Izbrani forum: Odklop
Izbrana tema: Finančja farma
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
sporočil: 48.253
[crt]aha, za teksturo si pa predstavljam da je lahko problem... kuhano, plehko.
> [bc123a]
> Kaksen je bil pa recept? Ker tule ena sama vrstica verjetno naredi ogromno razliko:
bil je zelo soroden kot pri tebi, razen ostrih delov zacimb, ker nisem tolko za pikant zadeve. ze sama osnova, torej paradajzi kot taki, mi je bila bolj posevna. mogoce je pa stos ostre variante ravno v tem, da jo totalno zamaskira :)
tudi je res, da ce dovolj zacinis, ni nic vec vazno.
Zadnjic sem jedel recimo curry iz rdece pese... presenetljivo sprejemljiv okus, ravno zaradi tega efekta ;)
Neposredni odgovori na sporočilo št. 1840198
Strani: 1
sporočil: 27.929
[bc123a]to malo spominja na hobotnico po srbsko.
tudi je res, da ce dovolj zacinis, ni nic vec vazno.
Zadnjic sem jedel recimo curry iz rdece pese... presenetljivo sprejemljiv okus, ravno zaradi tega efekta ;)
vzamemo srednje veliko hobotnico in damo kuhat z bolj malo vode.
cez 30 min dodamo 2 kozarca viskija in zmanjsamo ogenj.
potem cez en cas dolijemo vinjak.
ob 45. minuti vlijemo nekaj loze.
ob polni uri dodamo rum.
dobro, vendar nezno premesamo.
cez 2 uri vrzemo hobotnico psom, da ne tezijo, in postrezemo omako.
Strani: 1