Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Upor proti protikadilskemu zakonu

Strani: 1 2 3 4

anon-239951 sporočil: 1.832
[#1058132] 11.01.11 20:51 · odgovor na: anon-202104 (#1058122)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-239951 11.01.2011 20:55
[jani639]
> [FIN-381227]
> > drugače pa čik razpade v nekaj dneh ker je organski..sam tok,v vednost
>
> Hvala bogu, da filtri ne razpadejo tako hitro......Tako te lahko filtriram kar nekaj časa..Če pa želiš pomoč, sem na voljo, zares!!!Jo potrebuješ!
>
> P.s. Nagradno vprašanje. Čeprav imajo avtomobili vgrajen peplnik, se naslednjič ko boš stal pred semaforjem spomni name in poglej na cesto ( posebno ko zavijaš na levo- to je zato ker imamo volan na levi, veš)in kaj boš videl? Bingo!!.Vedel sem, da boš pravilno uganil.
> Ne gre?
> Nudim prvo pomoč.Če ne boš uganil, vprašaj pometače v mestu, česa največ pomete na cestah in pločnikih!

čeprav je nožu mesto v predalu vsake toliko časa koga do smrti poškodujejo,zato je najbolje nože prepovedat...
drgač pa, ubogi pometači..še sreča da so čiki po tleh,drgač bi bili brezposelni..

v bistvu res nucam pomoč..en jur evrov bi mi prav fajn pršu..boš pomagal?

loh je druge ljudi sekirat,zajebavat,to zna vsak idiot,kupi človeku čevlje,pelji ga na večerjo..ee, to pa ne!!!
Denar si moraš zaslužit.Kar tako podarjen kvari ljudi, to bi bilo pa zate že preveč( si predstavljaš kvariti pokvarjeno?) Ti pa lahko podarim skoraj nove planinske čevlje ( aja št.43), ki me žulijo. Da se boš nadihal svežega zraka, ta zatohlost že škodi!!
[#1058134] 11.01.11 20:52 · odgovor na: anon-214372 (#1058123)
Odgovori   +    0
[naporen]
Laganje in zavajanje, še posebej javno (pa naj bo zavedno ali iz nepoučenosti) je za mene eden največjih grehov. Zato jaz pravim spoved.

Kaj si pa želel povedati ti, pa ne bi vedel.
Da tudi ti zavajaš!
čarli sporočil: 13.178
[#1058135] 11.01.11 20:53 · odgovor na: anon-202104 (#1058125)
Odgovori   +    0
[jani639]
> [dorki22]
> Ja v redu, boš lahko sam travco zrihtal, tako orto. Jaz ne morem, je kaznivo.
>
> p.s. ja, ne samo reakcije, orientacija, sposobnost adaptiranja...tisti avtek, ko ima zadaj une mini kolce :o)

kaj vse je kaznivo,ej....pa ne boš zdej zarad malenkosti scagu?pa mene v delikt naganju?sej nisem jaz tist ki trdi da je trava neškodljiva za vožnjo...jaz samo trdim da je alko veliko manj škodljiv kot trava,dec it!
A vidiš kako obračaš besede. A sem kdaj napisal, da je trava neškodljiva za vožnjo? In to, če pri tebi alkohol manj škoduje kot mamila ne pomeni, da pri nekomu drugemu enako. No pa saj tebi se itak ne da nič dopovedati, ker pač imaš že vse popredalčkano...
anon-202104 sporočil: 4.404
[#1058142] 11.01.11 21:02 · odgovor na: anon-239951 (#1058132)
Odgovori   +    4
[FIN-381227]
> [jani639]
> > [FIN-381227]
> > > drugače pa čik razpade v nekaj dneh ker je organski..sam tok,v vednost
> >
> > Hvala bogu, da filtri ne razpadejo tako hitro......Tako te lahko filtriram kar nekaj časa..Če pa želiš pomoč, sem na voljo, zares!!!Jo potrebuješ!
> >
> > P.s. Nagradno vprašanje. Čeprav imajo avtomobili vgrajen peplnik, se naslednjič ko boš stal pred semaforjem spomni name in poglej na cesto ( posebno ko zavijaš na levo- to je zato ker imamo volan na levi, veš)in kaj boš videl? Bingo!!.Vedel sem, da boš pravilno uganil.
> > Ne gre?
> > Nudim prvo pomoč.Če ne boš uganil, vprašaj pometače v mestu, česa največ pomete na cestah in pločnikih!
>
> čeprav je nožu mesto v predalu vsake toliko časa koga do smrti poškodujejo,zato je najbolje nože prepovedat...
> drgač pa, ubogi pometači..še sreča da so čiki po tleh,drgač bi bili brezposelni..
>
> v bistvu res nucam pomoč..en jur evrov bi mi prav fajn pršu..boš pomagal?
>
> loh je druge ljudi sekirat,zajebavat,to zna vsak idiot,kupi človeku čevlje,pelji ga na večerjo..ee, to pa ne!!!

Denar si moraš zaslužit.Kar tako podarjen kvari ljudi, to bi bilo pa zate že preveč( si predstavljaš kvariti pokvarjeno?) Ti pa lahko podarim skoraj nove planinske čevlje, ki me žulijo. Da se boš nadihal svežega zraka, ta zatohlost že škodi!!

a jebi ga,kot sem napisal..lahko je druge jebat...

planiske čevlje imam takorekoč nove,planika turnišče,št 46...tud mene so mal tišal,pa sem jih razhodil..po treh infarktih in mož. kapi pri kateri sem lep čas imel desno polovico telesa neuporabno...ni slabo,a?
zopet posploševanje..nekatere podarjeno res kvari,drugi s(m)o hvaležni in celo poskušajo po svojih močeh vračati..nehi že posploševat!

evo ti neki da boš skočil(in drugi takoimenovani naprednjaki) do stropa....dejmo prepovedat splav!!
razlog?huh, zelo velik..dokazi so vsaj tok trdi kot pri kajenju..

www.abortionbreastcancer.com/

www.dianedew.com/aborcanc.htm

breastcancer.about.c...-pills.htm
[#1058144] 11.01.11 21:04 · odgovor na: (#1058138)
Odgovori   +    4
[dorki22]
V bistvu si ti prvi Čarlija rival v delikt s heroinom, sam si že pozabu, knede?

P:vedno bolj počasen za volanom.

Se spomnim včasih sem kadeta nabijal do 180 po klancu dol na AC proti Senožečam, volan se je pajtlal, srce nabijalo, nori časi. Danes verjetno ne bi ponovil tega.

Ja morem scagat, če pa je kaznivo. Na sodišče si pa res ne želim. A boš ti policaju razložil, da sva samo testirala teorije?

komot, ker ni javno cestišče...

zdej pa dr. house..
[#1058148] 11.01.11 21:11 · odgovor na: anon-202104 (#1058142)
Odgovori   +    0
[jani639]
> [FIN-381227]
> > [jani639]
> > > [FIN-381227]
> > > > drugače pa čik razpade v nekaj dneh ker je organski..sam tok,v vednost
> > >
> > > Hvala bogu, da filtri ne razpadejo tako hitro......Tako te lahko filtriram kar nekaj časa..Če pa želiš pomoč, sem na voljo, zares!!!Jo potrebuješ!
> > >
> > > P.s. Nagradno vprašanje. Čeprav imajo avtomobili vgrajen peplnik, se naslednjič ko boš stal pred semaforjem spomni name in poglej na cesto ( posebno ko zavijaš na levo- to je zato ker imamo volan na levi, veš)in kaj boš videl? Bingo!!.Vedel sem, da boš pravilno uganil.
> > > Ne gre?
> > > Nudim prvo pomoč.Če ne boš uganil, vprašaj pometače v mestu, česa največ pomete na cestah in pločnikih!
> >
> > čeprav je nožu mesto v predalu vsake toliko časa koga do smrti poškodujejo,zato je najbolje nože prepovedat...
> > drgač pa, ubogi pometači..še sreča da so čiki po tleh,drgač bi bili brezposelni..
> >
> > v bistvu res nucam pomoč..en jur evrov bi mi prav fajn pršu..boš pomagal?
> >
> > loh je druge ljudi sekirat,zajebavat,to zna vsak idiot,kupi človeku čevlje,pelji ga na večerjo..ee, to pa ne!!!
>
> Denar si moraš zaslužit.Kar tako podarjen kvari ljudi, to bi bilo pa zate že preveč( si predstavljaš kvariti pokvarjeno?) Ti pa lahko podarim skoraj nove planinske čevlje, ki me žulijo. Da se boš nadihal svežega zraka, ta zatohlost že škodi!!

a jebi ga,kot sem napisal..lahko je druge jebat...

planiske čevlje imam takorekoč nove,planika turnišče,št 46...tud mene so mal tišal,pa sem jih razhodil..po treh infarktih in mož. kapi pri kateri sem lep čas imel desno polovico telesa neuporabno...ni slabo,a?
zopet posploševanje..nekatere podarjeno res kvari,drugi s(m)o hvaležni in celo poskušajo po svojih močeh vračati..nehi že posploševat!

evo ti neki da boš skočil(in drugi takoimenovani naprednjaki) do stropa....dejmo prepovedat splav!!
razlog?huh, zelo velik..dokazi so vsaj tok trdi kot pri kajenju..

www.abortionbreastcancer.com/

www.dianedew.com/aborcanc.htm

breastcancer.about.c...-pills.htm
Nič ne posplošujem. Čisto vse se nanaša nate. Vendar pa mi je sedaj skoraj malo žal,da sem poskušal debatirati s teboj, čeprav za razliko od tebe nisem nič žalil niti te kam pošiljal...Jah , oprosti no, nisem vedel.....A tisto z IQ je bilo prej??
[#1058353] 12.01.11 03:07 · odgovor na: (#1058352)
Odgovori   +    4
[dorki22]
Ne zato, omogočal si/bi uživanje. To je kaznivo, ne prekršek.

ne,jaz sem izzival..

kokr vem posest za lastno uporabo ni kazniva..
[#1058354] 12.01.11 03:14 · odgovor na: anon-239951 (#1058148)
Odgovori   +    4
[FIN-381227]
> [jani639]
> > [FIN-381227]
> > > [jani639]
> > > > [FIN-381227]
> > > > > drugače pa čik razpade v nekaj dneh ker je organski..sam tok,v vednost
> > > >
> > > > Hvala bogu, da filtri ne razpadejo tako hitro......Tako te lahko filtriram kar nekaj časa..Če pa želiš pomoč, sem na voljo, zares!!!Jo potrebuješ!
> > > >
> > > > P.s. Nagradno vprašanje. Čeprav imajo avtomobili vgrajen peplnik, se naslednjič ko boš stal pred semaforjem spomni name in poglej na cesto ( posebno ko zavijaš na levo- to je zato ker imamo volan na levi, veš)in kaj boš videl? Bingo!!.Vedel sem, da boš pravilno uganil.
> > > > Ne gre?
> > > > Nudim prvo pomoč.Če ne boš uganil, vprašaj pometače v mestu, česa največ pomete na cestah in pločnikih!
> > >
> > > čeprav je nožu mesto v predalu vsake toliko časa koga do smrti poškodujejo,zato je najbolje nože prepovedat...
> > > drgač pa, ubogi pometači..še sreča da so čiki po tleh,drgač bi bili brezposelni..
> > >
> > > v bistvu res nucam pomoč..en jur evrov bi mi prav fajn pršu..boš pomagal?
> > >
> > > loh je druge ljudi sekirat,zajebavat,to zna vsak idiot,kupi človeku čevlje,pelji ga na večerjo..ee, to pa ne!!!
> >
> > Denar si moraš zaslužit.Kar tako podarjen kvari ljudi, to bi bilo pa zate že preveč( si predstavljaš kvariti pokvarjeno?) Ti pa lahko podarim skoraj nove planinske čevlje, ki me žulijo. Da se boš nadihal svežega zraka, ta zatohlost že škodi!!
>
>
> a jebi ga,kot sem napisal..lahko je druge jebat...
>
> planiske čevlje imam takorekoč nove,planika turnišče,št 46...tud mene so mal tišal,pa sem jih razhodil..po treh infarktih in mož. kapi pri kateri sem lep čas imel desno polovico telesa neuporabno...ni slabo,a?
> zopet posploševanje..nekatere podarjeno res kvari,drugi s(m)o hvaležni in celo poskušajo po svojih močeh vračati..nehi že posploševat!
>
> evo ti neki da boš skočil(in drugi takoimenovani naprednjaki) do stropa....dejmo prepovedat splav!!
> razlog?huh, zelo velik..dokazi so vsaj tok trdi kot pri kajenju..
>
> www.abortionbreastcancer.com/
>
> www.dianedew.com/aborcanc.htm
>
> breastcancer.about.c...-pills.htm

Nič ne posplošujem. Čisto vse se nanaša nate. Vendar pa mi je sedaj skoraj malo žal,da sem poskušal debatirati s teboj, čeprav za razliko od tebe nisem nič žalil niti te kam pošiljal...Jah , oprosti no, nisem vedel.....A tisto z IQ je bilo prej??
kaj je zdej to?skoraj...malo..al ti je žal ali ti pa ni!!!a ga bejbi tud skoraj malo vdeneš?
seveda si žalil..zatohlo, pa tko...to so superlativi,jp..

prej,vendar raziskave so pokazale da ni nič prizadetega na področju razmišljanja..je pa res da leta naredijo svoje in nihče ni tak kot je bil pri 30 ko je čez 40..

kaj sedaj s splavom..znanost je dokazala,jaz bi pa rekel da nekatere raziskave kažejo,da splav povzroča raka...bomo prepovedal al bomo samo do kadilcev fašisti?

bemti hipokrizijo!
[#1058871] 12.01.11 11:03 · odgovor na: anon-202104 (#1058354)
Odgovori   +    0
[jani639]
> [FIN-381227]
> > [jani639]
> > > [FIN-381227]
> > > > [jani639]
> > > > > [FIN-381227]
> > > > > > drugače pa čik razpade v nekaj dneh ker je organski..sam tok,v vednost
> > > > >
> > > > > Hvala bogu, da filtri ne razpadejo tako hitro......Tako te lahko filtriram kar nekaj časa..Če pa želiš pomoč, sem na voljo, zares!!!Jo potrebuješ!
> > > > >
> > > > > P.s. Nagradno vprašanje. Čeprav imajo avtomobili vgrajen peplnik, se naslednjič ko boš stal pred semaforjem spomni name in poglej na cesto ( posebno ko zavijaš na levo- to je zato ker imamo volan na levi, veš)in kaj boš videl? Bingo!!.Vedel sem, da boš pravilno uganil.
> > > > > Ne gre?
> > > > > Nudim prvo pomoč.Če ne boš uganil, vprašaj pometače v mestu, česa največ pomete na cestah in pločnikih!
> > > >
> > > > čeprav je nožu mesto v predalu vsake toliko časa koga do smrti poškodujejo,zato je najbolje nože prepovedat...
> > > > drgač pa, ubogi pometači..še sreča da so čiki po tleh,drgač bi bili brezposelni..
> > > >
> > > > v bistvu res nucam pomoč..en jur evrov bi mi prav fajn pršu..boš pomagal?
> > > >
> > > > loh je druge ljudi sekirat,zajebavat,to zna vsak idiot,kupi človeku čevlje,pelji ga na večerjo..ee, to pa ne!!!
> > >
> > > Denar si moraš zaslužit.Kar tako podarjen kvari ljudi, to bi bilo pa zate že preveč( si predstavljaš kvariti pokvarjeno?) Ti pa lahko podarim skoraj nove planinske čevlje, ki me žulijo. Da se boš nadihal svežega zraka, ta zatohlost že škodi!!
> >
> >
> > a jebi ga,kot sem napisal..lahko je druge jebat...
> >
> > planiske čevlje imam takorekoč nove,planika turnišče,št 46...tud mene so mal tišal,pa sem jih razhodil..po treh infarktih in mož. kapi pri kateri sem lep čas imel desno polovico telesa neuporabno...ni slabo,a?
> > zopet posploševanje..nekatere podarjeno res kvari,drugi s(m)o hvaležni in celo poskušajo po svojih močeh vračati..nehi že posploševat!
> >
> > evo ti neki da boš skočil(in drugi takoimenovani naprednjaki) do stropa....dejmo prepovedat splav!!
> > razlog?huh, zelo velik..dokazi so vsaj tok trdi kot pri kajenju..
> >
> > www.abortionbreastcancer.com/
> >
> > www.dianedew.com/aborcanc.htm
> >
> > breastcancer.about.c...-pills.htm
>
> Nič ne posplošujem. Čisto vse se nanaša nate. Vendar pa mi je sedaj skoraj malo žal,da sem poskušal debatirati s teboj, čeprav za razliko od tebe nisem nič žalil niti te kam pošiljal...Jah , oprosti no, nisem vedel.....A tisto z IQ je bilo prej??

kaj je zdej to?skoraj...malo..al ti je žal ali ti pa ni!!!a ga bejbi tud skoraj malo vdeneš?
seveda si žalil..zatohlo, pa tko...to so superlativi,jp..

prej,vendar raziskave so pokazale da ni nič prizadetega na področju razmišljanja..je pa res da leta naredijo svoje in nihče ni tak kot je bil pri 30 ko je čez 40..

kaj sedaj s splavom..znanost je dokazala,jaz bi pa rekel da nekatere raziskave kažejo,da splav povzroča raka...bomo prepovedal al bomo samo do kadilcev fašisti?

bemti hipokrizijo!
Kot sem že omenil, zelo mi je žal,ampak TI RES NE RAZUMEŠ.Imaš pa preveč časa. ENDE!!!

Strani: 1 2 3 4

vm-kiva