Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Omalovaževanje države in njenih institucij se začne pri vrhu
Strani: 1 2
sporočil: 13.643
ja, moj [prihodnji ?]
Strinjam se z večino zapisanega , toda ugled in avtoriteto si institucije države pridobijo ali izgubijo s svojim delom in ne s kritičnimi pripombami posameznikov . Pravosodje je svojo avtoriteto in svoj ugled izgubilo zaradi slabega dela , uklanjanju zasebnim in političnim interesom in boju za plače in napredovanja pri čemer se ne ustrašilo ničesar. In pri vsem naštetem nimajo nobene mere, ker jih varuje trajni mandat in so zaradi "kartelne" zaščite pripravljeni na marsikaj . Sodniki so funkcionarji , ki so štrajkali !!?? Lahko še kakšen komentar ali dejanje bolj omaje njihov ugled ?
sporočil: 7.339
Zadnja sprememba: anon-105466 26.11.2010 14:22
Rušenje pravne države je, če precednik podeli najvišje odlikovanju
bivšemu šefu politične policije. Na primer. Tko na hitro in
očitno.Ali pa če precednik ihtavo pove, da je nekaj sto ubitih drugorazredna tema. Ni tako, !"#$%&/, nekaj sto ubitih je množični umor, zločin proti človečnosti, ki ne zastara. Težko bi na kultiviran način izrazil ves svoj gnus do takšnih izjav.
sporočil: 502
Upam, da ti rata.
Ron Paul, Peter Schiff, Thatcherjeva? V Psychovillu takih nimamo. Ne v politiki, ne na mestih, kjer se odloča o vseh za nas pomembnih zadevah, tako da... ne vem, kaj naj ti rečem.
Moja pozicija trenutno: za politiko se mi sladko žvižga. Po fantastičnem obdobju zadnjih dveh let si pač na neki točki rečeš: O.K. dost' je. Ne gledam več nič, ne dnevnika, 24kur, ne tarče, odmevov, take ali drugačne "kanalizacije" in pogledov. Nič, zero, nada. Sem zelo sproščena + ni mi treba v moj lep LCD metati daljinca, tako kot lukav, recimo. Preberem Finance, Reporter, da vem kdaj bo pa res čas, da se izselim in to je to.
Info: zlo že zmaguje in ga ni, ki bi to preprečil. Fotelj, kokice in pivo imam pa razervirane za kakšen dober film, ali pa serijo. Zdaj se spravljam gledati Sons of Anarchy. Dober naslov, paše tudi v Butale.
LP, Romy
Ron Paul, Peter Schiff, Thatcherjeva? V Psychovillu takih nimamo. Ne v politiki, ne na mestih, kjer se odloča o vseh za nas pomembnih zadevah, tako da... ne vem, kaj naj ti rečem.
Moja pozicija trenutno: za politiko se mi sladko žvižga. Po fantastičnem obdobju zadnjih dveh let si pač na neki točki rečeš: O.K. dost' je. Ne gledam več nič, ne dnevnika, 24kur, ne tarče, odmevov, take ali drugačne "kanalizacije" in pogledov. Nič, zero, nada. Sem zelo sproščena + ni mi treba v moj lep LCD metati daljinca, tako kot lukav, recimo. Preberem Finance, Reporter, da vem kdaj bo pa res čas, da se izselim in to je to.
Info: zlo že zmaguje in ga ni, ki bi to preprečil. Fotelj, kokice in pivo imam pa razervirane za kakšen dober film, ali pa serijo. Zdaj se spravljam gledati Sons of Anarchy. Dober naslov, paše tudi v Butale.
LP, Romy
sporočil: 502
Pozdrav tudi tebi.
Tisti p.s. z mojega prvega posta je bil mišljen bolj kot štos. Mal' se norca delam s sebe, ker se stalno nekaj poslavljam, pa potem vedno nazaj pridem - tako da, ko welcome back napišeš, mene že ni več he he... do nadaljnega in potem še en krog, pa še en, pa.........evo pikic, še najobj bo ponosen name......
LP, Romy
Tisti p.s. z mojega prvega posta je bil mišljen bolj kot štos. Mal' se norca delam s sebe, ker se stalno nekaj poslavljam, pa potem vedno nazaj pridem - tako da, ko welcome back napišeš, mene že ni več he he... do nadaljnega in potem še en krog, pa še en, pa.........evo pikic, še najobj bo ponosen name......
LP, Romy
sporočil: 1.710
[romy89]Ta čas je prišel, vrata se že zapirajo od znotraj, ko bo udarila še depresija, se bodo zaprla pa še od zunaj (gledano iz Butal).
Preberem Finance, Reporter, da vem kdaj bo pa res čas, da se izselim in to je to.
Strani: 1 2