Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: 25. maj - Dan brisače

Strani: 1

anon-105466 sporočil: 7.339
[#1221766] 25.05.11 09:28
Odgovori   +    8
Čestitam vsem ob 25. maju - Dnevu brisače, ko se spominjamo literarne legende Douglasa Adamsa.

en.wikipedia.org/wik.../Towel_Day
[#1221812] 25.05.11 09:45 · odgovor na: (#1221771)
Odgovori   +    5
Bravo za tale spisek! Nisem vedel da sta bili dve epizodi Vojne zvezd lansirani na 25 maj.

V vsakem primeru in predvesm: Brez panike! In dobro je vedno vedeti kje imaš brisačo.
blink sporočil: 3.523
[#1221838] 25.05.11 09:55 · odgovor na: anon-105466 (#1221766)
Odgovori   +    0
[bricktop]
Čestitam vsem ob 25. maju - Dnevu brisače, ko se spominjamo literarne legende Douglasa Adamsa.

Omladinci
sl.wikipedia.org/wik...n_mladosti
[#1221844] 25.05.11 09:56 · odgovor na: blink (#1221838)
Odgovori   +    1
Pa so tele vedeli kje imajo brisačo?
blink sporočil: 3.523
[#1221852] 25.05.11 09:59 · odgovor na: anon-105466 (#1221844)
Odgovori   +    1
[bricktop]
Pa so tele vedeli kje imajo brisačo?
Seveda, povsod so bile takšne brisače:
www.followstamps.com...lavija.gif
[#1221869] 25.05.11 10:06 · odgovor na: blink (#1221852)
Odgovori   +    1
[blink]
> [bricktop]
> Pa so tele vedeli kje imajo brisačo?

Seveda, povsod so bile takšne brisače:
www.followstamps.com...lavija.gif
Sam tista rdeča je pa šla verjetno hitro v barvo, po mojem da tele brisače niso bile ravno praktične zaradi pranja.
najobj sporočil: 32.531
[#1222021] 25.05.11 11:24 · odgovor na: anon-105466 (#1221766)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: najobj 25.05.2011 11:35
[bricktop]

... hvala in hvala, da si me spomnil ...

... ja, jaz pa čestitam vsem ob 25. maju - Dnevu mladosti sl.wikipedia.org/wik...n_mladosti , ko se spominjamo literarne legende Josipa Broza - Tita ... khmm, ki pa ni bil legenda le na področju literature ...

P.S.: jebeš totega šalabajzera, ki se gura na Wikipedio, pa nima pojma, kdo je Miro Cerar ... ja, od zdaj naprej bom bolj previden pri navajanju slovenske verzije Wikipedie ...
[#1222454] 25.05.11 15:23 · odgovor na: (#1221975)
Odgovori   +    3
[NavadniNimda]
Sem bral, sem. Se pa zdajle ne spomnem, kako je ime unemu krvoloku, zaradi katerega daš brisačo na glavo, in ki potem misli, da če ga ti ne vidiš, tudi on tebe ne more videti, in zato oddide težit drugam.
Traalski krvolok.
[#1222462] 25.05.11 15:26 · odgovor na: najobj (#1222021)
Odgovori   +    3
Zadnja sprememba: anon-105466 25.05.2011 15:27
[najobj]
> [bricktop]
> Čestitam vsem ob 25. maju - Dnevu brisače, ko se spominjamo literarne legende Douglasa Adamsa.
>
> en.wikipedia.org/wik.../Towel_Day

... ja, jaz pa čestitam vsem ob 25. maju - Dnevu mladosti sl.wikipedia.org/wik...n_mladosti , ko se spominjamo literarne legende Josipa Broza - Tita ... khmm, ki pa ni bil legenda le na področju literature ...

P.S.: jebeš totega šalabajzera, ki se gura na Wikipedio, pa nima pojma, kdo je Miro Cerar ... ja, od zdaj naprej bom bolj previden pri navajanju slovenske verzije Wikipedie ...
Čez 100 let bojo ljudje še vedno vedeli kdo je bil Douglas Adams, kdo je bil pa tvoj Broz pa se nobenmu ne bo sanjalo. Get over it ;-)
[#1222737] 25.05.11 19:31 · odgovor na: anon-105466 (#1222462)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: najobj 25.05.2011 19:38
[bricktop]
> [najobj]
> > [bricktop]
> > Čestitam vsem ob 25. maju - Dnevu brisače, ko se spominjamo literarne legende Douglasa Adamsa.
> >
> > en.wikipedia.org/wik.../Towel_Day
> ... hvala in hvala, da si me spomnil ...
>
> ... ja, jaz pa čestitam vsem ob 25. maju - Dnevu mladosti sl.wikipedia.org/wik...n_mladosti , ko se spominjamo literarne legende Josipa Broza - Tita ... khmm, ki pa ni bil legenda le na področju literature ...
>
>
> P.S.: jebeš totega šalabajzera, ki se gura na Wikipedio, pa nima pojma, kdo je Miro Cerar ... ja, od zdaj naprej bom bolj previden pri navajanju slovenske verzije Wikipedie ...
Čez 100 let bojo ljudje še vedno vedeli kdo je bil Douglas Adams, kdo je bil pa tvoj Broz pa se nobenmu ne bo sanjalo. Get over it ;-)

... čuj, nea ga zdaj spet serji ... kaj se te ti tu nekaj zmišljuješ, da je Tito moj, ha ? ...

... čuj, Tito sploh ni moj, Tito je naš ... eh, pa saj sam veš, mi smo Titovi, Tito je naš ...

P.S.: dokler bo živel toti forum, bo očitno "živel" tudi Tito, get over it ... ja, pa ne zaradi mene, da ne bo pomote ... khmm, malo beri komentarje, pa boš sam videl, če mi že spet ne verjameš na besedo ...
[#1222781] 25.05.11 20:41 · odgovor na: najobj (#1222737)
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: anon-105466 25.05.2011 20:42
[najobj]
... čuj, nea ga zdaj spet serji ... kaj se te ti tu nekaj zmišljuješ, da je Tito moj, ha ? ...

... čuj, Tito sploh ni moj, Tito je naš ... eh, pa saj sam veš, mi smo Titovi, Tito je naš ...

P.S.: dokler bo živel toti forum, bo očitno "živel" tudi Tito, get over it ... ja, pa ne zaradi mene, da ne bo pomote ... khmm, malo beri komentarje, pa boš sam videl, če mi že spet ne verjameš na besedo ...
1. Kaj morem, če ga pa literarno primerjaš z Adamsom, jebela cesta, boh marija...
2. hehe, na to temo obstaja en zelo nazgravžen vic, ROFL...

PS: Čez 30 let bo vsak ob imenu Tito šel gledat v Južno Ameriko, hehehe. al pa Modro poletje, LOL...
anon-252420 sporočil: 2.086
[#1222799] 25.05.11 20:55 · odgovor na: najobj (#1222021)
Odgovori   +    3
[najobj]
> [bricktop]
> Čestitam vsem ob 25. maju - Dnevu brisače, ko se spominjamo literarne legende Douglasa Adamsa.
>
> en.wikipedia.org/wik.../Towel_Day

no,saj urbanih legend mamo na tone..poba iz braunaua je tud svetovna legenda,pa je njegove meščane mal sram da bi ga častil....stvar vzgoje pač...

eni ste rastl kot balkanci in boste tud ostal balkanci,jebat ga..
[#1222867] 25.05.11 22:05 · odgovor na: anon-105466 (#1222781)
Odgovori   +    1
[bricktop]
> [najobj]
> ... čuj, nea ga zdaj spet serji ... kaj se te ti tu nekaj zmišljuješ, da je Tito moj, ha ? ...
>
> ... čuj, Tito sploh ni moj, Tito je naš ... eh, pa saj sam veš, mi smo Titovi, Tito je naš ...
>
>
>
> P.S.: dokler bo živel toti forum, bo očitno "živel" tudi Tito, get over it ... ja, pa ne zaradi mene, da ne bo pomote ... khmm, malo beri komentarje, pa boš sam videl, če mi že spet ne verjameš na besedo ...
1. Kaj morem, če ga pa literarno primerjaš z Adamsom, jebela cesta, boh marija...
... eh, kurc ... mi pač brez nesporazumov očitno ne moremo ... khmm, jaz sem mislil na Titeja kot na junaka premnogih literarnih del in ne kot na avtorja ...
2. hehe, na to temo obstaja en zelo nazgravžen vic, ROFL...

PS: Čez 30 let bo vsak ob imenu Tito šel gledat v Južno Ameriko, hehehe. al pa Modro poletje, LOL...
... ja, Tito Puente je že en taki Tito, na katerega jaz najprej pomislim ...

P.S.: čuj, glede na razširjenost nekrofilije in idolatrije med Slovenci, tudi na Titeja v originalni podobi ne bodo tako hitro pozabili, če mene kaj vprašaš ...
[#1222875] 25.05.11 22:17 · odgovor na: (#1222869)
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: anon-105466 25.05.2011 22:23
[NavadniNimda]
Mene je svoje cajte sošolka v Ameriški srednji šoli vprašala:

Sošolka: "What is the name of your president?"
N.Nimda: "Tito"

Nakar je prasnila v smeh, joške so se ji čisto narahlo zibale, da je blo veselje.
Sošolka: "That is the name of our gardener!" :)
Vsaj enkrat si imel od njega korist - titsrocker :-)
[#1222877] 25.05.11 22:17 · odgovor na: anon-252420 (#1222799)
Odgovori   +    3
Zadnja sprememba: najobj 25.05.2011 22:19
[lenninmccarthy]
> [najobj]
> > [bricktop]
> > Čestitam vsem ob 25. maju - Dnevu brisače, ko se spominjamo literarne legende Douglasa Adamsa.
> >
> > en.wikipedia.org/wik.../Towel_Day
> ... hvala in hvala, da si me spomnil ...
>
> ... ja, jaz pa čestitam vsem ob 25. maju - Dnevu mladosti sl.wikipedia.org/wik...n_mladosti , ko se spominjamo literarne legende Josipa Broza - Tita ... khmm, ki pa ni bil legenda le na področju literature ...
>
>
> P.S.: jebeš totega šalabajzera, ki se gura na Wikipedio, pa nima pojma, kdo je Miro Cerar ... ja, od zdaj naprej bom bolj previden pri navajanju slovenske verzije Wikipedie ...
no,saj urbanih legend mamo na tone..poba iz braunaua je tud svetovna legenda,pa je njegove meščane mal sram da bi ga častil....stvar vzgoje pač...

eni ste rastl kot balkanci in boste tud ostal balkanci,jebat ga..
... čuj, čača ti je balkanc, jebo te balkanc, da te jebo ... jasno, ha ? ...

P.S.: pizda, si ti en kreten ... res, pravi kreten ... ja, svetovni kretenski prvak takorekoč ... khmm, svetovni v smislu gastarbajterski, da ne boš zdaj preveč gruntal in seveda spet narobe zgruntal, na kaj sem mislil ... čuj, ko si že pri balkancih, imajo naši balkanski bratje za tebe en fenomenalni pregovor, ki pravi približno takole ... može seljak da napusti selo, ali nikad selo seljaka ... ja, ti pa zdaj gruntaj ...
[#1222878] 25.05.11 22:21 · odgovor na: (#1222869)
Odgovori   +    2
[NavadniNimda]
Mene je svoje cajte sošolka v Ameriški srednji šoli vprašala:

Sošolka: "What is the name of your president?"
N.Nimda: "Tito"

Nakar je prasnila v smeh, joške so se ji čisto narahlo zibale, da je blo veselje.
Sošolka: "That is the name of our gardener!" :)
... eh, kurc ... toti majmun gastarbajterski prfukjeni me je tak razpizdo, da si niti zajebavat več nea morem, jebiga ...
[#1222879] 25.05.11 22:22 · odgovor na: najobj (#1222867)
Odgovori   +    2
[najobj]
> [bricktop]
> > [najobj]
> > ... čuj, nea ga zdaj spet serji ... kaj se te ti tu nekaj zmišljuješ, da je Tito moj, ha ? ...
> >
> > ... čuj, Tito sploh ni moj, Tito je naš ... eh, pa saj sam veš, mi smo Titovi, Tito je naš ...
> >
> >
> >
> > P.S.: dokler bo živel toti forum, bo očitno "živel" tudi Tito, get over it ... ja, pa ne zaradi mene, da ne bo pomote ... khmm, malo beri komentarje, pa boš sam videl, če mi že spet ne verjameš na besedo ...

> 1. Kaj morem, če ga pa literarno primerjaš z Adamsom, jebela cesta, boh marija...

... eh, kurc ... mi pač brez nesporazumov očitno ne moremo ... khmm, jaz sem mislil na Titeja kot na junaka premnogih literarnih del in ne kot na avtorja ...

> 2. hehe, na to temo obstaja en zelo nazgravžen vic, ROFL...
>
> PS: Čez 30 let bo vsak ob imenu Tito šel gledat v Južno Ameriko, hehehe. al pa Modro poletje, LOL...

P.S.: čuj, glede na razširjenost nekrofilije in idolatrije med Slovenci, tudi na Titeja v originalni podobi ne bodo tako hitro pozabili, če mene kaj vprašaš ...
stvar vzgoje...moji dve veste o titeju tokl da ko se omenja njegovo ime slište..ah,tist morilc..in ko neki protestirate da jih v šol drgač učijo jima podam produkte(hvalabogu za internet) titeja...
stvar rešena!
malikovalci zločinov(in to so tisti ki so najbolj zažiral ljudi in jih še) pa drugače...
[#1222880] 25.05.11 22:22 · odgovor na: najobj (#1222867)
Odgovori   +    1
[najobj]
> [bricktop]
> > [najobj]
> > ... čuj, nea ga zdaj spet serji ... kaj se te ti tu nekaj zmišljuješ, da je Tito moj, ha ? ...
> >
> > ... čuj, Tito sploh ni moj, Tito je naš ... eh, pa saj sam veš, mi smo Titovi, Tito je naš ...
> >
> >
> >
> > P.S.: dokler bo živel toti forum, bo očitno "živel" tudi Tito, get over it ... ja, pa ne zaradi mene, da ne bo pomote ... khmm, malo beri komentarje, pa boš sam videl, če mi že spet ne verjameš na besedo ...

> 1. Kaj morem, če ga pa literarno primerjaš z Adamsom, jebela cesta, boh marija...

> 2. hehe, na to temo obstaja en zelo nazgravžen vic, ROFL...
>
> PS: Čez 30 let bo vsak ob imenu Tito šel gledat v Južno Ameriko, hehehe. al pa Modro poletje, LOL...

Mah, Tito je ime, ki je kolikor sem lahko zasledil bolj razširjeno v unem Južnoameriškem koncu, tak da Tito Gonzales, Tito Puente, Tito Cabron, whatever...

PS: Eh, večina se danes ne spomni več nobene reklame izpred 30 let.
[#1222882] 25.05.11 22:27 · odgovor na: anon-252420 (#1222879)
Odgovori   +    1
[lenninmccarthy]
> [najobj]
> > [bricktop]
> > > [najobj]
> > > ... čuj, nea ga zdaj spet serji ... kaj se te ti tu nekaj zmišljuješ, da je Tito moj, ha ? ...
> > >
> > > ... čuj, Tito sploh ni moj, Tito je naš ... eh, pa saj sam veš, mi smo Titovi, Tito je naš ...
> > >
> > >
> > >
> > > P.S.: dokler bo živel toti forum, bo očitno "živel" tudi Tito, get over it ... ja, pa ne zaradi mene, da ne bo pomote ... khmm, malo beri komentarje, pa boš sam videl, če mi že spet ne verjameš na besedo ...
>
> > 1. Kaj morem, če ga pa literarno primerjaš z Adamsom, jebela cesta, boh marija...
>
> ... eh, kurc ... mi pač brez nesporazumov očitno ne moremo ... khmm, jaz sem mislil na Titeja kot na junaka premnogih literarnih del in ne kot na avtorja ...
>
> > 2. hehe, na to temo obstaja en zelo nazgravžen vic, ROFL...
> >
> > PS: Čez 30 let bo vsak ob imenu Tito šel gledat v Južno Ameriko, hehehe. al pa Modro poletje, LOL...
>
> ... ja, Tito Puente je že en taki Tito, na katerega jaz najprej pomislim ...
>
>
> P.S.: čuj, glede na razširjenost nekrofilije in idolatrije med Slovenci, tudi na Titeja v originalni podobi ne bodo tako hitro pozabili, če mene kaj vprašaš ...
stvar vzgoje...moji dve veste o titeju tokl da ko se omenja njegovo ime slište..ah,tist morilc..in ko neki protestirate da jih v šol drgač učijo jima podam produkte(hvalabogu za internet) titeja...
stvar rešena!
malikovalci zločinov(in to so tisti ki so najbolj zažiral ljudi in jih še) pa drugače...
... čuj, majmune blesavi... boli me kurac za tebe in za tvojo rodbino ... jasno, ha ? ...

P.S.: izogibaj se me, če se hočeš izogniti podobnih komentarjev ...
[#1222884] 25.05.11 22:29 · odgovor na: (#1222883)
Odgovori   +    1
[NavadniNimda]
> [bricktop]
> > [NavadniNimda]
> > Mene je svoje cajte sošolka v Ameriški srednji šoli vprašala:
> >
> > Sošolka: "What is the name of your president?"
> > N.Nimda: "Tito"
> >
> > Nakar je prasnila v smeh, joške so se ji čisto narahlo zibale, da je blo veselje.
> > Sošolka: "That is the name of our gardener!" :)
>
> Vsaj enkrat si imel od njega korist - titsrocker :-)

Tam bi dubu tudi, če bi mu bilo ime Ranković, ali pa, nedajbože, Mihajlović. :)
A vrtnarju...? ;-)
[#1222887] 25.05.11 22:34 · odgovor na: najobj (#1222877)
Odgovori   +    1
[najobj]
> [lenninmccarthy]
> > [najobj]
> > > [bricktop]
> > > Čestitam vsem ob 25. maju - Dnevu brisače, ko se spominjamo literarne legende Douglasa Adamsa.
> > >
> > > en.wikipedia.org/wik.../Towel_Day

> > ... hvala in hvala, da si me spomnil ...
> >
> > ... ja, jaz pa čestitam vsem ob 25. maju - Dnevu mladosti sl.wikipedia.org/wik...n_mladosti , ko se spominjamo literarne legende Josipa Broza - Tita ... khmm, ki pa ni bil legenda le na področju literature ...
> >
> >
> > P.S.: jebeš totega šalabajzera, ki se gura na Wikipedio, pa nima pojma, kdo je Miro Cerar ... ja, od zdaj naprej bom bolj previden pri navajanju slovenske verzije Wikipedie ...

> no,saj urbanih legend mamo na tone..poba iz braunaua je tud svetovna legenda,pa je njegove meščane mal sram da bi ga častil....stvar vzgoje pač...
>
> eni ste rastl kot balkanci in boste tud ostal balkanci,jebat ga..

... čuj, čača ti je balkanc, jebo te balkanc, da te jebo ... jasno, ha ? ...

P.S.: pizda, si ti en kreten ... res, pravi kreten ... ja, svetovni kretenski prvak takorekoč ... khmm, svetovni v smislu gastarbajterski, da ne boš zdaj preveč gruntal in seveda spet narobe zgruntal, na kaj sem mislil ... čuj, ko si že pri balkancih, imajo naši balkanski bratje za tebe en fenomenalni pregovor, ki pravi približno takole ... može seljak da napusti selo, ali nikad selo seljaka ... ja, ti pa zdaj gruntaj ...
hahaha,kr predstavlam se te v živo kako pizdakaš..kot pravi balkanc:)

mimgrede,ti si neki o legendah...in JB ma za legendo samo en balkanc... balkanc v glavi,vsak razmišljajoč človk ga mora imet za zločinca,sori..ker tko imajo srbi za legendo karađića,pa mladiča itd..

drgač pa jz rojen žabar,še ne pol km od porodnišce sem stanoval od rojstva .....res sem pa zdej skor na kmetih...k je lublana tako selo ratala..
[#1222891] 25.05.11 22:39 · odgovor na: najobj (#1222882)
Odgovori   +    1
[najobj]
> [lenninmccarthy]
> > [najobj]
> > > [bricktop]
> > > > [najobj]
> > > > ... čuj, nea ga zdaj spet serji ... kaj se te ti tu nekaj zmišljuješ, da je Tito moj, ha ? ...
> > > >
> > > > ... čuj, Tito sploh ni moj, Tito je naš ... eh, pa saj sam veš, mi smo Titovi, Tito je naš ...
> > > >
> > > >
> > > >
> > > > P.S.: dokler bo živel toti forum, bo očitno "živel" tudi Tito, get over it ... ja, pa ne zaradi mene, da ne bo pomote ... khmm, malo beri komentarje, pa boš sam videl, če mi že spet ne verjameš na besedo ...
> >
> > > 1. Kaj morem, če ga pa literarno primerjaš z Adamsom, jebela cesta, boh marija...
> >
> > ... eh, kurc ... mi pač brez nesporazumov očitno ne moremo ... khmm, jaz sem mislil na Titeja kot na junaka premnogih literarnih del in ne kot na avtorja ...
> >
> > > 2. hehe, na to temo obstaja en zelo nazgravžen vic, ROFL...
> > >
> > > PS: Čez 30 let bo vsak ob imenu Tito šel gledat v Južno Ameriko, hehehe. al pa Modro poletje, LOL...
> >
> > ... ja, Tito Puente je že en taki Tito, na katerega jaz najprej pomislim ...
> >
> >
> > P.S.: čuj, glede na razširjenost nekrofilije in idolatrije med Slovenci, tudi na Titeja v originalni podobi ne bodo tako hitro pozabili, če mene kaj vprašaš ...

> stvar vzgoje...moji dve veste o titeju tokl da ko se omenja njegovo ime slište..ah,tist morilc..in ko neki protestirate da jih v šol drgač učijo jima podam produkte(hvalabogu za internet) titeja...
> stvar rešena!
> malikovalci zločinov(in to so tisti ki so najbolj zažiral ljudi in jih še) pa drugače...

... čuj, majmune blesavi... boli me kurac za tebe in za tvojo rodbino ... jasno, ha ? ...

P.S.: izogibaj se me, če se hočeš izogniti podobnih komentarjev ...
tudi jaz imam tebe rad:)

prav želim si čimveč takih komentarjev..ki pokažejo vso tvojo ...eh,sej veš.. na b se začne:)

PS:sej bi napisu celo besedo,pa me skrbi da bi te kap..

Strani: 1