Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kdo si upa: Zoran Janković
Strani: 1
sporočil: 225
Dejansko se bo Ljubljana spremenila v mesto podobno Beogradu in
Sarajevu. Manjka samo še baš-čaršija.
Janković podira vrtičke ker baje motijo Ljubljano. Islamski center sredi Ljubljane pa po njegovem ne bo motil nikogar. To kar ni uspelo turkom ko so oblegali Slovenijo, bo sedaj izgleda uspelo Janković-u.
Ljubljančani so rojeni za to da na volitvah delajo take neumnosti kot je na primer izvolitev Janković-a. Izgleda da Ljubljani res ni pomoči.
Janković podira vrtičke ker baje motijo Ljubljano. Islamski center sredi Ljubljane pa po njegovem ne bo motil nikogar. To kar ni uspelo turkom ko so oblegali Slovenijo, bo sedaj izgleda uspelo Janković-u.
Ljubljančani so rojeni za to da na volitvah delajo take neumnosti kot je na primer izvolitev Janković-a. Izgleda da Ljubljani res ni pomoči.
sporočil: 3.339
Jankovič je veliki mojster samoljubja, praznih fraz in zapravljanja
tujega denarja.Morda je ravno pravšnji za ljubljanskega župana...
sporočil: 481
Vse napisano o tem Velikem Mojstru je res vendar:
izvolili so nam ga naši someščani. Torej smo si minaret postavili kar sami.
Raje ne mislim na to, ker postanem besen.
izvolili so nam ga naši someščani. Torej smo si minaret postavili kar sami.
Raje ne mislim na to, ker postanem besen.
sporočil: 994
Zanima me, če kdo ve ali imajo recimo na Dunaju džamijo (ali pa v
kakšnem drugem zahodnem mestu)?
sporočil: 3
Če kdo v tem mestu lahko kaj dobrega naredi je to on - g. JANKOVIČ.
Ostali predhodniki (zapisanih komentarjev) se pa malo zamislite nad
svojim svinjanjem, ki ga mora nekdo spucati in zato je pač
Slovenija še malo zapacana. Umijte se in dober tek.
sporočil: 30.643
0126Marce je napisal(a):Imajo.
Zanima me, če kdo ve ali imajo recimo na Dunaju džamijo (ali pa v kakšnem drugem zahodnem mestu)?
sporočil: 994
Se pravi, da to ni Jankovićeva pogruntavščina in da se približujemo
tako Dunajo kot komu drugemu. Mislim pa, da je za tole slabo vreme
tut Janković vsaj mal kriv.
sporočil: 6.114
0126Marce je napisal(a):
Se pravi, da to ni Jankovićeva pogruntavščina in da se približujemo tako Dunajo kot komu drugemu. Mislim pa, da je za tole slabo vreme tut Janković vsaj mal kriv .
ni treba bit prov nič skromen. te zasluge so v celoti njegove - itak ima večino v Mestnem svetu :))
sporočil: 10
Točno tako, vsi dosedanji župani so veliko govorili in se
pojavljali v medijih, da bi pa napravili ostri rez in ugriznili v
kislo jabolko neurejenosti Ljubljane - to pa ne, ker ti pač ne
prinaša točk. Verjamem v Jankovića in vem, da bo večino tistega,
kar je obljubljal, tudi postoril. Tudi v drugih občinah bi morali
imeti župane a la Janković, pa bi bila Slovenija veliko bolj čista
in lepša.
sporočil: 481
Ja hehehe, v vse občine župane tipa Janković,jih (občine)
preimenovati v Gornja ali Donja, v vsaki v zahvalo, ker te je
nastavil, imenovat kakšnega svojega kuma za častnega meščana in iz
ozadja sproducirati tekmo katera občina ima najvišji minaret, pa
največji štadion.
Ker zdrava tekma bo posledično ponudila veliko dela Electi, ki bo - ups - slučajno izbrana na vseh razpisih. Pa Kekci Slovenci bodo tiho, ker bodo imeli odprta usta ob pogledu na fuzbal areno.
Aja, pa čim bolj stisniti slovenske dobavitelje (gradbenega) materiala, ki bodo za police, letake in promet plačevali več kot zaslužijo, saj so itak neki glupi Slovenci.
Kot bi rekel župan - svašta.
Ker zdrava tekma bo posledično ponudila veliko dela Electi, ki bo - ups - slučajno izbrana na vseh razpisih. Pa Kekci Slovenci bodo tiho, ker bodo imeli odprta usta ob pogledu na fuzbal areno.
Aja, pa čim bolj stisniti slovenske dobavitelje (gradbenega) materiala, ki bodo za police, letake in promet plačevali več kot zaslužijo, saj so itak neki glupi Slovenci.
Kot bi rekel župan - svašta.
sporočil: 59
Vem Ljubljančanom in ostalim, ki so uživali v lokalu Konjski rep in
kasneje v kavarni pločnik, se zelo kolca za časi preden je Jankovič
sklenil posel za najem pločnika z zakoncema Darja in
Husnija Hajdarpašić (lastnika podjetja Seam
d.o.o).
Moja izkušnja (enkrat za trikrat: prvič, zadnjič in nikoli več) z ženo naročiva dva špricarja - natakar ne ve, kaj je to špricar!. Ko ga vprašam kako belo vino imajo mi pove, da od Ezetiča, Simčiča itd. Rekel sem mu, da se iz buteljk ne dela špricer pa mi je odgovoril, da imajo tudi litre??? Rezultat dva špricerja (Batič sivi pinot 0,1l = 3,5 € ) sta bila 11.30 €. Kasneje sem videl da imajo tudi namizno belo po 1,3 € za 0,1 l. Torej natakar me je nategnil ali pa ni imel blage veze o špricerjih??
HVALA JANKOVIČ!
Več o iskušnjah gostov SEAMa na Tromostovju v blogu:
crnkovic.blog.siol.n.../#comments
Moja izkušnja (enkrat za trikrat: prvič, zadnjič in nikoli več) z ženo naročiva dva špricarja - natakar ne ve, kaj je to špricar!. Ko ga vprašam kako belo vino imajo mi pove, da od Ezetiča, Simčiča itd. Rekel sem mu, da se iz buteljk ne dela špricer pa mi je odgovoril, da imajo tudi litre??? Rezultat dva špricerja (Batič sivi pinot 0,1l = 3,5 € ) sta bila 11.30 €. Kasneje sem videl da imajo tudi namizno belo po 1,3 € za 0,1 l. Torej natakar me je nategnil ali pa ni imel blage veze o špricerjih??
HVALA JANKOVIČ!
crnkovic.blog.siol.n.../#comments
sporočil: 17.846
GV-1796 je napisal(a):
Vem Ljubljančanom in ostalim, ki so uživali v lokalu Konjski rep in kasneje v kavarni pločnik, se zelo kolca za časi preden je Jankovič sklenil posel za najem pločnika z zakoncema Darja in Husnija Hajdarpašić (lastnika podjetja Seam d.o.o).
HVALA JANKOVIČ!
http://crnkovic.blog.siol.net/2007/06/17/bufet/# comments
Mar bi naročil naravno limonado.
sporočil: 48.253
GV-1796 je napisal(a):
Vem Ljubljančanom in ostalim, ki so uživali v lokalu Konjski rep in kasneje v kavarni pločnik, se zelo kolca za časi preden je Jankovič sklenil posel za najem pločnika z zakoncema Darja in Husnija Hajdarpašić (lastnika podjetja Seam d.o.o).
HVALA JANKOVIČ!
http://crnkovic.blog.siol.net/2007/06/17/bufet/# comments
Ja, pizda, a vam ni vsec ce nekdo dela gospodarno z lastnino mesta?
Kaj je sedaj... zakaj je narobe, da je nekdo tam zacolal veliko koncesijo, ce jo je nekdo pripravljen placati.
In zakaj je narobe, ce potem toci drago pijaco?
Enostavno ne razumem, kaj bi sedaj Crnkovic rad. Subvencioniran pogled na ljubljanico ob kofetu v centru ljubljane?
sporočil: 3.248
0126Marce je napisal(a):
Zanima me, če kdo ve ali imajo recimo na Dunaju džamijo (ali pa v kakšnem drugem zahodnem mestu)?
Ima puno toga brate. U Beću baš ono velika pokraj Dunava.
sporočil: 361
Ylatan je napisal(a):
Točno tako, vsi dosedanji župani so veliko govorili in se pojavljali v medijih, da bi pa napravili ostri rez in ugriznili v kislo jabolko neurejenosti Ljubljane - to pa ne, ker ti pač ne prinaša točk. Verjamem v Jankovića in vem, da bo večino tistega, kar je obljubljal, tudi postoril. Tudi v drugih občinah bi morali imeti župane a la Janković, pa bi bila Slovenija veliko bolj čista in lepša.
Sam nisem namreč navdušen nad Jankovičem, pač pa se strinjam, da je bila izbira taka...
Moram pa pohvalit Popoviča. Sem bil po dolgem cajtu spet v Kopru in razlika je očitna in marsikaj je spremenjeno na bolje. In še kar ne kaže, da bi se ustavil, pač pa Koper počasi spreminja v prav luškano mestece.
Ugotavljam, da je v več občinah tako, da če klasična levica predolgo drži pozicije vse zafura in potem mora priti kakšen buldožer ( s takimi ali drugačnimi merili in mentaliteto), da počisti nesnago in začne iz nule.
Strani: 1