Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Redarji v Kranju ujeli sedem tisoč prehitrih voznikov
sporočil: 17.846
[kodka]Ja, prekleta JLA, še preko foruma Financ te cenzurirajo, saj imaš tako nizek fakju faktor, da sem te skoraj spregledal.
To je zato, ker je JLA vojska z oficirji prevzela oblast v SLoveniji in sedaj se vam maščuje čisto na vsakem koraku, zato, ker smo se slovenci leta 1991 odcepili od Jugoslavije in srbi niso mogli več tako krast kot prej. Srti JLA to berejo in se smejijo. Šele ko boste to dojeli, šele potem se boste sploh lahko uprli. Največji uspeh HUDIČa je ravno v tem, da je prepričal svet, da ga ni. In to je naš problem in taki so naši zakoni. Začnite se zavedati in ukrepati, preden bo prepozno.
sporočil: 1.784
Pa tako ste se pritoževali nad Janšo,... dokler niste spoznali
Pahorjeve vlade,.. le kje je folk sedaj. Plačuje položnice?
sporočil: 9.214
Zdaj bos, ce se slucajno nisi bil, ozigosan kot slep desni vernik,
po moznosti QED podkprepljeno ;)
sporočil: 4.590
[skopusnik]A črna tovarišija je glede tega kaj boljša? Žal se ne spomnim.
Zdaj je prepozno. Kaj pa si volil rdečo tovarišijo. Zdaj če ne plačaš, ti bodo namesto polovičke prej ali slej z računa pobrali celo kazen, pa še obresti zraven.
Sicer bom sam na naslednjih volitvah izključno zaradi novega ZVCP volil črne, čeprav mi grejo totakno na k****. Zaradi tega zakona bi morali SD in LDS izginiti iz političnega prizorišča.
Ker pa vem, da Janša ne bo ničesar popravil, kasneje ne bom več hodil na volitve, razen če bi se pojavila stranka, ki bi imela jasno stališče glede tega načina ropanja prebivalstva. Kar pa je skoraj nemogoče.
Vidim kar precej izlitega žolča v komentarjih ob tem članku.
Zakaj pa ni bilo nikogar, ki bi se lotil zbiranja podpisov za referendum o novem ZVCP?
Zato, ker nihče ne upa priznati, da tudi on dela prekrške. Zvišanja kazni za prekrške javnost v veliki večini odobrava, kar daje oblasti še večji zagon, posledica pa je ta, da imamo daleč najvišje kazni glede na plače v Evropi.
Jebi ga, važno je, da bomo imeli referendum o zakonu o RTVSLO, katere itak nihče več ne gleda ;)
sporočil: 32.531
Zadnja sprememba: najobj 29.11.2010 13:43
[jobaa]
> P.S.: ja, imaš prav ... norce je treba spravit s ceste dol, le še odločit se je treba, kdo je tukaj norec ... khmm, ali je to voznik ali pa inkasant v modrem ...
lepa.
moja teza je da smo oboji norci. mi, ker se dovolimo tako terorizirati in oni, ker postavljajo tako neživljenska pravila in jih tudi udejanjajo.
glede na to da imajo blagajničarke mezde okoli 650€, bi dal enako inkasantom. mogoče še dodatek na nočno delo. to je pa tudi vse.
... eh, pa saj se jaz strinjam z upoštevanjem prometnih predpisov ... ja, ampak ne kot pijan plota ...
... jebiga, tako kot pri nobenem predpisu na tem svetu ne moreš čisto vseh situacij predvideti, je pač tudi tukaj vsaj kanček zdrave pameti vendarle treba upoštevati, če imaš seveda dober namen ...
... ja, in da je merjenje hitrosti pred šolo sredi počitnic sredi julija v nedeljo opoldne, ko so zaradi vročine na cesti resnično samo tisti, ki se takrat pač nujno nekam morajo peljati ... in da je lovljenje in kaznovanje tistih, ki sredi počitnic sredi julija v nedeljo opoldne mimo povsem opustele šole peljejo s 40 ali 50 km/h, v funkciji varovanja zdravja šolarjev in da to ni najbolj perverzni način za polnjenje proračuna ...
... jebiga, tega jaz pač ne morem progutat, pa četudi mi to toti čisto Zaresni fanatik 0219K21 stokrat pove ...
... ja, četudi ob tem namenoma pozabim, da toti čisto Zaresni fanatik 0219K21 istočasno v vsaki situaciji, ko seveda njemu to paše, vedno najde sto in en način, kako se da predpise tudi z malo "umetniške svobode" razlagati ... oziroma povedati, kaj je "napaka" njegovega obergrupnfirera in kaj ne ...
[najobj]forum.finance.si/?m=...635&single
> [jobaa]
> > P.S.: ja, imaš prav ... norce je treba spravit s ceste dol, le še odločit se je treba, kdo je tukaj norec ... khmm, ali je to voznik ali pa inkasant v modrem ...
> lepa.
> moja teza je da smo oboji norci. mi, ker se dovolimo tako terorizirati in oni, ker postavljajo tako neživljenska pravila in jih tudi udejanjajo.
>
> glede na to da imajo blagajničarke mezde okoli 650€, bi dal enako inkasantom. mogoče še dodatek na nočno delo. to je pa tudi vse.
... eh, pa saj se jaz strinjam z upoštevanjem prometnih predpisov ... ja, ampak ne kot pijan plota ...
Lep vzor, hvala.. :)
... jebiga, tako kot pri nobenem predpisu na tem svetu ne moreš čisto vseh situacij predvideti, je pač tudi tukaj vsaj kanček zdrave pameti vendarle treba upoštevati, če imaš seveda dober namen ...Ja, v ta namen služijo dodatne table pod glavno. Mimogrede, tudi po noči, ko ni nobenega prometa nikjer stojimo na rdeči luči na semofarju, se spomniš?
... ja, in da je merjenje hitrosti pred šolo sredi počitnic sredi julija v nedeljo opoldne, ko so zaradi vročine na cesti resnično samo tisti, ki se takrat pač nujno nekam morajo peljati ... in da je lovljenje in kaznovanje tistih, ki sredi počitnic sredi julija v nedeljo opoldne mimo povsem opustele šole peljejo s 40 ali 50 km/h, v funkciji varovanja zdravja šolarjev in da to ni najbolj perverzni način za polnjenje proračuna ...Lepo, da priznaš, da enih zadev preprosto ne moreš pogruntat.
... jebiga, tega jaz pač ne morem progutat, pa četudi mi to toti čisto Zaresni fanatik 0219K21 stokrat pove ...
Če bi kdaj dobil kakšno pomembnejšo kazen, ki bi te prepričala, da greš na kakšen center varne vožnje in se malce dat podučit o varni vožnji bi nemara dojel, da cestnoprometni predpisi nenazadnje varujejo VSE udeležence v prometu, tudi tebe.
... ja, četudi ob tem namenoma pozabim, da toti čisto Zaresni fanatik 0219K21 istočasno v vsaki situaciji, ko seveda njemu to paše, vedno najde sto in en način, kako se da predpise tudi z malo "umetniške svobode" razlagati ... oziroma povedati, kaj je "napaka" njegovega obergrupnfirera in kaj ne ...Hehe, najbolj zahecni ste mi tisti, ki GGu ne najdete nobenega drugega zločina, kot tiste drobne napake, ko je (na pravdi boga) nalagal vsiljivega novinarja.
[dalex]
Zdaj bos, ce se slucajno nisi bil, ozigosan kot slep desni vernik, po moznosti QED podkprepljeno ;)
... eh, tega pa si niti toti Zaresni fanatik 0219K21 ne upa, ker imam pač takšen status na totem forumu, da bi se mu potem vsi še bolj smejali kot sicer ...
... khmm, pri meni raje v takih primerih raje gre "na malico" ... oziroma z drugimi besedami ponikne za nekaj cajta ...
[najobj]Močan ti je "status na totem forumu", ni kaj:
> [dalex]
> Zdaj bos, ce se slucajno nisi bil, ozigosan kot slep desni vernik, po moznosti QED podkprepljeno ;)
... eh, tega pa si niti toti Zaresni fanatik 0219K21 ne upa, ker imam pač takšen status na totem forumu, da bi se mu potem vsi še bolj smejali kot sicer ...
"Prijatelj od: 13 / Ignoriran od: 64 "
fakju: 41
št. prispevkov: 5456
... khmm, pri meni raje v takih primerih raje gre "na malico" ... oziroma z drugimi besedami ponikne za nekaj cajta ...
sporočil: 2.569
Najprej je treba spravit dol norce, ki so takšna represivna ravnanja uzakonili, globo pa naj plaćujejo samo tisti, ki so jih volili.
P.S.: ja, imaš prav ... norce je treba spravit s ceste dol, le še odločit se je treba, kdo je tukaj norec ... khmm, ali je to voznik ali pa inkasant v modrem ...
[0219K21]
> [najobj]
> > [jobaa]
> > > P.S.: ja, imaš prav ... norce je treba spravit s ceste dol, le še odločit se je treba, kdo je tukaj norec ... khmm, ali je to voznik ali pa inkasant v modrem ...
>
> > lepa.
> > moja teza je da smo oboji norci. mi, ker se dovolimo tako terorizirati in oni, ker postavljajo tako neživljenska pravila in jih tudi udejanjajo.
> >
> > glede na to da imajo blagajničarke mezde okoli 650€, bi dal enako inkasantom. mogoče še dodatek na nočno delo. to je pa tudi vse.
> ... eh, pa saj se jaz strinjam z upoštevanjem prometnih predpisov ... ja, ampak ne kot pijan plota ...
forum.finance.si/?m=...635&single
Lep vzor, hvala.. :)
> ... jebiga, tako kot pri nobenem predpisu na tem svetu ne moreš čisto vseh situacij predvideti, je pač tudi tukaj vsaj kanček zdrave pameti vendarle treba upoštevati, če imaš seveda dober namen ...
Ja, v ta namen služijo dodatne table pod glavno. Mimogrede, tudi po noči, ko ni nobenega prometa nikjer stojimo na rdeči luči na semofarju, se spomniš?
> ... ja, in da je merjenje hitrosti pred šolo sredi počitnic sredi julija v nedeljo opoldne, ko so zaradi vročine na cesti resnično samo tisti, ki se takrat pač nujno nekam morajo peljati ... in da je lovljenje in kaznovanje tistih, ki sredi počitnic sredi julija v nedeljo opoldne mimo povsem opustele šole peljejo s 40 ali 50 km/h, v funkciji varovanja zdravja šolarjev in da to ni najbolj perverzni način za polnjenje proračuna ...
>
> ... jebiga, tega jaz pač ne morem progutat, pa četudi mi to toti čisto Zaresni fanatik 0219K21 stokrat pove ...
Lepo, da priznaš, da enih zadev preprosto ne moreš pogruntat.
Če bi kdaj dobil kakšno pomembnejšo kazen, ki bi te prepričala, da greš na kakšen center varne vožnje in se malce dat podučit o varni vožnji bi nemara dojel, da cestnoprometni predpisi nenazadnje varujejo VSE udeležence v prometu, tudi tebe.
> ... ja, četudi ob tem namenoma pozabim, da toti čisto Zaresni fanatik 0219K21 istočasno v vsaki situaciji, ko seveda njemu to paše, vedno najde sto in en način, kako se da predpise tudi z malo "umetniške svobode" razlagati ... oziroma povedati, kaj je "napaka" njegovega obergrupnfirera in kaj ne ...
Hehe, najbolj zahecni ste mi tisti, ki GGu ne najdete nobenega drugega zločina, kot tiste drobne napake, ko je (na pravdi boga) nalagal vsiljivega novinarja.
... čuj, ko glih rdečo luč sredi noči omenjaš ...
... khmm, se mi je enkrat zgodilo, da sem zaobšel enega tebi podobnega mojstra varne vožnje, ki je tudi potem, ko so šli že trije (!!!) cikli rdečih in zelenih luči naokoli (v temi se to lepo vidi) in ko je bilo absolutno jasno, da je semafor crknil, še vedno stal pred rdečo lučjo ...
... čuj, kaj bi ti v takem primeru naredil, ha ? ...
... ga zaobšel, se prepričal, če lahko varno prevoziš križišče (kjer bajdevej z druge strani itak gori rdeča luč in zraven tega sploh ni nobenega prometa) tako, kot sem to naredil jaz ? ...
... ali pa bi ti stal tam do jutra in potem še tri dni, dokler ne bi nekdo semaforja prišel popravit, ha ? ... khmm, ker si ti nemara dojel, da cestnoprometni predpisi nenazadnje varujejo VSE udeležence v prometu, tudi tebe ...
... holy shit, s kom se jaz o prometu pogovarjam ...
... aja, da ne pozabim ... tam zgoraj piše progutat (= požret) in pogruntat (= razumet) ... čuj, ne tako hitet, saj se nikamor ne mudi ... khmm, ko smo glih pri prometu ...
[najobj]Nekako dvomim, da je tisti znak na katerem je pisalo 40 bil pokvarjen.
> [0219K21]
> > [najobj]
> > > [jobaa]
> > > > P.S.: ja, imaš prav ... norce je treba spravit s ceste dol, le še odločit se je treba, kdo je tukaj norec ... khmm, ali je to voznik ali pa inkasant v modrem ...
> >
> > > lepa.
> > > moja teza je da smo oboji norci. mi, ker se dovolimo tako terorizirati in oni, ker postavljajo tako neživljenska pravila in jih tudi udejanjajo.
> > >
> > > glede na to da imajo blagajničarke mezde okoli 650€, bi dal enako inkasantom. mogoče še dodatek na nočno delo. to je pa tudi vse.
> > ... eh, pa saj se jaz strinjam z upoštevanjem prometnih predpisov ... ja, ampak ne kot pijan plota ...
>
> forum.finance.si/?m=...635&single
>
> Lep vzor, hvala.. :)
>
> > ... jebiga, tako kot pri nobenem predpisu na tem svetu ne moreš čisto vseh situacij predvideti, je pač tudi tukaj vsaj kanček zdrave pameti vendarle treba upoštevati, če imaš seveda dober namen ...
>
> Ja, v ta namen služijo dodatne table pod glavno. Mimogrede, tudi po noči, ko ni nobenega prometa nikjer stojimo na rdeči luči na semofarju, se spomniš?
>
> > ... ja, in da je merjenje hitrosti pred šolo sredi počitnic sredi julija v nedeljo opoldne, ko so zaradi vročine na cesti resnično samo tisti, ki se takrat pač nujno nekam morajo peljati ... in da je lovljenje in kaznovanje tistih, ki sredi počitnic sredi julija v nedeljo opoldne mimo povsem opustele šole peljejo s 40 ali 50 km/h, v funkciji varovanja zdravja šolarjev in da to ni najbolj perverzni način za polnjenje proračuna ...
> >
> > ... jebiga, tega jaz pač ne morem progutat, pa četudi mi to toti čisto Zaresni fanatik 0219K21 stokrat pove ...
>
> Lepo, da priznaš, da enih zadev preprosto ne moreš pogruntat.
> Če bi kdaj dobil kakšno pomembnejšo kazen, ki bi te prepričala, da greš na kakšen center varne vožnje in se malce dat podučit o varni vožnji bi nemara dojel, da cestnoprometni predpisi nenazadnje varujejo VSE udeležence v prometu, tudi tebe.
>
> > ... ja, četudi ob tem namenoma pozabim, da toti čisto Zaresni fanatik 0219K21 istočasno v vsaki situaciji, ko seveda njemu to paše, vedno najde sto in en način, kako se da predpise tudi z malo "umetniške svobode" razlagati ... oziroma povedati, kaj je "napaka" njegovega obergrupnfirera in kaj ne ...
>
> Hehe, najbolj zahecni ste mi tisti, ki GGu ne najdete nobenega drugega zločina, kot tiste drobne napake, ko je (na pravdi boga) nalagal vsiljivega novinarja.
... čuj, ko glih rdečo luč sredi noči omenjaš ...
... khmm, se mi je enkrat zgodilo, da sem zaobšel enega tebi podobnega mojstra varne vožnje, ki je tudi potem, ko so šli že trije (!!!) cikli rdečih in zelenih luči naokoli (v temi se to lepo vidi) in ko je bilo absolutno jasno, da je semafor crknil, še vedno stal pred rdečo lučjo ...
... čuj, kaj bi ti v takem primeru naredil, ha ? ...
... ga zaobšel, se prepričal, če lahko varno prevoziš križišče (kjer bajdevej z druge strani itak gori rdeča luč in zraven tega sploh ni nobenega prometa) tako, kot sem to naredil jaz ? ...
... ali pa bi ti stal tam do jutra in potem še tri dni, dokler ne bi nekdo semaforja prišel popravit, ha ? ... khmm, ker si ti nemara dojel, da cestnoprometni predpisi nenazadnje varujejo VSE udeležence v prometu, tudi tebe ...
... holy shit, s kom se jaz o prometu pogovarjam ...
... aja, da ne pozabim ... tam zgoraj piše progutat (= požret) in pogruntat (= razumet) ... čuj, ne tako hitet, saj se nikamor ne mudi ... khmm, ko smo glih pri prometu ...
Zadnja sprememba: najobj 29.11.2010 14:45
[0219K21]
> [najobj]
> > [dalex]
> > Zdaj bos, ce se slucajno nisi bil, ozigosan kot slep desni vernik, po moznosti QED podkprepljeno ;)
>
>
> ... eh, tega pa si niti toti Zaresni fanatik 0219K21 ne upa, ker imam pač takšen status na totem forumu, da bi se mu potem vsi še bolj smejali kot sicer ...
Močan ti je "status na totem forumu", ni kaj:
"Prijatelj od: 13 / Ignoriran od: 64 "
fakju: 41
št. prispevkov: 5456
> ... khmm, pri meni raje v takih primerih raje gre "na malico" ... oziroma z drugimi besedami ponikne za nekaj cajta ...
... oh, joj ... še en veseljak, ki je prepričan, da je FQ in IQ eno in isto ... hahaha ... čuj, in ti se tukaj hvališ, da si član Mense, ha ? ... hahaha ...
... čuj, beseda status pomeni v tem primeru, da so moja stališča na totem forumu tako znana, da me le redki za desnakarja označijo ... in niti približno NI mišljen status na način, kot si ga ti razumel in ga tukaj prilimal ...
... eh, pa naj ti bo ... mogoče imaš zaradi nepoznavanja fines slovenskega jezika težave s semantiko ... khmm, čeprav je beseda status tujka in ima tudi v hrvaščini podoben pomen kot pri nas ...
P.S.: število ignoriranih pa lahko prebereš tudi na način, da te bere (te je bralo) veliko število ljudi ... ampak te zaradi tvojih stališč, ki jim ne pašejo in jim z nekimi pametnimi argumenti ne morejo oporekat, pač ne more "progutat" ali/in "pogruntat" ... khmm, če se malo vrnem na svoj prejšnji post ... ja, in potem te takšni junaki dajo na ignore ... khmm, potem pa te seveda še dalje na skrivaj berejo ... hahaha ...
Zadnja sprememba: najobj 29.11.2010 14:41
[0219K21]
> [najobj]
> > [0219K21]
> > > [najobj]
> > > > [jobaa]
> > > > > P.S.: ja, imaš prav ... norce je treba spravit s ceste dol, le še odločit se je treba, kdo je tukaj norec ... khmm, ali je to voznik ali pa inkasant v modrem ...
> > >
> > > > lepa.
> > > > moja teza je da smo oboji norci. mi, ker se dovolimo tako terorizirati in oni, ker postavljajo tako neživljenska pravila in jih tudi udejanjajo.
> > > >
> > > > glede na to da imajo blagajničarke mezde okoli 650€, bi dal enako inkasantom. mogoče še dodatek na nočno delo. to je pa tudi vse.
>
> > > ... eh, pa saj se jaz strinjam z upoštevanjem prometnih predpisov ... ja, ampak ne kot pijan plota ...
> >
> > forum.finance.si/?m=...635&single
> >
> > Lep vzor, hvala.. :)
> >
> > > ... jebiga, tako kot pri nobenem predpisu na tem svetu ne moreš čisto vseh situacij predvideti, je pač tudi tukaj vsaj kanček zdrave pameti vendarle treba upoštevati, če imaš seveda dober namen ...
> >
> > Ja, v ta namen služijo dodatne table pod glavno. Mimogrede, tudi po noči, ko ni nobenega prometa nikjer stojimo na rdeči luči na semofarju, se spomniš?
> >
> > > ... ja, in da je merjenje hitrosti pred šolo sredi počitnic sredi julija v nedeljo opoldne, ko so zaradi vročine na cesti resnično samo tisti, ki se takrat pač nujno nekam morajo peljati ... in da je lovljenje in kaznovanje tistih, ki sredi počitnic sredi julija v nedeljo opoldne mimo povsem opustele šole peljejo s 40 ali 50 km/h, v funkciji varovanja zdravja šolarjev in da to ni najbolj perverzni način za polnjenje proračuna ...
> > >
> > > ... jebiga, tega jaz pač ne morem progutat, pa četudi mi to toti čisto Zaresni fanatik 0219K21 stokrat pove ...
> >
> > Lepo, da priznaš, da enih zadev preprosto ne moreš pogruntat.
> > Če bi kdaj dobil kakšno pomembnejšo kazen, ki bi te prepričala, da greš na kakšen center varne vožnje in se malce dat podučit o varni vožnji bi nemara dojel, da cestnoprometni predpisi nenazadnje varujejo VSE udeležence v prometu, tudi tebe.
> >
> > > ... ja, četudi ob tem namenoma pozabim, da toti čisto Zaresni fanatik 0219K21 istočasno v vsaki situaciji, ko seveda njemu to paše, vedno najde sto in en način, kako se da predpise tudi z malo "umetniške svobode" razlagati ... oziroma povedati, kaj je "napaka" njegovega obergrupnfirera in kaj ne ...
> >
> > Hehe, najbolj zahecni ste mi tisti, ki GGu ne najdete nobenega drugega zločina, kot tiste drobne napake, ko je (na pravdi boga) nalagal vsiljivega novinarja.
>
>
> ... čuj, ko glih rdečo luč sredi noči omenjaš ...
>
> ... khmm, se mi je enkrat zgodilo, da sem zaobšel enega tebi podobnega mojstra varne vožnje, ki je tudi potem, ko so šli že trije (!!!) cikli rdečih in zelenih luči naokoli (v temi se to lepo vidi) in ko je bilo absolutno jasno, da je semafor crknil, še vedno stal pred rdečo lučjo ...
>
> ... čuj, kaj bi ti v takem primeru naredil, ha ? ...
>
> ... ga zaobšel, se prepričal, če lahko varno prevoziš križišče (kjer bajdevej z druge strani itak gori rdeča luč in zraven tega sploh ni nobenega prometa) tako, kot sem to naredil jaz ? ...
>
> ... ali pa bi ti stal tam do jutra in potem še tri dni, dokler ne bi nekdo semaforja prišel popravit, ha ? ... khmm, ker si ti nemara dojel, da cestnoprometni predpisi nenazadnje varujejo VSE udeležence v prometu, tudi tebe ...
>
> ... holy shit, s kom se jaz o prometu pogovarjam ...
>
>
> ... aja, da ne pozabim ... tam zgoraj piše progutat (= požret) in pogruntat (= razumet) ... čuj, ne tako hitet, saj se nikamor ne mudi ... khmm, ko smo glih pri prometu ...
Nekako dvomim, da je tisti znak na katerem je pisalo 40 bil pokvarjen.
... ja, nekako dvomim, da se ti nisi po svoji dobri stari navadi začel spet malo sprenevedat in sprevračat teze ...
P.S.: čuj, nič mi nisi odgovoril... a ti tam stojiš ? ... khmm, ali padeš, ha ? ... hahaha ... eh, pa saj mi ne rabiš odgovorit, idi ti zdaj raje "na malico" ... ja, si jo zares zaslužil ... hahaha ...
sporočil: 2.669
... eh, pa saj se jaz strinjam z upoštevanjem prometnih predpisov ... ja, ampak ne kot pijan plota ...saj zato se gre, zdrav razum.
... jebiga, tako kot pri nobenem predpisu na tem svetu ne moreš čisto vseh situacij predvideti, je pač tudi tukaj vsaj kanček zdrave pameti vendarle treba upoštevati, če imaš seveda dober namen ...
... ja, in da je merjenje hitrosti pred šolo sredi počitnic sredi julija v nedeljo opoldne, ko so zaradi vročine na cesti resnično samo tisti, ki se takrat pač nujno nekam morajo peljati ... in da je lovljenje in kaznovanje tistih, ki sredi počitnic sredi julija v nedeljo opoldne mimo povsem opustele šole peljejo s 40 ali 50 km/h, v funkciji varovanja zdravja šolarjev in da to ni najbolj perverzni način za polnjenje proračuna ...
... ja, četudi ob tem namenoma pozabim, da toti čisto Zaresni fanatik 0219K21 istočasno v vsaki situaciji, ko seveda njemu to paše, vedno najde sto in en način, kako se da predpise tudi z malo "umetniške svobode" razlagati ... oziroma povedati, kaj je "napaka" njegovega obergrupnfirera in kaj ne ...
po eni strani prodajajo zgodbo kako skrbijo za varnost, kako je cilj zmanjšanje števila nesreč in žrtev, po drugi strani pa njihova dejanja kažejo samo to, da je namen kasiranje in nič drugega.
nikjer nobene empirične raziskave, nič. kr neki potegnejo iz riti in tako je. pa saj teh predpisov ni prinesel mojzes na ploščicah, to si jih je nekdo zmislil, potegnil iz riti.
tako kot je po novem obvezna varna vožnja za voznike začetnike.
določen procent nesreč se bo vedno zgodil. ne glede na predpise, zakone in neodvisno od naše volje.
www.thefreelibrary.c...0241781886
sporočil: 1.159
Zadnja sprememba: anon-234405 29.11.2010 16:58
To niso redarji, to so inkasanti za proračun. Sram naj vas bo! Kdor
na nenevarni cesti prekorači za 10 km se ga opozori!!!!!
sporočil: 2.499
evo ti ga na, to je naš slavko, još jedan naš čovjek u...a tek kako
mu uniforma lepo pristoji
sporočil: 4.404
[ostroge]
>
> P.S.: ja, imaš prav ... norce je treba spravit s ceste dol, le še odločit se je treba, kdo je tukaj norec ... khmm, ali je to voznik ali pa inkasant v modrem ...
Najprej je treba spravit dol norce, ki so takšna represivna ravnanja uzakonili, globo pa naj plaćujejo samo tisti, ki so jih volili.
tkole čist potih ti zašepetam na uho..takšna represivna ravnanja(nore kazni,redarji kot policaji) so uzakonili pod prejšnjo vlado..ti zdajšnji pa samo veselo nadgrajujejo
sporočil: 13.178
Zadnja sprememba: čarli 29.11.2010 17:53
[jani639]
tkole čist potih ti zašepetam na uho..takšna represivna ravnanja(nore kazni,redarji kot policaji) so uzakonili pod prejšnjo vlado..ti zdajšnji pa samo veselo nadgrajujejoNo vidš pa si le ugotovil, da so vsi glih:)
sporočil: 14.712
[najobj]In kontrolo vinjet.
... eh, kurc ... kdo pa naj, če ne redarji ? ... khmm, zdaj ko se policija ukvarja samo še z urejanjem stoječega prometa na avtocestah ...
[turkda]BRAVO!
Debili kronani. Že leta trobim ... dokler me bo nek pezde (policaj, kaj šele nek mestni redar) jebal ker ob 2:00 zjutraj vodim 10 prek omejitve; ker nisem pripet v mestni koloni (30km/h) od semaforja do semforja na 2 km razdalji od doma do mcdonaldsa; mi kasiral ker sem pospešil na 62 20m pred izhodom iz naselja , itd ... so ti zakoni zame gnoj, poden, svinjarija, tiranija nad mano kot državljana, striktno, bebasto, nečloveško njihovo uveljavljanje pa tiranija nad mano. Ter odraz, da me ima država/občina smao za molzno kravo. Gonite se vsi pisci in striktni izvajalci takih zakonov u 3PM. Budale glupe nečloveške. Inkasanti!!!
Država in občinska mafija služi samo na majhnim prekrških, velike barabije pa ostanejo v predalih-namesto malim prekrškarjem bi raje pobrali premoženje enemu tajkunu pa bi bili na istem.
Mama je plačala kazen, ker je šla samo na bankomat a v avtu za to minuto ni nastavila parkirne ure.
Parkirala je pa na uradnem parkirnem mestu, kjer je parkiranje do pol ure brezplačno.
Redar pa je avto slikal, ko je mama že stala ob avtu in redarju težila zakaj slika avto.
Me pa zanima ali je kdaj kaznovan tudi tisti, ki postavi kakšno neumno tablo???
Ne more biti po glavni pregledni in široki cesti čez mesto omejitev ravno tako 50, kot po neki enosmerni ozki nepregledni cesti.
Ali pa marsikje izven naselja samo 60, 70, čeprav je cesta popolnoma varna in bi se varno vozilo 90.
Ali pa na avtocesti, kjer moraš že en kilometer pred barikado voziti 80, 100m pred in po barikadi pa le 40, čeprav bi bila čez glavo dovolj omejitev 60.....
[jacktop]Mene znajo zaradi še manjšega prekrša celo za EN MESEC ZAPRETI!!!
> [0219K21]
> > [Vinci]
> > > [0219K21]
> > > > [tstih]
> > > > Interahamwe.
> > >
> > > A da bi spoštovali cestnoprometne predpise pa ne bi šlo?
> >
> > Ne gre se za to. Preprosto rečeno je narobe, da pošlješ človeku v paketu na primer tri kazni z 12. kazenskimi točkami, zaradi katerih bo izgubil vozniško dovoljenje. Če bi vedel, da je vozil prehitro in so ga dobili, bi v prihodnosti upočasnil in najbrž ne bi fasal še dveh kazni. Tole je preprosto rečeno v nasprotju z načelom preventive in ti. vzgoje udeležencev v prometu, ki ju tako vneto zagovarjajo tile nemoralneži.
>
> Kar se mene tiče, še več tega, pa če je folk zaradi tega ob vozniško, so be it. Norce je treba spravit s ceste dol.
Samo norec lahko zapiše da je vsak ki napačno parkira ali pa prekorači hirtrost ta 5 km/h, ali pa naredi drug minoren prekršek (npr. se zapelje do 300m oddaljene trgovine, pa se ne pripne) norec, ki ga je treba spraviti s ceste.
Ne sklepaj ljudi po sebi
[hijena1]Napačno razmišljaš.
rravno zaradi miselnosti, da dokler jih ne dobim po prsti lahko delam kar hočem, je tan cesta tako kot je.
Norci na cesti nimajo kaj delati ampak norci niso tisti, ki na ravni pregledni cesti vozijo 10-15 čez omejitev.
Redar, ki bo raz-pizdil ljudi, ker so vozili le 10km čez omejitev zna narediti mnogo več hudih nesreč kot tisti, ki vozi 10km čez omejitev in dobro spremlja dogajanje na cesti-ne pa, da pazi samo na števec, spregleda pa pešca.
[furland]Objava imen sploh ne bi bila slaba-lepo bi se namreč videlo, da med imeni ni prav nobenega znanega ali vplivnega-kar bi lepo prikazalo našo pravno državo za ene in za druge.
Še imena teh barab, ki vozijo 10 km prehitro pa smo v srednjem veku...
[kodka]Kolikor vem so zakon, da se daje kazenske točke tudi hudim prekrškarjem, ki za 11km prekoračijo hitrost, sprejeli ravno v času janše.
Pa tako ste se pritoževali nad Janšo,... dokler niste spoznali Pahorjeve vlade,.. le kje je folk sedaj. Plačuje položnice?
Zadnja sprememba: najobj 29.11.2010 19:02
[jobaa]
> ... eh, pa saj se jaz strinjam z upoštevanjem prometnih predpisov ... ja, ampak ne kot pijan plota ...
>
> ... jebiga, tako kot pri nobenem predpisu na tem svetu ne moreš čisto vseh situacij predvideti, je pač tudi tukaj vsaj kanček zdrave pameti vendarle treba upoštevati, če imaš seveda dober namen ...
>
> ... ja, in da je merjenje hitrosti pred šolo sredi počitnic sredi julija v nedeljo opoldne, ko so zaradi vročine na cesti resnično samo tisti, ki se takrat pač nujno nekam morajo peljati ... in da je lovljenje in kaznovanje tistih, ki sredi počitnic sredi julija v nedeljo opoldne mimo povsem opustele šole peljejo s 40 ali 50 km/h, v funkciji varovanja zdravja šolarjev in da to ni najbolj perverzni način za polnjenje proračuna ...
>
> ... jebiga, tega jaz pač ne morem progutat, pa četudi mi to toti čisto Zaresni fanatik 0219K21 stokrat pove ...
>
> ... ja, četudi ob tem namenoma pozabim, da toti čisto Zaresni fanatik 0219K21 istočasno v vsaki situaciji, ko seveda njemu to paše, vedno najde sto in en način, kako se da predpise tudi z malo "umetniške svobode" razlagati ... oziroma povedati, kaj je "napaka" njegovega obergrupnfirera in kaj ne ...
saj zato se gre, zdrav razum.
po eni strani prodajajo zgodbo kako skrbijo za varnost, kako je cilj zmanjšanje števila nesreč in žrtev, po drugi strani pa njihova dejanja kažejo samo to, da je namen kasiranje in nič drugega.
nikjer nobene empirične raziskave, nič. kr neki potegnejo iz riti in tako je. pa saj teh predpisov ni prinesel mojzes na ploščicah, to si jih je nekdo zmislil, potegnil iz riti.
tako kot je po novem obvezna varna vožnja za voznike začetnike.
določen procent nesreč se bo vedno zgodil. ne glede na predpise, zakone in neodvisno od naše volje.
www.thefreelibrary.c...0241781886
... ja, in potem imamo mi en tak hudo pametni predpis, da se za zimsko opremo štejejo enakovredno (!!!) zimske gume ali pa letne gume s ketnami v prtljažniku ...
... in potem pride oni majster od prometnega ministra Vlačiča in na TV razlaga, da so bili v petek za zastoje na avtocestah krivi vozniki, ker niso imeli zimske opreme ... ma, moj kurac niso imeli ...
... sem stoposto, da so vsi imeli letne gume in zahtevane ketne v prtljažniku, ki je sledeč temu hudo pametnemu predpisu zimskim gumam povsem enakovredna zimska oprema ... alzo, minister Vlačič ? ...
... ja, zdaj pa bi jaz onega hudo pametnega prometnega ministra Vlačiča vprašal, kaj naj po njegovem naredi voznik, ki se v Kopru (kjer menda niti ketne v prtljažniku niso obvezne) zapelje na avtocesto in ga tam nekje pri Postojni pri vožnji po avtocesti pričaka vedno močneje padajoči sneg ? ... kaj se naj na sredi avtoceste ustavi in začne ketne montirat na kolesa ali kaj ? ... in kaj naj medtem naredijo tisti, ki se pripeljejo za njim, ha ? ...
... pa zdaj nočem niti pomisliti na to, da vsaj polovica moških voznikov ketne še iz embalaže ne zna vzeti, kaj šele namontirati na kolesa ... ja, ženske pa ... eh, ženske so pa tako simpatične in si vedno najdejo moško pomoč za take zadeve, kot je kontrola nivoja olja in podobno ...
... holy shit ... pa saj sploh ni čudno, da je tako, če pa ti še upoštevanje prometnih predpisov nič ne pomaga, ker so pač butasti ... ja, predpisi in tisti, ki so jih pripravili in sprejeli, se razume ...
P.S.: in če zdaj, ko sem se spet razpizdil, lahko grem še malo na osebni nivo ... khmm, dokler bosta pri nas ta glavna za promet naša večna in zimzelena "double traffic trouble" Zajc in Žlender, toliko časa bomo imeli neživljenske in butaste prometne predpise in iz tega izhajajoče pizdarije na cestah ... khmm, pa pravzaprav niti ni pomembno, kdo in "čigav" je trenutni prometni minister ...
ti bo 0219K21 lepo svetoval kaj je prav in kaj ne. :-)
lahko imaš žeblje na gumah, ko naletiš na gosto meglo je samo vprašanje sreče.
no, vlačič bo po pričakovanju potegnil kak odgovor in rešitev iz riti. malo publicitete, ogromno megle in mogoče si kupi kak glas.
rešitev bo spet zakon na zakon.
kaj pa, če bi enostavno spremenili obstoječe na bolje in določene nesreče, dogodke uvrstili v rang, se zgodi. kot veliko drugih stvari v življenju.
jbtga, ne moremo imeti vse pod kontrolo, še posebej ne lastno neumnost.
no, vlačič bo po pričakovanju potegnil kak odgovor in rešitev iz riti. malo publicitete, ogromno megle in mogoče si kupi kak glas.
kaj pa, če bi enostavno spremenili obstoječe na bolje in določene nesreče, dogodke uvrstili v rang, se zgodi. kot veliko drugih stvari v življenju.
Zadnja sprememba: najobj 29.11.2010 20:08
[jobaa]
ti bo 0219K21 lepo svetoval kaj je prav in kaj ne. :-)
... ja, jebeno pa je, da smo vsi ziher, da je neumnost doma pri sosedih ...
P.S.: kakorkoli, ta zakon o obvezni zimski opremi v prtljažniku in ne na kolesih je definitivno butast ... le še oni o obveznih (!) čeladah za stare mamke in dedke na kolesih, seveda brez (!) sankcij če je nimajo, je še bolj butast ... pa ne, da bi si jaz zdaj neke čelade ali celo sankcije želel, le obveza brez sankcij je absolutno butasta ... ja, v prometni politiki se je res zbrala vsa smetana, ki jo premoremo ...
sporočil: 2.569
[jani639]Hvala za sufliranje. Zakon o občinskem redarstvu (ZORed) je bil kot temeljni pravni akt razglašen v Uradnem listu RS, št. 139/2006, podrejeni predpisi v obliki občinskih odlokov in pravilnikov pa na lokalni ravni samouprave oblikovani in sprejeti pogosto mnogo kasneje. Nato so bile ustanovljene ali pa kadrovsko okrepljene mestne oziroma občinske redarske službe, oziroma nanje prenešena ustrezna pooblastila.
> [ostroge]
> >
> > P.S.: ja, imaš prav ... norce je treba spravit s ceste dol, le še odločit se je treba, kdo je tukaj norec ... khmm, ali je to voznik ali pa inkasant v modrem ...
>
> Najprej je treba spravit dol norce, ki so takšna represivna ravnanja uzakonili, globo pa naj plaćujejo samo tisti, ki so jih volili.
tkole čist potih ti zašepetam na uho..takšna represivna ravnanja(nore kazni,redarji kot policaji) so uzakonili pod prejšnjo vlado..ti zdajšnji pa samo veselo nadgrajujejo
Zadnje lokalne volitve so potekale 10. oktobra 2010. Vse jasno?
Zadnja sprememba: anon-69279 29.11.2010 22:48
[najobj]mislil sem dobesedno na lastno neumnost. nadzor lastne neumnosti, v mojem primeru moje.
> [jobaa]
> ti bo 0219K21 lepo svetoval kaj je prav in kaj ne. :-)
>
> lahko imaš žeblje na gumah, ko naletiš na gosto meglo je samo vprašanje sreče.
> no, vlačič bo po pričakovanju potegnil kak odgovor in rešitev iz riti. malo publicitete, ogromno megle in mogoče si kupi kak glas.
>
> rešitev bo spet zakon na zakon.
> kaj pa, če bi enostavno spremenili obstoječe na bolje in določene nesreče, dogodke uvrstili v rang, se zgodi. kot veliko drugih stvari v življenju.
> jbtga, ne moremo imeti vse pod kontrolo, še posebej ne lastno neumnost.
v primeru tretje osebe pa neumnost le te.
tudi, če postavijo kazni na min 10k€ se bodo nesreče dogajale.
v usa imajo smrtno kazen pa se vseeno dogajajo umori.
butasto je že sploh da uzakonijo čelade na kolesih. to je že maximalno idiotsko.
... ja, jebeno pa je, da smo vsi ziher, da je neumnost doma pri sosedih ...
P.S.: kakorkoli, ta zakon o obvezni zimski opremi v prtljažniku in ne na kolesih je definitivno butast ... le še oni o obveznih (!) čeladah za stare mamke in dedke na kolesih, seveda brez (!) sankcij če je nimajo, je še bolj butast ... pa ne, da bi si jaz zdaj neke čelade ali celo sankcije želel, le obveza brez sankcij je absolutno butasta ... ja, v prometni politiki se je res zbrala vsa smetana, ki jo premoremo ...
sporočil: 53
Mestni redarji v Kranju v bližini zdravstvenega doma so poslikali
celo avto (res da je bil deloma parkiran na pločniku, ni pa oviral
niti pešcev, niti avtomobilov) v katerem je na sovoznikovem sedežu
sedel prileten, bolan in nemočen človek, ki je čakal svojega
otroka, da se je le-ta na hitro dogovoril za obisk pri
zdravniku-otorinolaringologu, ki ima svoje prostore vsaj 30 metrov
za rampo in dostop z avtom ni mogoč. Nimajo niti toliko
človečnosti, da bi človeka v avtu povprašali, kje je šofer.
Nemarno!