Izbrani forum: Borza
Izbrana tema: Korekcija - pripravimo se za vstop na trg
Strani: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 115
Zato:
shrani.si/f/r/ij/erh...r/pdax.png
Performance zadnjih treh mesecev. Lahko bi bilo seveda še bistveno slabše ali pa tudi bolje. Sam sem zelo zadovoljen.
Te cene, ki so trenutno smo videli že decembra.
se ti zdi trenutna cena zanimiva? če pogledaš zgodovino potem je,ali?
Odboj bo ze pred odlocitvijo o brexitu. Vedno je tako. Potem boste videli, da je bila panika brezveze.
Commerzbank je pod lupo. Kaj praviš na ta papir...pod 6,15 se naj ne bi prodajalo več, vendar so takšen prag pri D bank zjebali,ni pa daleč od praga.
V primeru da brexit pade zna bit odboj močan glede na to, da bi naj najbolj prizadel glih finančni sektor v primeru brexita.
Je pa res, da v teh bankah ni problem samo brexit, ampak še večkaj drugega.
Mnenje? :)
P.S.
Vem, da ti takšnih "smeti" sploh ne gledaš, ampak vseeno me zanima tvoje razmišljanje okrog tega.
[tilenrexi]Seveda obstaja. Kupcev je več kot prodajalcev.
Obstaja kak pameten razlog za to, da je Glaxo danes v plusu med tem, ko je FTSE 100 down 5%?
[tilenrexi]Relativno na ostale sektorje očitno farmacija in healthcare ne bosta izgubila veliko z brexitom. In če velja razprodajati določene druge občutljivejše sektorje gospodarstva, potem gre del denarja v bolj propulzivne in neobčutljive glede na izstop iz EU.
Zelo bistro... Čemu?
Sem za neobčutljivost UK farmacije in healthcara vedel včeraj? Ne. Je lahko še tisoč drugih razlogov? Lahko.