekakvi Kintosi, Munch, tvoja napushtena deca itd, itd,
@rekao je na kraju i da sada shvata što si postao brljiv pre fuoriUMa, jer ako neko (Munch) celu igru odigra, da bi dobio konzervu nečega, što ne može iskoristiti, popiti i, pojesti ili sl. onda je logično da i pobrljavi, jebiga ....
@ rekao je i da pretpostavlja da ličiš na neku biološku mućku (Munch ili nešto slično, vidi link) jer normalan čovek ne možeš biti niukom slučaju....
images4.wikia.nocook...Munch0.jpg
Taj Munch je nekaki žabac (GABBIT iz MUDOS-landije), pa ti najviše i odgovara po karakteru pokazanom na seratorijumu
PS
Da ne bih opet došao u Zeitnot po Gustilnom, ja ću da za večeras prekinem, a sjutra, ako Bog dâ, idemo dalje i mislim na onaj deo tvoje zgodovine zbog kojega nisi naučio pravu slovenščinu i geografiju izvan tvoje Češke i Slovačke (ma Čehoslovačke, ako ti se više sviđa)
@ Ciao bebone, i pre nego što ponovo počneš srati po sagovornicima, kao što si napisao
[Glavni forum] Tema: OMV odkril nafto v Iraku
[#1237715] 01:41 odgovor na: marsonn (#1237710)
Na moj post odgovaraš kumu Xitosu o vašim starim problemima, Mataju podmećeš komuniste u komunizam, svakog časa se zatipkaš, i slične fore ....
@ ono KINTOSE si se zajeb'o, jer je Kintos 1° (stari) bio na tvojoj mami kada je tebe delal (ili je to bila tvoja tetka, jerbo je tebe TETKA RODILA i to NA DUPE) a moj kum Kintos,of the present day se zajebavao sa unucima i plaćao kunama sladolede, i limonade da bi došao do podataka tipa UDBA, OZNA, CIA, NKVD i dr. a ja sam na brodu prao palubu, jerbo je onaj jebeni rubec odbio honorar u marini ....
@ pošto moj kum računa da se Kintos odnosi na nas honorar pri d.o.o. to niti ne obraća pažnju (važno je da kinte = lova = denarci upadaju u blagajnu)
@međutim, to mu ne smeta da istražuje tvoju prošlost, (BTW juče na jedrenju se celo vreme zajebavao sa unucima i njihovim P-uncama na nekakvim play/stanicama i igricama) pa da vidiš čuda sta se tamo ispizmilo, jebote , kakva otkrovenja su ispadala ispod dečjih prstića (?) Pa čak i nekakvi Kintosi, Munch, tvoja napushtena deca itd, itd,
@rekao je na kraju i da sada shvata što si postao brljiv pre fuoriUMa, jer ako neko (Munch) celu igru odigra, da bi dobio konzervu nečega, što ne može iskoristiti, popiti i, pojesti ili sl. onda je logično da i pobrljavi, jebiga ....
@ rekao je i da pretpostavlja da ličiš na neku biološku mućku (Munch ili nešto slično, vidi link) jer normalan čovek ne možeš biti niukom slučaju....
images4.wikia.nocook...Munch0.jpg
Taj Munch je nekaki žabac (GABBIT iz MUDOS-landije), pa ti najviše i odgovara po karakteru pokazanom na seratorijumu
PS
Da ne bih opet došao u Zeitnot po Gustilnom, ja ću da za večeras prekinem, a sjutra, ako Bog dâ, idemo dalje i mislim na onaj deo tvoje zgodovine zbog kojega nisi naučio pravu slovenščinu i geografiju izvan tvoje Češke i Slovačke (ma Čehoslovačke, ako ti se više sviđa)
@ Ciao bebone, i pre nego što ponovo počneš srati po sagovornicima, kao što si napisao
[Glavni forum] Tema: OMV odkril nafto v Iraku
[#1237715] 01:41 odgovor na: marsonn (#1237710)
Če je kje nelogičnost je edino v tvojih postih;) Mešaš vse živo in pol delaš zaključke ki jih očitno samo ti razumeš:)Paaa, kako ono beše.: Počisti prvo pred svojim pragom.! A ti si nešto mnogo zbunljiv .... Šta misliš (?)
Na moj post odgovaraš kumu Xitosu o vašim starim problemima, Mataju podmećeš komuniste u komunizam, svakog časa se zatipkaš, i slične fore ....
Onaj izrek Obecanje je ludom radovanje ne drzi dugo, pa sam
pozhurio danas da se ne bi ti predugo radovao.!
P'onda da pocnemo sve po vrstnom redu da se ne bi zatipkal k'o moj kum Xito.
Pises TI
Moji delimicno imaju datum Kids with guns ....31 May 2011
Pa evo ti jos jedan za potporu Libyan rebel training camp .... 31 May 2011
Ostale sam citirao samo radi ilustracije a i da te pomalo zbunim, u cemu sam i uspeo, jer sam video da si samo prva tri od sest citata procitao, i to naslove (kako se to vidi, neka za tebe zasada ostane vojna tajna) .... (od sada cu morati da koristim xito-system od cetiri tackice, radi bolje preglednosti) ....
A sto se tice datuma tvojih citata, tu ti nema ravna .... Nisam mislio na one vec odavno mrtve (Keynes, Hayek .... xitospress) nego ove tvoje savremene (sta je to jedanaest godina prema vecnosti (?))
www.huffingtonpost.c...72380.html
A evo šta kaže poslednje novine.... (mislish, KAZU(?))
@ ovo ti je super dokaz .... STAR JE KOMAJ 11 LET i iz Iracke arhive i zgodovine, pa kako ona tebi moze da koristi protiv Gheddafija.... Aaaa BTW ne citam novine, pogotovo ne secret-izvestaje samozvanih komandira stranih dupelizaca izvan dogadjaja ....
feb17.info/media/vid...n-misrata/
#Nafousa mt #Yefren 06/03/11 11:00h: FFs checked areas for G forces: #AwladAtiya, Quarries, & road btwn #Sook district & BiirAyyad all clear
@ E pa burazeru, ovde si ti prevazisao samoga sebe i potvrdio sumnje da si RUS .... Potomak nekoga CHeha ili Slovaka, koji se na strain Treceg Reicha, kao pripadnik SS formacije (. Sonderverband Bergmann) , . tamonegde na Kavkazu borio u WW2 protiv sopstvene i nase brace ....
A da si nasledio svapsku aroganciju i jezicke deformacije Slavjanskih korenova mora ti se priznati od onog momenta kada si se suprotstavio mojem kumu Xitosu te neumorno ponavljao napamet nauceni refren iz TVOJEG detinjstva Kintos, jos uvijek seresh u GACE.
@ nekakav izuzetak u tvojem ponashanju cine licne uvrede, koje moj kum tebi nece zaboraviti do smrti (tvoje, svoje, ili dok neko od vas dvojice ne napusti seratorijum ali zauvek) .... A to su naprimer ....
>jesi li glup kintos jel da:) nikako da se ti ide na bolje. Morat ču zvati sestre u polje da ti podebljaju dozu;) Samo lupetaš sa rečima i promjeniš šta sam ja zapisao. Isto radiš kao onaj depresivni (to sam ti več jedan put kazao). Šta češ dva glupa vjernika;) Ajde bolane ....
Najgore od svega je to da si nepismen i govorish nekim arhaichnim jezikom koji te izdaje (a relativno dobru slovenscinu prepisujes, citiras ili ti neko drugi pise ) ....
BTW dotukla te je jedna beseda, koja postoji SAMO U RUSKOM JEZIKU (toliko od prijatelja)
Onaj izrek Obecanje je ludom radovanje ne drzi dugo, pa sam pozhurio danas da se ne bi ti predugo radovao.!
Pises TI
Ostale sam citirao samo radi ilustracije a i da te pomalo zbunim, u cemu sam i uspeo, jer sam video da si samo prva tri od sest citata procitao, i to naslove (kako se to vidi, neka za tebe zasada ostane vojna tajna) .... (od sada cu morati da koristim xito-system od cetiri tackice, radi bolje preglednosti) ....
A sto se tice datuma tvojih citata, tu ti nema ravna .... Nisam mislio na one vec odavno mrtve (Keynes, Hayek .... xitospress) nego ove tvoje savremene (sta je to jedanaest godina prema vecnosti (?))
@ ovo ti je super dokaz .... STAR JE KOMAJ 11 LET .... Aaaa BTW ne citam novine, pogotovo ne secret-izvestaje samozvanih komandira stranih dupelizaca izvan dogadjaja ....
@ E pa burazeru, ovde si ti prevazisao samoga sebe i potvrdio sumnje da si RUS .... Potomak nekoga CHeha ili Slovaka, koji se na strain Treceg Reicha, kao pripadnik SS formacije (. Sonderverband Bergmann) , . tamonegde na Kavkazu borio u WW2 protiv sopstvene i nase brace ....
A da si nasledio svapsku aroganciju i jezicke deformacije Slavjanskih korenova mora ti se priznati od onog momenta kada si se suprotstavio mojem kumu Xitosu te neumorno ponavljao napamet nauceni refren iz TVOJEG detinjstva Kintos, jos uvijek seresh u GACE.
@ nekakav izuzetak u tvojem ponashanju cine licne uvrede, koje moj kum tebi nece zaboraviti do smrti (tvoje, svoje, ili dok neko od vas dvojice ne napusti seratorijum ali zauvek) .... A to su naprimer ....
>jesi li glup kintos jel da:) nikako da se ti ide na bolje. Morat ču zvati sestre u polje da ti podebljaju dozu;) Samo lupetaš sa rečima i promjeniš šta sam ja zapisao. Isto radiš kao onaj depresivni (to sam ti več jedan put kazao). Šta češ dva glupa vjernika;) Ajde bolane ....
Najgore od svega je to da si nepismen i govorish nekim arhaichnim jezikom koji te izdaje (a relativno dobru slovenscinu prepisujes, citiras ili ti neko drugi pise ) ....
BTW dotukla te je jedna beseda, koja postoji SAMO U RUSKOM JEZIKU (toliko od prijatelja)
Bash sam hteo da ti pustim ovaj prispevek, kada dodje moj kum Xito, tutnu mi u ruke ovu slikicu uz primedbu da nezaboravish svoju decicu kada krenes u EU .... Cista zloba .....
PS IISEX d.o.o.
Onaj izrek Obecanje je ludom radovanje ne drzi dugo, pa sam pozhurio danas da se ne bi ti predugo radovao.!
Pises TI
@ ovo ti je super dokaz .... STAR JE KOMAJ 11 LET .... Aaaa BTW ne citam novine, pogotovo ne secret-izvestaje samozvanih komandira stranih dupelizaca izvan dogadjaja ....
www4.slikomat.com/11...CAMO01.jpg
Bash sam hteo da ti pustim ovaj prispevek, kada dodje moj kum Xito, tutnu mi u ruke ovu slikicu uz primedbu da nezaboravish svoju decicu kada krenes u EU .... Cista zloba .....
PS IISEX d.o.o.
PS IISEX d.o.o.
Pises TI
Jao kintose da li si gledao datume? Poslednji link več je star mesec i po. Pa inače u ovom videu nije bio gadafi.@ Pa ja jesam.! A ti (?) Tacno je to sto tvrdis da je mesec i po, ali ja sam se ugledao na tebe koji citiras i po 11 (jedanaest) godina stare, pa ti ja ipak ne prigovaram ....
Jer ako je bio on ona se poprilično pomadio jer sa rukama mašta kao neki mladunac:)@ evo ti pa uporedi sta si TI video .... Jedino ne znam sta ti je ono >POMADIO I SA RUKAMA MASHTA< ali znam da ne upotrebljava pomade , a ti da ne znash slovenski da se izrazish .... Link je tvoj pa se snadji ....
LibyaFTW Fares@ www.gulflink.osd.mil...-95_1.html
Breaking Ghrayan: The Freedom Fighters have risen up & news coming in that the Sahban Battalion has to >the freedom fighters #Libya
@ ovo ti je super dokaz .... STAR JE KOMAJ 11 LET i iz Iracke arhive i zgodovine, pa kako ona tebi moze da koristi protiv Gheddafija.... Aaaa BTW ne citam novine, pogotovo ne secret-izvestaje samozvanih komandira stranih dupelizaca izvan dogadjaja ....
Amazigh_Libya AmazighLibya@ a ovaj je cak prevazisao sve ostale i zreo je za Guinnessovu knjigu rekordov
Reports today confirming that FF cleared Sook district of #Yefren- no sign of #Gaddafi forces.
gadafija nema više kod goraca. Oni su bogami zajebani i to je iskusio i tvoj beloved gadafi. On samo što nije
Pises TI
Jao kintose da li si gledao datume? Poslednji link več je star mesec i po. Pa inače u ovom videu nije bio gadafi.@ Pa ja jesam.! A ti (?) Tacno je to sto tvrdis da je mesec i po, ali ja sam se ugledao na tebe koji citiras i po 11 (jedanaest) godina stare, pa ti ja ipak ne prigovaram ....
Jer ako je bio on ona se poprilično pomadio jer sa rukama mašta kao neki mladunac:)@ evo ti pa uporedi sta si TI video .... Jedino ne znam sta ti je ono >POMADIO I SA RUKAMA MASHTA< ali znam da ne upotrebljava pomade , a ti da ne znash slovenski da se izrazish .... Link je tvoj pa se snadji ....
Breaking Ghrayan: The Freedom Fighters have risen up & news coming in that the Sahban Battalion has to >the freedom fighters #Libya
Amazigh_Libya AmazighLibya@ a ovaj je cak prevazisao sve ostale i zreo je za Guinnessovu knjigu rekordov
gadafija nema više kod goraca. Oni su bogami zajebani i to je iskusio i tvoj beloved gadafi. On samo što nije
PS IISEX d.o.o.
Pises TI
www4.slikomat.com/11...CAMO01.jpg
PS IISEX d.o.o.
PS IISEX d.o.o.