Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Türk naj Janši ne da še ene priložnosti
sporočil: 10.647
Zadnja sprememba: kzupanc 24.02.2011 12:06
Tuerk je lažnivec, pa kakorkoli so priredili tiste brezvezne
papirje.Sicer imam pa dovolj sranja, na vrsti je DRŽAVLJANSKI UPOR IN NEPOKORŠČINA!
Aja...naj grejo pa zmeljejo še tisti preostanek gradiva, če so ga po 1990 že 95%.
sporočil: 1.234
Janša ima "permanentno dovolilnico" za laganje. Podelili so mu jo
njegovi zvesti vojščaki. Še ko prizna, da je lagal, mu (edino) tega
simpatizerji ne verjamejo (beri spodnje komentarje). Ostali pa tako
ali tako že dolgo vemo kakšen je in ga kot takšnega tudi primerno
cenimo.
sporočil: 2.807
Dal jo je GGju, dal jo je sebi, verjetno jo bo dal, kot kaže tudi
JJju.
Očitno pri nas nihče iz pisane politične mavrice ne dojame, kaj je to morala in integriteta, sicer bi lahko odstopali kar po vrsti.
Očitno pri nas nihče iz pisane politične mavrice ne dojame, kaj je to morala in integriteta, sicer bi lahko odstopali kar po vrsti.
sporočil: 2.474
Zadnja sprememba: anon-185653 24.02.2011 12:09
Kdaj se bomo znebili vseh teh levih in desnih cirkusantov in dobili
normalne politike?Vprašanje je retorične narave.
ZM
sporočil: 256
Slovenska zgodba postaja vse bolj podobna Šeherzadini pravljici.
1001 laž, 1001 kraja za posvečene vse z bianco dovolilnico.. žalost
sporočil: 6.934
Zadnja sprememba: anon-124452 24.02.2011 12:00
Ali naj Türk tudi Janši da še eno priložnost?Kakšno neumno vprašanje v naslovu prispevka.
Za predsednika Türka je zadeva končana,piše malo naprej.
Pa saj mu jo je dal, ne bo tožil Ivana.
Če se valjaš s svinjami ostaneš vedno usran.
ali drugače povedano:
Ne kregaj se z bedakom, morda ljudje ne bodo videli razlike.
Se ne splača.
sporočil: 292
Enkrat sem na tv poslusal vrhunskega predavatelja na fakulteti za
politicne vede. Dejal je, da posten in resnicoljuben politik
prakticno ne obstaja. Tudi tisti, ki posteni pridejo v politiko
postanejo s casom taksni, zato je zamenjava politicnih obrazov
nujna in pozitivno vpliva na vse dejavnike. Optimum bi bil nekje na
8 let. Pri nas pa iste obraze gledamo ze 20 let in verjemite, da so
vecinoma vsi med seboj prijatelji ko ugasnejo kamero. Pri delitvi
sedijo za isto mizo in vse je vec ali manj predstava za mnozice.
sporočil: 482
Türk se je za Mladino že opredelil glede jajčka: "Politiki Janeza
Janše je treba reči ne. Dovolj je tranzicijske navlake."
sporočil: 159
Ali naj Türk tudi Janši da še eno priložnost?
Na to vprašanje lahko najbolje odgovori predsednik sam.
Zase vem, da nobenemu v trenutni vladni garnituri ne dam druge priložnosti...(celotna zadeva je politični "poden od podna": namesto,da se sploh kdo ukvarja z gospodarskimi klicaji in vprašaji, se trenutna medijska debata na nivoju kdo naj komu da "še eno šanso" vleče kot jara kača naravnost v absurd...odklop:-)
Na to vprašanje lahko najbolje odgovori predsednik sam.
Zase vem, da nobenemu v trenutni vladni garnituri ne dam druge priložnosti...(celotna zadeva je politični "poden od podna": namesto,da se sploh kdo ukvarja z gospodarskimi klicaji in vprašaji, se trenutna medijska debata na nivoju kdo naj komu da "še eno šanso" vleče kot jara kača naravnost v absurd...odklop:-)
sporočil: 187
mislim da je laž Golobiča neprimerljivo večja, kot pa tole od
SDSja, kar je že težko poimenovati laž. Pravzaprav to sploh ni laž,
je le malomarnost ali pa naklepno izbiranje dokumentov. To pa se ne
more primerjati z lažjo!
sporočil: 2.114
[novica]Izbira je, kakršna je. Na to ti pač nimaš vpliva, razen če se sam angažiraš. Zato pač izbereš najboljše med najslabšimi. Izbrati nič, ker je slaba izbira, je zame idiotizem. Pripomore lahko le k slabšemu stanju in nič drugega.
> [s69t]
> > [novica]
> > > [s69t]
> > > lepo povejta, da bosta še najbolj zadovoljna, če KGB ob pomanjkanju drugih izbir, razen JJ, dobi še drugi mandat do 2016, in dajta že mir
> >
> > jaz bom najbolj zadovoljen, če ob pomanjkanju druge izbire, ij na naslednjih volitvah premočno zmaga ob 20 procentni volilni udeležbi. in potem čez štiri leta ob pomanjkanju druge izbire kgb premočno premaga ij ob astronomski 12 procentni udeležbi....vse tako naprej dokler ta bagra ne izgubi zadnje trohice kredibilnosti in jih začnejo volivci po ulicah pljuvat in brcat kot šugave pse.
> > novica
>
> kar si napisal, je pot v obdobje pred letom 1990, če želite tako, prosim, samo izvolite, oblast ima najrajši ovce, ki jim sploh ni treba formalno vzeti volilne pravice
in kaj iz te bedne izbire med partijami je po tvoje tisto, kar nas bo popeljalo v prihodnost? ali, če vprašam drugače, kaj iz te bedne trgovine, naj volilec kupi, da ne bo izpadel ovca?
novica
sporočil: 1.018
Zadnja sprememba: anon-238591 24.02.2011 12:04
Je moralno prezreti tisoče nedolžnih civilnih žrtev in jih označiti
za drugarazredno temo? Prav gotovo ne.Je moralno fabricirati dokumente, ki očrnijo posazemnika? Ki, nenazadnje, očrnijo funkcijo predsednika in državo samo? Tudi ne?
Je moralno, da se za svoje napake ne opravičimo? Nikakor.
Je to pomembno za našo prihodnost? Na prvi pogled ne. Vendar, kako naj gradimo prihodnost v popolni odsotnosti morale? Teh temljev nimamo že 20 let in v tej situaciji očitno nimamo liderja, ki bi lahko začel delati na teh temeljih.
sporočil: 708
Aristokrat, tranzicijska navlaka je vsa z leve strani, prej
komunisti, sedaj lažnivci in lopovi!
sporočil: 353
[novica]Problem je samo ta, da se bodo tile pajaci sklicevali na voljo ljudstva, tudi če bosta na volitve prišla samo dva volilca. Že zdaj bi bil koristen kakšen poteg ročice za vodo na WCju.
jaz bom najbolj zadovoljen, če ob pomanjkanju druge izbire, ij na naslednjih volitvah premočno zmaga ob 20 procentni volilni udeležbi. in potem čez štiri leta ob pomanjkanju druge izbire kgb premočno premaga ij ob astronomski 12 procentni udeležbi....vse tako naprej dokler ta bagra ne izgubi zadnje trohice kredibilnosti in jih začnejo volivci po ulicah pljuvat in brcat kot šugave pse.
novica
sporočil: 2.855
[zupancicm]To se tudi sam sprašujem. Glede na to, da so finacirani iz proračuna in imajo zagotovljene solidne finančne vire za svoje delovanje pa sem mnenja da bomo ta cirkus gledali še najmanj naslednjih 20 let. Tudi ti, ki so v parlamentu nimajo radi konkurence, saj bi sicer denar ki ga ta država namenja za financiranje strank dobile tudi neparlamentarne stranke.
Kdaj se bomo znebili vseh teh levih in desnih cirkusantov in dobilo normalne politike?
Vprašanje je retorične narave.
ZM
sporočil: 5.518
Druge priložnosti ni, ker bo ljudstvo s protesti poskrbelo, da se
vladajoča garnitura odstrani.
V redakciji Financ odkrito navijate za SDS in Ivana. Tukaj ni
nobenega dvoma!!!
Zakaj nihče v prispevku ne omeni vsaj tega dejstva, da v primeru laganja Golobiča ne gre za kaznivo dejanje in v primeru Ivana Janše imamo opraviti z več kaznivimi dejanji naenkrat, ki se preganjajo po uradni dolžnosti.
Kako sploh lahko primerjate ta dva dejanja????
A ste vi malo navijaški ali kaj??????
Zakaj nihče v prispevku ne omeni vsaj tega dejstva, da v primeru laganja Golobiča ne gre za kaznivo dejanje in v primeru Ivana Janše imamo opraviti z več kaznivimi dejanji naenkrat, ki se preganjajo po uradni dolžnosti.
Kako sploh lahko primerjate ta dva dejanja????
A ste vi malo navijaški ali kaj??????
sporočil: 195
Janša je dobil že tako preveč priložnosti, kot seveda tudi vsi
ostali veleumni slovenski politiki. Same črne ovce imamo v
parlamentu.
sporočil: 14.015
Jasno je, da Janez iz Jajca ne more iz svoje kože, ena priložnost
več ali manj. Koliko pa jih je že imel v zadnjih 20 letih!?
sporočil: 2.474
Zadnja sprememba: anon-185653 24.02.2011 12:18
[terminator]Jaz sem bolj optimističen: forum.finance.si/?m=...004&single :-)
... pa sem mnenja da bomo ta cirkus gledali še najmanj naslednjih 20 let.
ZM
Zadnja sprememba: anon-124452 24.02.2011 12:19
[renegade22]Mater si ti nekaj naplozal! Tako, od srca, kot pravi pripadnik svojega idola!!!
mislim da je laž Golobiča neprimerljivo večja, kot pa tole od SDSja, kar je že težko poimenovati laž. Pravzaprav to sploh ni laž, je le malomarnost ali pa naklepno izbiranje dokumentov. To pa se ne more primerjati z lažjo!
Saj vem da ti je jasno, pa kljub temu ti ponovim:
GG je lagal novinarjem, ko je imel uradno vse prijavljeno in lepo popisano. Njegova laž je moralnega pomena.
IJ je zlimal tri časovno različne dokumente, prikazal kot enega, in lažno pripisal predsedniku Turku.
Potem je šel pred TV kamere in Turka imenoval za lažnivca.
Oboje se preganja po uradni dolžnosti.
To ni primerljivo, razen če veliki fuerer tako ne ukaže.
sporočil: 17.846
[samo2005]Temu predavatelju jaz mirno pljunem v ksiht!!!
Enkrat sem na tv poslusal vrhunskega predavatelja na fakulteti za politicne vede. Dejal je, da posten in resnicoljuben politik prakticno ne obstaja. Tudi tisti, ki posteni pridejo v politiko postanejo s casom taksni, zato je zamenjava politicnih obrazov nujna in pozitivno vpliva na vse dejavnike. Optimum bi bil nekje na 8 let. Pri nas pa iste obraze gledamo ze 20 let in verjemite, da so vecinoma vsi med seboj prijatelji ko ugasnejo kamero. Pri delitvi sedijo za isto mizo in vse je vec ali manj predstava za mnozice.
sporočil: 1.832
[jakap80]A bele so pa ostale zunaj??
Janša je dobil že tako preveč priložnosti, kot seveda tudi vsi ostali veleumni slovenski politiki. Same črne ovce imamo v parlamentu.
sporočil: 502
Jaz tudi čisto đabe povem, da me petelinji boj med Janezom in
Slajmijem I. ganejo toliko kot govorice, da med Angelino in Bradom
spet škriplje. Tole dr(e)kanje dveh petelinov me kot
davkoplačevalko hvala bogu stane 0 eura. Zaradi mene se lahko
prestavita v ring, odvržeta krpice, se povaljata v blatu - recimo v
Stožicah - koga briga.
Golobičevo ultra drkanje po moji denarnici, me je pa že stalo, pa še me bo. Meni dol visi, komu Slajmi tala odpustke. Golobič naj se skine z moje denarnice, potem pa zaradi mene, če si z vrhovno komunjaro padeta v objem, se zaližeta, pa skupaj v Janševo vudu lutko igle zabadata.
Zblojenčki, eni in drugi. V otroškem vrtcu bi jih imeli na posebnem oddelku...
LP, Romy
Golobičevo ultra drkanje po moji denarnici, me je pa že stalo, pa še me bo. Meni dol visi, komu Slajmi tala odpustke. Golobič naj se skine z moje denarnice, potem pa zaradi mene, če si z vrhovno komunjaro padeta v objem, se zaližeta, pa skupaj v Janševo vudu lutko igle zabadata.
Zblojenčki, eni in drugi. V otroškem vrtcu bi jih imeli na posebnem oddelku...
LP, Romy