Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Janša? Ne, hvala
sporočil: 2.252
[vlado07]sori, kar se tiče Financ - Kresal NPU - pri nas velika afera, Dimic hiša, velika afera, Turk Ertl, smo bili proti; Jankovič parcele - veliak afera; bavčar - afera že odkar je prezel Kolinsko in ne Droge - veliko pred svojim tajkunskim časom; pa lahko naštevam v nedogled -- tako, da please -- ne posploševati pri Financah
Takega pogroma nad JJ še nisem videl. Ko pa je Kresal naredila skupaj s Senico en kup škandalov pa nič. Kje si Simona -najlažje je reč vsi so enaki in dat v isti koš tiste ki nam kradejo in se nam na TV smejijo (Kresal, Janković). Namreč problem s dokumenti ni tako velik- gre za zaporedje datumov ,ki pa predsednika ne reši, ker so tu še drugi dokazi. Senica-Kresal-Janković itd. pa kradejo vsem nam- in to bomo vsi plačali.
sporočil: 17.846
[mattyy]Mimogrede, Ciper je v EU. Velja prost pretok kapitala, itn. Lichtenstein pa ni.
Primerjat Janšo in Golobiča&co. je totalno mimo! Kje ima Janša račune na Cipru in delež katerega koli podjetja! Ko bo imel Janša toliko premoženja, kot jih imajo "komunisti", potem bom rekel, da so vsi isti! Da pa se zdaj vsedejo na ene arhivske dokumente in je zdaj takšna katastrofa, kot da nas je doletel cunami, je pa že malo smešno! Umirte se, ker s tem dejanjem ni nikoga okral! In tu se ne gre za Janšo ampak se gre za stranko SDS. V tem momentu, ko se novinarji ukvarjajo s tem, kdo je kaj napisal, so se odprli novi računi na Cipru! Srečno Kekci!
sporočil: 103
Zadnja sprememba: anon-251186 24.02.2011 14:00
zakaj se nasproti levim lopovom postavljajo patološki osebki kot so
janša, grims, jerovšek, černač, irglova, marinič, tanko... ki pri
svojem pohodu na oblast ne premorejo enega dobrega predloga ampak
odkrito uporabljajo smrdljive taktike s prirejanjem arhivskih
dokumentov, manipuliranjem z anketami, arheološkimi raziskovanji
grobišč, obiskovanjem trgovcev s človeškimi organi... pa še
izgledajo kot neka Adams Family.a je vse skupaj bolan vic?
zakaj Slovenija ne premore ene normalne desnice kot zdrave alternative lopovom, ki so trenutno na oblasti?
sporočil: 13.676
Zadnja sprememba: Gustl 24.02.2011 14:10
Ta Janša je res neverjeten. Ko me že ima, da stisnem zobe in grem
po ene desetih letih spet na volitve in ga obkrožim, da se znebimo
KGB woslov, spet začne bluzit.Zakaj ne more bit tiho, kot je bil leta 2004, počaka na volitve, prevzame oblast potem pa naj ustanovi zaradi mene 5 komisij in naj cele dneve sedijo v arhivu.
Klinc, če se ne prikaže kakšna liberalna stranka, bom šel direkt Žerjava volit (kukrkol je to skregan z liberalno logiko). V intervjuju v zadnji sobotni prilogi (al Objektivu?) je povedal samo dve neumnosti, kar je za našega politika prav spodbudno. Pa še te dve mu kot "kmetu" in kristjanu ne moreš zamerit.
sporočil: 21.898
zakaj Slovenija ne premore ene normalne desnice kot zdrave alternative lopovom, ki so trenutno na oblasti?ker ne premore normalnih desničarjev?
sporočil: 473
Simona, tvoji članki so zakon! "...Itak so vsi isti..." Resnično je
problem v tem, ko bodo prišle volitve, ne bomo imeli koga volit.
Sedaj je na široko odprt prostor za kakšno novo, ampak zares novo
stranko.
sporočil: 257
Meni je poplnoma jasno, da bi vsako kaznivo dejanje moralo biti
sankcionirano, ne glede na to, kdo ga je naredil. Pri nas pa se že
leta z različnih pozicij opozarja na napake, epiloga pa nikakor ni,
pa čeprav gre, kot navajate za očitno zelo velike grehe. Naše
pravosodje pa temu ni doraslo, z vsemi dosedanji pravosodnimi
ministri ne. Morebiti bi veljalo razmisliti o tem, da sodišča
razpustimo in sodstvo pogodbeno uredimo z katero od Evropskih
držav, sicer pa nas že prekašajo tudi neevropske države, na primer
Hrvaška.
Prava ironija pa je, da nepripet pas v avtomobilu plačamo kazen, medtem ko prej omenjenim ne more nihče ničesar, pa čeprav nam že ustava garantira, da smo pred zakonom vsi enaki.
Morebiti bi bil kvalitetnejši in predvsem uspešnejši robot, kot pa slovenski sodnik???
Prava ironija pa je, da nepripet pas v avtomobilu plačamo kazen, medtem ko prej omenjenim ne more nihče ničesar, pa čeprav nam že ustava garantira, da smo pred zakonom vsi enaki.
Morebiti bi bil kvalitetnejši in predvsem uspešnejši robot, kot pa slovenski sodnik???
sporočil: 9.501
Zadnja sprememba: anon-101299 24.02.2011 14:06
[simona2]
> [vlado07]
> Takega pogroma nad JJ še nisem videl. Ko pa je Kresal naredila skupaj s Senico en kup škandalov pa nič. Kje si Simona -najlažje je reč vsi so enaki in dat v isti koš tiste ki nam kradejo in se nam na TV smejijo (Kresal, Janković). Namreč problem s dokumenti ni tako velik- gre za zaporedje datumov ,ki pa predsednika ne reši, ker so tu še drugi dokazi. Senica-Kresal-Janković itd. pa kradejo vsem nam- in to bomo vsi plačali.
sori, kar se tiče Financ - Kresal NPU - pri nas velika afera, Dimic hiša, velika afera, Turk Ertl, smo bili proti; Jankovič parcele - veliak afera; bavčar - afera že odkar je prezel Kolinsko in ne Droge - veliko pred svojim tajkunskim časom; pa lahko naštevam v nedogled -- tako, da please -- ne posploševati pri Financah
kakšna afera je tole? bolš bit tiho in se pripravljat na prevzem mandata?
Ob aktivni in dejavni hordi Isailovićev,Zemljaričev,Miklavčičev,Perčičev v ozadju..?
ma idite žurnalisti nekam....
premje je politik in to kar se gre Janša trenutno je seveda politika.Prvič ga je nomenklatura ob pomoči horde zatiranih zjebala.Drugič ga ne bo.
PS:Nalogo vladati imajo trenutno eni drugi.Tisti,ki ste jih Financarji 21.9.2008 volili (menda s stisnjenimi zobmi).Janša nima tu nobene vloge...
sporočil: 2.567
[0219K21]Ko imajo opravka z nekom, kot sem jaz, navadni smrtnik torej, so vsi isti.
> [shevchenko]
> Itak so vsi isti.
>
> Itak so vsi isti.
>
> Itak so vsi isti.
Seveda niso.
sporočil: 2.252
[Gustl]a lahk ne Žerjava -- k to pa je največja katastofa -- ta je še mal ne preveč pameten
Ta Janša je res neverjeten. Ko me že ima, da stisnem zobe in grem po ene desetih letih spet na volitve in ga obkrožim, da se znebimo KGB woslov, spet začne bluzit.
Zakaj ne more bit tiho, kot je bil leta 2004, počaka na volitve, prevzame oblast potem pa naj ustanovi zaradi mene 5 komisij in naj cele dneve sedijo v arhivu.
Klinc, če se ne prikaže kakšna liberalna stranka, bom šel direkt Žerjava volit (kukrkol je to skregan z liberalno logiko). V intervjuju v zadnji sobotni prilogi (al Objektivu?) je povedal samo dve neumnosti, kar je za našega politika prav spodbudno. Pa še te dve mu kot "kmetu" in krščanu ne moreš zamerit.
sporočil: 2.363
[vitara]Simona a take vernike si imela v mislih? :)
Janša je pravi BOREC proti levi dildo mafiji, ki krade in siromaši državo. Bravo Janša ne se jim pustiti, bolj, ko sikajo bolj ti raste podpora med ljudmi.Zmaga na volitvah zagotovljena, saj tile zadrogiranci so že večino ljudi spravili na rob eksistence.
sporočil: 210
Ne mislim replicirat nikoga ampak to bi še rad dodal! Naj se Janša
umiri s temi arhivi in preteklosti, ker "komunisti" iz dneva v dan
kažejo, da so nesposobni in ne rabi on tega dokazovat! Meni je
dovolj, da drugorazredni podpira KGB anarhijo! Ajde!
sporočil: 14.015
Zato je pa edino upanje za napredek v odstranitvi vse stare
politike, ne glede na barve so vsi iz iste zgodbe. Kolateralne
žrtve so pri tem manj pomembne. Dokler pa bodo vsi besno branili
"naše" ne moremo priti nikamor!
sporočil: 4.602
Ko je bil Janša na Tajvanu je bila izvrstna priložnost, da bi SDS
izvedla izredni kongres in izvolila novo vodstvo. Tako pa bomo
Janšo gledali še naslednjih 20 let (na slabih 20 let podlage) na
čelu stranke. Groza.
dronyx.wordpress.com...ngres-sds/
dronyx.wordpress.com...ngres-sds/
sporočil: 11.230
[0219K21]hja.. na načelni ravni je njuna šlamparija podobna. z eno samo morda ne tako zelo pomembno razliko.
Spoštovana gospa Simona,
GG je svojo napako storil v času, ko je bil napaden ali se je čutil napadenega. Kot tak se je očitno branil na način, ki, čeravno ni hvale vreden, vendarle predstavlja nekaj kar niti na sodišču obdolženemu ne štejejo v zlo.
Janša je, nasprotno, svojo manipulacijo z resnico izvedel "v napadu".
Veste, če boste enačili vse skupaj se bo klavrno končalo, saj bo izpadlo, da so vsi enaki. Pa niso!
Golobič je inštitucijam svoj kos ultre prijavil, a se je uštel pri pošteni vrednosti deleža. zavestno pa je lagal plebsu (in to bi ga moralo koštati položaja, a ga ni... )
Janša pa je dejansko (ne on direktno, a je predstavnik stranke) vzel nekaj dokumentov iz arhiva, jih poljubno sparil skupaj, in jih skušal prodat kot kronski dokaz predsednikove vpletenosti v lumparijo v velikovcu. in zdaj ko so ugotovili, da je kronski dokument.. fabrrikacija.. pa je pomembno, da so sestavni deli "pristni" In to Janeza ne bo koštalo položaja (pa bi ga moralo).
Mi je pa janezova retorika blazno všeč. res. Tako JosipBrozTitovsko deluje. "V sloveniji je notranji sovražnik. ligenj, hobotnica ki svoje lovke vtika v vse pore življenja. Dokler bo ta mehkužec živ, ne bo sonca za slovenijo. zato se je treba borit, pa če vse crkne.... " (Tito bi rekel:"Drugovi, situacija je veoma složena. Ima neprijatelja ovde u zemlji, a boga mi i šire. Treba poduzeti sva sredtsva, da se obrane tekovine bratsva i jedinstva")
Pa jebela cesta, sej zvenita enako. le okoliščine so malo drugačne.
sporočil: 21.898
Kul, povej, če najdeš še kej tazga, meni se ne da iskat naokol, kdo ima še kak miligram pameti od bodočih kandidatov.ne vem no, žerjav je populist v rangu kahla in jelke.
[simona2]
> [Gustl]
> Ta Janša je res neverjeten. Ko me že ima, da stisnem zobe in grem po ene desetih letih spet na volitve in ga obkrožim, da se znebimo KGB woslov, spet začne bluzit.
>
> Zakaj ne more bit tiho, kot je bil leta 2004, počaka na volitve, prevzame oblast potem pa naj ustanovi zaradi mene 5 komisij in naj cele dneve sedijo v arhivu.
>
> Klinc, če se ne prikaže kakšna liberalna stranka, bom šel direkt Žerjava volit (kukrkol je to skregan z liberalno logiko). V intervjuju v zadnji sobotni prilogi (al Objektivu?) je povedal samo dve neumnosti, kar je za našega politika prav spodbudno. Pa še te dve mu kot "kmetu" in krščanu ne moreš zamerit.
a lahk ne Žerjava -- k to pa je največja katastofa -- ta je še mal ne preveč pameten
Morda to celo ni slabo. Golobiču in JJ ne moreš očitat, da nista brihtna, pa glej kaj s to svojo pametjo počneta.
sporočil: 17.846
[Gustl]Pa ne, da ju tudi ti enačiš?!!!
> [simona2]
> > [Gustl]
> > Ta Janša je res neverjeten. Ko me že ima, da stisnem zobe in grem po ene desetih letih spet na volitve in ga obkrožim, da se znebimo KGB woslov, spet začne bluzit.
> >
> > Zakaj ne more bit tiho, kot je bil leta 2004, počaka na volitve, prevzame oblast potem pa naj ustanovi zaradi mene 5 komisij in naj cele dneve sedijo v arhivu.
> >
> > Klinc, če se ne prikaže kakšna liberalna stranka, bom šel direkt Žerjava volit (kukrkol je to skregan z liberalno logiko). V intervjuju v zadnji sobotni prilogi (al Objektivu?) je povedal samo dve neumnosti, kar je za našega politika prav spodbudno. Pa še te dve mu kot "kmetu" in krščanu ne moreš zamerit.
>
> a lahk ne Žerjava -- k to pa je največja katastofa -- ta je še mal ne preveč pameten
Morda to celo ni slabo. Golobiču in JJ ne moreš očitat, da nista brihtna, pa glej kaj s to svojo pametjo počneta.
sporočil: 80
Bravo Simona!
"Nihče od teh ljudi ne bi smel biti državnik in vse te primere bi bilo treba sankcionirati."
Tale stavek bi bilo potrebno 3x podčrtati, ker je logičnen odgovor vsem "napakam in malomarnostim" teh dinozavrov, ki že 20 let mendrajo po nas.
"Nihče od teh ljudi ne bi smel biti državnik in vse te primere bi bilo treba sankcionirati."
Tale stavek bi bilo potrebno 3x podčrtati, ker je logičnen odgovor vsem "napakam in malomarnostim" teh dinozavrov, ki že 20 let mendrajo po nas.
sporočil: 368
tudi moje mnenje je, da bi bilo potrebno počistiti s celotno
politično opcijo.... z leve in desne....
vsepovsod samo koritniki
vsepovsod samo koritniki
sporočil: 10.224
[0219K21]Golobičev podrepnik že brani svojega führerja.
GG je svojo napako storil v času, ko je bil napaden ali se je čutil napadenega. Kot tak se je očitno branil na način, ki, čeravno ni hvale vreden, vendarle predstavlja nekaj kar niti na sodišču obdolženemu ne štejejo v zlo.
[0219K21]
> [Gustl]
> Morda to celo ni slabo. Golobiču in JJ ne moreš očitat, da nista brihtna, pa glej kaj s to svojo pametjo počneta.
Pa ne, da ju tudi ti enačiš?!!!
Seveda ju, ampak mene zanima predvsem Mercator zgodba, kar je tudi osnovni point Simoninega teksta. Aktualna zgodba samo kaže, da so vsi skupaj eni wosli.